Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 suheda mutlu bir yıl daha senin yakanı umarım burakmaz dogum günün kutlu olsun bu hediyem de güzel yazılarının devamı için pastan da formdaki herkese yetsin diye biraz büyük yeniden mutlu yıllar suheda ... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 suhedacım, doğum günün hafta sonuna denk geldiği için kutlayamadım, biraz geç olcak ama doğum günün kutlu olsun canım Allah sağlık, mutluluk ve huzur versin iyi günlerde kullanman dileğiyle sana bu el yapımı bilekliği hediye ediyorum Gönüldaşının adına da doğum gününü kutlarım canım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Şuhedacım iyi ki doğdun yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun Melek yüzlüm benim çok teşekkür ederim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 suheda mutlu bir yıl daha senin yakanı umarım burakmaz dogum günün kutlu olsunbu hediyem de güzel yazılarının devamı için pastan da formdaki herkese yetsin diye biraz büyük yeniden mutlu yıllar suheda ... suhedacım, doğum günün hafta sonuna denk geldiği için kutlayamadım, biraz geç olcak ama doğum günün kutlu olsun canım Allah sağlık, mutluluk ve huzur versin iyi günlerde kullanman dileğiyle sana bu el yapımı bilekliği hediye ediyorum Gönüldaşının adına da doğum gününü kutlarım canım Siz varya harikasınız çok seviyorum sizi deniz kızı çok teşekkür ederim bir tanem kalemde çok şık hani Mineciğim hediyeler harika dileklerimiz karşılıklı o gönüldaşıma söyle onsuz ben kendimi burda çok mutsuz hissediyorum gelsin bir an önce yoksa kulağını ısırıcam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Siz varya harikasınız çok seviyorum sizi Mineciğim hediyeler harika dileklerimiz karşılıklı o gönüldaşıma söyle onsuz ben kendimi burda çok mutsuz hissediyorum gelsin bir an önce yoksa kulağını ısırıcam Bizde seni çok seviyoruz Bu söylediklerini kankime mutlaka ileticem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 tıkk tıkkk ? ben çok mu geç kaldım partiye... bitmedi ama demi henüz geç oldu ama napalımm iyiki doğdun suheda... iyiki varsın. . . gerçekten forumda takip ediyorum da düşüncelerinin peşinden onları anne gibi koruyan, kollayan, savunan ender kişilerden birisin hayatın boyunca mutluluk ve sağlık seninle olsun.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Segili SUHEDA..............YÜREGİNİZDEKİ İSTEKLERİNİZİN DİLEDİGİNİZ ANLARDA KAYŞINIZA ÇIKMASI DİLEGİ İLE....SEVGİYLE KALIN.... Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Ne hoş zamandı doğduğun gün koskoca İmparatorluk resmen batmıştı....,, amma sen resmen Karadenizde doğmuştun....,, Kırk küsür yıldır parıldıyan gözlerin....Hayata dair bilgeliğin ve gülümseyerek aktardığın yaşam mimarın ve ışıldıyan bir zekan.... bir kırk yıl daha devam etsin.... Bundan sonraki hertürlü yaşam sahnesindeki gününün içerisinde sağlıklı ve mutlu olmanı dilerim..... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 tıkk tıkkk ? ben çok mu geç kaldım partiye... bitmedi ama demi henüz geç oldu ama napalımm iyiki doğdun suheda... iyiki varsın. . . gerçekten forumda takip ediyorum da düşüncelerinin peşinden onları anne gibi koruyan, kollayan, savunan ender kişilerden birisin hayatın boyunca mutluluk ve sağlık seninle olsun.. Segili SUHEDA..............YÜREGİNİZDEKİ İSTEKLERİNİZİN DİLEDİGİNİZ ANLARDA KAYŞINIZA ÇIKMASI DİLEGİ İLE....SEVGİYLE KALIN.... Sen estikçe ve yayamaz, Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz karşılıklı Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Ne hoş zamandı doğduğun gün koskoca İmparatorluk resmen batmıştı....,,amma sen resmen Karadenizde doğmuştun....,, Kırk küsür yıldır parıldıyan gözlerin....Hayata dair bilgeliğin ve gülümseyerek aktardığın yaşam mimarın ve ışıldıyan bir zekan.... bir kırk yıl daha devam