Φ crazy mom Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Biraz fazla abartilmis gibi Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 bu tırnakları gerçekten beğenen ve böyle tırnaklara sahip insanlar varmı allaşkına, hepsi çok itici. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 bu tırnakları gerçekten beğenen ve böyle tırnaklara sahip insanlar varmı allaşkına, hepsi çok itici. Olmaz mı tabi var size çok itici gelen bi başkasına çok güzel gelebilir,zevkle alakalı bu. Benim hayatımda tırnaklarım bu kadar uzun olmadı ama uzatsam ben de Zeynep gibi 8.resmi seçerdim Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Tabii ki bu tarz şeyler zevkle alakalı ama aslına bakarsan RA dya beni iten asıl şey bu tarz tırnakların hijyenden yoksun olması. Sonuçta o ellerle yemek te yiyosun tuvalete de gidiyosun. He derseniz bu geçici bişey bu sürekli böyle değil ya ellerimiz sorun yok zevkle alakalı sonuçta Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Sevgili Roxana,sizi çok iyi anlıyorum ve hijyen konusunda sonuna kadar katılıyorum Resimlere dikkat ettiyseniz bir çoğu takma tırnak üzerine yapılmış zaten. Arasıra özel günlerde isteyenler yaptırabilir yani Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Biraz fazla abartilmis gibi Bak sana abartı Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Biraz fazla abartilmis gibi Bak sana abartı ... buna ne demeli Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 ... buna ne demeli Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Allahım ne ıgrenc seyler bunlar yavv. ama yınede tesekkurler rad ya Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Allahım ne ıgrenc seyler bunlar yavv. ama yınede tesekkurler rad ya Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 bence bazıları hoş,...bunu kullanabilirim .. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gelinlikle hoş durur bence... Bir çoğu takma,zaten günlük yaşantıda kullanılmazki ne öyle insan kendi gözünü çıkartır kaza ile üstelik çok uzun tırnaktan oldum olası tiksinmişimdir. Ne yalan söyliyeylim ben çok uzun tırnaklı insanların yaptıkları yemekleri içim rahat yiyemiyorum,ne kadar temiz olursa olsun kişi, insanın aklına bin türlü şey geliyor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Bak sana abartı ya düşünesenıze sıradan bı kıyafetle bu elleri...bunları kullanmak için kıyafetınde ahım şahım olması gerekmez mı sabah kalkıyosun pijama ile,ama ellerın böyle..harıka komediii Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 O artık en uzun kırık tırnaklı kadın ! 1979'dan bu yana kesilmeyen ve bir metreye yaklaşan tırnakları ile ünlü kadın tırnaklarını trafik kazasında kırdı ve ölümle pençeleşiyor... ABD'nin Utah eyaletinden Lee Redmond'ın, Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na giren uzun tırnakları trafik kazasında kırıldı. Yerel basın ve Guinness'in internet sitesinde yer alan habere göre, Redmond, 1979'dan bu yana kesmediği tırnaklarını trafik kazasında kırdı. Salt Lake kentinde yaşayan Redmond'un geçen yıl ölçülen tırnaklarının toplam uzunluğu 8,5 metreyi buluyordu. Redmond'un yalnızca sağ elindeki başparmağı yaklaşık 90 santimetre ölçülmüştü. Kazada ağır yaralanan Redmond'un da Salt Lake'de hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2010 şekerim bunlar son moda tırnaklar mı yoksa ilgin. tırnaklar mı? Ona göre tırnak modasını takip edip etmemek gerektiğine karar vereceğim de Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 şekerim bunlar son moda tırnaklar mı yoksa ilgin. tırnaklar mı? Ona göre tırnak modasını takip edip etmemek gerektiğine karar vereceğim de Son moda canım son moda... Ama sen takip ediyormusun diye soruyorsan...Hayır... Bakımlı tırnak her zaman tercihim ama bu kadar süslü değilim biliyorsun ki... Ben bu tırnakları sanat olarak görüyorum aslında,ciddi bir emek ve yaratıcılık var ortada... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 Bu ne yaw? Duyan gelmiş gibi be.... Bi ben eksikim o tırnakların üstünde.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.