Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 bursercan buyrun istediginiz mantı olsun ne demek efendim bızım burda salcalı yapmazlar.ama ben severım salcalı.sudan bıraz sulu ckmıs denız_kızı tesekkur ederım. guzel olmustu da acaba sen mı yaptın? sanırsam sende o becerı yok Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 şimdi şöyle bir itirafım var busercan buzluktakileri pişiriyorum yapıyorum cünkü hamuru yogurmak onu hazırlamak gercekten zor Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 benim tariflarim nereye gitmiş neden böyle olmuş Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 benim tariflarim nereye gitmiş neden böyle olmuş Kuş oldular uçtularrrr bu seferlik senin yerine, ben olması gerektiği gibi yaptım. Bir daha ki sefere sen de öle yap olur mu Bu bölüm tamamen Yemek Tarifleri hakkında tartışma için ayrılmıştır. Eğer Yemek tarifi postalamak istiyorsanız lütfen bu linki takip ederek tarifi postalayınız.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 ablaların ve annelerin en güzel sen yeterki iste Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 benim tariflarim nereye gitmiş neden böyle olmuş yemeklerını begenmemısler. yogun sıkayet gelmıs forumdan o yuzden kaldırmıslar.bunun nedenı ne bılıyor musun? yemeklerı buzdolabında onceden saklıyormussun dıye. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 hic bikere o yüzden degil Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 hic bikere o yüzden degil [/quote pekı neden mıs? soylemezsen sana camur atarım daha yuzemezsın Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Aaaaa dur bakim dur sen bii,karıncanın ablası var bikere Yemekleri beğenmez olurmuyuz,beğendik hattaaa bayıldım. O kadar bayıldım ki kendi yemek defterime yürüttüm burdan Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2012 Admin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2012 Bugün gerçekten ne pişirsem diye çok düşündüm ya.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2012 Hergün bunu düşünmek yemeği yapmaktan daha çok zorluyor beni Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2012 Radya yaa sormaa... Ben bazen arabada, derste bile ne yapsam diye dusunurken kendimi buluyorum BIde ayni yemegi iki ogun ust uste yemegen bir adamla yasiyorum )) Alıntı
Φ Melike Kaya Gönderi tarihi: 31 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2012 enginarlı bakla yanına cacık pilav bugünkü menümüz... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2012 Bence hiiç bi şii pişirmeyelim. Biri pişirsin biz yiyelim... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 Bugün salı Salı günleri benim balık günlerimdir. Bugün misafirim de var... Öyle olunca balık yemek daha da zevkli hale geliyor. Fırında Çipura (mevsimi de geldi) Mevsim salatası Sigara böreği Güveçte tahinli helva Bir duble rakı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 Admin Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 Bugün salı Salı günleri benim balık günlerimdir. Bugün misafirim de var... Öyle olunca balık yemek daha da zevkli hale geliyor. Fırında Çipura (mevsimi de geldi) Mevsim salatası Sigara böreği Güveçte tahinli helva Bir duble rakı Ben de kendimi davet ettim... yanınızda olacağım bir bardak ta benim için içmeyi unutmayın... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 Ben de kendimi davet ettim... yanınızda olacağım bir bardak ta benim için içmeyi unutmayın... Bir kadeh de senin için içmeyen gloria olmasın beeeee... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2012 Ben kendime bu akşam aynen de bu tabaktan hazırlayacağım Alıntı
Φ whitecatnova Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2012 Fırında sebzeli tavuk (fırın torbasında tavuk butları, patates, soğan, sarımsak ve havuç konularak pişirilen) Zeytinyağlı pırasa Meyve Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2012 Ben bugün çok börek çörek yedim o yüzden akşam kendime yemek hazırlamayacağım. Bugünkü yediklerim aslında bana 5 gün bile yeter... Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2012 Ben bugün çok börek çörek yedim o yüzden akşam kendime yemek hazırlamayacağım. Bugünkü yediklerim aslında bana 5 gün bile yeter... ovv yooo sen 5 gün onlardan yesen de bence iflah olmaz bir metaboliz-man var tatlım seviorum seni Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2012 Çok yedim ama... ve yanında acıbadem kurabiyesi de yedim, sonra doymadım yanımdaki arkadaşın sabahki poğacasından kalan yarımı da yedim. Tanrım yedim de yedim yedim de yedim... Karnım o kadar büyüdü ki karşıdan gelenleri benden önce görüp selamlıyor O derece yani Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2012 Çok yedim ama... ve yanında acıbadem kurabiyesi de yedim, sonra doymadım yanımdaki arkadaşın sabahki poğacasından kalan yarımı da yedim. Tanrım yedim de yedim yedim de yedim... Karnım o kadar büyüdü ki karşıdan gelenleri benden önce görüp selamlıyor O derece yani keyif olsun gülücük olsun yeee sen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.