Φ efran Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 küçükken tom ve jerryi izlerken tom şu fareyi yese diye düşünürdüm hep.ben bildim bileli aç bu hayvan.nolur yani bi kerecik tadına baksa.en azından kolunu falan yese.yazık deilmi ona.bu mesele yıllardır içimi kemirir.tomun haline bi acıyan çıksın artık.bu kadarda taraf tutlmazki kardeşim Alıntı
Φ babapaskal Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 bence tom ve jeride taraf tutulmuyorrrrrrrr Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 bana kirmizi baslikli kiz hikayesini animsatti. hikayede kurtu kotu olarak gosteririler.kirmizi baslikli kizda kurtun yasam alanina girmesydi.sen onun yasam alanina girersen onun dogasina saygi duymzsan o bolgeye yerleserek onun ac kalmasini saglarsan kurta gelir seni yer tabi.ohh iyide yapiyor kimse kurtun acisindan bakmaz hikayeye.sen kurtun yasam alanina girmezsen oda sana bisey yapmaz.bu avrupalilarin hikayeleride kendileri gibi emperyalist.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 dünya bu efrancığım, kötü olmaya gör. inan aç bile kalırsın ahh tom ahh, küçük balığı bir türlü yiyemedinn.. Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 bana kirmizi baslikli kiz hikayesini animsatti.hikayede kurtu kotu olarak gosteririler.kirmizi baslikli kizda kurtun yasam alanina girmesydi.sen onun yasam alanina girersen onun dogasina saygi duymzsan o bolgeye yerleserek onun ac kalmasini saglarsan kurta gelir seni yer tabi.ohh iyide yapiyor kimse kurtun acisindan bakmaz hikayeye.sen kurtun yasam alanina girmezsen oda sana bisey yapmaz.bu avrupalilarin hikayeleride kendileri gibi emperyalist.. aynı fikirdeyim acaba diyorum bu hikayeler bu ülkelerde deilde mesela kübada falan yazılmış olsaydı nasıl olurdu?o zaman tomda jeryde eşit haklara sahip olduğundan vegeteryan falan olabilirmiydi mesela? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 bu başlığı en havadan su başlığı seçiyorum Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 allah razı olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 isin icinde sedelina olduktan sonra butun basliklar en havadan sudan konu olmaya aday zaten Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 isin icinde sedelina olduktan sonra butun basliklar en havadan sudan konu olmaya aday zaten valla o kadarının bilemicem daha tanımıom.taze düştüm yha ben.örenecem ama söz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 küçükken tom ve jerryi izlerken tom şu fareyi yese diye düşünürdüm hep.ben bildim bileli aç bu hayvan.nolur yani bi kerecik tadına baksa.en azından kolunu falan yese.yazık deilmi ona.bu mesele yıllardır içimi kemirir.tomun haline bi acıyan çıksın artık.bu kadarda taraf tutlmazki kardeşim Aman tanrımmm yaaaaa! tıpkı benim gibi dusunuyorsun, illet olurdum ben de surekli bir biçimde Tom'un jerry peşinde koşmasından... bir de tweety meselesi var, hazır mevzuyu ele almışken bu işi de bi halletsek Ruyalarıma giriyordu ben cocukken bu durum yaaaaa... Bu işkence bitsin artık sana katılıyorum... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 Ben Tarafım hem de daniskasından Yaşasın KEDİler Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 bir yandan fareleri öldürmek için kedi beslemek, fare zehiri, kapan, tutkal, ses frekansı kullanmak. Bir yandan çizgi filmde farenin tarafını tutmak. Bu ne riyakarlıktır. Madem bu kadar çok seviyorsunuz fareleri. alın koynunuzda yatırın Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Söz konusu çizgi filmin kabullenemediğim tarafı farenin kediden akıllı gösteriliyor oluşuydu. Bir de o tipsiz köpekle işbirliği yapıp kediyi sürekli zor duruma düşürmeleri dayanılır gibi değildi. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 ooo çok güzel KEDİciler çoğalıyoruz yaşasın kediler ve kedi hakları. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Tabi kiii KEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 bak bak bakk hiç köpeği tutan yok..adı silvester mıydı neydi..bence oda tom u yemeli..fareyide tom yemeli..büyükanneyide kim yerse yesin.. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 bak bak bakk hiç köpeği tutan yok..adı silvester mıydı neydi..bence oda tom u yemeli..fareyide tom yemeli..büyükanneyide kim yerse yesin.. çaktırma şekerim Sylvester aslında bir kedidir..ve kediler kedileri yemez.. hani sevimli sarı civciv Tweety'yi yemek için uğraşıp duran ve her seferinde bastonlu yaşlı babaanne tarafından enselenip sırtına vurula vurula gırtlağından çıkartmak zorunda kalan bahtsız kedicik köpeğin adımı?Hector Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Ben peter, heidi'yi götürsün artık diyorum. Çocukcağız pembe yanaklı salaş bi kız yüzünden kucağında koyun, paçasında köpekle dağ bayır dolaşıyo. Olum peter, valla o kadar büyük bi numarası yok o kızın. Büyüyünce muhtemelen boynuzlar zaten seni. Bide şirinlerde şirine var. Koskoca köyde bi tane hatun var. Kesin var ya şirin baba ile mercimeği fırına veriyodur. Gidip gözlüklü şirinle ya da saftirik şirinle yapacak değil ya, en karizmatik olan şirin baba. Güçlü şirinin gay, Süslü şirinin de eşcinsel olduğuna dair düşüncelerim var. Artık gerçekler ortaya çıksın ve ne olacaksa olsun. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.