Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Her sedefte inci yoktur.Gözünü aç da her birinin gönlüne, içine bak.. mevlana Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Vatan sağ olsun, benim şehidim son olsun. (Şehit piyade er Hasan Güreşen'in babası Nuri Güreşen) Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Başkalarını hep bağışla; kendini hiç bağışlama. SYRUS Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Borçlar düşüncelerle ödenmez.. BALZAC Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 kadınların kalbine giden yol kelimelerden geçer... Kürşat Başar Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Şarkıyı değil, ancak şarkıcıyı kafese koyabilirsiniz. ~ Franklin D.Roosevelt ~ Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 İSTEMEK,İSTİYORUM DEMEK DEĞİL HAREKETE GEÇMEKTİR... Alıntı
Φ zuma Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Arayan çok giren bot bir gün olur b.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 hoşgeldın nıkının anlamı nedir ,bu arada gunun sözünü anlamadım Alıntı
Φ zuma Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 nickim bi oyun ismi günün sözünü bende anlamadım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 nickim bi oyun ismi günün sözünü bende anlamadım sendemı anlamadın e nıye yazdın Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Sevgi bir inanç eylemidir. Kimin biraz inancı varsa onun aynı zamanda sevgisi de vardır. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 iki şey sonsuzdur bir insanoğlunun aptallığı iki kainat ama ikincisinden okadar emin değilim ^^ Einstein^^ Yüzyılın sözü Aşmış bu adam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 iki şey sonsuzdur bir insanoğlunun aptallığı iki kainat ama ikincisinden okadar emin değilim ^^ Einstein^^ Yüzyılın sözü Aşmış bu adam kesinlikle katılıyorum sana.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 İSTEMEK,İSTİYORUM DEMEK DEĞİL HAREKETE GEÇMEKTİR... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 çoooookkkk sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 çoooookkkk sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk bu yılın sözü oldu Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!. güzeldii... .. Can çıkar huy çıkmaz.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 DÜNYADA TÜKENMEZ MURAD VAR İMİŞ Dünyada tükenmez murad var imiş Ne alanı gördüm ne murad gördüm Meşakkatin adın Murad koymuşlar Dünyada ne lezzet ne tad gördüm Ölüm var dünyada yok imiş murad Günbegün artıyor türlü meşakkat Kalmamış dünyada ehli kanaat İnsanlar içinde çok fesat gördüm Nusverani Adil nerede tahtı Süleyman mührünü kimse bıraktı Resulü Ekrem'in kanunu haktı Her ömrün sonunda bir feryat gördüm Var mıdır dünyaya gelip de kalan Gülüp baştan başa muradın alan Muradı maksudu hepsi yalan Ölümü dünyada hakikat gördüm Dönüyor bir dolap çarkı belirsiz Çağlayan bir su var arkı belirsiz Veysel neler satar narkı belirsiz Ne müşteri gördüm ne hesap gördüm.. Aşık Veysel.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 İnsanlar papatyalara koşarken ezdikleri kır çiçeklerinin farkına varmazlar Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Dost gerçekleri, Düşman işine geleni,deli ağzına geleni, AŞIK İÇİNDEN GEÇENİ Söylermiş.... Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar. John Steinbeck Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.