Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bir dönem yediğini çıkarmak modaydı. Zayıf kalabilmek adına her şeyi yiyip ardından boğaza parmak sokma yöntemiyle yediklerini kusmanın ötesinde şimdi yepyeni bir yol var. Üstelik bu çok daha korkunç!

""Divanın mide bırakmayan formülü

Hollywood kadınları, eski yöntemlere dönüş yapıyor şimdi yeniden. İtalyan gazeteci Alfonso Signorini’nin ülkemizde Çok Gururlu Çok Kırılgan adıyla yayınlanan ve efsane diva Maria Callas’ın yaşamını anlatan romanında küçüklüğünden beri fazla kilolarıyla başı dertte olan operacının yaptığı diyet yeniden gündemde.

Callas’ın doktoru ona iki yöntem öneriyor: Yemek sırasında iştahının kesilmesi için kokain kullanmak ya da tenya yumurtası yutmak. Callas her ne kadar zor olsa da ikinci yolu seçiyor. Ve 3 ay boyunca bedeninde yaşayacak olan tenya yumurtalarını şampanyayla birlikte yutuyor. Sonuçta Callas, 1 ayda 16 kilo kaybedip yepyeni bir forma kavuşuyor.

Yeniden trend mi oldu?

Tenya yumurtası yutarak zayıf kalmayı başaran ünlüler, bu sayede her şeyi istedikleri kadar yiyebiliyor. Sırları ürkütücü, hatta dehşete düşürücü. Ama güzel olmak uğruna yapılmayacak şey yok şu dünyada belli ki! Ve bu gelenek daha böyle de gidecek gibi görünüyor.

Biraz önce kuzenim bizdeydi yemekte... Konu zayıflamaya geldi.. Ben herzamankii gibi yakındımm.. Uygar"da ciiddiye almadı.. ben hep böyle balık etli kalıcamm :)) ama nisan"a kadar versem bi 5 kiloo diye konuşurken kuzenim haftaya sana bişey getircem ne dlduğunu sormadan içeceksin ve 5 değil 10 kilo vereceksin dedi.. sormadan olur mu ? meğer tenyaymış ilaç... yokk dedim yaa ben kendimi böyle de seviyorum ..

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:

Silahsız tenya yumurtaları bu amaçla kullanılabilir. Ama domuzlardan bulaşan silahlı tenya son derece tehlikelidir. Ayrıca tenyaya abdestbozan da denir. Sebebi, gün içinde defalarca makarna benzeri kıpır kıpır oynayan parçaların makattan çıkıp, iç çamaşırınızda gezinmesidir. İçinizde 10 metrelik bir hayvanın yaşamasına ve gün boyu yerinizde rahat oturamamaya tahammül edebilenler için bir zayıflama seçeneği olabilirse de Tenya iştahın artmasına yola açar ve ilaçlarla düşürüldükten sonra devam eden iştahınız yüzünden hızla kilo alınmasına yol açar.

Gönderi tarihi:

Tanrım, korkunç... Eğer aklından bunu denemeyi geçiren varsa sakın ama sakın denemesin benden soylemesi... Sonrasında hayatınız, asla ama asla unutamayacağınız goruntulere sahip olabilir... Tenya yumurtası mı yuttun da biliyorsun diyeceksin aslaaaaaa, hiçbir kuvvet bana onları yutturamaz, öleyim daha iyi.. Sadece, sağlıklı bir çocuk degildim ben, tenyalarla da ciddi sıkıntım vardı ve neler yaşanılabileceğini çok iyi biliyorum...

Gönderi tarihi:
Gönderi tarihi:

Bu ne korkunç bu ne **** bir şeydir böyle midem ağzıma geldi.. :sick:

şekilciliğin ulaştığı son nokta,zayıf görünebilmek için önerilen eyleme bak öğğröörrkkk :sick:

Bu arada kokain zayıflattığını hiç duymadım zayıflatan madde eroindir..

teklife bak yahu ya kokain yada tenya yumurtası,aklı başında biri yokmuydu bu çıldırmış kadına az yemesini öğütleyecek..

Gönderi tarihi:
Bu ne korkunç bu ne **** bir şeydir böyle midem ağzıma geldi.. :sick:

şekilciliğin ulaştığı son nokta,zayıf görünebilmek için önerilen eyleme bak öğğröörrkkk :sick:

Bu arada kokain zayıflattığını hiç duymadım zayıflatan madde eroindir..

teklife bak yahu ya kokain yada tenya yumurtası,aklı başında biri yokmuydu bu çıldırmış kadına az yemesini öğütleyecek..

bu konu geçen haftalarda gündemdeymiş.. bana denk gelmedi ama... bunu hala uygulayan mankenler dahil biçok kişi varmış... özendirici kimine göre... ben akşamdan beri midemi tutuyorum.. düşüncesi bile beni altüst ettti..

Gönderi tarihi:

Zayıflamak için elma sirkesini tavsiye edebilirim.Kuzenim sabah akşam 1 su bardağı ılık suyla içti ve 15 kg verdi.

Hiçbirimiz inanmamıştık ama zayıflatıyor.Oldukça da göbekli biriydi, vücudunda hiç sarkma olmaması bizi çok şaşırttı.

Tenya yumurtası gibi akıl dışı şeyler yerine, içinde hiçbir kimyasal barındırmayan daha doğal yöntemler denenebilir.

