Misafir redblack Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 feryadım varsın duyulsun zalim yardan içi yansın haber alsın beni duyandan belki bir selam götürür hasret kalandan ayrılığın dert kervanı geçsin yolundan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 git güle güle yolun açık olsun hata kimde sende bılıyorsun aşk mı tövbe tövbe bu son olsun....... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 anmasınlar adını candan anan dudaklar,sana benim gözümle bakan gözler kör olsun.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Uzakların Resmi Düşsel bir vurdumduymazlık bu bedenimdeki Uzaklar ve karalar... Ağır bir iç geçiriş geniş zamana Keskin bir tütsü kokusu belkide genizleri yoran Tuzaklar ve aralar... Uzakların şarkısını söylüyorum şimdi Uzakta kalıp hiç yaklaşmayana Hayaller ve bitmeyen rüyalar... Sen uzakların resmi... Belkide sana. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Bu şarkı beni çok güldürüyor zor zor işlermiş zar bir bir gelmiş tan ağarırken ten ister seni biz gelince hep burdayız adı kaybedenler kulübü tıklım tıklım ağzına kadar dolu kaybedenler kulubü dur dedi bekçi baba benim bu aldığınız hava adem döndü sonra havva'ya ''hımmmm.. ne güzelmiş bu elma'adem bir müddet düşündü sonra elma değil bu yediğimz galiba... ayvaaa ey aşk nerdesin? güzel yerdesin... sen heryerdesin... tamam da nerdesin? mirkelam Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 beni de.. ve kıpır kıpır Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Zepür gı tarnam meğmig annıman Sarerits içnem nısdem ko tıran Sirutsıt varvadz asbedi nıman Turıs gı tınem ko ayku tıran U kez gı hısgem kişer u tserek Menag te yâr can şud şud aykis yeg Vor nayem yes kez garodıs arnem Etko garodin ah menag mernem Karun gı tarnam mıdnem ko aykin Bılbuli nıman parvem ko vartin Ko Şahenın em yâr hazar kgagerov Yegel em turıt madağ ko gyankin (meali ) Meltem olurum hafif, eşsiz Dağlardan inerim, kapında otururum Sevginden yanmış şövalye gibi Kılıcımı koyarım bağının kapısına Ve sana bekçilik ederim gece gündüz Yeter ki tez bağa gel yar can Bakıp sana hasret gidereyim Sevginden sarhoş öleyim kapında İlkbahara döneyim, bağına gireyim Bülbül gibi sarılayım gölüne Binlerce oyunla yar, senin Şahinin'im Kapına gelmişim boyuna kurban Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 vurgun yemiş misali gönlüm tutuldum aşka ciğerimden yanıyorum ben bu defa başka bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın dünyanın o son günü sen beni arayacaksın doymadım doyamadım sevmelere seni ben kimseyi koyamadım yerine yeniden saymadım sayamadım sensiz geçen yılları ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitem... zannetme birgün geri dönmek değil niyetim hasrete teslim oldum asla gelmeyeceğim bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın dünyanın o son günü sen beni arayacaksın doymadım doyamadım sevmelere seni ben kimseyi koyamadım yerine yeniden saymadım sayamadım sensiz geçen yılları ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitem... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Ne yapsan olmuyor gözüm Terk etmiyor bizi hüzün Bir macera yaşamak dediğin Küçük zamanlar harmanı Sevildiğin, üzüldüğün Hatırlamaktan ibaret Hatıralar nihayet Tesellisi çok zor sözün Ne gemiler yaktım Ne gemiler yaktım O kadar yandı ki canım Sonunda karşıdan baktım Ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım Farkındayım Kazanmalı, kaybetmeliyim Aşk uğruna harp etmeliyim Kendini seçemiyorsun Bırakıp kaçamıyorsun Yazmadığın bir hikayede Uzun ya da kısa vadede Az biraz keşfediyorsun Öteki olabilmeyi Yerine koyabilmeyi Geride durabilmeyi öğreniyorsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 İğdem seni çok seviyorum ve hep seveceğim... ben senin hayatından gittim oğlum hadi yerime koy birini koyabilirsen ben senin hayatından gittim oğlum hadi dur o sarı odalarda durabilirsen ben sen sen diye bittim oğlum hadi bakalım unut unutabilirsen ben seni yudum yudum içtim oğlum hadi ol eskisi gibi olabilirsen uzak benden aşk uzak artık kanunmudur bu yasaklık inan içimde yok hiç fesatlık alırım başımı giderim EFE'ler gibi hey... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 bende seni çok seviyorum sarmaşığım.. burda olsamda olmasamda bu hiç değişmiyecek.. bu şarkı yalnızca senin için.. Ben bir yerde hata yaptım ama nerde Vermeye çalışırken dolu bir şeyler Kurmaya çalışlırken doğru bir şeyler Kopup gitti ellerimden birer birer sevgililer Özlemlerimle yıllarca yanarak Sözüm ona sen böyle bir şey aradın Duygularınsa çocuktu üç yaşında Kaçıp kovalanmaktı heyecanların Bense kurulduğunu sanıyordum köprülerin İçimde sevinci vardı sağlıklı sevgilerin Oysa eskilerden tek farkı bu kandırmacanın Daha akıllı ve hesaplı olmasaydı Kuru kuru aşk değil biraz paylaşmak Ya da bir şeyleri sevgiyle yaratmak Yüreğinde güven yol yol damar damar Böyle bir düş için bile değer İnan mutsuz olmak Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Ne kadar zaman geçti Farketmedim, canım yandığından Ömrümden bin ömür gitti Çıktığın gün mahsun şu kapıdan Gitme,kal diyemedim Biraz öfke,biraz gururumdan Sanki tutuldu o an dilim Kala kaldım öylece ardından Sensiz ilk yağmur oldu Öyle soğuk esti rüzgarlar Yıldızlar ortak oldu Öyle sarhoş geçti akşamlar Gittin gideli hasrete sardı Sendin herşeyim,senle tamamdı Yandım bu defa,öyle bi yandım Seni hala unutmadım Ben hala bekliyorum Yalnızlığım içimde dört duvar Herşeye rağmen yaşıyorum Bana düşen ne varsa o kadar Sensiz ilk yağmur oldu Öyle soğuk esti rüzgarlar Yıldızlar ortak oldu Öyle sarhoş geçti akşamlar Gittin gideli hasrete sardı Sendin herşeyim,senle tamamdı Yandım bu defa,öyle bi yandım Seni hala unutmadım şu anki beni anlatan tek şarkı........... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 İnadına yenilmeden aşık olmadan gel Bu gidişin sonu kötü kalbi kaybetme gel Siyahını bırak da gel derdi sil yeter Aşka zulmedip küsmesen yeter Şafağım kararır daralır geceler Yerine hiç beni koyup sarhoş oldun mu sen Kaderine boyun eğip düne küstün mü sen Yüreğine cayır cayır kor çile saçıp Göz göre göre korku saklayıp Boğazına gömülüp sustun mu hiç Kal gittiğin yerde mutlu ol Ya da gel kalbimde tahta sahip ol Senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim Ama karar ver tutamıyorum zamanı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 bir sen vardın bir de rüzgar herşeyimdin bir zamanlar senden sonra bende bittim her yanım sen gözümde yaşlar..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Barış Manço - Kol Düğmeleri Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi Gelir kol düğmelerimin birleşme saati Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana Bitsin bu işkence kalsınlar bir arada Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi Bizim gibi bizim gibi ayrılırlar Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönlümü Teslim Aldı Hüzün, İçimde Senden Kalan Cam Kırıkları, Aynada Sensiz Yüzüm Sensiz Hiç Kimse dindiremedi Bu Hıçkırıklarımı.... /_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Bir Gece Yarısı Ansızın Pencereden Dışarı Bak, Göreceksin; Köşe Başında Nöbet Tutuyordu Gözlerim... Öyle Kolay Değildir Beni UNUTMAK!!! Hala Sokaktadır Ayak İzlerim... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Yalnızlık bir perde örtmüş üstüme Aşk denilen tek hece bilmezdim ne Sonra sen geldin içime doğru beni benden ettin Senden başka artık düşemem aşka O melek yüzün benim güler yüzün Şimdi geçmişim hüzün sensiz yaşanmış herbir gün Senden başka artık düşemem aşka Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 bugün bayram erken kalkın çocuklar.... Spices bu ne allah aşkına ya çok yaşa güldürdün beni demek içinden gelen nakaratla avartarın birbirini tamamlıyor Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Spices bu ne allah aşkına ya çok yaşa güldürdün beni demek içinden gelen nakaratla avartarın birbirini tamamlıyor ne kadar yavaşsın çok gerilerden tahkip ediyon .. ben onu bayramda çocuklara söyledim.ancamı uyandın ne.. çoook geç kalmışsın çokk... geç kalmak dedimde işe geç kalıyorum..hemen kaçım bari Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Seviyorum seviyorum da senden hiç haber yok Yanıyor ağlıyorum da senden çıt yok Eriyorum görüyorsun ama sıcaklığından eser yok Hemen hemen bitiyoruz ama senden hiç adım yok Aşk ne demek aşktan yanmak ne demek Kenarından bile geçmiyorsun Öğretemedim sana,senden öğrendim Savaşmak ne demek Bir anım olsa o an ahım tutsa Yine istemem incinme sen Bir hayal kursam içine seni koysam Hiç gitmesen.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 kimler üzmüş birtanemi kimler inciltmiş kimler kıymış kıymetlimi kimler ağlatmış neden küsmüş bu dünyaya benim sevgilim dinle beni gözbebeğim bak gözlerime dinle yavrucuğum hayat bir masaldır kurtlarla kuzular birlikte yaşar bazan geçmez günler bazan akşam olmaz bazan unutursun bazan mümkün olmaz hiç kimse anne kadar üzülmez ki bir damla gözyaşı dökerken kim koparıpta verir sana kalbini anne gibi bebeğim hiç kimse anne kadar sevemezki birtanem cennet kokulum benim gurur duyarım canımı veririm sana iste yeter bebeğim kimler üzmüş birtanemi kimler inciltmiş dinle beni gözbebeğim ne oldu söyle ... annemmm yaa seni cok özledi bebegin:( Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 Ne yükseklerde gözüm var Ne para pulda Bir tek sen mühimsin aşk sen hayatımda Tahammülüm yok gözlerinde Bir damla yaşa... Kıyamam.. Ne hasret biter bu yolda ne sevdam sana Bir tek sen emirsin aşk emir hayatımda İtirazım yok ateş bu değmesin sana Kıyamam.. Sen başıma gelen en az en çok hatalarım Ah sen Herşeye rağmen bana sevap günahlarım Sen geceler boyu buram buram yandığım Ah sen Kokuna hasret uykularla dalaştığım.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Üşüyorum ödünç ver ellerini Üşüyorum üstüme ser yüreğini Sağ yanım dertli Sol yanım ayaz Savur gönlüme yangının küllerini Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 tek tek basaraktan bade süzerekten inci dizerekten gel canım,gel amman Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Leylam çok coşkulu gördüm seni..dağıtma işi pupa yelken ilerliyo kanımca.. aman avcı vurma beni.. ben bu dağın ay balam maralıyam.. hem yaralı..hem maralı.. avcı vurmuş ay balam yaralıyam.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.