Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 hani yanlış anlama kızmacada yok..farklı dallarda çok seri şikayetlerde bulunmuşsun ama..rengin be hocam.bir türlü rengini belli etmeyişin şaşırtıcı-düşündürücü..hani bir çabanız var kaç gündür görüyorum ama ne için..? Dostum benim rengim insanliktan, baristan ve demokrasiden yana. Rengim seriatcilara ve söyzde vatanseverlere karsi. Ülkemizde seriatcilarla Türkcü gecinen gruplar arasinda kiyasiya catisma var ve her ikiside bu catismayi devlet kurumlarini kullanarak yapiyorlar. Ülkemize her iki gruptanda hayir gelmez diyorum. Daha nasil olsun rengim dostum. Ben ülkemde tüm insanlarin dostca ve baris icerisinde yasamalarini özlüyorum. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Insanlara camur atmaya üzerinize yok gercekten, kim demis Atatürk icin devrimci degil diye??? Tek bir yazimi göster lütfen?? Konuyu anlayip cevap versekte kimseye camur atmadan konusabilsek cok güzel olacak. Ajitasyona gerek yok artik. Allerji oldugum Atatürk degil ve olamaz, ama olduklarim var dogrusu, mesela seriatcilara, sahte solculara ve sahte vatanseverlere mesela ulusalciyiz diyen Ergenekonculuk suclamasiyla yargilanan sahte yurtseverler, irkicilara alerjim var, insan ayrimi yapanlara var, azinliklari hice sayanlara var birde kendini begenmis ve kompleksi olanlara var. PKK'ya, ayrılıkçılara onlara alerjin yok mu dostum ? Mesela benimde teröre ve teröre destek verenlere karşı olmadan sürekli demokrasiden bahsedenlere karşı alerjim var. Teröre karşı olmadan barış yanlısı olduklarını iddia edenlere karşı alerjim var. Kendi ülkesinin bayrağından öcü gibi korkanlara karşı alerjim var. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 PKK'ya, ayrılıkçılara onlara alerjin yok mu dostum ? Mesela benimde teröre ve teröre destek verenlere karşı olmadan sürekli demokrasiden bahsedenlere karşı alerjim var. Teröre karşı olmadan barış yanlısı olduklarını iddia edenlere karşı alerjim var. Kendi ülkesinin bayrağından öcü gibi korkanlara karşı alerjim var. Tabiiki teröre ve terörüste karsi da var, yanlis anlasilmak istemem. Ama sunuda söylemeden gecemiyecegim, teröre karsiyim deyipte onunla ortak calisan sahte vatanseverlere daha cok alerjim var, mesela ergenekon gibilerine, cünki hürriyet gazetesindeki bir habere göre savci hapishanedeki en önemli PKK elemanlarindan birinin ifadesini aliyor ve orada PKK ile Ergenekon denilen diger terör örgütünün yo özür dilerim vatansever bir örgütün ortak eylemlerini acikliyor. Ben her türlü pislige karsiyim, hic ayrim yapmadan. Reklam yapan sahte bayrakcilarada karsiyim. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Peincek'i elestirirken bize kizan yorumcu arkadaslara kendisini ulusalci olarak niteleyen "Türk Solu" isimli dergiden bir alinti yayinliyorum burada, hemde bu alinti Perincek üzerine; "Taraf ve Aydınlık yan yana Haziran ayı başında yine buna benzer bir senaryo üretilmiş ve Taraf’a servis edilmişti. Taraf gazetesi 2 Haziran tarihli nüshasında “Genelkurmay’ın Yeni Kontrgerilla Planı” manşetiyle çıkıyordu. Taraf’ın haberine göre bu plan dahilinde Gayrinizami Harp Birimlerinin görev tanımı ve alanı genişletilerek kapsamlı bir çalışma başlatılıyordu. Taraf’ın “Genelkurmay’daki yetkili” kaynağı, bu gayrinizami harpte görev alacak kişilere Org. Büyükanıt imzalı kartlar bile verileceğini duyurmuştu. Bu haberin Taraf’ta yer almasının ardından yine her zaman olduğu gibi “Ordu darbe peşinde” gibi yorumlar yer aldı. Bunu ilk dillendiren ise hemen ertesi gün sürmanşetten Yeni Şafak oldu: “Gayri Nizami Kart İddiası.” Zaten son aylarda hep böyle oluyor. Birileri iktidar yalakalarına istihbaratı veriyor. Bunlardan biri -ki bu genellikle