Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 (kendisi onlara gazi halkı diyor -yeni bir ulus heralde-) Anlayisiniza ve yorumlariniza hayranim demistim ve gercektende beni sasirtmadiniz, tesekkürler buradan. "Gazi halki" deyince sizin akliniza baska ulustan insanlar gelmis. Türkce dilinde bizler devamli, mesela malatya halki, Izmir halki, Sivas halki, .... deriz ve demeyede devam ediyoruz. Böyle derken bir sorun olmuyorda gazi halki denilince neden sorun oluyor bunu siz önce bir aciklarsaniz iyi olur. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Anlayisiniza ve yorumlariniza hayranim demistim ve gercektende beni sasirtmadiniz, tesekkürler buradan. "Gazi halki" deyince sizin akliniza baska ulustan insanlar gelmis. Türkce dilinde bizler devamli, mesela malatya halki, Izmir halki, Sivas halki, .... deriz ve demeyede devam ediyoruz. Böyle derken bir sorun olmuyorda gazi halki denilince neden sorun oluyor bunu siz önce bir aciklarsaniz iyi olur. siz de beni hayretler içinde bırakıyorsunuz syn dünyahepimizin. bu halk nasıl bir halksa hep birlikte aynı anda aynı şeyi düşünüyor ve siz bu duruma hayran oluyor gibisiniz. o halk bu halk diye orda burda ayrımcılık yapmaya meraklı olan ben değilim. siz çuvaldızı biraz da kendinize batırın. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 siz de beni hayretler içinde bırakıyorsunuz syn dünyahepimizin. bu halk nasıl bir halksa hep birlikte aynı anda aynı şeyi düşünüyor ve siz bu duruma hayran oluyor gibisiniz. o halk bu halk diye orda burda ayrımcılık yapmaya meraklı olan ben değilim. siz çuvaldızı biraz da kendinize batırın. Ben sorun falan görmedim, sadece lugatimiza , yani Türkce diline uygun sözlerle ifade etmeye calistim. Gocunan sizdiniz, cünki "Gazi halki" lafindan baska ulus anlami cikartan siz oldunuz, ben degil. O yüzde cuvaldizi kendisine batirmasi gereken malesef sizsiniz. Diger taraftan sizden hangi sorunuza cevap alamadiginizi sordum, ama nedense hangi soru oldugunu daha söylemediniz bana. Ama sorunuzun cevapsiz kaldigini iddaa edebiliyorsunuz. Tekrar soruyorum, hangi sorunuz cevapsiz kaldi benim tarafimdan? Diger taraftan nasil oluyorda yazilarimdan "Gazi mahallesinde" yasayan halkin hep birlikte ayni anda ayni seyi düsünüyor ve benim bu duruma hayran kaldigimi cikartabiliyorsunuz??? Hangi dille yazisiyoruz burada acaba????? Konuyu carpitacagimiza özüne geri gelelimde CHP'nin neden taslandigina bakalim daha iyi olur derim. Mademki CHP Gazi mahallesine secim propagandasi icin gidiyor ve oy istiyor, ama ayni zamanda oradaki insanlar tarafindan taslaniyorlarsa, oturup nedenlerini düsünmeleri gerek. Hem oy isteyeceksin hemde bölücü diyeceksin. Nerede o yogurdun bollugu diye sormazlarmi? Hic kimse durdugu yerden protesto etmez. Zamaninda CHP oralarda cirit atiyordu ve genelde tüm oylar otomatikmen onlaraydi. Demekki o rada yasayan halk kendilerini CHP tarafindan dogru temsil edildigine inanmiyor ve belkide CHP tarafindan satildiklarina inaniyorlar. Protesto nedenlerini ne siz nede ben bilebilirim, arastirma görevi o insanlardan oy isteyen partiye düser. Arastirsinlarki bir daha ayni hataya düsmesinler. Ama isterseniz siz gene konuyu "baska halk", "bölücüler" diyerek gecistirin ve sonrada secimlerde kaybedince ugrasin durun. