Φ Leonardo Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 hiç beceremem o işleri alttaki "neden" diye sordugun oluyormu bazen kendi kendine Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 kesinlikle sorarım.. neden herkes sorular soruyor? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Hııışşşt alttaki hu hu? Aşağıda kimse yok mu? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Bilmem bakayım var mı? Alttaki neden bu saatte ayaktasın hala, zorun ne? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 gece benim daha yatmam..çoook işim var çoook uykun geldi sanırım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 İşteyken mi, nerdeee...! Alttaki neden hala dişlerini fırçalamadın? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 macun bitmiş hişştt üsküdarda sabah olmuşmudur? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Olmamış, çünkü sabah Üsküdara giderken bir yağmur onu almış Alttaki neden gene iş çıktı bana Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 istifa et kurtul doluyamı tutuldun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 yok ama tutulma yaşadığım doğru hişştt alttaki neden forum sessiz? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 seslendirmeye geldim şşştttt alttaki uykucu musun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 hayır, uyku nedr bilmiyorum.. ama iki gündür güzel uyuyorum şttt alttaki, kahvaltı yaptın mı? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 yaptım çayımı içiyorum alttaki sen kahvaltı yaptınmı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 yaptım.. şşştt alltaki neden kahve yapmıyorsun, içerdik karşılıklı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2009 kahve hazır alttaki kahve severmisin? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2009 Evet severim... alttaki körili tavuk severmisin? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 severim ama köri sosu güzelse.. bazen tutturamıyorlar.. hişştt altta ki, oyuna var mısın hadi gel oynayalım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ about.you Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Oynayamam halim yok çünkü Şişşşt alttaki, neden aşık olunur Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cesarias Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Bilinmez Şşşt alttaki sevgiyi reddermisin? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.