Taraf oluyor- bunu yayınlar, sonra da diğerleri “Şurada yer alan iddialara göre” diyerek olayın üstüne çullanırlar. Tam da burada Perinçek ve Aydınlık ekibi devreye giriyor. Aydınlık’ın 8 Haziran tarihli sayısı; “Genelkurmay’ın Halka Dayanan Planı Düşmanı Telaşlan-dırdı. Özel Savaşta Tarihi Hazırlık” başlığıyla yayınlandı. Söz konusu sayıda; “Ergenekon’u Şimdi Göreceksiniz” başlıklı yazısı yayınlanan Perinçek, TSK’nın artık etkin olarak rol oynamaya başladığını belirterek “Özel Harekât, Milli Hükümet” müjdesini veriyor. Bir taraftan Ordu’yu savunma rolüne soyunan Perinçek aslında jurnalci tayfaya katılarak “Evet, haklısınız Ordu’nun böyle bir planı var ve bu planın içinde bir Milli Hükümet planı da var” diyor. Herhalde o Milli Hükümetin Başbakanı da Perinçek olur! Bu adam gerçekten ilginç bir hayal dünyasında yaşıyor. Eğer gerçekten böyle bir şeye inanıyorsa ‘Başbakanlık kısmı!) en yakın hastanede müşahede altına alınmalıdır. Psikolojik bakımdan incelenmesi, bu bilimin gelişmesine katkıda bulunabilir. Gerçi ünlü psikologlardan Kaan Arslanoğlu “Politik Psikiyatri” kitabında Perinçek’in ruh sağlığı konusunda bir değerlendirmede bulunmuştu: “Aşırı komplocu bakış paranoid düşünce dizgelerini çağrıştırmaktadır.” Böylece Ordu düşmanı koroya Taraf ve Yeni Şafak’tan sonra bir de Aydınlık katılıyor. Ama Aydınlıkçıların bir farkı var. O da vatansever görünüp arkadan vurmaya çalışmak. Burada Perinçek’in yaptığının da vatanseverlik ve devrimcilikle alakası olmadığını da belirtelim. Eğer gerçekten böyle bir belge varsa, bu belge hiç kuşkusuz vatan savunması içindir. Zaten belgede yazan da o. Herhangi bir düşman işgaline karşı yapılacak hazırlıktan bahsediliyor. Böyle bir harekat planının her halükarda gizli kalması gerekir. Olması gereken nedir? Şayet düşman tarafından esir alınsan ve sana bu planı sorsalar inkâr edeceksin. Devrimci tavır da, vatansever tavır da budur. Şimdi sen tutup da gizli kalması gereken bir belgeyi ortaya çıkarırsan sana vatansever değil vatan haini derler." Bununda yorumu size ait. Princek gibi ajan ve provakatör bir sahsiyetin arkasindan gidilmez diye cayir cayir bagiriyoruz buradan, ama bazilari halaaa güya vatan kurtariyoruz hevesiye Türkiye'ye yapacagi en kötü tavri takiniyorlar. Seriatcilarla sahte vatanseverlere güvenilmez! Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 TSK ya saldırırken hem Taraf tan hemde Aydınlıktan örnek vermen, aslında İsci partisine saldırma egiliminde dolayı degildir, Aydınlıkcıların herseyi önceden bilgilenip DOGRULARI yazmasındandır. Cünkü arkadas sende TSK karsi sevgin az??? bunu sakin anlamadigimizi zannetme! ...ve liderleri iceride olan bir dergi ile Taraf ı aynı kefeye koymakla zaten ne derece Aydınlık okudugunda ortadadır. Hakkında bilgi sahibi olmadıgın ve hatta okumadıgın bir dergi ile ilgili bu tip yorumlardan kacınmalısın, ön yargi cok cabuk anlaşılıyor... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 TSK ya saldırırken hem Taraf tan hemde Aydınlıktan örnek vermen, aslında İsci partisine saldırma egiliminde dolayı degildir, Aydınlıkcıların herseyi önceden bilgilenip DOGRULARI yazmasındandır. Cünkü arkadas sende TSK karsi sevgin az??? bunu sakin anlamadigimizi zannetme! ...ve liderleri iceride olan bir dergi ile Taraf ı aynı kefeye koymakla zaten ne derece Aydınlık okudugunda ortadadır. Hakkında bilgi sahibi olmadıgın ve hatta okumadıgın bir dergi ile ilgili bu tip yorumlardan kacınmalısın, ön yargi cok cabuk anlaşılıyor... Yorum yapmamisiz sadece alinti yapmisiz. Eger alintida bir hata varsa söylersiniz, yoksa saga sola saldiracaginiza vermis olugum alintiya cevap verirsiniz. Aydilik okunacak gazetemiki okunsun???? Baska degerli gazeteler var Türkiye'de. Benim su veya bu düsmanligim yok, sadeceyapilan yanlislara karsi geliyorum, eger bu yanlislik TSK da ile olsa. Ama bazilari icin demokrasi sadece kendileri elestorme hakkina sahip oluyor ve baskalari asla elestiremez. Önemli olan benim veya baska birisinin IP yi TSK yi veya baska bir kurumu sevip sevmedigi degil, bilhassa elestirilerinin ne derece hali oldugudur. Siz nereden hak sahibisinizki bize elestir hakkini elimizden aliyorsunuz? Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yorum yapmamisiz sadece alinti yapmisiz. Eger alintida bir hata varsa söylersiniz, yoksa saga sola saldiracaginiza vermis olugum alintiya cevap verirsiniz. Aydilik okunacak gazetemiki okunsun???? Baska degerli gazeteler var Türkiye'de. Benim su veya bu düsmanligim yok, sadeceyapilan yanlislara karsi geliyorum, eger bu yanlislik TSK da ile olsa. Ama bazilari icin demokrasi sadece kendileri elestorme hakkina sahip oluyor ve baskalari asla elestiremez. Önemli olan benim veya baska birisinin IP yi TSK yi veya baska bir kurumu sevip sevmedigi degil, bilhassa elestirilerinin ne derece hali oldugudur. Siz nereden hak sahibisinizki bize elestir hakkini elimizden aliyorsunuz? bak arkadasim ikide bir bana numara cekme gibi laflar olmasin ikincisi alintiladigin seyi bütün gercekliginle alintila... sadece anabaşlık ile girişi okumuşsunuz...biraz oku gerceginle okumaya calış 1.Si, Taraf ın askere saldırıları ile Aydınlıkta cıkan TSK yazısı aynı degildir. Birisi ergenekonla TSK yı karşı karşıya getrmeye ve hatta Büyükanıt Paşam emekli olunca onuda iceri atma hayalinde.... 2.Si, Aydınlıkçıların bahsettigi olay komplo degildir. İcinde Emekli Paşalardan olusan bir parti bildirilerinde askeri alanada hayal ürünü seyler yazılmaz.... Bahsedilen komplo, aynen ABD de ele alınmış olup, şuan kimsenin hesap edemediği, Dogu Akdenizi ABD denizi haline getirlmesi planlarıdır. Eger ABD Akdenizde saglam bir yer tutamazsa; Kıbrıstaki son gelişmeler ve iki halkın birleşip rum olarak anılmasını istemelerinin asıl sebebi de budur; İrana saldıramaz, kürt devletini kuramaz. Düşün bir kere, hem İran ı vuracaksın, bunuda Türkiye üzerinden yapacaksın, Türkiye deki üsleri kullanacaksın ve Türkiyeden toprak alıp kürdistan kuracaksın...Akıl işi degil! O halde, Türkiye kürtlerle ugraşırken sen Akdenizdeki üslerin sayesinde İran ı mafedebilirsin,, İşte anlatılmaya calışılan olay budur... ABD, Toroslarımızın güneyine göz koymuştur! Kıbrısa cıkarma yapıp "sen burada işgalcisin hadi kaybol demek icin zemin hazırlamaktadır! Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 bak arkadasim ikide bir bana numara cekme gibi laflar olmasin ikincisi alintiladigin seyi bütün gercekliginle alintila... sadece anabaşlık ile girişi okumuşsunuz...biraz oku gerceginle okumaya calış 1.Si, Taraf ın askere saldırıları ile Aydınlıkta cıkan TSK yazısı aynı degildir. Birisi ergenekonla TSK yı karşı karşıya getrmeye ve hatta Büyükanıt Paşam emekli olunca onuda iceri atma hayalinde.... 2.Si, Aydınlıkçıların bahsettigi olay komplo degildir. İcinde Emekli Paşalardan olusan bir parti bildirilerinde askeri alanada hayal ürünü seyler yazılmaz.... Bahsedilen komplo, aynen ABD de ele alınmış olup, şuan kimsenin hesap edemediği, Dogu Akdenizi ABD denizi haline getirlmesi planlarıdır. Eger ABD Akdenizde saglam bir yer tutamazsa; Kıbrıstaki son gelişmeler ve iki halkın birleşip rum olarak anılmasını istemelerinin asıl sebebi de budur; İrana saldıramaz, kürt devletini kuramaz. Düşün bir kere, hem İran ı vuracaksın, bunuda Türkiye üzerinden yapacaksın, Türkiye deki üsleri kullanacaksın ve Türkiyeden toprak alıp kürdistan kuracaksın...Akıl işi degil! O halde, Türkiye kürtlerle