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 "Gazi halki" denmekle neyin kastedildigini ben cok iyi biliyorum,bunu hepimizde biliyoruz,Gazi Mah.nasil bir yer oldugunu ve orada neler cevrildigini,kimlerin orada yuvalandigini herkes bilmektedir.Istanbul'da iki semt adi vardir biri Gazi mah .Digeri ise Armutlu semti.Polisin Jandarmanin devletin karsitlari buralarda yuvalanmislardir,arkadas onu demek istedi. Benim dinledigim habere göre CHP milletvekili dögülmüs o saldirida,eger gercekten öyle ise ben buna bir komplo derim.1950-60 yillari arasi tarihi acip okursaniz orada DP'nin organize ettigi güruhlarin Ismet Pasa'nin miting yapmak icin sehirlere girmesine nasil engel olunmaya calisildigini okursunuz,örnegin Usak'ta Ismet Inönü'nün basina atilan tasla basi yaralanmistir.Olaylara asker el koyarak Ismet Inönü'nün sag salim sehre girmesi saglanmistir.Bugün ayni seyler olmaktadir.Yani belirli gruplar yönlendirilmekte ve tatsiz olaylar cikarilmaktadir. CHP bu ülkenin partisidir,Irkci ve dinci degildir.CHP yi baska partilerle karistiranlar var galiba. Tartismak icin ayni görüste olmaya gerek yoktur,ayni görüste veya karsi görüste herkesin tartisma özgürlügü vardir.Tartismanin bir adabi vardir,bu adaba göre bilimsel ve mantiksal yönden karsilikli fikir alisverisi yapilir.Asgari müsterekte birlesilmeye calisilir.Muhakkak ki arada bir hararetlenir insan,ama genel sinirlarin disina cikilmaz.Hicbir sey bilmeyip hersey bilenlerden korkmak gerekir,cünkü onlar bilmediklerinin farkinda olmadiklari icin,her seye muhaliftirler.Muhalif olmayi sanat haline getirmislerdir.Saldirirlar sonrada cevap bekliyoruz derler.Iclerinde sevgi yoktur,insan haklarindan bahsederler.Hak hukuktan bahseder ama hakka hukuka karsi gelende kendileridir.Insan haklarindan bahsederler ama insan haklarini yok sayan yine onlardir.Bölücülük yapar sonra da demokrasiden bahsediyorum diyen yine onlardir.Lozan'i reddeder sonra da birlik ve bütünlükten bahsedip Lozani savunanlari irkci yaparlar.Yani bir kisir döngü icindedirler hep. saygilarla Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 CHP bitti artik!!!! Vatandas esasi varken oyunu neden taklitciye versinki? CHP sosyal demokrat olmayi basaramadigi icin, milliyetcilik ve hatta dincilik bazinda siyaset üretmeye basladi. Ama vatandas CHP'nin söylemlerine kanmayacak, cünki gercek seriatci ve milliyetci irkci partiler oldugu icin, oylar CHP'ye gitmeyecek. Sosyal demokratligi da basaramadigi icin tabiiki CHP sol düsünen insanlar tarafindan da dislaniyor. Gazi'de saldiriya ugramasi gayet normal, cünki CHP Gazi halki icin bir dost degil düsman partidir. konunun başlığına bakın ve içeriğini okuyun,chp bittimi diye bir soru varmı? Gazi mahallaesindeki provakatörlerin kimler tarafından yapıldığı açıkça bilinirken ,chp nin asıl tabanınından nasıl bir tepki bekliyordunuz...?teröre çanak tutsaydı dost olacaktı ,şimdi düşman öylemi? Belediyenin araçlarını yakarken ve kamu alanlarına taşlarla saldırırken,suçsuz insanların evini,marketini,arabasını yağmalarken hiç sesiniz çıkmıyor,karşı gelenleride düşman ilan ediyorsunuz. Bu zihniyetler malesef bizim ülkemizde var, ve yüzümüze baka baka bunu söylüyorlar....helal olsun ! Sizede sizleri böyle konuşturan hükümetede. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 konunun başlığına bakın ve içeriğini okuyun,chp bittimi diye bir soru varmı? Gazi mahallaesindeki provakatörlerin kimler tarafından yapıldığı açıkça bilinirken ,chp nin asıl tabanınından nasıl bir tepki bekliyordunuz...?teröre çanak tutsaydı dost olacaktı ,şimdi düşman öylemi? Belediyenin araçlarını yakarken ve kamu alanlarına taşlarla saldırırken,suçsuz insanların evini,marketini,arabasını yağmalarken hiç sesiniz çıkmıyor,karşı gelenleride düşman ilan ediyorsunuz. Bu zihniyetler malesef bizim ülkemizde var, ve yüzümüze baka baka bunu söylüyorlar....helal olsun ! Sizede sizleri böyle konuşturan hükümetede. Evet CHP secmenlerine karsi dogru politika ürettigi icin 45% lerden 18% lere geriledi. CHP Atatürk'ün kurdugu bir parti ve su an baraji gecmeye ugrasan bir konuma geldi. CHP'nin asil tabani sizce 10% altindami dersiniz? Eger degilse nerede bu secmenler? Yorumlarin icerigini okumadan cevaplandirilirsa sonuc bu olur. Bendende aynen sizede sizleri böyle konusturan sistemede. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Ben sorun falan görmedim, sadece lugatimiza , yani Türkce diline uygun sözlerle ifade etmeye calistim. Gocunan sizdiniz, cünki "Gazi halki" lafindan baska ulus anlami cikartan siz oldunuz, ben degil. O yüzde cuvaldizi kendisine batirmasi gereken malesef sizsiniz. Diger taraftan sizden hangi sorunuza cevap alamadiginizi sordum, ama nedense hangi soru oldugunu daha söylemediniz bana. Ama sorunuzun cevapsiz kaldigini iddaa edebiliyorsunuz. Tekrar soruyorum, hangi sorunuz cevapsiz kaldi benim tarafimdan? Diger taraftan nasil oluyorda yazilarimdan "Gazi mahallesinde" yasayan halkin hep birlikte ayni anda ayni seyi düsünüyor ve benim bu duruma hayran kaldigimi cikartabiliyorsunuz??? Hangi dille yazisiyoruz burada acaba????? Konuyu carpitacagimiza özüne geri gelelimde CHP'nin neden taslandigina bakalim daha iyi olur derim. Mademki CHP Gazi mahallesine secim propagandasi icin gidiyor ve oy istiyor, ama ayni zamanda oradaki insanlar tarafindan taslaniyorlarsa, oturup nedenlerini düsünmeleri gerek. Hem oy isteyeceksin hemde bölücü diyeceksin. Nerede o yogurdun bollugu diye sormazlarmi? Hic kimse durdugu yerden protesto etmez. Zamaninda CHP oralarda cirit atiyordu ve genelde tüm oylar otomatikmen onlaraydi. Demekki o rada yasayan halk kendilerini CHP tarafindan dogru temsil edildigine inanmiyor ve belkide CHP tarafindan satildiklarina inaniyorlar. Protesto nedenlerini ne siz nede ben bilebilirim, arastirma görevi o insanlardan oy isteyen partiye düser. Arastirsinlarki bir daha ayni hataya düsmesinler. Ama isterseniz siz gene konuyu "baska halk", "bölücüler" diyerek gecistirin ve sonrada secimlerde kaybedince ugrasin durun. benim gocunacak hiçbirşeyim yok. bu açıklama size ait: Gazi'de saldiriya ugramasi gayet normal, cünki CHP Gazi halki icin bir dost degil düsman partidir. CHP liler burada taşlı sopalı saldırıya uğramış. Dövülmek suretiyle yaralananlar var. Siz bu durumu GAYET NORMAL olarak nitelendirip CHP nin GAZİ HALKI'nın düşman partisi olduğunu coşa coşa anlatıyorsunuz. Bu Gazi Halkı sizin söyleminize göre herhalde oturup ortak bir karar vermiş ve demiş ki biz chp yi düşman ilan edelim, üzerlerine de saldıralım. Lafları dolandırmayı bırakın. Sizin söyleminizde hatalar varsa bunu kabul edeceksiniz. Ucuz savunmalara yönelip karşınızdakinin sizin söylediklerinizi anlamadığını iddia etmeyin. Bunlar ucuz laflar syn dünyahepimizin. Zorda kalınca da dostluk kardeşlik mesajları vererek haklı konuma yükselmeye çalışmayın. Biri şiddet uyguladığında suçludur, ne olursa olsun: Kınayabiliyor musunuz? Kınamak bir yana alkışlıyorsunuz, hoşlanıyorsunuz, destekliyorsunuz. Karşınızdakileri saf yerine koymaya çalışarak üstünlüğünüzü kanıtlayamazsınız. Bu ucuz politikaları bırakın. Herkes ne yazdığınızı okuyor işte. sorduğum soru da buydu: Unutmadan şu sizin bahsettiğiniz Gazi halkı (?ne demekse?) nasıl bir halk böyle çok merak ettim. Kendileri gibi düşünmeyenleri linç etmeye meraklı, saldırgan, yıkıcı, teröre eğilimli, kendilerinden olmayanları düşman ilan edip üzerlerine saldıran bir halk mı? Siz belki bizi aydınlatırsınız. Ama ben artık sizden yanıt beklemiyorum. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 benim gocunacak hiçbirşeyim yok. sorduğum soru da buydu: Ama ben artık sizden yanıt beklemiyorum. Bu sorunuzun cevabini ben coktaaan verdim, ama siz okumamissaniz ben ne yapayayim. Tekrar bakin, göreceksiniz cevabi. Hakli olarak cevap beklemenize gerek yok, cünki burada bir defa cevap yetiyor, cünki tüm yorumlar kaliyor. Bulamazsaniz ben size göstermeye hazirim. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Bu sorunuzun cevabini ben coktaaan verdim, ama siz okumamissaniz ben ne yapayayim. Tekrar bakin, göreceksiniz cevabi. Hakli olarak cevap beklemenize gerek yok, cünki burada bir defa cevap yetiyor, cünki tüm yorumlar kaliyor. Bulamazsaniz ben size göstermeye hazirim. ppuuufffffffff! buldum arkadaşım buldum. o muhabbeti yaptıktan sonra verdin evet. gerek yok dedik zaten.oraya da yazdık, bak yukarıda.. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Bana kalirsa, en buyuk hata burada haber basligidir Boluculer chpye saldirdilar, nasil bir manset basligi.. Insanlari semt semt bolge bolge siniflandirmak en buyuk yanlis ve boluculugun daniskasidir demekki bugun gazi mahallesinde boluculer konaklamakta, sulu kulede romenler, cankayada laiklermi nasil anlayis arkadaslar.. Tamam gazi mahallesindekiler yapmamasi gereken bir hata yapmislar ve siddet uygulamislardir ama bu hemen onlari bolucu yada terorist yapmaz.. Saygilar Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 ppuuufffffffff! buldum arkadaşım buldum. o muhabbeti yaptıktan sonra verdin evet. gerek yok dedik zaten.oraya da yazdık, bak yukarıda.. Bulduysan sorun neredeki? Umarim cevap sizi tatmin etmistir? Ama en azindan sorularim cevapsiz kaliyor gibi yanlis suclamalarda bulunmazsiniz umarim. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gazi Mahallesindeki linç girişimini gayet normal karşılayamazsınız. Çünkü eğer bunu gayet normal karşılayacaksanız Türkiye'nin herhangi bir yerinde bir dtp'linin de linç edilmesini normal hatta gayet normal olarak değerlendirmeniz gerekir. Oysa siz yeri gelince halkların kardeşliğinden, demokrasiden vs. dem vuruyorsunuz. Böyle bir çelişki olamaz. Siz kendi çelişkilerinizi çözün önce. kimsenin anlama sorunu falan da yok. onda da öncelikle kendinize doğru bakmanızın gerekli olduğunu düşünüyorum. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gazi Mahallesindeki linç girişimini gayet normal karşılayamazsınız. Çünkü eğer bunu gayet normal karşılayacaksanız Türkiye'nin herhangi bir yerinde bir dtp'linin de linç edilmesini normal hatta gayet normal olarak değerlendirmeniz gerekir. Oysa siz yeri gelince halkların kardeşliğinden, demokrasiden vs. dem vuruyorsunuz. Böyle bir çelişki olamaz. Siz kendi çelişkilerinizi çözün önce. kimsenin anlama sorunu falan da yok. onda da öncelikle kendinize doğru bakmanızın gerekli olduğunu düşünüyorum. Arkadasim olan olayi dogru buldugumu yazdimmi? Ben sadece CHP'nin orada saldiriya ugramasinin normal oldugunu, cünki CHP gecmiste Gazi halki icin tutarli bir politika yapmadi dedim ve ekledim, CHP'ni bir dönem Gazi mahallsinden oy aldigini, ama oy aldigi insanlari sonradan rterörüst ve bölücü güzüyle baktigini. Bu anlamda CHP'ye secim propagandasi yaparken saldirilmasina sasilmayacagi anlamina gelen söyzleri söyledim. Ama siz illada baska türlü anliyorsaniz, bendaha ne yapayimki. Gelecek yorumumda önce size danisirim ve siz benim adima anlayacaginiz sekilde yazarsiniz ve sorunda ortadan kalkmis olur. