Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Mavicimm iyi ki doğdun... Süprizlerle dolu bir yıl dilerim . Ve benim kadar güzel bir yaş Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Doğum gününde sevgili Maviye benden mavi bir gül... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Mutlu yıllar canım benim İYİ Kİ DOĞMUŞSUN.... Doğum günün kutlu olsun Mutlu ol senelerce Sana boncuktan kuş yaptım Konacak pencerene Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Amann efendimm! işte beklenen büyük günn! Büyük insan, mükemmel insan, süpper insan, isyankar insan ve de ulaşılmaz yetenek sahibi insan (bu kadar yağ yeter dimi hemşom ) Doğum günün kutlu olsun, mutlu olsun; büyük başarılarla dolu nice yıllar diliyorum. iyi ki doğdun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Canim ya iste boyle arada 8 saat olunca ben yazmadan baskalari hemen yazmis oluyor tabi sevilen kizsin ya sevenin cok Olsun facebook'ta dedim zaten yazin geleyim pastalar benden bir sene onceye bakiyorumda o zamanlar ilk tanisma sebebimiz made in turkey degil demendi amma da gicik ediyordun beni mavi ve bulutlu pastayi sana ikram edeyim simdilik .... Mavi... Gökyüzü mavi, Sular masmavi, Gönül dünyam mavi, Renklerim mavi. Gezerim, yürürüm yollar mavi, Yediğim, içtiğim mavi, Giyindim mavi, Senden aldım bu rengi. Ektiğim çiçekler mavi, Rüyalar mavi, Sevinçler mavi, Hüzünler mavi, Sende buldum bu rengi. Doğumum mavi, Ölümüm mavi, Gönül gözüm mavi, Gözlerim mavi, Seninle yaşarım mavi. Aşkım mavi, Sevgim mavi, Yaşantım mavi, Sular gibi çağlarım mavi..... N. Diken Dogum gunu ile hic alakasi olmasada bu siiri sana arman etmek istedim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN Sevgili Radyacım,ablacığım...çok teşekkür ederim. Diyardan kopup geldiğim bu günlerde,Diyarın kızı demen yüreğimin en güzel yerine işledi. Çok ççok teşekkür ederim,ben de sizleri çok seviyorum...24 yılın "iyi ki" lerindesiniz...Geç oldu cevabım,çok özür dilerim,sevgilerle hep beraber güzel bir dünyada nice senelere! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Mavicimm iyi ki doğdun... Süprizlerle dolu bir yıl dilerim . Ve benim kadar güzel bir yaş Çok teşekkür ederim Sevgili Deniz,güzel yaşa ve güzelliğine erişemesem de güzel yüreğini içten içe yaşıyorum.Kayserinin en güzel kızına kocaman sevgiler... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Çok teşekkür ederim Sevgili Deniz,güzel yaşa ve güzelliğine erişemesem de güzel yüreğini içten içe yaşıyorum.Kayserinin en güzel kızına kocaman sevgiler... Sadece Kayseri'nin mi Aaaa olur mu hiç yeniden mutlu yaşlara Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Sadece Kayseri'nin mi Aaaa olur mu hiç yeniden mutlu yaşlara Dünyanın...Turkish'in en güzel kızı...yüreğin bile yeter;teşekkürler canım yine. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Doğum gününde sevgili Maviye benden mavi bir gül... Çok teşekkür ederim Sevgili Seth,benden de size sıcacık bir selam. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Mutlu yıllar canım benim İYİ Kİ DOĞMUŞSUN.... Doğum günün kutlu olsun Mutlu ol senelerce Sana boncuktan kuş yaptım Konacak pencerene İyi ki doğdum,iyi ki sizi tanıdım.Sarı Lalem,sana karşı ayrıca mahçubum.Çok teşekkür ederim güzel insan. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Amann efendimm! işte beklenen büyük günn! Büyük insan, mükemmel insan, süpper insan, isyankar insan ve de ulaşılmaz yetenek sahibi insan (bu kadar yağ yeter dimi hemşom ) Doğum günün kutlu olsun, mutlu olsun; büyük başarılarla dolu nice yıllar diliyorum. iyi ki doğdun Hayır hayır yetmez hemşom,bu ara İstanbul çarptı beni;sen bir kilo tereyağı al Bakırköy'e postala Çok çok teşekkür ederim sevgili hemşom:)Sözünü dinleyecem,kaçacağım bu şehirden Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Canim ya iste boyle arada 8 saat olunca ben yazmadan baskalari hemen yazmis oluyor tabi sevilen kizsin ya sevenin cok Olsun facebook'ta dedim zaten yazin geleyim pastalar benden bir sene onceye bakiyorumda o zamanlar ilk tanisma sebebimiz made in turkey degil demendi amma da gicik ediyordun beni mavi ve bulutlu pastayi sana ikram edeyim simdilik .... Mavi... Gökyüzü mavi, Sular masmavi, Gönül dünyam mavi, Renklerim mavi. Gezerim, yürürüm yollar mavi, Yediğim, içtiğim mavi, Giyindim mavi, Senden aldım bu rengi. Ektiğim çiçekler mavi, Rüyalar mavi, Sevinçler mavi, Hüzünler mavi, Sende buldum bu rengi. Doğumum mavi, Ölümüm mavi, Gönül gözüm mavi, Gözlerim mavi, Seninle yaşarım mavi. Aşkım mavi, Sevgim mavi, Yaşantım mavi, Sular gibi çağlarım mavi..... N. Diken Dogum gunu ile hic alakasi olmasada bu siiri sana arman etmek istedim Canımmmmmmmm,SERCAN a rağmen vefalı çıkanım:)Şaka şaka...İstanbula gel de pastanın kendisini yiyem;)Canım benim heryerde "iyi ki doğdun" dedin,ben de iyi ki varsın diyorum.......seni seviyorum ve bekliyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.