ugraşırken sen Akdenizdeki üslerin sayesinde İran ı mafedebilirsin,, İşte anlatılmaya calışılan olay budur... ABD, Toroslarımızın güneyine göz koymuştur! Kıbrısa cıkarma yapıp "sen burada işgalcisin hadi kaybol demek icin zemin hazırlamaktadır! BU AYDINLIKCILARI IYI BILIRIZ BIZ DEVRIMCILER. Perincek gibi ajan ve provakatörün gazetesi Aydinlik, yani kendi arkadaslarini ihbar edip ve sonra kedisine sorulunca, hapishanede beraber olup iyi örgütlenelim diye ihbar ettim gibilerinden. Daha düne kadar Aydinlik denilen gazetemi yoksa neyse TSK vurup vurup duruyordu ve katil Türkiye diyordu. Simdi kalkmislar kendi söylediklerini inkar ediyorlar. Perincek ve onun gazetesini bize anlatmayin. Perincek ve Aydinlik kimki TSK onlarin lafiyla hareket etsin. Emekli komutanlar dinlediler Perincek'i ve baslarina geleni herkes biliyor. Kimki Perincek ile ayni masaya oturur hayati tehlikededir. Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 BU AYDINLIKCILARI IYI BILIRIZ BIZ DEVRIMCILER. Neyi deviriyorsunuz? Açık ve net olarak istiyorum. Yazılarınızı takip ettiğim için diğer yazılarınızla çelişmesin istiyorum Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Neyi deviriyorsunuz? Açık ve net olarak istiyorum. Yazılarınızı takip ettiğim için diğer yazılarınızla çelişmesin istiyorum Celismez , hic merak etmeyin siz. Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Celismez , hic merak etmeyin siz. Eee? Neyi deviriyorsunuz? Cevap yok? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Eee? Neyi deviriyorsunuz? Cevap yok? Dalganizi gecmeye devam edin siz. Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Dalganizi gecmeye devam edin siz. Dalga geçmek mi? Hayır! Kesinlikle... Size sadece "devrimcilikten" kastınızın ne olduğunu sordum. Neyi devirmeye çalıştığınızı merak ettim. Bu dalga geçmek değildir. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Evrensel gazetesindeki bügünkü bir haberi alinti olarak yayinliyorum; "10/07/2008 Özkök Ergenekon’da tanık olabilir Darbe girişimini yalanlamayan Özkök, mahkemeye çağırılırsa tanıklık yapabileceğinin işaretini verdi Emekli Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, darbe girişimleri için “Vardır da demem, yoktur da” dedi. Emekli Deniz Kuvvetleri Komutanı Özden Örnek’e ait olduğu iddia edilen “Darbe Günlükleri”nde “yetim” kod adıyla anılan ve darbeye karşı olmakla “suçlanan” Özkök, Milliyet’e konuştu. Özkök, “Medyada yer alan darbe hazırlığı iddiaları ve komutanlar arasındaki toplantı ve diyaloglara dayandırılan olaylar yaşandı mı” sorusuna, “Anılarda geçtiği öne sürülerek gündeme getirilen bu olaylarla ilgili olarak, ne vardır, ne yoktur derim. Başka bir ifadeyle ne teyit ederim, ne tekzip ederim” dedi. ‘Durumlarına üzülüyorum’ “Mahkeme tanıklığınıza başvurmak isterse tanık olur musunuz” sorusunu ise Özkök, “Onu o zaman düşünürüz. Hukuki mekanizmayı bilmiyorum. Eğer benim Genelkurmay Başkanlığı dönemimle ilgili bir tanıklık istenecekse, o zaman belki Genelkurmay’ın devreye girmesi gerekebilir. Tanıklık için Genelkurmay’a başvurmaları gerekebilir. Genelkurmay Adli Müşavirliği bir değerlendirme yapar, ona göre hareket edilir diye düşünüyorum” cevabını verdi. Özkök, Şenuygur ve Tolon’un tutuklanmasını da “Durumlarına çok üzülüyorum. Asker arkadaşlarımın bir an önce bu süreçten tertemiz çıkmalarını istiyorum ve diliyorum” diyerek değerlendirdi. Gül, Özkök ile görüşecek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Özkök’ü bugün Köşk’te kabul edeceği ve beraber öğle yemeği yiyecekleri bildirildi. Gül’ün yapacağı görüşmenin, “kamuoyunda belirli bir konumda olan değişik kesimlerden kişilerle bir araya gelmesi” kapsamında gerçekleşeceği belirtildi. (HABER