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Bana kalirsa, en buyuk hata burada haber basligidir Boluculer chpye saldirdilar, nasil bir manset basligi.. Insanlari semt semt bolge bolge siniflandirmak en buyuk yanlis ve boluculugun daniskasidir demekki bugun gazi mahallesinde boluculer konaklamakta, sulu kulede romenler, cankayada laiklermi nasil anlayis arkadaslar.. Tamam gazi mahallesindekiler yapmamasi gereken bir hata yapmislar ve siddet uygulamislardir ama bu hemen onlari bolucu yada terorist yapmaz.. Saygilar Gazi mahallesinde yillardir neler oldugunu bunlari kimlerin yaptigini artik Afrikanin en ücra kösesindekiler bile ögrendi de siz niye bunu yakisiksiz bulmaktasiniz anlasilir gibi degil,uydurulan bir seymi var yoksa.Gercekléri söyleyemezseniz medeni cesarete sahip degilsiniz demektir.Gazi Mahalallesinde kimlerin yuvalandigini tekrar bir irdeleyin isterseniz. saygilarla Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Arkadasim olan olayi dogru buldugumu yazdimmi? hayır, normal buldugunu yazdın. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 hayır, normal buldugunu yazdın. Evet , yani sasilmamasi gereken bir gelisme anlamina gelir. Bu da siddeti iyi göstermek anlamina gelmez. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Evet , yani sasilmamasi gereken bir gelisme anlamina gelir. Bu da siddeti iyi göstermek anlamina gelmez. çevir kazı yanmasın. dünyada sevgi barış kardeşlik olsun. bizden olmayan *****. çevir kazı yanmasın. demokrasi, özgürlük insan hakları kazansın. çevir kazı yanmasın.. çevir çevir... meydan geniş nasıl olsa... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 CHP bitti artik!!!! Vatandas esasi varken oyunu neden taklitciye versinki? CHP sosyal demokrat olmayi basaramadigi icin, milliyetcilik ve hatta dincilik bazinda siyaset üretmeye basladi. Ama vatandas CHP'nin söylemlerine kanmayacak, cünki gercek seriatci ve milliyetci irkci partiler oldugu icin, oylar CHP'ye gitmeyecek. Sosyal demokratligi da basaramadigi icin tabiiki CHP sol düsünen insanlar tarafindan da dislaniyor. Gazi'de saldiriya ugramasi gayet normal, cünki CHP Gazi halki icin bir dost degil düsman partidir. Hımmm, son derece hümanist, akılcı, demokratik, çağdaş, bilimsel, eşitlikçi bakış açısı... Yapılan saldırı hakkında tutumunuz ve yorumunuz son derece ilginç... Saldırı hoşlanmadığımız birine ya da kuruma yapıldığında çeşitli mazeretlerimiz var hamdolsun... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gazi mahallesinde yillardir neler oldugunu bunlari kimlerin yaptigini artik Afrikanin en ücra kösesindekiler bile ögrendi de siz niye bunu yakisiksiz bulmaktasiniz anlasilir gibi degil,uydurulan bir seymi var yoksa.Gercekléri söyleyemezseniz medeni cesarete sahip degilsiniz demektir.Gazi Mahalallesinde kimlerin yuvalandigini tekrar bir irdeleyin isterseniz. saygilarla Simdi sira Gazi mahallesini fislemeye geldi galiba? Kendiniz gibi düsünmeyenler derhal bölücü ve terörüst oluyor. madem öyle, CHP onlardan oy almak isterken bölücü olmuyormu o insanlar? Ne isi vardi CHP'nin orada bölücülerin yaninda? Gazi mahallesinde fasizme ve irkciliga karsi direnen insanlar var.