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:

Ya arkadaşlar, hiç hayvan beslemediniz mi :D Hem uslu bir hayvan otur kalk eğitimi de veriliyormuş :P Hayvanları Koruma Derneği duymasın Saygıdeğer Tenya'yı böyle aşağıladığınızı, sonra gelip kendilerini forum kapısına zincirlerler benden söylemesi :w00t:

Gönderi tarihi:
Callas’ın doktoru ona iki yöntem öneriyor: Yemek sırasında iştahının kesilmesi için kokain kullanmak ya da tenya yumurtası yutmak. Callas her ne kadar zor olsa da ikinci yolu seçiyor. Ve 3 ay boyunca bedeninde yaşayacak olan tenya yumurtalarını şampanyayla birlikte yutuyor. Sonuçta Callas, 1 ayda 16 kilo kaybedip yepyeni bir forma kavuşuyor.

Yeniden trend mi oldu?

Tenya yumurtası yutarak zayıf kalmayı başaran ünlüler, bu sayede her şeyi istedikleri kadar yiyebiliyor. Sırları ürkütücü, hatta dehşete düşürücü. Ama güzel olmak uğruna yapılmayacak şey yok şu dünyada belli ki! Ve bu gelenek daha böyle de gidecek gibi görünüyor.

ben bu kisinin doktorlugundan supenelirim acikcasi. Ya kokain yada tenya .... -_-

Gönderi tarihi:

Yoğun ısrarlara dayanamayıp her sabah aç karna bir tenya hapı tok karna da biraz kokain çektim şimdi çok zayıfım (aynen bir tenya gibi) herkese öneririm :unsure::excl::D

höttt inanmayın heeeeeeeee, töbe töbe inanırlar falan da... gunahsız başımı gunaha sokacaklar yaaaaa :angry:

Gönderi tarihi:
Yoğun ısrarlara dayanamayıp her sabah aç karna bir tenya hapı tok karna da biraz kokain çektim şimdi çok zayıfım (aynen bir tenya gibi) herkese öneririm :unsure::excl::D

höttt inanmayın heeeeeeeee, töbe töbe inanırlar falan da... gunahsız başımı gunaha sokacaklar yaaaaa :angry:

kokain alinca burunda denisiklik oldugunu biliyormuydun :D cok kullaninca olur kate Moss'ta gordum valla ;) sen bir gunde mi butun kilolari verdin :stuart:

cok zayiflikta igrenc ama ya :lol:

Gönderi tarihi:

yaz geliyooo yaaa .. diyet olayları hız kazanır malumm kokain tenya olayı ********* ötesi olduğuna göre irade olayını deniycez.... bundan dolayıdır ki yaarınn ben isveç diyetine başlıycamm kimseye söylemedenn malummm ölüm diyeti cinsinden bişeyy... kızınıyolarr çok .... şu 5 kiloyu da verdimm miiii değmeyin keyfime..... :))

Gönderi tarihi:

oh ne güzel kışın yiyin yiyin yaza yaklaştığımız anda zayıflamaya çalışın :D

özellikle angel ve mavi sakın siz tenya menya yutmayın tenya sizi de yer o zaman :D zaten kalmışsınız cöp kadar :D

angel bob amcaya soyle personelinden yemekleri esirgemesin :D

Gönderi tarihi:
oh ne güzel kışın yiyin yiyin yaza yaklaştığımız anda zayıflamaya çalışın :D

özellikle angel ve mavi sakın siz tenya menya yutmayın tenya sizi de yer o zaman :D zaten kalmışsınız cöp kadar :D

angel bob amcaya soyle personelinden yemekleri esirgemesin :D

:D biliyorsun 10 kisilik yiyorum ama iyk yutmam menyayi kilomdan memnunum :stuart:

:lol: bob duymasin sercannnnnnnnn ya bu sene zaten onlarla daha hic yemek yemedim kuscekler bana :sweatingbullets:

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Bir dönem yediğini çıkarmak modaydı. Zayıf kalabilmek adına her şeyi yiyip ardından boğaza parmak sokma yöntemiyle yediklerini kusmanın ötesinde şimdi yepyeni bir yol var. Üstelik bu çok daha korkunç!

""Divanın mide bırakmayan formülü

Hollywood kadınları, eski yöntemlere dönüş yapıyor şimdi yeniden. İtalyan gazeteci Alfonso Signorini’nin ülkemizde Çok Gururlu Çok Kırılgan adıyla yayınlanan ve efsane diva Maria Callas’ın yaşamını anlatan romanında küçüklüğünden beri fazla kilolarıyla başı dertte olan operacının yaptığı diyet yeniden gündemde.

Yeniden trend mi oldu?

Biraz önce kuzenim bizdeydi yemekte... Konu zayıflamaya geldi.. Ben herzamankii gibi yakındımm.. Uygar"da ciiddiye almadı.. ben hep böyle balık etli kalıcamm :)) ama nisan"a kadar versem bi 5 kiloo diye konuşurken kuzenim haftaya sana bişey getircem ne dlduğunu sormadan içeceksin ve 5 değil 10 kilo vereceksin dedi.. sormadan olur mu ? meğer tenyaymış ilaç... yokk dedim yaa ben kendimi böyle de seviyorum ..

arkadşım kuzenıne sorarmısn nerden almış acaba:) ben kullanmaya razıyım ?

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Dengeli Beslenme,biraz irade, biraz Spor, biraz pilates,bakin nasil gidiyor kilolar. bu tenya olayini ilk defa duydum, :sick::shocked: Insanoglu sinir tanimiyor.Kilo vermek icin degermi ?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.