Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Kimseye etmem şikayet, Ağlarım ben halime Titrerim mücrim gibi Baktıkça istikbalime Perde-i zulmet çekilmiş, Korkarım ikbalime Titrerim mücrim gibi Baktıkça istikbalime Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin söyle canım ne dersin vuslatın başka alem sen bir ömre bedelsin sükut etme nazlı yar beni mecnun edersin vuslatın başka alem sen bir ömre bedelsin Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Sana dun bir tepeden baktim aziz Istanbul Gormedim, sevmedigim hicbir yer. Omrum oldukca, gonul tahtima keyfince kurul Sade bir semtini sevmek bile bir omre deger Nice revnakli sehirler gorulur dunyada, Lakin efsunlu guzellikleri sensin yaratan. Yasamistir, derim en hos ve uzun ruyada Sende cok yil yasayan, sende olen, sende yatan. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 Seffarad - Yastayim... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Kanasın Dünyam - Burak Kut Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Kanasın bırakın yaram kanasın-Sibel can... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Kan kokusu - Mavi Sakal Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 Defter olup satır satır yazılsam Süslü kelimeler ile dizilsem Yıpransam,parçalansam,yokolsam... Bir hiç olsam... Sever misin o zaman? Yıpransam,parçalansam,yokolsam... Bir hiç olsam... Sever misin o zaman? Bir hiç olsam... Sever misin o zaman? Aşık olup,susuz çöle düşsem Senin derdin ile dağları aşsam Çırpınsam,inlesem,düşüp ağlasam... Sana yansam... Sever misin o zaman? Çırpınsam,inlesem,düşüp ağlasam... Sana yansam... Sever misin o zaman? Sana yansam... Sever misin o zaman? Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2011 Teoman mavi kus ile kucuk kiz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2011 Ezginin Günlüğü - Eksik Bir Şey Eksik bir şey mi var hayatımda Gözlerim neden sık sık dalıyor Eksik bir şey mi var hayatımda Gökyüzü bazen ciğerime doluyor Öyle bir şey ki bu, kolay anlatamam Atsan atılmaz, satsan satamam Eksik bir şey mi var, anlayamam Bak çayım sigaram, her şeyim tamam Kalksam duraktan dolmuş gibi Arka koltukta unutulmuş gibi Terliklerimle, gelsem sana Sonunda aşkı bulmuş gibi Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2011 Şimdi uzaklardasın Şimdi uzaklardasın Gönül hicranla doldu Hiç ayrılamam derken Kavuşmak hayal oldu Sevda bahçelerinin Çiçekleri hep soldu Hiç ayrılamam derken Kavuşmak hayal oldu Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2011 Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime.. Alıntı
Φ Zsa Zsa Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2011 Model-Değmesin Ellerimiz Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2011 http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-828-gripin-bes/ Alıntı
Φ akıllıbirdeli Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Yalın --Kisen... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2011 Ne varsa herşey hatırımda Sanki daha dünmüş gibi Senden gelen senin olan Ne varsa herşey hatırımda O günler, o günler Şimdi yabancı gibiler Bir günlük mutluluğa Bir ömür alıp gittiler Ne günlerdi ah o günler Bir daha dönülse Şu yalancı dünyaya Bir ömür verirdim ben yine Seninle bir günlük mutluluğa Selda Bağcan Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2011 http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-1294-eflatun-sarap/ Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2012 '' Hayatın ne anlamı var, yanımda sen olmayınca, Yaşamanın ne tadı var, yanımda sen olmayınca, Aşkın hasret çölüyüm ben, bir gözyaşı gölüyüm ben, Yaşayan bir ölüyüm ben, yanımda sen olmayınca, Nasıl çekmem kadere aah, yazan yazsın bana günah, Gecelerim hep simsiyah, yanımda sen olmayınca, Bence ölüm ayrılıktır, sensizliktir, yalnızlıktır, Her nefesim hıçkırıktır, yanımda sen olmayınca, Aşkın hasret çölüyüm ben, bir gözyaşı gölüyüm ben, Yaşayan bir ölüyüm ben, yanımda sen olmayınca, Nasıl çekmem kadere aaah, yazan yazsın bana günah, Gecelerim olmaz sabah, yanımda sen olmayınca. '' Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı Ah İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser Ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik Bulunmadı ihanetin ilacı yürek koca bir karadelik Yapacak hiçbir şey yok gönül bu sevdi Yeni bir ten yeni bir heyecan bilirim üstelik Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.