Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Rua burasi neresi oluyor ? PITCAIRN orda ne var ne yok Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Rua burasi neresi oluyor ? PITCAIRN orda ne var ne yok valla n'olsun işte, arıcılık falan yapıyoruz. balık malık...deniz kumsal falan... öyle gidiyo Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 valla n'olsun işte, arıcılık falan yapıyoruz. balık malık...deniz kumsal falan... öyle gidiyo Bu ada hangi Ulkeye ait ? Ingiltereye mi, Australia yami ? Hic daha once duymamisdim bugun yeni bir ada ogrenmis oldum. Kucuk birseymis ama bide tam okyanusun ortasinda Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Burda ortak bir yaşam formu görüyorum, iki kişinin anısı olmuş? İkisi aynı kişi mi yoksa? İkisininde bayramı tatlı olsun. İki kişiyi bi arada görünce aklıma geldi de ben kardeşimsiz hiç gezmezdim bayramlarda. İkiz gibiydik, kuyruğuma yapışır giderdik. Şimdi adamın sevgilisi var diye bizi sallamıyo. Bi keresinde "olm gel bi ziyarete gidelim be akrabaları" dedim. "Abi benim ziyaret etçeem daha önemli yerler var, meşgulüm" dedi. Mübarek gün bu, yapılır mı. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Mavi ve deniz ikinizede çok teşekkürler sizlerede iyi bayramlar şekerler bitti Tatlı da bitti mavi ve deniz ikinizede ( ayrıca de ayrı bikere ) teşekkürlermişmişş . ben öyle tek teşekküre kanabilir miyim yani mümkün mü çooçoookk küsüyorum bende Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 evet herkesin bayramı kutlu olsunama recep o alttaki linkte görünen şekerleri görmesin, çok kızar. bunu bir kültür pırtlaması zannediyo yazık tamam herkesin kutlu olabilir ama ama ben özellikle kutlama istiyorum bananee hani şekerler nerde ben göremedim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Rua burasi neresi oluyor ? PITCAIRN orda ne var ne yok Pitcaitn bizim yaşadığımız adadır Ruayla, bir yıldır biz Pitcairn adalıyız, sen daha yeni mi farkettinnn? Rua da daha dikkat cekici gorunuyor sanırım bende daha kimse farketmedi de Biz orda okey masası kurup akşama kadar okey oynuyoruz Gecen sene okey e 2 kişi eksikti bizi o zaman aldılar adaya, o gun bugundur Pitcairnliyiz biz Dimiii Rua? Ne gunlerdiii beeeeeeee Ruacığım, hatırlıyor musun adaya ilk gittiğimiz gunu hııı? Pitcairn nereye bağlı diye sormuşsun, Rua cevaplamayı unutmuş sanırım, dur ben cevaplayayım Pitcairn İngiliz bağımlı toprakları olan bir ülkedir... Yani aslında ülke oluyor kendisi Dunyanın en az nufuslu ulkesi olarak bilinir... Ha bir de yeni bir ada değildir , 18. yy'ın ikinci yarısında bir İngiliz deniz subayı tarafından keşfedilmiştir... Halk arıcılıkla ugraşır, biz de halk oldugumuzdan arıcılık yapıyoruz işte... Araya girdim kusura bakmayın arkadaşlar, ne de olsa benim de ada'm adı gecince dayanamadım Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Pitcaitn bizim yaşadığımız adadır Ruayla, bir yıldır biz Pitcairn adalıyız, sen daha yeni mi farkettinnn? Rua da daha dikkat cekici gorunuyor sanırım bende daha kimse farketmedi de Biz orda okey masası kurup akşama kadar okey oynuyoruz Gecen sene okey e 2 kişi eksikti bizi o zaman aldılar adaya, o gun bugundur Pitcairnliyiz biz Dimiii Rua? Ne gunlerdiii beeeeeeee Ruacığım, hatırlıyor musun adaya ilk gittiğimiz gunu hııı? Pitcairn nereye bağlı diye sormuşsun, Rua cevaplamayı unutmuş sanırım, dur ben cevaplayayım Pitcairn İngiliz bağımlı toprakları olan bir ülkedir... Yani aslında ülke oluyor kendisi Dunyanın en az nufuslu ulkesi olarak bilinir... Ha bir de yeni bir ada değildir , 18. yy'ın ikinci yarısında bir İngiliz deniz subayı tarafından keşfedilmiştir... Halk arıcılıkla ugraşır, biz de halk oldugumuzdan arıcılık yapıyoruz işte... Araya girdim kusura bakmayın arkadaşlar, ne de olsa benim de ada'm adı gecince dayanamadım gloria asla araya giren kişi değildir. mütevazi kişiliği bu şekilde konuşmasını gerektiriyor. