Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Başedemezsin İş işten geçmeden gel de söz dinle, Sen benim aşkımla başedemezsin. Ben sarhoş gezerken senin derdinle, Sen kendi gönlünü hoş edemezsin. Gül sefa sürse de bülbül çilerken, Bin pişman olmaz mı rengi solarken, Ben sana dört mevsim bahar dilerken, Sen benim yazımı kış edemezsin. Fırtına biçersin ey rüzgar eken, Borcunu faizle öder geciken, Sen benim gezdiğim yolları diken, Yattığım yatağı taş edemezsin. Gülersin aşığı yedekte sayıp, Yetmez mi arından verdiğin kayıp, Kınalı kekliğim elde var deyip, Sen beni kafeste kuş edemezsin. Kapılma hayalin renk akışına, Ağlarsın gerçeğin can yakışına, Ben kurban olurken bir bakışına, O canım gözleri yaş edemezsin. Aklını başına topla da vazgeç, Gel beni dinle de vuslata gün seç, Sen benim elime mecbursun er geç, Bahtımı mecnuna eş edemezsin... (c.s) Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Denizler kadar derin ve mavi Olimypus hikayeleri kadar asi ve hırçın Gelip giderdin, arada bir çılgın Veryansın eder, hesap sorar, gülerdin birde İsyanmıydı yoksa bir umursamazlık mı bilinmez Leylakmı Gülmü yoksa Zakkummuydu E Lale miydi , bumuydu Ne diyom ben yaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 bu şarkıyı kım söyluyor Ferhat Göçer söylüyor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Söndürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda Rengimizi sıyırmıs da gitmis gidenimiz Nur Cemalimizin astarı kalmış birtek O da kaşık kadar Damla sakız hayallerimize yakamoz vursa Bari öyle canlansa da hayat bulsa Ne iyi olurdu kalbe kan yine Hücum etse Vur kadehi ustam bu gece de sarhoşuz Kalan sağlar bizimdir, acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Kanasin Bu kaçinci mevsim bu kaçinci bahar bu sahte gulusun ne alami var yuzume bakmaya cesaretin yok mu yoksa sakladigin bir seyler mi var Bu kaçinci mevsim bu kaçinci bahar bu sahte gulusun ne alami var yuzume bakmaya cesaretin yok mu yoksa sakladigin bir seyler mi var ben gunahsiz gelin sen sahte asik vefasiz sozlere inanmam artik bu kaçinci bela yalan ayrilik istesende, yok desende buna gucum yok artik Kanasin Kanasin Birakin yaram kanasin kaderimse boyle sevmek birakin annam aglasin buna dayanmaya gucum yok sevmisim ama sevenim yok sensiz kaldim gecelerde beni kimler anlasin Kanasin Kanasin Birakin yaram kanasin sensiz kaldim gecelerde beni kimler anlasin buna dayanmaya gucum yok sevmisim ama sevenim yok sensiz kaldim gecelerde beni kimler anlasin Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacagım ahtım olsun:::: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Bir sabah olsa binbir umutla Güneş bile açsa.. Açmaz , saçma Bir gece olsa, samanyolu hatta Yıldız bile kaysa..... Kaymaz saçma O son sözü duymak bile fazla inan İyi niyet değil, şefkat değil, nerden bu dil Herşeyi alma, bir küçük eşya Bırak bana yeter... Yetmez , saçma Dön gel uzatma, hayat bu unutma Zaman bile dursa... Durmaz, saçma Son sözü doğru sanıp kanmam inan İyi niyet değil, gerçek değil, kimden bu dil Kendine iyi bak deme , denmez saçma Kendime bakarım elbet sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak Tanrım, sevdalı kullarına... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Sabahlar uzak bu sevda tuzak bana Çok zaman geçti sabrım yok yarınlara Kaçıncı hasret,kaçıncı yalnızlığım Sigaramın ucunda Şimdi yanımda yanımda olcaktın Bıraktın beni sevda yokuşlarında Kuşlar uçurdum akşamdan sabahlara Sigaramın ucunda yanar hasretin Vurur can evimden ellerime kelepçeler vurur Gel vefasız,gel vicdansız Çağırmazdım acil olmasa, Gel insafsız,ah kitapsız Yanıyorum arzularınla Aynalarda gözyaşım var Ağladıkça yangın çıkar gözyaşlarımda Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları beklermiydim hiç Çoktan yanımda olurdun çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım gözyaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam Bir kalemde silerdim seni... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Shake it up şekerim I know what you're feeling Shake it up şekerim I got what you're needing Shake it up şekerim Tell me what you're thinking Shake it up şekerim You're my only sweet thing Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 deyiptin baharda görüşelim bahar geldi geçti sen gelmez oldun yaradan eşgine ne olur dön kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun sen gelmez oldun sen gelmez oldun yari gözleyirem men, isteyirem men sen gelmez oldun biz bu sonbaharda buluşacaktık bahar geldi geçti sen gelmez oldun taşlara mı döndü kalbin gelmedin aylar geldi geçti sen gelmez oldun sen gelmez oldun sen gelmez oldun sen gelmez oldun yarim gözlerim yolda beklerim ama sen gelmez oldun demiştin kapına gelirim diye kulağım kapıda ses vermez oldun boş yere mi yeimin ettik ikimiz kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gözlerin gözlerimden kaçarken Aklıma bir tebessüm takıldı İstemem herşeyi yak giderken Bendeki kalp demirden yapıldı İstemem ayrılık sende dursun Sen daha doğmamış bir çocuksun Nasılsa her şeyi sen bıraktın Bir de bensiz olsun Kaç kere sever insan Kaç gönüle alışır Ayrılığın tadına Kaç gecede alışır Uykularım kaçıyor Resmini görmekten Kaç kere tövbe eder Kaç cephede savaşır. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 havasına suyuna taşına toprağına bin can feda bir tek dostuma her köşesi cennetim, ezilir yanar içim bir başkadır benim memleketim anadolu bir yanda, yiğit yaşar koynunda aşıklar destan yazar dağlarda kuzusuna kurduna, yunusuna emraha bütün alem kurban benim yurduma mecnuna leylasına erişilmez sırrına sen dost ararsan koş mevlanaya yeniden doğdum dersin, derya olur gidersin bir başkadır benim memleketim... gözü pek yanık bağrı türkü söyler çobanı zengin fakir hepside sevdalı ben gönlümü eylerim, gerisi ALLAH kerim bir başkadır benim memleketim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 köz var sinemde sır var sözumde sevdalım bu sır sendedır sende arıfım bu sır bendedır bende Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 çapkınım hovardayım 24 ayardayımmm her gece bir bardayımmm hayda hayda ninaydaaa bu gece bardaaaaaa gönlüm hovardaaaaaa çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrr hayda hayda ninayda Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Zeynep bu güzellik var mı soyunda Elvan elvan güller biter bağında Arife gününde bayram ayında Zeynebim zeynebim allı zeynebim Güzeller içinde şanlı zeynebim Zeynebe yaptırdım altından tarak Tara zülüflerin bir yana bırak Zeynebe gidemem yollar pek ırak Zeynebim zeynebim allı zeynebim Beş köyün içinde şanlı zeynebim Kangaldan aşağı mamaşın köyü Derindir kuyusu serindir suyu Güzeller içinde zeynebin huyu Zeynebim zeynebim allı zeynebim Beş köyün içinde şanlı zeynebim Söğüdün dalları narindir narin İçerim yanıyor dışarım serin Zeynebi bu hafta ettiler gelin Zeynebim zeynebim allı zeynebim Güzeller içinde şanlı zeynebim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Ne söylesen ne beklesen Yaradan’dan ya da kaderinden Ele geçmez istediğin Uğruna