Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 olayıdım olayıdım okur yazar olayıdım deniz mahkemeye dusmus avukatı ben olaydım Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 hani beni çok sewiyordun yerlere göklere koyamıyordun bende kek gibi sana inanıp her gece yolunu gözlüyordum yedin be kaç senemi sana werdim son nefesimi para bile etmedi bende aşkın sattım sana olan hislerimi ben senin olmadığın her yerde canım yeşillenirim yeter ki düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim bugün benim günüm gönlümce gezer eğlenirim değerimi bilen usta ellerde elmas gibi işlenirim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Dünya benum sanırdım meğersem yanılmışım Felek gözün körolsun ne kadar geç kalmışım En dereye dereye dere belune gelsun Benden başka seversen iki gözün kör olsun Ha bu akan dereler hep gözümün yaşidur Sevup da alamamak ölümün gardeşidur Mektup yazdım karadan dağlar kalksun aradan Kavuşmaya çare yok kavuştursun yaradan Duman geldi da çokti oy dağlarum dağlarum Siz orada oturun ben burada ağlarum Başundaki puşinun dali var çiçeği yok Benum deli gonlümun senden geçeceği yok Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yağmurda yürüyelim mi Hayatı bölüşelim mi... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yağmurda yürüyelim miHayatı bölüşelim mi... İlk gün aşıkları gibi titreye titreye üşüyelim (!) mi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 İlk gün aşıkları gibi titreye titreye üşüyelim (!) mi Seninle miiiiiii Almiim ben sağol Yürü yüreğim gidellim buralardan Aşk bizimle değil Sana buralarda bişey olsa Kimsenin umrunda değil Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Seninle miiiiiii Almiim ben sağol Sana dememiştim ama neyhse Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 O nenni koçari Kodopskidi beçayi Bozo si ekçopayi O nenni koçari Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Saçın yüzüne değse Tenini kıskanırım Birine söz söylesen Dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım Öleceğim derdimden Deli ediyor beni Gezinir her yerini Okşadıkça tenini Elini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım Öleceğim derdimden.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 aşk kırıntısıyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu hayatta paylaşacak bir şey artık yoksa bir erkekle bir kadın arasında..... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 birden bire hayatımın tümü oldun gecelerime gün gibi doğdun gidersen birgün biri üzülür çok adı lazım değil baş harfi BEN Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 sarkılar bır çıglıga sıgınmaksa sımdı sonsuz bir yangın gıbı Sevmesem öyle kolay çekıp gıtmek Yaralı bir kus gıbı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 kalk ayaga çık daglara ugrama hic sehirlere Bilmezler ne gelmiş basa burda aglamak bile yasak Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Seni düşünüyorum seni Sen ey kavgamın çiçeği Toprağa su yürürken Dağlar yeşerirken Şafağın kızıl okları Gecenin kalbine dalarken Seni düşünüyorum seni Sen ey kavgamın çiçeği Bana sen öğrettin kavgayı Seni özlüyorum seni Sen ey kavgamın çiçeği Sulara ay düşerken Dalgalar öpüşürken Sokağın titrek lambası Islanan yüzüme düşerken Seni özlüyorum seni Sen ey kavgamın çiçeği Bana sen öğrettin gülmeyi Seni seviyorum seni Sen ey kavgamın çiçeği Seni düşünüyorum seni Sen ey kavgamın çiçeği Bana sen öğrettin gerçeği Yusuf HAYALOĞLU SeNi SeViYoRuM SeNi SeN Ey KaVGaMıN ÇiÇeĞi.