Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kahve de kahve,kahve de! Hah buyrun bakalım sonunda falcı reklamları çıkmaya başladı :w00t:

Bize bedava bakarlar mı acaba B)

Gelmişken elimboş çıkmıyorum bak,teeee nerelerden getirttim :) ancak yeter demi :D

hekimogludondurma4bi3.jpg

Gönderi tarihi:
Kahve de kahve,kahve de! Hah buyrun bakalım sonunda falcı reklamları çıkmaya başladı :w00t:

Bize bedava bakarlar mı acaba B)

Gelmişken elimboş çıkmıyorum bak,teeee nerelerden getirttim :) ancak yeter demi :D

hekimogludondurma4bi3.jpg

Maneneee sevgili RADYA bende istiyommmm :) bak bende sana meyfe ayıkladım :D

fruitsalad.jpg

Gönderi tarihi:
Maneneee sevgili RADYA bende istiyommmm :) bak bende sana meyfe ayıkladım :D

fruitsalad.jpg

:D:clover:

Ben de ayıklarım ki.. Bana da versin :(

Zaten dondurma hepinizeydi :D:clover:

Gönderi tarihi:

evet yayamaz haklısın bizim mutfaktan birşey yenmez

ama o kahve de ne öyle ben onu fincanıyla içerim beee :stuart:

bu aralar kötüyüm kırım kongo KENEMELİ hastalağına tutuldum galiba ölüyorummmm :D

--------------------------------------

Rad ya nın dondurmasını ancak ışın kılıcıyla kesebiliriz görüldüğü gibi.Bana sadece meyveler yeter valla kimse yimisin...

-----------------------

Deniz kızı YARDIMSEVER insan

valla bütün eksiklerimi bilmişte sıralamış cici

----------------------------

Rua ,Sardunyam,Gloria,Efendi Türkler (o kadar davet ettik ama gelmedi) gelen gelmeyen herkese kahvemiz Hazır

elekuc0049hh1.jpg

herkes fincanını kapsın gelsin....bi saattir uğraşıyorum fincan bulamadım :D

Gönderi tarihi:

bu aralar kötüyüm kırım kongo KENEMELİ hastalağına tutuldum galiba ölüyorummmm :D

Rad ya nın dondurmasını ancak ışın kılıcıyla kesebiliriz görüldüğü gibi.Bana sadece meyveler yeter valla kimse yimisin...

-----------------------

Rua ,Sardunyam,Gloria,Efendi Türkler (o kadar davet ettik ama gelmedi) gelen gelmeyen herkese kahvemiz Hazır

elekuc0049hh1.jpg

Çıksss ben içmem makine kahfesi şimdi canım şöyle bol köpüklü cesfede yaplmış kahfe istiyoyum... :unsure: fincan bulamamışsın al ben senn için bak antka nefis fincan takımımdan birini veriyorum(viyana yapımı el boyaması degeyini bil :blushing: )

09699853-viyanafincan2.jpgama bundada türk kahfesi içiliy yaaa....dur şunlara koy bariii neyse bende içiyim ama bana siyah fincana koyarmısın Godzila :unsure:

fincan_134656.jpg

Gönderi tarihi:

-----------------------

elekuc0049hh1.jpg

yani bir insan tembel olurdu bukadar mı belli eder -_- bikere ben bana özel kahve isterim insan öyle mi agırlar misafiriini :angry:-_-:P:lol:

Gönderi tarihi:
Çıksss ben içmem makine kahfesi şimdi canım şöyle bol köpüklü cesfede yaplmış kahfe istiyoyum... :unsure: fincan bulamamışsın al ben senn için bak antka nefis fincan takımımdan birini veriyorum(viyana yapımı el boyaması degeyini bil :blushing: )

09699853-viyanafincan2.jpgama bundada türk kahfesi içiliy yaaa....dur şunlara koy bariii neyse bende içiyim ama bana siyah fincana koyarmısın Godzila :unsure:

fincan_134656.jpg

galiba resim konusunu çözmüşsün :) tebrik ederimmmm yayamas

viyana yapımı gidipte kapısından döndüğümüz yer değil mi orasııı bir fincan kahve bile içemedik orlarda bari fincanından kahve içelim çoook teşekkür ederim

sana siyah fincanda veririm kahveni tabikinede kararrtma kendini bu kadarr :D

ama inanmayacaksınız ki Deniz kızı hiç inanmayacak tüp bitti kahve yok. yarın söz güzel kahve yapıcam :blush::blushing::crying: (meşhur yalan vardır ya "yarın bir yerden para geliyoooo -yutkunulur-aynı zamanda yarının pazar olduğu unutulur- söz söz yarın abiiii" aynen öyle ) :D

Gönderi tarihi:

