Φ about.me Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2010 Yazılır tarih bu kentte. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ trakya kampüs Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 kentte bir coşkudur ama var bir hüzün Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Hüzün deyince hep aklıma şu gelir: " Yanlız hüznü vardır kalbi olanın" Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ about.me Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2010 Olanın fazlasıyla var parası. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2010 Parası olmayana bir bardak su bile verilmiyor bu devirde Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2010 Bu devirde bizim siyasilerin uğraştığı şeylere bak. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2010 Bak, duruyorum hala o kavak ağacının altında elimde bir demet çiçek, gözümde bir damla yaş, ama yanağımda ufak bir tebessümle Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Dabbe4444 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2011 hiçbirşey anlamadım :S Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Archetype Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 kaderimse çekerim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2011 Çekerim ama çektirmem... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ about.me Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2011 Çektirmem şu lanet dişi. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2011 Dişi köpek almak iyi midir? 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Kerime Kozar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2011 Dişi köpek almak iyi midir? köpegim ölünce çok üzüldüm. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2011 Uzuldum evde yiyecek birseyler olmayinca. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2011 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2011 Olmayınca olmuyor... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 Bak, duruyorum hala o kavak ağacının altında elimde bir demet çiçek, gözümde bir damla yaş, ama yanağımda ufak bir tebessümle tebessüm vardır sahici, gerçek ; tebessüm vardır öylesine ,sıradan... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 tebessüm vardır sahici, gerçek ; tebessüm vardır öylesine ,sıradan... Bir de kankim vardır benden öte benden ziyade Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 Bir de kankim vardır benden öte benden ziyade kankiiiiiiiimm oyunu bozma kıss ne diyo başılkta görmüyor musun? son kelimeden cümle türetmece doğru düsgün oyna 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 kankiiiiiiiimm oyunu bozma kıss ne diyo başılkta görmüyor musun? son kelimeden cümle türetmece doğru düsgün oyna Tamam düseltiris '' Sıradan '' Bir de kankim vardır benden öte benden ziyade : Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 Tamam düseltiris '' Sıradan '' Bir de kankim vardır benden öte benden ziyade : çok komiksin düşük bi cümle olmuş benden ziyade seni daha çok düşünür oldum, ne olacak bu kızın hali Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 çok komiksin düşük bi cümle olmuş benden ziyade seni daha çok düşünür oldum, ne olacak bu kızın hali hali ne olur bilinmez gece yağmuruyken gündüz dolusu olurmu bi bakarız Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Dayı Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 Bakarız fakat göremeyiz.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 göremeyiz ki uzakları , uçsuz bucaksız okyanusları Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 okyanusları aştımda geldim yoruldum azıcık oturayım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 oturayım derken bir de baktım yerdeyim kim çekti benim sandalyemi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.