Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ''Her yer yemyeşil..Kuş sesleri ve böcek sesleri '' ne demek istedi acaba
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 seviyesi düşüklerle muhatap olmanın onlara cevap vermenin benim tarzım olmaması gerektiğini.
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Tarzın her ne suretle olursa olsun devamlı olması gerektiğini..
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Kendini beğenmişlerin ,kendilerini diğer insanlardan üstün görmeleri, kendilerininde insan olduğunu nasıl oluyorda unuttuklarını düşünüyorum
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Murti Sanın damarına kim böyle bastı diye düşünüyorum
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gece Yağmuru onlar kendini biliyor ve derin bir offfffffffff çekiyorum dünyanın haline herşey olmuş para pul ,şan şöhret ,herşey menfaat ,insanlığın değeri kalmamış dünyada diye düşünüyorum
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gece Yağmuru onlar kendini biliyor ve derin bir offfffffffff çekiyorum dünyanın haline herşey olmuş para pul ,şan şöhret ,herşey menfaat ,insanlığın değeri kalmamış dünyada diye düşünüyorum Ne kadar haklı olduğunu
Φ gitaristbekçi Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 YALNIZLIK İYİDİR FAZLASI ZARAR OLSA BİLE İYİDİR. ÇÜNKÜ YALNIZ OLMADIĞIN DURUMLARDA YANINDAKİNİN YADA YANINDAKİLERİN DERDİ GERECEK ONDAN SONRACIMA KAÇACAK DELİK ARAYACAN. HELEDE AŞK MEŞK DAVASI VARSA KALBİNİN BİR RAFINDA BİR KLASÖR SENİ SÜREKLİ RAHATSIZ EDECEK.ONÇÜN YALNIZLIK İYİDİR HER NE KADAR ALLAHA MAHSUS OLSADA
Φ gitaristbekçi Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 YALNIZLIK İYİDİR FAZLASI ZARAR OLSA BİLE İYİDİR. ÇÜNKÜ YALNIZ OLMADIĞIN DURUMLARDA YANINDAKİNİN YADA YANINDAKİLERİN DERDİ GERECEK ONDAN SONRACIMA KAÇACAK DELİK ARAYACAN. HELEDE AŞK MEŞK DAVASI VARSA KALBİNİN BİR RAFINDA BİR KLASÖR SENİ SÜREKLİ RAHATSIZ EDECEK.ONÇÜN YALNIZLIK İYİDİR HER NE KADAR ALLAHA MAHSUS OLSADA
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 aslında hiç düşünmek istemiyorum
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 İnsan olarak sadece maalesef "Utanç"...
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 yada bir ibret .. olmasa daha iyiydi.. onun adına üzüldüm...
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 yada bir ibret .. olmasa daha iyiydi.. onun adına üzüldüm... Çok haklısın sevgili ilbey__26 Gerçekten de bir insan olarak ona üzülmemek imkansız...
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 çok rahatsız oldum, o şahıs adına üzülmelimiyim onuda bilemiyorum
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Birgün mutlaka beni anlayan biri çıkacak umarım bu kafayı yemeden önce olur
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 bir çok insanın hakettiğini yaşadığını düşünüyordum..
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Ben alıyorum seni geceyağmuru.. Buna emin ol... Tşk ederim..Bende senin bu anlayışını çok seviyorum zaten bir çok insanın hakettiğini yaşadığını düşünüyordum.. Herkes hak ettiğini yaşar derler ama aslında madalyonun diğer yüzü hiç öyle değildir..
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Acaba istemeden birinin kalbini kırdım mı diye düşünüyorum ? ve onu nasıl tamir edebilirim diye düşünüyorım
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 kırdın murti san.. kankim sana küstü gelmiyor artık foruma.. artık bilemem nasıl özür dilersin??
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 sizi gidi sevgi yumakları.. bu kelimeler geçti birden düşüncelerimden..
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 birden mersin geldi aklımaa nasıl kızkalesiii fiqqaroo oralarda deniz kirlenmişş baya diyolarr..
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 kırdın murti san.. kankim sana küstü gelmiyor artık foruma.. artık bilemem nasıl özür dilersin?? Nasıl yani anlayamadım ? nasıl kırmışım ki ? senin kankin değil mi ,söyle bakalım nasıl tamir ederiz kalbini
Önerilen İletiler