savaş vermediysen Sanki seni boğar gibi Sanki yeniden doğar gibi Sanki zaman zaman ölür gibi Acısını, çilesini çekmediysen Hani büklüm büklüm boynunda Hani paramparça ruhunda Hani soran gözlerle kapında Bekleyen dargın anıların gibi Sevilmeden de sevmeyi Neyi özlediğini bilmeyi Acı da olsa yine gerçeği Görüp de söylemeyi bilmediysen… Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 allahım ne olur yardım et yandığım ateşler benim suçum değil sen verdin bu kalbi sev dedin çok sevdim bağlandım elimde degil alnımın yazısı bir defa aşık olmakmış alnımın yazısı bir ömrü sana adamakmiş alnımın yazısı bir ömür sensiz kalmakmış ağlamakla bitmiyor acı... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 gülü susuz seni aşksız bırakmam Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 gülü susuz seni aşksız bırakmam Ahmet Özhan müthiş söyler bunu benim nakaratım : Mirkelam ne kadar ayıp ne yaptın asuman kalbimi kırdın yap bi pansuman Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 beautiful girl wont u be my inspiration???? what in the world could ever come between us???? beautiful girl i will never let u down....... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben sen sen diye bittim oğlum Hadi bakalım unut unutabilirsen Ben seni yudum yudum içtim oğlum Hadi ol eskisi gibi olabilirsen Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık İnan içimde yok fesatlık Alırım başımı giderim efeler gibi hey Efeler gibi hey Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 aşk aşk diye yollara düştüm gitme seninle gelemem artık acısı tarifsiz hallere düştüm her yolun sonunu bilemem artık aşkın beni parça parça ayırsın feryadımı yıldızlara duyursun ecel gelmiş kapım açık buyursun fakat sen yokken ölemem artık topaldır yürümez bahtımın atı kimi sevsem yüreği kayadan katı beni bir hiç eden sensiz şu hayatı sevmek istesemde sevemem artık aşkın beni parça parça ayırsın feryadımı yıldızlara duyursun ecel gelmiş kapım açık buyursun fakat sen yokken ölemem artık Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Kırmızı gülün adı var Hergün ağlasam yeri var Bugün benim efkarım var Ah bu gönül arzu seni seni,yar seni.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Eskici Eskiler alırım, haydi eskici Eski halı, kilim, giyisi alırım Bir zahmet bana da uğra eskici Acele edersen memnun olurum Çekinme eskici, içeri buyur Burada bir aşkın ateşi uyur Baktıkça içimin yangını büyür İşte şu odada baş başa kaldık Şu ahşap masayı birlikte aldık Onun, şu gördüğün kadife koltuk Bilsen şu camları örten perdeler Neler gizlediler, neler gördüler Konuşabilseler neler derdiler Burada ne varsa hepsi senindir İlk önce duvardan tabloyu indir Hiç sorma resmini gördüğün kimdir Onun şu daktilo, şu kalem kağıt İster sat, istersen hayrına dağıt Sussun bu hıçkırık, dinsin bu ağıt Sabır mı dayanır bu ihanete Hiçbir şey bırakma kütüphanede Benim ne işim var defter kitapla Topla be eskici hepsini topla Hepsinde yaşayan bin bir anı var Hepsinin bir şeyler söyler yanı var Al götür hepsini sırdaşlarımın Kurusun kaynağı göz yaşlarımın Al götür eskici ne resmi kalsın Ne yüzü, ne izi, ne ismi kalsın Onsuzda gülmeye değer bu dünya Onsuzda görmeye değer her rüya (Cemal Safi) | Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 döneceğin tozlu yollara al gelincikler sereceğim solarlar bilirim sevgilim yine bekleyeceğim bitsede birgün nazlı hayat ben bir tek seni seveceğim kader güçsüz kalır sevgilim sensiz ölmeyeceğim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.