Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 1 ÖZÜR DİLERİM çünkü bu başlığı ben açacaktım 2 ÖZÜR DİLERİM çünkü ben çok büyük eşşeklik ettim muhakkak gelicem buraya yazıcam 22 sinde dedim ama (sen biliyorsun sebebini ama yine de kabul edilemez bence) 3 ÖZÜR DİLERİM çünkü senin gibi melek , güzel ve iyi bir insana günü gününe bir kutlama yapmalıydım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİR ÇOK DİLEĞİN KABUL OLSUN AMA O BİR TANESİ MUHAKKAK KABUL OLSUN Allahıma şükür olsun ki seni tanıdım.Böyle güzel ve iyi kalpli bir İNSANı tanımak dünyanın en güzel mutluluğu ve kazancı. HEP MUTLU OL Kıyamam sana ben yaaa,yeter artık üzme kendini,özürde dileme Gloria'da sen de zaten tel den kutladınız buradan yazamadın diye niye üzüyorsun bu kadar kendini Godzicim sence ben böle basit birşey için sana darılırmıyım,duyanda hiç kutlamadın sanacak Çok güzel şeyler yazmışsın bu seferde ben kızardım Bana ettiğin duaların kat katını Allah sana versin Sen de hep mutlu ol iyi ki varsın,canım kankam Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Dogum gunun kutlu olsun Müzik var,hediye var,çiçek var,tatlı da var,şirine de ben oluyorum dimi Çok tesekkür ederim Efendi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Bu kutuyu açtıgında karşına çıkan senin ençok istedigin,mutlu olabilecegin,sevinecegin şey olsun..................... DÜNYAYI VERELİM ÇOCUKLARA Dünyayı verelim çocuklara hiç değilse bir günlüğüne allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar oynasınlar türküler söyliyerek yıldızların arasında dünyayı çocuklara verelim kocaman bir elma gibi verelim sıcacık bir ekmek somunu gibi hiç değilse bir günlüğüne doysunlar bir günlük de olsa öğrensin dünya arkadaşlığı çocuklar dünyayı alacak elimizden ölümsüz ağaçlar dikecekler NAZIM HİKMET Sevgili Radya senin yeni yaşını kutlarken o güsel yavurularınıda kutluyorum ...............diledigin kadar saglıklı,huzurlu,mutlu ve başarı dolu yıllar seninle sizinle olsun.................................. .. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 nice mutlu yıllar diliyorum.. umarım hayatın hep umduğun gibi geçer... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Bu kutuyu açtıgında karşına çıkan senin ençok istedigin,mutlu olabilecegin,sevinecegin şey olsun..................... DÜNYAYI VERELİM ÇOCUKLARA Dünyayı verelim çocuklara hiç değilse bir günlüğüne allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar oynasınlar türküler söyliyerek yıldızların arasında dünyayı çocuklara verelim kocaman bir elma gibi verelim sıcacık bir ekmek somunu gibi hiç değilse bir günlüğüne doysunlar bir günlük de olsa öğrensin dünya arkadaşlığı çocuklar dünyayı alacak elimizden ölümsüz ağaçlar dikecekler NAZIM HİKMET Sevgili Radya senin yeni yaşını kutlarken o güsel yavurularınıda kutluyorum ...............diledigin kadar saglıklı,huzurlu,mutlu ve başarı dolu yıllar seninle sizinle olsun.................................. .. Yayamaz kutunun resmini göremedim çünkü yasaklamışlar Neyse büyük bir kutuydu dimi Çok tesekkür edıyorum Yayamazım,Cansın sen unutma,seni seviyorum... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 nice mutlu yıllar diliyorum.. umarım hayatın hep umduğun gibi geçer... Umarım LostsouL,tesekkürler... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Kıyamam sana ben yaaa,yeter artık üzme kendini,özürde dileme Gloria'da sen de zaten tel den kutladınız buradan yazamadın diye niye üzüyorsun bu kadar kendini Godzicim sence ben böle basit birşey için sana darılırmıyım,duyanda hiç kutlamadın sanacak Çok güzel şeyler yazmışsın bu seferde ben kızardım Bana ettiğin duaların kat katını Allah sana versin Sen de hep mutlu ol iyi ki varsın,canım kankam özür dilerim ihihih Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Ablacım çok özür diliyorum ama bende geç kaldım doğum gününü kutlamak için Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 özür dilerim ihihih Ayyyyyyyyy tamam kabul ediyorum özürünü,yoksa yeni yıla özür dileyerek gircen sen Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Ablacım çok özür diliyorum ama bende geç kaldım doğum gününü kutlamak için Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara... Yok ablacım özürlük bişey... Çok teşekkür ederim,güzel dileklerin için... O lolipop şekeri öp benim için olurmu Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 rayda ben seni tanimiyom ama yinede dogum gununu bu pastaynan kutliyabilirmiyim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 rayda ben seni tanimiyom ama yinede dogum gununu bu pastaynan kutliyabilirmiyim Tabiiiii neden olmasın Çok mutlu oldum teşekkür ederim Alıntı