MERKEZİ) -------------------------------------------------------------------------------- Ergenekon’u Başsavcı açıklayacak İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, Ergenekon iddianamesinin tamamlandığı zaman Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde kameralar karşısında açıklayacağını söyledi. Doğru bilgilendirmenin basın açıklamasıyla yapılacağının altını çizen Başsavcı iddianamenin UYAP sistemine aktarımının devam ettiğini ve bu işlemin ne zaman biteceğinin belli olmadığını belirtti. Öte yandan Ergenekon soruşturmasını yürüten savcıların, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay’ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin serbest bırakılmasına yaptığı itiraz, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi. -------------------------------------------------------------------------------- Tekirdağ Cezaevi’nde ilginç nikah Akşam Gazetesi Yazarı Gülay Kömürcü, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan emekli Yüzbaşı Mehmet Öztürk ile Tekirdağ Cezaevi’nde evlendi. Nikah töreninde Gülay Kömürcü ve Mehmet Öztürk’ün tanıklığını cezaevi infaz koruma memurları yaptı. Nikaha Güler ve Öztürk’ün avukatları alınmadı. Emekli Yüzbaşı Mehmet Öztürk, Ocak 2008’de Ergenekon soruşturması kapsamında terör örgütüne üye olmak iddiasıyla tutuklandı. Gülay Kömürcü de ocak ayındaki Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece yurt dışına çıkma yasağı konularak serbest bırakılmıştı." Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Dalga geçmek mi? Hayır! Kesinlikle... Size sadece "devrimcilikten" kastınızın ne olduğunu sordum. Neyi devirmeye çalıştığınızı merak ettim. Bu dalga geçmek değildir. Siz konu basligiyla ilgili yorumuzu yapin lütfen. Sorunuzla ilgili bir baslik yaparsiniz beraberce tartisiriz devrimcilik neymis, milliyetcilik neymis, ulusalcilik neymis, irkcilik neymis, ..... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Postal yalıyorum! Ahmet Hakan'dan, gözaltıları eleştiren herkese 'postal yalayıcısı darbe yanlısı!' yaftasını yapıştıranlara yanıt Zavallı Kuddusi Okkır’ın içine çökmüş gözlerinden söz ettiğim için... Ve o gözlere bakarak vicdanım kanadığı için... Bana "***! Postal *******" diyecekseniz... Size vereceğim karşılık şudur: Evet birader, ********... Ahmet Hakan yazıyor... POSTAL YALIYORUM! TUTUKLU olduğu cezaevinde kansere yakalanan... Kanserden ölünce de... Cenazesini kaldıracak parası olmadığı anlaşılan... Üstelik "Ergenekon’un kasası" diye takdim edilen... Zavallı Kuddusi Okkır’ın içine çökmüş gözlerinden söz ettiğim için... Ve o gözlere bakarak vicdanım kanadığı için... Bana "**********" diyecekseniz... Size vereceğim karşılık şudur: Evet birader, ********.. * * * Türk tarihinin en önemli soruşturmasını yürüten... Hakkında ketumiyet ve ciddiyet abidesi olduğuna dair sayısız masal dinlediğimiz... Abdurrahman Bey’in zıddı olan savcı Zekeriya Bey’imiz... İçeri tıkmak için yanıp tutuştuğu gazeteciyi sorgularken... Masasının çekmecesinden çıkardığı en kıytırık faks metnine "kozmik belge" muamelesi çekerek... Aziz Nesin’e rahmet okutuyorsa... Ve ben de sırf bu nedenden dolayı... Savcı beyimizi sarakaya alıyorsam... Ve bu yüzden beni "Eruygur’un *******! Tolon’un adamı" olarak damgalayacaksanız... Size vereceğim karşılık şudur: Evet birader, adamıyım... Evet birader, ********... * * * "Beş leşe sahip" bir Tophane kabadayısı muamelesine tabi tutularak... Bileklerine kelepçe geçirilip götürülen gazeteciye... Yüz binlerce "okkalı" belgenin arasından kafayı çıkarıp... "Söyle bakalım gazeteci efendi... Telefonda konuşurken Başbakan’a neden küfrediyordun?" sorusu soruluyorsa... Bu durum karşısında bana düşen... "**** yoksa