Godziiiiii bu kılıç senin için :D

14366343892f31ddf673ya1.jpg

Gönderi tarihi:
galiba resim konusunu çözmüşsün :) tebrik ederimmmm yayamas

viyana yapımı gidipte kapısından döndüğümüz yer değil mi orasııı bir fincan kahve bile içemedik orlarda bari fincanından kahve içelim çoook teşekkür ederim

sana siyah fincanda veririm kahveni tabikinede kararrtma kendini bu kadarr :D

ama inanmayacaksınız ki Deniz kızı hiç inanmayacak tüp bitti kahve yok. yarın söz güzel kahve yapıcam :blush::blushing::crying: (meşhur yalan vardır ya "yarın bir yerden para geliyoooo -yutkunulur-aynı zamanda yarının pazar olduğu unutulur- söz söz yarın abiiii" aynen öyle ) :D

hayatta inanamammm yani yalanında bukadar büyügü olabilir mi diyorum kendi kendime :P:lol: yani insan üşengeç ve teöbel olunca böyle yalanlara mı başvurur hic yakışmadı godziii yani :lol::P

Gönderi tarihi:

Bu kahve yayamaza

yayamaznkc3.jpg

efendim şimdi sıradaki kahvem DENİZ KIZI na ki kendisi kadar bıdıbıbdııdıdıd şikayetçi birisi daha görmedim :D

aynı mapıt şov daki şu amcalar gibi bkz. aşağıya :D

adammkm1.jpg

şaka şaka sana kahveni vereyim özel yaptımmmmm

birfincanaa6yo3.jpg ciciciğim deniz ciğim şimdi ben bu kahveyi yaparken dalmışım biraz köpüğü falan kalmadı bende napimm napim dedim üstüne biraz traş köpüğü serpiştirdim :lol::cokkomik::deli: yaaa şaka şaka kısmaaaaaa bak kızarsan kızarım amaaa

al al sana en güzelinden köpüklüsünden kahve

denizzzztq0.jpg afiyet olsun cici

Bu da bana kılıcını ve ışınını esirgemeyen Radya ya olsun :D

radyapl9.png

ve tabi kuru kuru içmeyin pastalarda hazır

ehehehwf0.jpg

pasta656la4tr3oe8.jpg

hadi görüşürüz...

Gönderi tarihi:

Anı Defterime Not Düşüyorum.

Memleketin devrile takırdaya giden seçim otobüsü

Üç Kasım İki Bin İki’de otuz dört yolcusuyla kıyamete giderkene

Tekerleğine manda atığı takılınca cıyakladı.

İnsan olmak gittikçe zorlaşırken o tarihlerde

daha önceye nazaran,

süpürge gibi süpürdüler kavramları, kavramlar fırtladı.

Gel zaman git zaman Git Zaman, bu zaman bize bol geldi

Süpürgenin kerameti pırtladı, özgürlük, demokrasi hönkleyince

Faşizm genleşti, irtica sıÇradı

İşte böyle bön bön bakarken biz gökyüzündeki yıldızlara

Dediğim gibi türban cortladı, demokrasi zırtladı

Özgürlük ofladı pufladı,

sonunda

Takıldı süpürgenin üç yüz altmış beşinci inci teline

Bir o yana bir bu yana, bir o yana bir bu yana

kıvırta kıvırta, şıkıdım da mıkıdım diyerekten

oynayıp göbecikleri atarken

Yolculukta sohbet ettiğim taksici Salih

Salih ki;

-Boş vakitlerinde gazetenin eklerinden bulmaca çözer

eve gittiğinde tivi izler kültürlenir,

ekonomist olur.

Dizi izler sosyal bilimci olur kurtlar vadisi’nde-

Plazma televizyonun cari dönemde icad edilip,

10 yıla kıyasla tivi’lerin türk pazarında ucuzlamasını

uzman gözüyle açıklayarak, kaytan bıyıklı ERcebinin

iktisadi alandaki başarısını ispatlayıverdi

Taksimle Esenler Otogarı arasındaki mesafede.

Bu vakitler insan olarak kalmak zorlaşırken

Dediğim gibi insan olmak fosladı,

Özgürlük kükredi

Demokrasi iyice afalladı süpürgenin telinde

Gönderi tarihi:

efendim şimdi sıradaki kahvem DENİZ KIZI na ki kendisi kadar bıdıbıbdııdıdıd şikayetçi birisi daha görmedim :D

aynı mapıt şov daki şu amcalar gibi bkz. aşağıya

adammkm1.jpg

şaka şaka sana kahveni vereyim özel yaptımmmmm

birfincanaa6yo3.jpg ciciciğim deniz ciğim şimdi ben bu kahveyi yaparken dalmışım biraz köpüğü falan kalmadı bende napimm napim dedim üstüne biraz traş köpüğü serpiştirdim :lol::cokkomik::deli: yaaa şaka şaka kısmaaaaaa bak kızarsan kızarım amaaa

al al sana en güzelinden köpüklüsünden kahve

denizzzztq0.jpg afiyet olsun cici

hadi görüşürüz...