Φ teomanpano Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 nice yıllar doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ Blanc Sombre Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Geç oldu belki ama affınıza sığınarak doğum gününüzü kutlamak istiyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 nice yıllar doğum günün kutlu olsun Teşekkür ederim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Geç oldu belki ama affınıza sığınarak doğum gününüzü kutlamak istiyorum Sevgili Blanc,zamanın önemi yok,,nezaketiniz için tesekkürler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 O lolipop şekeri öp benim için olurmu öperim tabi ablacım gıdısından öpemmi senin için Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 1 ÖZÜR DİLERİM çünkü bu başlığı ben açacaktım 2 ÖZÜR DİLERİM çünkü ben çok büyük eşşeklik ettim muhakkak gelicem buraya yazıcam 22 sinde dedim ama (sen biliyorsun sebebini ama yine de kabul edilemez bence) 3 ÖZÜR DİLERİM çünkü senin gibi melek , güzel ve iyi bir insana günü gününe bir kutlama yapmalıydım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİR ÇOK DİLEĞİN KABUL OLSUN AMA O BİR TANESİ MUHAKKAK KABUL OLSUN Allahıma şükür olsun ki seni tanıdım.Böyle güzel ve iyi kalpli bir İNSANı tanımak dünyanın en güzel mutluluğu ve kazancı. HEP MUTLU OL Sen yine iyisin tatlısı, asıl bana baksana Ben daha yeni gördummmm bu sayfayı... Eşeklik dediğin şeyi tek başına sana mı kalacak sandın Olduuuu, gördugun gibi onu bile birlikte yapmışız Ama çook geçmiş uzerinden bu sayfanın Geçmiş doğum gunun kutlu olsun demiyorummm, gelecek tum doğum gunlerin kutlu mutlu olsun Radyacığım Biz belki eşek olabiliriz, doğum gününü buralardan kutlamayı bir şekilde bir sebepten ihmal edebilir ya da unutabiliriz ama her zaman yanında olacağız, her doğum gününde biz hayatında olacağız Dimi Godzi'm? Seni çok seviyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 öperim tabi ablacım gıdısından öpemmi senin için Evetttttttt dua et sana bıraktım yoksa ben orada olsam dayanamaz ısırırdım onu Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Sen yine iyisin tatlısı, asıl bana baksana Ben daha yeni gördummmm bu sayfayı... Eşeklik dediğin şeyi tek başına sana mı kalacak sandın Olduuuu, gördugun gibi onu bile birlikte yapmışız Ama çook geçmiş uzerinden bu sayfanın Geçmiş doğum gunun kutlu olsun demiyorummm, gelecek tum doğum gunlerin kutlu mutlu olsun Radyacığım Biz belki eşek olabiliriz, doğum gününü buralardan kutlamayı bir şekilde bir sebepten ihmal edebilir ya da unutabiliriz ama her zaman yanında olacağız, her doğum gününde biz hayatında olacağız Dimi Godzi'm? Seni çok seviyorum Hahahaaaaaa çozutuklar estafurullah Siz benim yanımda değil kalbimin tam orta göbeğindesiniz İnşallah hep de öle olacaksınız Ben de seni seviyorum biriciğimmmmm Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 canımmmm,yeni yaşın sana istediğin,hatta bilmediğin için isteyemediğin tüm güzellikleri getirsin,o kadar mutlu ol ki hayatın boyunca,ne diyeyim artık,seni çok seviyorum... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 canımmmm,yeni yaşın sana istediğin,hatta bilmediğin için isteyemediğin tüm güzellikleri getirsin,o kadar mutlu ol ki hayatın boyunca,ne diyeyim artık,seni çok seviyorum... Ayşegülcüğüm sen bu başlığı fark edinceye kadar radya bir yaş daha yaşlandı Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 canımmmm,yeni yaşın sana istediğin,hatta bilmediğin için isteyemediğin tüm güzellikleri getirsin,o kadar mutlu ol ki hayatın boyunca,ne diyeyim artık,seni çok seviyorum... Canım benim,tatlışım,nasıl oldu da ben görmedim senin geldiğini... Ayşegülümmm,dost'um ben de seni çok seviyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Ayşegülcüğüm sen bu başlığı fark edinceye kadar radya bir yaş daha yaşlandı Boşver sen o geçen zamana ben hayatta yaşlanmam ki Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Bende diyorum kutlamadık mı ablamın yaş gününü Acaba dedim deilye hergün bayram misali mi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.