Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2009 Kesin disarida olacaktim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Harika insanlarla tanışamamış olacaktım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 Kahvaltı edecektim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 tv izliyor olacaktım kuvvetle muhtemel Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 pilav Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 kitap okuyo 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Bu saatte sahil de yürüyüşe çıkardım... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Eve dönmemiş olurdum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Bulmaca çözerdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir june Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 çalışıyor olacaktım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Ya bilye yada papil oynuyor olacaktım. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Uyuyacaktım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Ohooo çoktan uyumuştum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Kös kös oturacak sıkılacaktım... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ uyaN Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Cadde-i Kebir'de bira içiyor olurdum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Güneşte kavrulacaktım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 uyuyor olcaktım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Haber alamayacaktım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2009 boş boş oturacaktım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2009 Rapor çıkaracaktım... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 rapor hazırlayacaktım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 televizyon izlicektim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Sabah çok erken kalkıyorum,uyurdum herhalde Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 uyuyor olacaktım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Badana yapacaktım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.