hııhhh ben mi bıdıdıdıbıdıı yapıyormuşummm hıhh hiç bikere ben sessizz sakin biriyim bikere hıhh :stuart:

1.kahvenizi hic begenmedim yine :unsure: cok fazla köpük birikmiş gerçi yalancııkktan mı bu köpükler bilemiyorum artıkın

2.kahveyi tek başına içemiyorum benn ki napiyim :unsure: hani yanında bittterlli çikilotammm o nerde oldu mu şimdi yani :stuart:

3. ben şimdiye kadar bıduudud yok öyle degil bıdıdıdıdıbıdıdı :chris: yaptım mı hic bikere??

4 ve 5 . maddeler reklamlardan sonra şimdi reklamlar :stuart:

Gönderi tarihi:

AAAAA! ne bu yaaaa.. rep ver falan yazıyo. biri bana rep versin. ben de vereyim dedim godzicime rep verdim. tıkladım bir adet POZOtif rep verdim (yazım hatası değil valla pozotif rep yazıyo) bana da verin deniz kızına da vereyip bir tane pozpotif rep, sardunyam'a vereyim radya'ya da tabi ki sevgili gloria'ya da...

bana rep verin yaaww. PozOtif olsun. :D

Gönderi tarihi:
AAAAA! ne bu yaaaa.. rep ver falan yazıyo. biri bana rep versin. ben de vereyim dedim godzicime rep verdim. tıkladım bir adet POZOtif rep verdim (yazım hatası değil valla pozotif rep yazıyo) bana da verin deniz kızına da vereyip bir tane pozpotif rep, sardunyam'a vereyim radya'ya da tabi ki sevgili gloria'ya da...

bana rep verin yaaww. PozOtif olsun. :D

rep beni remizem rep beni gel yanağımdan öp beni

ben de Rua ma verdim be yaaa :D :D

Gönderi tarihi:
rep beni remizem rep beni gel yanağımdan öp beni

ben de Rua ma verdim be yaaa :D :D

vallahi benim aklıma da o gelmişti :D

rep beni remizem rep beni

gel yanağımdan öp beni

nerden bileyim ben senin

camlardan baktığını :lol:

Gönderi tarihi:
buradan çıkarılacak sonuccccc biz aynı kişiyiz :D :D

yanaklarından REPiyorum seni

:w00t:

:thhhiihihihihkk: (kahkahaya kayın gülüş: ağız açılır dudak kenarları kulaklara yaklaşır, sağır biri kahkaha attığını düşünür fakat aslında çıkan ses daha kısık bir sestir)

evet artık itiraf etmemin vakti geldi. ben godzillayım. duygularınızla oynadım belki, evet. ama hepinizi çok seviyorum. :rolleyes:

canlarım benim ben sizler sayesinde var oldum :blushing:

Gönderi tarihi:
:w00t:

:thhhiihihihihkk: (kahkahaya kayın gülüş: ağız açılır dudak kenarları kulaklara yaklaşır, sağır biri kahkaha attığını düşünür fakat aslında çıkan ses daha kısık bir sestir)

evet artık itiraf etmemin vakti geldi. ben godzillayım. duygularınızla oynadım belki, evet. ama hepinizi çok seviyorum. :rolleyes:

canlarım benim ben sizler sayesinde var oldum :blushing:

ve itiraf ederiyorum ben de RUA yım

hepinizden RUAcıyım :D :D

Gönderi tarihi:
ve itiraf ederiyorum ben de RUA yım

hepinizden RUAcıyım :D :D

ben suyunu çıkarıyorum.

ben rua değilim evet. ben godzillayım aslında. godzilla da godzilla değil. peki o kim? evet, o aslında rua. peki bunu neden yaptık.

siz değerli sevenlerimiz için. beyin fırtınası yapın istedik, bizi çözün istedik. tamamen saf ve temiz duygular içerisinde hayatı kimliğini arayan iki insanla paylaşın, paylaşım duygusunun tadına varın istedik. beyin fırtınası sizi alsın götürsün, ruhunuzu uzaaaakk diyarlara savursun istedik. kötü mü ettik. hayır! bizi takip eden herkes artık çok mutlu, hepsi beyin fırtınası yapımış olmanın ve ruhlarını bu fırtınaya bırakıp uzak diyarlara savurmanın esenliği içerisindeler. evet, bunu hissediyoruz. biz de çok mutluyuz. yaşasın

:usutuk: godzi ben iyi değilim.... :huh:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.