Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 13 yıl sert adam yarışmasının 25. ingiltere'de yapıldı. yarışmaya 3000 kişi katıldı..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2012 12 yıl Katıldı o da ama o gelmeden daha iyiydik. (biraz saçma ama cevap gibi düşünün)
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2012 12 yıl iyiydik iyi olmasına da.. bi de böyle zor kelimeler ile cümle bitmeseydi..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 12 yıl o kadar uğraştın.. didindin.. gene olmadı.. "eyle" ile başlamalıydın.. ..noktalamalarımı koz kullandın.. uyanıksınız efendim.. aldınız uykunuzu her hal tüm gün.. havuz başında felan..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 12 yıl Yazar olmadı..bilemedin..bütün gün çalıştım didindim, saçımı süpürge ettim..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 12 yıl ettim işin içine..off ewet ya.. o ördekli göl-başı dün idi değil mi?
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 12 yıl e hu e hu erenler.. bukadar zaman bulabildiğiniz cümle sonu bunca az mı?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.