keleğe mi geliyoruz?" sualini patlatmak ve "okkalı belgeler" hakkında kuşkuya düşmektir... Bunu yaptığım için... "Darbe yanlısı" diyecekseniz... Size vereceğim karşılık şudur: Evet, darbe yanlısıyım. * * * Büyük bir gürültüyle gözaltına alınınca... "**** gerçekten de karanlık işlere bulaşmış olabilir mi?" diye fısıldadığımız... Ancak... Gözaltından çıkınca... "Oraya neden gittin? Telefonda neden böyle dedin? Falancayla neden fotoğraf çektirdin?" türünden sade suya tirit, tırışkadan sorulara muhatap olduğunu öğrendiğimiz Cumhuriyet’in Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay karşısında sergilenen "acıklı belgesizlik hali"ni eleştirdiğimiz için... Ve Balbay gibi gazeteciden çok "misyon adamı" haline dönüşmüş birine, "en kahraman gazeteci" olarak caka satma fırsatı sunulmasına içerleyip ah çektiğimiz için... "Darbeci" cenaha taş taşımakla suçlanacaksam... Size vereceğim karşılık şudur: Evet, taş taşıyorum... Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Siz konu basligiyla ilgili yorumuzu yapin lütfen. Sorunuzla ilgili bir baslik yaparsiniz beraberce tartisiriz devrimcilik neymis, milliyetcilik neymis, ulusalcilik neymis, irkcilik neymis, ..... Peki açalım öyleyse bir başlık ve öğrenelim neyi devirdiğinizi. Ne dersiniz? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Peki açalım öyleyse bir başlık ve öğrenelim neyi devirdiğinizi. Ne dersiniz? Acin bir baslik faydali olur. Ama siz önce bu konu basligiyla ilgili yorumunuzu yapinda anlayalim neler yazdiginiz. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Siz konu basligiyla ilgili yorumuzu yapin lütfen. Sorunuzla ilgili bir baslik yaparsiniz beraberce tartisiriz devrimcilik neymis, milliyetcilik neymis, ulusalcilik neymis, irkcilik neymis, ..... Devrimcilik ihanettir,bu ülkede devrim yapilmistir ve yapanin adida Mustafa KEMALDIR,bunun disinda devrimci diye gecinenler bu ülkenin dostlari degillerdir.Bu ülke millliyetciler ve ulusalcilarla kuruldu devrimci diye gecinenler ise solugu moskovada almislardi.**** Alıntı
Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Doğu Perinçek kimdir? Kim değildir? Parti üyesi değilken, parti yönetiminde değilken, çakalbaşı ile görüşmeye gitmiş....ve dünya yıkılmış! Peki başka kimler görüşmüş çakalbaşı ile? Hiç duydunuzmu? Hüsamettin Cindoruk'tan M.Ali Biranda kadar kimler görüşmeye gitmedi ki!!! Ve Perinçek "bu eyleminizle marksa hizmet değil emperyalizme hizmet ediyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz" demiş...kime ne? Varsa yoksa gitti ya!! Oysa, terör, daha asker yada polise sataşmadan ilk önce İşçi Partisi il başkanlarını vurmuştu! Neden hedefleri İşçi Partisiydi? Yoksa o dönem ABD nin yeteri kadar hızlı içimize girişine engelmi oluyordu? Yada doğuda halkın cehaleti ilemi savaşıyorlardı? Neyse.... Peki Ferit İlsever kim? TALATPAŞA KOMÜTESİ GENEL SEKRETERİ, yani, Efsane Adam Büyük Lider Rauf Denktaş tan sonraki ikinci adamı. Ne yaptı bu adamlar? Avrupa da, diasporanın 20 yıldır yığdığı taşları bir tekmede devirdiler ve avrupalının bu işin aslının ne olduğunu araştımalarına sevk ve yön verdiler! Bizim meclis yoğunluktan bu işlere bakamadı elbette..... Hatta bazılarını bilmiyor olabailir, 19 Mayıs 2007 tarihi artık "pontus rum katliam" tarihi ilan edildi yunanistanda... Ne umur değilmi? Perinçek karanfil aldı amaaa..... evet haklısınız! Aldı! Sıkıyosa oradaki seramoniye katılmayın bakalım, varmı içinizde oraya kadar gidip başka türlü davranacak bir babayiğit... aldı ama! Doğu Perinçek, dünkü TİKKO davasından sanık, çakalbaşı ile görüşmekten içeride yatmış, bugün gelinen noktada ise "evet biz geçmişte büyük hata yapmışız, gerçek devrimci, gerçek devletçi Atatürk