Φ MonDieu Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Bizimde birzamanlar bir radyomuz yokmuydu cooookkk eskilerden yanlismi hatirliyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 Bizimde birzamanlar bir radyomuz yokmuydu cooookkk eskilerden yanlismi hatirliyorum Radyomuz yalan oldu diyebiliriz... Hangi şarkıyı istiyosun, ben sana söyleyeyim.... Alıntı
Φ fblimehmet35 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2011 Yabancı Şarkı Tercihim Olurdu Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2011 Ahanda bu sarkiyi istiyorum ... Abee kaynana naptin bize naptin bize http://www.youtube.com/watch?v=izPjR1dMtpw Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2011 Su hayat kavgasinda Toz duman suruklendim Nerdesin sunaboylum Gozlerinde sevdam kaldi Oyle bir yasamak ki Kendimi zor buyuttum Ayrilik vurgununda Belli etmedim ama cigerim yandi Elleri sevdgim sanma hatiran sahidimdir Ben yandim yar sen yanma Ask amansiz bir hayandir Aaaaaaaaaahh Dunya yikilsa yikilmaz askin bendeeeeeee Leyla yeniden can buldu bak sayendeeeeee Verdigim soz hukumsuz Gecmedi gonul senden Ettigim ahaa inanma Sana hic kotuluk gelmez benden Elleri sevdim sanma hatiran sahidimdir Ben yandim yar sen yanma Ask amansiz bir hayindir Aaaaaaaaaaaaaaa ..... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2012 '' Sonuna kadar geldim aşkın... '' Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 gittide gelmedi canan buna ne çare Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 sibel sezal-gece ay şahit Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Yaptığına şantaj denir Böyle aşka montaj denir Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Aldattin beni seviyorum diyerek Kalbimi yaktin Gunahimi sen cek gunahimi sen cek Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2012 abidik gubidik tivi,st Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.