Φ sayman22 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Neye isterseniz ona hoşçakal deyin .....deyin ki dökülün arkasından ..........dökülün ki rahatlayın... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 ilk hoşçakal benden olsun.. Hoşçakal idealim ..benden daha güçlü beyinlerin rüyalarını süsle...hoşçakal.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Hoşçakal gece uykularım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 hoşçakal sigaraaa Alıntı
Φ Muziçko Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 hoşcakal uykuuuu )) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 hoscakal hayellerim.......gercek hayata devam. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 hoscakal hayellerim.......gercek hayata devam. hayal etmeden nasil yasanabilir hayallerinin buyuklugu kadar ozgursun hoscakal 158 yarin 157 Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Hoşçakal bir ucuna rüzgar gülü takıp meylettiğim bahçeler.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 hayal etmeden nasil yasanabilirhayallerinin buyuklugu kadar ozgursun hoscakal 158 yarin 157 Azalmis baya en son yazistimiz da 180 lerdey di Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Hoşçakal İstanbul hoşçakal artık benim için sadece bi tatil şehri olmuşsun.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 hoscakal yesil eksi eriklerim sizle bulusamadim bir turlu ABD erik gondermek yazaskmis....... ama bari diger esyalari verseydiniz hepsini atcaniza Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Hoşçakal " angel "in yeşil erikleri.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 gizli sevdam hoşçakal Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Hoşçakal " angel "in yeşil erikleri.. AH AH icim halen yaniyor Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Ben hayatımdaki tüm ***** hoşçakal demek istiyorum. Bıktım be nedir bu. O değilde bi keresinde yine yolda yürüyodum, kızın biri sevgilisiyle elele öpüyo koklaşıyo falan. Sonra yaklaşınca yüzü belli oldu iyice, bende dumur oldum. Ya daha geçen hafta benden ayrılıken -Artık kimseyle uzun süre birlikte olmucam, çok yıprandım diyen kız, bi hafta sonra başkasının tepesinde. Ya bi kırkımız çıksın, bi helvamızı döktür de ye, ondan sonra ne halt edersen et di mi? O değil, o çocuktan da bi ay sonra ayrılıp başkasına yar olmuş. Ya napıyon sen? Camdan cama damdan dama. Bu ne be. Hakkaten çok yıpranmıştır tabi sonra, bu kadar performansa ne dayanır, çelik olsa aşınır. Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Hoşçakal bekarlık:D Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Hoşçakal OLMAYACAK DUAM Hoşçakal... Hoşçakal bana anlamsız umutlardan başka hiçbirşey vermeyen ve vadetmeyen TANRI, sen de HOŞÇAKAL Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 hoşçakal külahta dondurmam, armut ağacında ki salıncağım hoşçakal herkesin içerisinde şaplatarak çiğnediğim sakızlar,tırmandığım duvarlar,annemin saçımı tarayıp örmeleri,beyaz yakalığım,dizlerimin yaraları,bakkallardaki cam faunuslar içerisinde ki şekerlemeler hoşçakal sokak oyunlarımız,eve girmeyip annemizden istediğimiz reçelli ekmelerimiz,huzur içerisinde ki uykularımız....hoşçakal çocukluğumuz Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 hoşçakal külahta dondurmam, armut ağacında ki salıncağım hoşçakal herkesin içerisinde şaplatarak çiğnediğim sakızlar,tırmandığım duvarlar,annemin saçımı tarayıp örmeleri,beyaz yakalığım,dizlerimin yaraları,bakkallardaki cam faunuslar içerisinde ki şekerlemeler hoşçakal sokak oyunlarımız,eve girmeyip annemizden istediğimiz reçelli ekmelerimiz,huzur içerisinde ki uykularımız....hoşçakal çocukluğumuz Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 HOŞÇAKAL.......................serseriliklerim çılgınlıklarım gülmelerim şiyinliklerim muzipliklerim ...........................(süresi belli olmamak kaydı ile ..) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Sayılı günler kaldı hoşçakal 2009 diyeceğiz Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 yeni yıla az kaldı ..şimdiden hoşçakal kelimesi dilimize yerleşti birce Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 şimdilik hoşçakalın ...daha yapacak çok işim var ve zaman hızla ilerliyor... Aries mutfağa koşşşş )))) görüşürüz canlar Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 şimdilik hoşçakalın ...daha yapacak çok işim var ve zaman hızla ilerliyor... Aries mutfağa koşşşş )))) görüşürüz canlar Kolay gelsin ) Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Hoşçakal sevgi.İncilde denildiği gibi " Kötülüklerin çoğalmasından ötürü birçoklarının sevgisi soğuyacak. (Matta 24: 10, 12" Bende işte öyle hissediyorum.Seviyorum ama sevmiyormuş gibi seviyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.