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 gloria asla araya giren kişi değildir. mütevazi kişiliği bu şekilde konuşmasını gerektiriyor. Ben araya girerekten diyorum ki;evet gloria bitanedir Şu adanızı merak ediyordum,ben de gloria'nın profilinde görüyordum,öğrenmiş oldum böylece Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 gloria asla araya giren kişi değildir. mütevazi kişiliği bu şekilde konuşmasını gerektiriyor. Sen benim canımmmmmsın Ben araya girerekten diyorum ki;evet gloria bitanedir Şu adanızı merak ediyordum,ben de gloria'nın profilinde görüyordum,öğrenmiş oldum böylece sen de benim canımmmmmsın Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Sen benim canımmmmmsın sen de benim canımsın Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 sen de benim canımsın Benim Canim nerede Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Benim Canim nerede Neyse Havayi bozdum galiba! uzun ayriliktan sonra yazilara isinmak biraz zaman alacak gibi görünüyor size iyi aksamlar Hoscakalin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 aa aşkolsun efendi turklerrrr Niye bozasın havayı gormedik valla simdi gordum ben sen de burada cok deger verdiğimiz kişilerden birisin Gitme ama daha daaa yoktun epeydir Nerelerdeydinnn hem sennn? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Pitcaitn bizim yaşadığımız adadır Ruayla, bir yıldır biz Pitcairn adalıyız, sen daha yeni mi farkettinnn? Rua da daha dikkat cekici gorunuyor sanırım bende daha kimse farketmedi de Biz orda okey masası kurup akşama kadar okey oynuyoruz. Gecen sene okey e 2 kişi eksikti bizi o zaman aldılar adaya, o gun bugundur Pitcairnliyiz biz Dimiii Rua? Ne gunlerdiii beeeeeeee Ruacığım, hatırlıyor musun adaya ilk gittiğimiz gunu hııı? Pitcairn nereye bağlı diye sormuşsun, Rua cevaplamayı unutmuş sanırım, dur ben cevaplayayım.Pitcairn İngiliz bağımlı toprakları olan bir ülkedir... Yani aslında ülke oluyor kendisi Dunyanın en az nufuslu ulkesi olarak bilinir... Ha bir de yeni bir ada değildir , 18. yy'ın ikinci yarısında bir İngiliz deniz subayı tarafından keşfedilmiştir... Halk arıcılıkla ugraşır, biz de halk oldugumuzdan arıcılık yapıyoruz işte... Araya girdim kusura bakmayın arkadaşlar, ne de olsa benim de ada'm adı gecince dayanamadım Gloria ben sende gercektende gormemisim Rua'da gecen dikkatimi cekti diye sormustum. Pitcairn cok guzel ve cok kucuk bir yer ama yasam iyi degil :sweatingbullets: Bence halen okeyci oynuyacak kisi lazim size kendimi davet etsem olur mu Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Neyse Havayi bozdum galiba! uzun ayriliktan sonra yazilara isinmak biraz zaman alacak gibi görünüyor size iyi aksamlar Hoscakalin aboooo olar mı öyle şey yaaa dediğin lafa bak.... Bak ....Baktın mı? Sen bizim canımızsın can dediğin 3 günde unutulur mu beyaaa --------------------- Pitcairn den bahsedilmiş bayağı Gloria oranın halkından bahsetmiş halkı arıcılıkla uğarşıyormuş.Bence orada insandan çok arı var.Arılar insanlarla uğraşıyor uzaktan bakınca da halk arıcılıkla uğraşıyomuş gibi oluyor ...Yaav yoruldummm Bir de benim bilidiğim bir ada var orada da halk ARACILIKla uğraşıyor süper para kazanıyor... Benim bildiğim bir ada daha var oraya uçak düşşede en fazla 2 ye ayrılıyor ve ölünmüyor.Orada halk entrikayla geçiniyor -------------- Deniz kızı şeker falan diyor ama bu bayrammın Ramazan olduğundan haberi yok galiba..Yasaklandı artık şeker falan yok bayramlarda Denizcik bende yasak diye yedim kimse görmesin nolur nolmaz...Sizleri kurtardım (ayrıca de ayrı değil ) --------------------- Radyaaaaaa Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Burdaaaaaaaaaa Ollleeeeeyyy Maçlardaki gibi oldu Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Ollleeeeeyyy Maçlardaki gibi oldu Sen böle diyince ben direk sarııııııııııı diye bağırdım Ben GS'liyim de Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Sen böle diyince ben direk sarııııııııııı diye bağırdım Ben GS'liyim de bende direk lacivert diye bağırırdım ben ankaragücü lüyüm de gücülü mü yanlış oldu galiba Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 bende direk lacivert diye bağırırdım ben ankaragücü lüyüm de gücülü mü yanlış oldu galiba FB'li olmada nereli olursan ol Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 FB'li olmada nereli olursan ol utandığımdan söyleyemedim işte bak bundan bile utandım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 utandığımdan söyleyemedim işte bak bundan bile utandım neeeeeeee,olamazzzzzzzzzzz,sennnnnnnnn Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 neeeeeeee,olamazzzzzzzzzzz,sennnnnnnnn ne var canım 6 üstü Fenerliyiz ama benim "en iyilerim" hep gs lidir..fenerlilerle hiç anlaşamam Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 ne var canım 6 üstü Fenerliyiz ama benim "en iyilerim" hep gs lidir..fenerlilerle hiç anlaşamam ya bu çok garip ben de fenerlilerle daha çok anlaşırım,ciddiyim bak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.