Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 738
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Gece Yağmuru onlar kendini biliyor ve derin bir offfffffffff çekiyorum dünyanın haline herşey olmuş para pul ,şan şöhret ,herşey menfaat ,insanlığın değeri kalmamış dünyada diye düşünüyorum :devil::unsure:

Gönderi tarihi:

Gece Yağmuru onlar kendini biliyor ve derin bir offfffffffff çekiyorum dünyanın haline herşey olmuş para pul ,şan şöhret ,herşey menfaat ,insanlığın değeri kalmamış dünyada diye düşünüyorum :devil::unsure:

Ne kadar haklı olduğunu -_-:clover:

Gönderi tarihi:

YALNIZLIK İYİDİR FAZLASI ZARAR OLSA BİLE İYİDİR. ÇÜNKÜ YALNIZ OLMADIĞIN DURUMLARDA YANINDAKİNİN YADA YANINDAKİLERİN DERDİ GERECEK ONDAN SONRACIMA KAÇACAK DELİK ARAYACAN.

HELEDE AŞK MEŞK DAVASI VARSA KALBİNİN BİR RAFINDA BİR KLASÖR SENİ SÜREKLİ RAHATSIZ EDECEK.ONÇÜN YALNIZLIK İYİDİR HER NE KADAR ALLAHA MAHSUS OLSADA

Gönderi tarihi:

YALNIZLIK İYİDİR FAZLASI ZARAR OLSA BİLE İYİDİR. ÇÜNKÜ YALNIZ OLMADIĞIN DURUMLARDA YANINDAKİNİN YADA YANINDAKİLERİN DERDİ GERECEK ONDAN SONRACIMA KAÇACAK DELİK ARAYACAN.

HELEDE AŞK MEŞK DAVASI VARSA KALBİNİN BİR RAFINDA BİR KLASÖR SENİ SÜREKLİ RAHATSIZ EDECEK.ONÇÜN YALNIZLIK İYİDİR HER NE KADAR ALLAHA MAHSUS OLSADA :clover:

Gönderi tarihi:

Çaresiz zavallıları...

:blushing:

Gönderi tarihi:

İnsan olarak sadece maalesef "Utanç"...

Gönderi tarihi:

yada bir ibret .. olmasa daha iyiydi.. onun adına üzüldüm...

Çok haklısın sevgili ilbey__26

Gerçekten de bir insan olarak ona üzülmemek imkansız...

Gönderi tarihi:

Ben alıyorum seni geceyağmuru..

Buna emin ol...:)

Tşk ederim..Bende senin bu anlayışını çok seviyorum zaten ;):clover:

bir çok insanın hakettiğini yaşadığını düşünüyordum..

Herkes hak ettiğini yaşar derler ama aslında madalyonun diğer yüzü hiç öyle değildir.. -_-:clover:

Gönderi tarihi:

kırdın murti san..:( kankim sana küstü gelmiyor artık foruma..-_-

artık bilemem nasıl özür dilersin?? :P

Gönderi tarihi:

kırdın murti san..:( kankim sana küstü gelmiyor artık foruma..-_-

artık bilemem nasıl özür dilersin?? :P

Nasıl yani anlayamadım ? :unsure: nasıl kırmışım ki ? senin kankin değil mi ,söyle bakalım nasıl tamir ederiz kalbini :D:wub:

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.