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Ayrılamam can gibisin Ayrılamam herşeyimsin Terk ediyorsan bilmelisin Sen bu kalbin Birtanesisin... * Üşüyorum ödünç ver ellerini Üşüyorum üstüme ser yüreğini Sağ yanım dertli, sol yanım ayaz Savur gönlüme yangının küllerini... * Senin uğruna senin uğruna Yaptıklarım hep senin uğruna Yeter sevgilim gel artık bana Her şey senin uğruna... * Nasıl,nasıl bana nasıl kıydın gençliğime, İlk aşkıma,tertemiz duygularıma... Nasıl, hesap ver Nasıl, hesap ver Hesaplar neye yarar Bana sen lazımsın! Hasretin akla zarar Beni duymalısın... Şimdi her şey anlamsız Bomboş olacak biliyorum... Son sözüm ben sensiz Bu ömrü istemiyorum!... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 neden hepsini bitirdin karnıyarığın.. annende böyleydi senin yok mu hiç insafın.. bakar dalar ortada dururum.. hayalimde pişirdiğim etli güveçim le avunurum.. neden ya neden hepsini bitirdin sıcak suyun.. işten geldim yorgunum nolucak halim.. sırıtma karşımda kaşınıyor kafam.. gelmeden uykum banyoya girmeliyim.. neleri teptimde aldım seni.. telli duvak, burmalarla eyledim seni.. annem bile bana düşman.. ben giderim tatile sen eyy gamsız sevgili.. Alıntı
Φ ikardelen Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 yüzünü dökme küçük kız bırak üzülmeyi yalnız sen misin bir düşünunutan sevilmeyi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 öyle birden aklıma geldi Cenkizzzzzz Abiden gelsiiinnn Liselim Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim canımdın benim seninle bir kalem bir kağıt gibi seninle bir defter bir kitap gibi birlikte yazmıştık kaderimizi ilk aşkım sevgilim liselim benim şimdi nerede bir liseli görsem ne zaman okulun yanından geçsem kalbim hep kahrolur gözlerim elem ilk aşkım sevgilim liselim benim seninle bir kalem bir kağıt gibi seninle bir defter bir kitap gibi birlikte yazmıştık güzel günleri ilk aşkım sevgilim liselim benim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 öyle birden aklıma geldi Cenkizzzzzz Abiden gelsiiinnn Mübareğim Seninle her günüm umre'ye bedeldi gönül dediğimde şıh'ımdın benim unutmak mümkünmü mübareğim seni ilk ustam yoldaşım şıh'ımdın benim seninle bir kalem bir kağıt gibi seninle bir defter bir kitap gibi birlikte yazmıştık tefsirimizi ilk ustam yoldaşım şıh'ımdın benim şimdi nerede bir mübarek görsem ne zaman caminin yanından geçsem kalbim hep nur dolar gözlerime nem ilk ustam yoldaşım şıh'ımdın benim seninle bir kalem bir kağıt gibi seninle bir defter bir kitap gibi birlikte yazmıştık tefsirimizi ilk ustam yoldaşım şıh'ımdın benim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 ne var yawww... Oyle birden aklıma geldi nerden geldigini ben de anlamadım zatiii... Lise yıllarım mı aklıma geldi neeeee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Tabi alıntıdaki sözleri okumazsan anlamazsın böööle.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Tabi alıntıdaki sözleri okumazsan anlamazsın böööle.. he tamam ya okuduk... Olmuşşşş olmuş buu Alıntı
Φ daisygirl Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Ve ben artık seninle yapamıyorum,birtanem Elimde değil,istesemde,istesemde,yapamıyorum Ve seni aramak gelmiyor içimden Eskisi gibi değil Seninle ben,seninile ben ne yazık olamıyorum İnanamıyorum bu hale nasıl düştük bilemiyorum Sende mi,bende mi,herneyse Her kimdeyse, Neyse bilemiyorum Ve sana dokunmak gelmiyor içimden Aşk sözlerin batıyor Sarılsanda,yalvarsanda, Seni duyamıyorum Yeter artık ben seni sevemiyorum,birtanem Bırak beni,anlasan,anlasana, Seni istemiyorum Olur olmaz nedenler,her yerde izlenmeler Böyle şeylerden yoruldum Ne yazık ki,ne yazık ki birtanem,boğuluyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Uyan uyan,sabah oldu Namazını kıl fadimem.. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Aşkın sanki kardelen Görmüyor ki her gelen O da seni seviyor Aşkı saklamak neden.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.