Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Solan yüreğiyle her seher güne biraz daha sarı duruyor ve biliyordu ten soguması cogu kez elinde ak kefeniyle vaktinden önce geliyordu Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Döndüm Daldan Düşen Kuru Yaprağa Leylim Ley Seher Yeli Dağıt Beni Sar Beni Leylim Ley Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 istanbul ağlıyor sen aglıyorsun hadi git git artık ne duruyorsun yolcular hep kacak bizse tutuklu gözler aglıyor tutkulu cocuksu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 belkide zamansız açtım içimi yüreğim şeffaftı aklımsa deli ben geldim sen kaçtın hep bana inat bir vardın bir yoktun hep masal gibi ne kara kaşına, ne kara gözüne ben tek bir sözüne tutulup kaldım değmedi bir kere ellerin yüzüme gel gör ki bin yıldır sanki vardın... adı aşk sebebimin, her hata kalbimin hep değerinden, hep gereğinden hak ettiğinden çok sevdim... Gülşen Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Duanlamı Yaşıyorumki Bedduanla Öleyim !!! ----------------------------------------------------- Gün gelirde ayrılırsak birtanem Unutma beni hiç bir zaman Çünki ben seni asla unutamam.. __-__-__-__-__-_ Maziyi anarsan bir an !!! Düşün ama dökme gözyaşlarını Hatıralarla dolu anıları Vaadettiğimiz mutlulukları Andıkça... Ağlama sakın.. __-__-__-__-_ Benim kadar seni seven olmaz ama; Gün gelirde biri severse senii.. Mutlu ol onunla her zaman Düşün mazideki kedersiz sevgilini __-__-__-__-__-_- Sensiz olmaz dediğim şu hayatta!!! Bir gün gelir evlenirsem İlk doğacak kızımın ismini.. Belki senin adını koyarım __-__-__-__-__- Ve o yavru.. Annesinin yanından her çağırdığımda Baba beni çağırdığında neden AĞLIYORSUN!!!! Derse belki bir cevap veremem __-__-__-__-__-_- Sensiz dolu ızdırabımın acısını çektiğim Şu anda karalamaya çalıştığım bu şiir Bir gün kızımın eline geçerse adının yüceliğini İşte o zaman anlar __-__-__-__-__-_ Ve Baba ben olmasaydım yeterki sen Hep onunla olsaydın derse!!! Aşk ve gurur bir arada yüremez kızım Derim.... (Bana aittir izinsiz kopyalanamaz çoğaltılamaz) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 vazgeçen ahhh ben değildim sonuna kadar da direndim yalan yanlış bu sevdayı senle yaşadım tükendim........ Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Ah yandım ben Allahım Buna can dayanmaz Al onu getir geri bir daha vermeyeyim... Al onu ver bana geri... Yarınlar yok gibi Güneş hiç doğmayacak... O gitti ah gitti Bir daha hiç dönmeyecek... Ah yandım ben allahım Buna can dayanmaz Al onu getir geri bir daha vermeyeyim... Al onu ver bana geri... Son bir daha göreyim gidipte dönmeyeyim... Ah yandım ben allahım Buna can dayanmaz Al onu getir geri bir daha vermeyeyim... Al onu ver bana geri... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram buram Sen kokuyorlar.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 sigaramın dumanı sen ateşi ben olayım al benı buralardan yalnız senle kalayım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 seni kimler aldı kimler öpüyor seni dudağında dilinde ellerin izi var Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Efkarlıyım başım duman Sitemim var ey koca çınar Zor günümde nicesini andım Muhabbet yetmezmiş bilmedim Dün bugün dedim gönlüm avuttum Yarın yetmezmiş bilmedim sitem ne çare Şu dünyanın haline kandım Ben yalnızmışım bilmedim Gönül için için yanar da Sabır yetmezmiş bilmedim sitem ne çare Efkarlıyım başım duman Sitemim var ey koca çınar Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 gel etme gözlerim yaşlarla doldu bak kimse silmiyor hani zamanla kururdu.... aşkımız dillerden dillere gezerken buluşsaydık yeniden yıldızlar altında........ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 dışımızdaki nakaratı yazsak olmuyormu içimde bi nakarat kalmadı Belkıs Özener'den Yeşilçam şarkıları dinliyorum hepinize tavsiye ederim dinleyen herkesi o filmlere götürüyor... örneğin şuan çalıyor... gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı hayat öyle bir hangi acı içinde hancı sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Bir kaç gündür dinlediğim ve dilimden düşmeyen tek şarkı Volkan Konak - Feriğim... Açılır açılır gözleri gülümün İçlerinde yeşil çam ağaçları Uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm seninle Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak memleket gözlüm. Geceleyin hep peşinden koşar Göğsüme takıp yönümü buldum Kalp verdim onur verdim Yetmezmi deli fişeğim Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak memleket gözlüm.. Erbay geldi aklıma nedense Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Yesterday, All my troubles seemed so far away, Now it looks as though they're here to stay, Oh, I believe in yesterday. Suddenly, I'm not half the man I used to be, There's a shadow hanging over me, Oh, yesterday came suddenly. Why she Had to go I don't know, she wouldn't say. I said, Something wrong, now I long for yesterday. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Akşam oldu penceremde Yorgun rüzgar esiyor geçiyor renkler suskun Bir mahsun mor menekşe Ağlıyor mu ne Gölgelerin kollarında Hatıralar halka halka Ben ona tutsak Nerde nerde ben son çizgilerde Nerde nerde çarem nerde Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Çok aşığın var diyorlar Yalan de yeter bana Bir sevda sözü fısılda hazırım inanmaya Gönül hırsızı diyorlar İnkar et yeter bana Gözlerindeki cevaba korkuyorum bakmaya Geceler uzun ve yalnız yoksun sabaha kadar Düşümde bile günahkarsın bunu kim hayra yorar Ardımdan deli diyorlar belkide yalan değil Yanımda bile uzaksın nasıl dayansın gönül... incesaz-çok aşığın var diyorlar.... incesaz-çok aşığın var diyorlar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Leman Sam - Memed Ay tutuldu dilim tutuldu, Vakit geceye kaç var bilmem, Karadağının tepesinde vurdular Memedimi... Şu bozkır deli yüreğimi dağlar... Memed asker,Memed küser Memed aşık Anası... Fikri düşer,hasret çeker Ağıt yakar Babası... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Aklıma geldin gülüyorum Çok özledin biliyorum Bende seni seviyorum Biraz sabret.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 aman unut herşeyi aman salla dertleri aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak bak gör Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Neyleyim üc günlük ömrümü Bu gönül sensiz hic güldümü Sevgilim önüme ölümü Sunsan ben icerim kendimden gecerim Senin icin senden vaz gecerim Sunsan ben icerim kendimden gecerim Senin icin benden vaz gecerim Ben yagmuru gözlerinde Bülbülü dillerinde Günahi bedeninde Taniyipta sevmisim Dönmüyor yedi cihan Esirin olmus zaman Sarabi dudagindan Icip öyle sevmisim Seni öyle sevmisim (sardunyam ablama hitaben sayende dedim ona ablam ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Bir kaç gündür dinlediğim ve dilimden düşmeyen tek şarkı Volkan Konak - Feriğim... Açılır açılır gözleri gülümün İçlerinde yeşil çam ağaçları Uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm seninle Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak memleket gözlüm. Geceleyin hep peşinden koşar Göğsüme takıp yönümü buldum Kalp verdim onur verdim Yetmezmi deli fişeğim Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak memleket gözlüm.. Erbay geldi aklıma nedense zaten ben olmasam kimse bilmicekti bu şarkıyı :lol: Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 sen zamansız yürek yakan hayatı yalan dolan olmadın hiçbir zaman ağla hiç kimseler duymadan sevdiğine doymadan kendini unutmadan kalk kendine bi bak yüreğine güneş koy yüreğine bulut koy yüreğine yıldız koy yola devam.............. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 önlerime duvarlar örseler,kara sevdam hergün öldürseler,kör bıçağım kimseleri kesemem,beni yine beni yine teninle bileseler......... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 zaten ben olmasam kimse bilmicekti bu şarkıyı :lol: Mersi Erbaycım Başın göğe erdi mi bari Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.