müş ve maalesef bunu kavrarken çok yanlışlara imza attık" diyebilmektedir (şahsıma söyledi bunu)..... Ve, İşçi Partisi içindeki insanlar, tanıdığım en dürüst, en kanaatkar, en İNSAN gibi insanlar. Ne adam kayırmak, ne emmicilik, ne dayıcılıkları var..... Tek ve büyük hataları, hizmetlileri bile, çok çok çok kitap okurlar, çok çok bilgilidirler. E millet bunu anlamadığından "bunlar uzaydan gelmiş, yok bunlar ajan" demektedir. Doğu Perinçek "MİT ajanıymışşşş"....e olsun. CIA-MOSSAD ajanı yada DEVŞİRMESİ değil ya.. Ve "mao"culuk bu ülkeye girebilirmi? ))) yani bu ülke komünist olur derseniz inanırım da mao nun girebileceğine asla inanmam! 1968 lerin en hızlı kızıl komünistleri bile bugün ana-baba toprağına geri dönüp, cemaatle saf tutuyorsa, bu ülke asla maocu OLAMAZZZ! Saygılarımla Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Acin bir baslik faydali olur. Ama siz önce bu konu basligiyla ilgili yorumunuzu yapinda anlayalim neler yazdiginiz. Birilerine birşey öğretme sevdasında olan ben değilim, ben yalnızca soru sordum... Yazın öğrenelim. Yazmayacak iseniz bu polemiğe de girmeyelim. Cevap vermek zorunda değilsiniz. Neyi deviriyorsunuz dedim ve cevap yok. Olay budur... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Doğu Perinçek kimdir? Kim değildir? Parti üyesi değilken, parti yönetiminde değilken, çakalbaşı ile görüşmeye gitmiş....ve dünya yıkılmış! Peki başka kimler görüşmüş çakalbaşı ile? Hiç duydunuzmu? Hüsamettin Cindoruk'tan M.Ali Biranda kadar kimler görüşmeye gitmedi ki!!! Ve Perinçek "bu eyleminizle marksa hizmet değil emperyalizme hizmet ediyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz" demiş...kime ne? Varsa yoksa gitti ya!! Oysa, terör, daha asker yada polise sataşmadan ilk önce İşçi Partisi il başkanlarını vurmuştu! Neden hedefleri İşçi Partisiydi? Yoksa o dönem ABD nin yeteri kadar hızlı içimize girişine engelmi oluyordu? Yada doğuda halkın cehaleti ilemi savaşıyorlardı? Neyse.... Peki Ferit İlsever kim? TALATPAŞA KOMÜTESİ GENEL SEKRETERİ, yani, Efsane Adam Büyük Lider Rauf Denktaş tan sonraki ikinci adamı. Ne yaptı bu adamlar? Avrupa da, diasporanın 20 yıldır yığdığı taşları bir tekmede devirdiler ve avrupalının bu işin aslının ne olduğunu araştımalarına sevk ve yön verdiler! Bizim meclis yoğunluktan bu işlere bakamadı elbette..... Hatta bazılarını bilmiyor olabailir, 19 Mayıs 2007 tarihi artık "pontus rum katliam" tarihi ilan edildi yunanistanda... Ne umur değilmi? Perinçek karanfil aldı amaaa..... evet haklısınız! Aldı! Sıkıyosa oradaki seramoniye katılmayın bakalım, varmı içinizde oraya kadar gidip başka türlü davranacak bir babayiğit... aldı ama! Doğu Perinçek, dünkü TİKKO davasından sanık, çakalbaşı ile görüşmekten içeride yatmış, bugün gelinen noktada ise "evet biz geçmişte büyük hata yapmışız, gerçek devrimci, gerçek devletçi Atatürk müş ve maalesef bunu kavrarken çok yanlışlara imza attık" diyebilmektedir (şahsıma söyledi bunu)..... Ve, İşçi Partisi içindeki insanlar, tanıdığım en dürüst, en kanaatkar, en İNSAN gibi insanlar. Ne adam kayırmak, ne emmicilik, ne dayıcılıkları var..... Tek ve büyük hataları, hizmetlileri bile, çok çok çok kitap okurlar, çok çok bilgilidirler. E millet bunu anlamadığından "bunlar uzaydan gelmiş, yok bunlar ajan" demektedir. Doğu Perinçek "MİT ajanıymışşşş"....e olsun. CIA-MOSSAD ajanı yada DEVŞİRMESİ değil ya.. Ve "mao"culuk bu ülkeye girebilirmi? ))) yani bu ülke komünist olur derseniz inanırım da mao nun girebileceğine asla inanmam! 