*****. Gazi mahallesinde insanlar hiristiyan diye öldüren katiller yerlesmemis. Gazi mahallesinde Hrant Dink gibi bir yurtsever öldürülünce "oh bir Türk düsmani eksik oldu" demiyenler var. Gazi mahallesinde Türk-Kürt kardesligini isteyen insanlar var. Evet o insanlar bazilarini bayagi rahatsiz etmis olacakki, orada bile katliam yapmayi sonunda becerdiler. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Arkadasim olan olayi dogru buldugumu yazdimmi? Ben sadece CHP'nin orada saldiriya ugramasinin normal oldugunu, cünki CHP gecmiste Gazi halki icin tutarli bir politika yapmadi dedim ve ekledim, CHP'ni bir dönem Gazi mahallsinden oy aldigini, ama oy aldigi insanlari sonradan rterörüst ve bölücü güzüyle baktigini. Bu anlamda CHP'ye secim propagandasi yaparken saldirilmasina sasilmayacagi anlamina gelen söyzleri söyledim. Ama siz illada baska türlü anliyorsaniz, bendaha ne yapayimki. Gelecek yorumumda önce size danisirim ve siz benim adima anlayacaginiz sekilde yazarsiniz ve sorunda ortadan kalkmis olur. Rua haklı. CHP'lilerin linç girişimine maruz kalmasını, Gazi Mahallesi'nin tepki göstermesi olarak tanımlayan zihniyetin. Trabzon'da gençlerin linç girişimine maruz kalmasını Trabzon halkının tepkisi olarak tanımlayan zihniyetten bir farkı yoktur. Gazi'de saldiriya ugramasi gayet normal, cünki CHP Gazi halki icin bir dost degil düsman partidir. PKK yanlısı sloganlar atıp, seçim bürosuna molotof atanlar "gazi halkı" mı oluyor ? Bu "Gazi Halkı" nın tepkisi mi oluyor ? Seçim bürosunun açılışına katılan Gazi Mahallesi sakinleri değilde, molotof atıp, pkk yanlısı slogan atanlar "Gazi Halkı" oluyor öyle mi ? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Rua haklı. CHP'lilerin linç girişimine maruz kalmasını, Gazi Mahallesi'nin tepki göstermesi olarak tanımlayan zihniyetin. Trabzon'da gençlerin linç girişimine maruz kalmasını Trabzon halkının tepkisi olarak tanımlayan zihniyetten bir farkı yoktur. PKK yanlısı sloganlar atıp, seçim bürosuna molotof atanlar "gazi halkı" mı oluyor ? Bu "Gazi Halkı" nın tepkisi mi oluyor ? Seçim bürosunun açılışına katılan Gazi Mahallesi sakinleri değilde, molotof atıp, pkk yanlısı slogan atanlar "Gazi Halkı" oluyor öyle mi ? Siz öyle düsünmeye devam edin, CHP ayni zihniyete sahip oldugu icin, neredeyse gene barajin altinda oy alacak duruma geldi. Vatandasa hizmet götürecegi yerde milliyetcilik ve irkcilik politikalari yapmayi tercih eden bir partiye herhalde gercek domokrat , sosyaldemokrat ve devrimciler oy vermeyeceklerdir. Öz elestiri yapmayi bilmeyen, 45% lerden bugünkü duruma gelisinin sebeblerini arastirmayan bir parti ve zihniyet cöküntüye ugramaya mecburdur. Gazi'deneler oldugu bilinirken ve bu durumda CHP'nin de tavri acikken, herhalde CHP orada iyi karsilanacak degil. Saldiriyi benimseyen yok, sadece sasilmamasi gereken bir durum. Ama CHP ve yandaslari kendilerini hala dev aynesinda görmeye devam etsinler, sonlari geldi, silinecekler neredeyse. Atatürk'ün arkasina saklanarak siyaset yapmanin zamani coktaan gecti. Insanlar hizmet bekliyor, slogan degil. Gazi ve benzeri yerlerden CHP eskiden gerektiginden fazla oy almistir. Tunceli olsun, Corum olsun, Malatya olsun, yani nerede Kürt ve alevi vatandaslar agirlikli ise CHP onlardan devamli oy almistir, ama onlar icin hic bir siyaset yapmadigi icin, insanlar artik onlari secim meydanlarinda bile görmek istemiyor. Secimler zaten kimin hakli oldugunu gösterecek. Hic bir secim kaybindan ders cikartmayan parti olarak CHP kendi sonunu hizla getirmektedir ve bunu getirirkende cigirtganlik yapmaktadir. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 PKK yanlısı sloganlar atıp, seçim bürosuna molotof atanlar "gazi halkı" mı oluyor ? Bu "Gazi Halkı" nın tepkisi mi oluyor ? Seçim bürosunun açılışına katılan Gazi Mahallesi sakinleri değilde, molotof atıp, pkk yanlısı slogan atanlar "Gazi Halkı" oluyor öyle mi ? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Secimlere az kaldi, görecegiz CHP'nin alacagi oyu gazi mahallesinden. O zaman tekrar sorariz, gazi halki CHP'yi protesto ettimi, etmedimi? Halki ciddiye almayan, protesto edenleri sadece bir avus bölücü görenlerin sonu devamli hüsrana ugramistir. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Siz öyle düsünmeye devam edin, CHP ayni zihniyete sahip oldugu icin, neredeyse gene barajin altinda oy alacak duruma geldi. Vatandasa hizmet götürecegi yerde milliyetcilik ve irkcilik politikalari yapmayi tercih eden bir partiye herhalde gercek domokrat , sosyaldemokrat ve devrimciler oy vermeyeceklerdir. Öz elestiri yapmayi bilmeyen, 45% lerden bugünkü duruma gelisinin sebeblerini arastirmayan bir parti ve zihniyet cöküntüye ugramaya mecburdur. Gazi'deneler oldugu bilinirken ve bu durumda CHP'nin de tavri acikken, herhalde CHP orada iyi karsilanacak degil. Saldiriyi benimseyen yok, sadece sasilmamasi gereken bir durum. Ama CHP ve yandaslari kendilerini hala dev aynesinda görmeye devam etsinler, sonlari geldi, silinecekler neredeyse. Atatürk'ün arkasina saklanarak siyaset yapmanin zamani coktaan gecti. Insanlar hizmet bekliyor, slogan degil. Gazi ve benzeri yerlerden CHP eskiden gerektiginden fazla oy almistir. Tunceli olsun, Corum olsun, Malatya olsun, yani nerede Kürt ve alevi vatandaslar agirlikli ise CHP onlardan devamli oy almistir, ama onlar icin hic bir siyaset yapmadigi icin, insanlar artik onlari secim meydanlarinda bile görmek istemiyor. Secimler zaten kimin hakli oldugunu gösterecek. Hic bir secim kaybindan ders cikartmayan parti olarak CHP kendi sonunu hizla getirmektedir ve bunu getirirkende cigirtganlik yapmaktadir. Arkadaşım, açıkça soruyorum. Gazi Mahallesi'nde, CHP'lilerin linç girişimine maruz kalmasını, CHP seçim bürosunun içindekilerle beraber taşlanmasını, seçim bürosuna molotof kokteyli atılmasını "Gazi Halkının Tepkisi" olarak sunduktan sonra. Kendini Trabzon'da gençleri linç etmeye kalkanların yaptığını "Trabzon halkının tepkisi" olarak sunanlardan farklı görüyor musun ? Tekrar soruyorum, PKK yanlısı sloganlar atıp, seçim bürosundakilere taşlarla sopalarla saldıranlar, seçim bürosuna molotof kokteyli atanlar "Gazi Halkı" mı oluyor ? İşte sorsak "faşistlik ırkçılık" dediğin linç zihniyetinden ne kadar farksız olduğunu gösteren budur. Senin yukarıda saydığın gerekçelerle CHP'ye karşı oluşun, Gazi Mahallesi'nde gerçekleşen vahşi saldırıyı "Gazi Halkı'nın tepkisi" olarak sunmaya çabalaman, Trabzon'da gençlere yönelik vahşi saldırıları "Trabzon halkının tepkisi" olarak sunmaya çalışanlarla aynı tepkiyi vermeni getiriyor. CHP'ye karşı mısın ? Gidersin başka partiye oy verirsin. Protesto mu etmek istiyorsun. Gidersin silahsız, sopasız, molotof kokteylsiz protesto edersin. Ne gerekçelerle protesto ettiğini dile getirirsin. Seçim bürosunu içindekilerle beraber taşlamak, içindekilere saldırmak. Büroyu molotof kokteyliyle yakmak. Bu protesto değildir. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 cyrano işimize gelince demokrasi, insan hakları, barış, işimize gelmeyince molotof kokteyli saldırıya "protesto" işte taktire şayan bir refleks... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.