Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl akilli insan aklini kullanir, daha akilli insan baskalarinin aklini da kullanir" -
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl "Hikayeler ikiye ayrılır, gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler" Jrr Tolkier
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl "Gücüne eşit hayaller için dua etme. Hayallerine eşit güç için dua et" M. Nolan
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Deha imkansiz zannedilende mumkunu gorebilmektir. Gemilerin karada da yuzebilecegini sezmek,Mehmetlerden birini FATIH yapar!
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl iki insanin iyi geçinmesi hiç kusursuz olmalariyla değil,birbirlerinin kusurlarini hoşgörmeleriyle sağlanir
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl isteklerimize sahip olursak zengin, ancak istediklerimiz olmadan yaşayabilirsek güçlüyüz demektir.
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Ayri ayri bakinca deger vermedigimiz kimselere biraraya geldikleri zaman deger vermekten daha buyuk budalalik olur mu? CICERO
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl dogallik sahip olunan degil, kazanilmasi gereken bir erdemdir.
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl sen hiç denizlerin dibine bakınca yemyeşil ormanları gördün mü?imkansız deme!çünkü ben senin gözlerine bakınca ölülerin bile sahit olmadıgı o cenneti gördüm
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl bir cocukla oynayarak gecireginiz her saat omrunuze bir gun daha eklermis. bir cocugun her yuzunu guldurdugunuzde gozunuzden bir damla daha az yas akarmis"
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl '' İstemes misin Ey Ömer! Dünya onların olsun Ahiret bizim olsun.. '' Hz. Muhammed ( S.A.V. )
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Bel bağladığın tepelerden güneş doğmayabilir birdaha...C-S-TARANCI..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl "Ağla Hawoc. Bırak savaş köpeklerinin ayakları kaysın" Shakespeare
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Gönül dedi: Ben neyim ki, bir damla sadece; Ben nerde, görmediğim koca deniz nerde! Böyle diyen gönül denize kavuşunca Baktı kendinden başka şey yok görünürde.
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl daha once solendimi bilmem .... küçük beyinler kişileri orta beyinler olayları büyük beyinler fikirleri konuşur....
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl bir yerde KÜÇÜK insanların BÜYÜK gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...... (bekçi cumali)
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Durumum çevrim içi/Beynim meşgul/Ruhum hemen dönecek/Aklım dışarıda/Elim telefonda/Kalbim çevrimdışı
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Karadenizlilik Aynı anda hem örfüne ve adetine hem geleceğe ve bugüne sımsıkı bağlı olmaktır.. THE_BOSS bencede...
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl "Bir insanın ölümü dramatik, on insanınki trajiktir. Bir milyon insanın ölümü ise, sadece istatistiktir" Stalin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.