1968 lerin en hızlı kızıl komünistleri bile bugün ana-baba toprağına geri dönüp, cemaatle saf tutuyorsa, bu ülke asla maocu OLAMAZZZ! Saygılarımla Neden Perincek "bugün gelinen noktada ise "evet biz geçmişte büyük hata yapmışız, gerçek devrimci, gerçek devletçi Atatürk müş ve maalesef bunu kavrarken çok yanlışlara imza attık" diyebilmektedir (şahsıma söyledi bunu)....." bu aciklamasini sadece sizinsahsiniza söylüyor, o Türkiye'de siyaset yapiyor ve bu aciklamayi herkese söylemek zorundadir. Size bile söylediyse binlerce yalanlarindan biridir. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Birilerine birşey öğretme sevdasında olan ben değilim, ben yalnızca soru sordum... Yazın öğrenelim. Yazmayacak iseniz bu polemiğe de girmeyelim. Cevap vermek zorunda değilsiniz. Neyi deviriyorsunuz dedim ve cevap yok. Olay budur... Sizin sorunuz basli basina polemik oldugu icin bizde size uyarak devam ettik. Sizde benim yazilarima cevap vermek zorunda degilsiniz. Alıntı
Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Neden Perincek "bugün gelinen noktada ise "evet biz geçmişte büyük hata yapmışız, gerçek devrimci, gerçek devletçi Atatürk müş ve maalesef bunu kavrarken çok yanlışlara imza attık" diyebilmektedir (şahsıma söyledi bunu)....." bu aciklamasini sadece sizinsahsiniza söylüyor, o Türkiye'de siyaset yapiyor ve bu aciklamayi herkese söylemek zorundadir. Size bile söylediyse binlerce yalanlarindan biridir. En başta birşeyin altını kalınca çizelim arkadaşlar.... Ben İP li değilim. Hatta açıkça yazıyorum, Yaşar Nuri Öztürk ile Haydar Baş ı daha çok lider görmekteyim! "Neden size dedi" diyorsunuz. Oysa, 22 Temmuz öncesi liderleri iyi takip etmiş olsaydınız, bu konuyu bir çok yerde dile getirdiğini, Recai Kutan Beyde dahil, bir çok kişinin onayladığını bilirdiniz. Benim farkım halktan çok çok daha önce öğrenmiş olmamda yatıyor... Bu arada, sürekli değişti diyen arkadaşlarıma birşeyi sormak istiyorum. SSCB dağıldığından sonra bildiğiniz gibi rus arşivlerini satın alıp Türkiyeye getirdi Perinçek. Dikkat edin o arşivlere gömüldükten sonra bu söyleve/dönüşe geçti!!! Demekki farkı farkettiği şeyler yakaladı... Neyse, uzun hikaye. İsteyen istediğine inanır. Sadece yalan yanlış çamur atmadan fikir beyan etmek daha sağlıklı olur düşüncesindeyim. Bir hatayı düzeltmeye çalıştım. Ama sanırım direk olarak "sizin gibiler" damgası yedim. Umarım bizim gibilerin bu ülkede çok çok fazla olması sizi rahatsız etmez. Saygılarımla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 En başta birşeyin altını kalınca çizelim arkadaşlar.... Ben İP li değilim. Hatta açıkça yazıyorum, Yaşar Nuri Öztürk ile Haydar Baş ı daha çok lider görmekteyim! "Neden size dedi" diyorsunuz. Oysa, 22 Temmuz öncesi liderleri iyi takip etmiş olsaydınız, bu konuyu bir çok yerde dile getirdiğini, Recai Kutan Beyde dahil, bir çok kişinin onayladığını bilirdiniz. Benim farkım halktan çok çok daha önce öğrenmiş olmamda yatıyor... Bu arada, sürekli değişti diyen arkadaşlarıma birşeyi sormak istiyorum. SSCB dağıldığından sonra bildiğiniz gibi rus arşivlerini satın alıp Türkiyeye getirdi Perinçek. Dikkat edin o arşivlere gömüldükten sonra bu söyleve/dönüşe geçti!!! Demekki farkı farkettiği şeyler yakaladı... Neyse, uzun hikaye. İsteyen istediğine inanır. Sadece yalan yanlış çamur atmadan fikir beyan etmek daha sağlıklı olur düşüncesindeyim. Bir hatayı düzeltmeye çalıştım. Ama sanırım direk olarak "sizin gibiler" damgası yedim. Umarım bizim gibilerin bu ülkede çok çok fazla olması sizi rahatsız etmez. Saygılarımla Sizin gibiler damgasi yemediniz, neden yiyeceksinizki. Ama Perincek'in davranislari 70 li yillara dayanir ve devamli bugünkü gibi davranislarda bulunmustur ve benim icin güvenirliligini yiitrmis bir sahistir. Siz inanabilirsiniz ona. Ama ileride görecegiz daha hangi kabuklara girecegini. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.