etsin.... Bundan sonraki hertürlü yaşam sahnesindeki gününün içerisinde sağlıklı ve mutlu olmanı dilerim..... Evet Karadenizde koskoca Pontus Krallığı yerle bir olmuştu ben doğduğumda... Ama kırk küsür yıldır değil taa milad'tan önceye dayanır bu,şu an çok uzak görünsede inşallah kırk küsürlü yaşlarıda göreceğiz.. Güzel sözleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Doğum günün kutlu olsun suheda her ne kadar yasaklıda olsan Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Yine kayboldun yine kendini özletiyorsun ! Hani bir selam beklersin ya uzaklardan kimden olursa olsun... Unutulmamişim dersin ya.. işte bu slm sana seni unutmayandan olsun. Slm özlenmesi en güzel insan .Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi ki varsın... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Dogum gunun kutlu olsun !!! Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Sevgili suheda Dogum gunun kutlu olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Doğum günün kutlu olsun heşmerim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 iyiki doğdun suheda..nice senelere Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Nice mutlu,umutlu,sevgi dolu senelere küçük kız... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Doğum günün kutlu olsun suheda her ne kadar yasaklıda olsan çok teşekkür ederim,bilirsin sevgili sercan biz yasak falan Yine kayboldun yine kendini özletiyorsun ! Hani bir selam beklersin ya uzaklardan kimden olursa olsun... Unutulmamişim dersin ya.. işte bu slm sana seni unutmayandan olsun. Slm özlenmesi en güzel insan .Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ki doğdun ve iyi ki varsın... aman efendim,bunlar nasıl güzel sözler böyle ben utanırım şimdi çok teşekkür ederim iyiki varsın.. unutulmayandan unutmayana kocaman sevgiler.. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Dogum gunun kutlu olsun !!! teşekkür ederim şekerim pastada nefis görünüyor hani mutlu yıllar suheda =) teşekkür ederim efem Sevgili suheda Dogum gunun kutlu olsun canım benim teşekkür ederim Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Doğum günün kutlu olsun heşmerim... sağolasın hemşocuğum iyiki doğdun suheda..nice senelere burcdaşım mucuksss Nice mutlu,umutlu,sevgi dolu senelere küçük kız... hahaaa sevgili mavi küçük kızmı?benmi yok..ruhum 7 yaşında ama öyle pek küçük sayılmam yani Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Suhedacım yeni yaşın bir önceki yaşından daha güzel,isteklerine uygun ve seni mutlu edecek anları beraberinde getirsin... Tüm güzellikler seninle olsun canım...Nice senelere... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönüldaşım kusura bakma biraz geç oldu ama Doğum günün kutlu olsun , Rabbim sağlıklı , mutlu , huzurlu ve sevdiklerinle bir ömür boyu güzellikler nasip etsin Isırma kıs kulağımı Alıntı
Φ Butterfly effect Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönüldaşım kusura bakma biraz geç oldu ama Doğum günün kutlu olsun , Rabbim sağlıklı , mutlu , huzurlu ve sevdiklerinle bir ömür boyu güzellikler nasip etsin Isırma kıs kulağımı geç oldu ama doğum günün kutlu olsun.. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Suhedacım yeni yaşın bir önceki yaşından daha güzel,isteklerine uygun ve seni mutlu edecek anları beraberinde getirsin... Tüm güzellikler seninle olsun canım...Nice senelere... canımsın.. Gönüldaşım kusura bakma biraz geç oldu ama Doğum günün kutlu olsun , Rabbim sağlıklı , mutlu , huzurlu ve sevdiklerinle bir ömür boyu güzellikler nasip etsin Isırma kıs kulağımı anaaa gönüldaşım gelmişte birde doğum günümü kutlamış çok özledim ben seni.. sen hele bir gel bak sana daha neler yapacağım yalnız kulağınla kalsa iyi geç oldu ama doğum günün kutlu olsun.. teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.