Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Aman GODZİLA sizin mutfaktan bişey içlmes yemes bende kahfeyi ben yapayım bari dedim............ Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Kahve de kahve,kahve de! Hah buyrun bakalım sonunda falcı reklamları çıkmaya başladı Bize bedava bakarlar mı acaba Gelmişken elimboş çıkmıyorum bak,teeee nerelerden getirttim ancak yeter demi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Kahve de kahve,kahve de! Hah buyrun bakalım sonunda falcı reklamları çıkmaya başladı Bize bedava bakarlar mı acaba Gelmişken elimboş çıkmıyorum bak,teeee nerelerden getirttim ancak yeter demi Maneneee sevgili RADYA bende istiyommmm bak bende sana meyfe ayıkladım Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Ben de ayıklarım ki.. Bana da versin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 GODDZİİ İÇİN YARDIM KAMPANYASI SONUÇLARIM kampanyamız devam etmekte godzzii ee bir kahveyi hak ettim artıkın kendi kendime fal da bakiyim bari Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Godziiiii, yap bana da bi kahve beaa... Godzi böyle işte; arada bir kayboluyo Artık bizim kahveler 4,5-6 gün sonra gelir Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Maneneee sevgili RADYA bende istiyommmm bak bende sana meyfe ayıkladım Ben de ayıklarım ki.. Bana da versin Zaten dondurma hepinizeydi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 evet yayamaz haklısın bizim mutfaktan birşey yenmez ama o kahve de ne öyle ben onu fincanıyla içerim beee bu aralar kötüyüm kırım kongo KENEMELİ hastalağına tutuldum galiba ölüyorummmm -------------------------------------- Rad ya nın dondurmasını ancak ışın kılıcıyla kesebiliriz görüldüğü gibi.Bana sadece meyveler yeter valla kimse yimisin... ----------------------- Deniz kızı YARDIMSEVER insan valla bütün eksiklerimi bilmişte sıralamış cici ---------------------------- Rua ,Sardunyam,Gloria,Efendi Türkler (o kadar davet ettik ama gelmedi) gelen gelmeyen herkese kahvemiz Hazır herkes fincanını kapsın gelsin....bi saattir uğraşıyorum fincan bulamadım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 evet yayamaz haklısın bizim mutfaktan birşey yenmez ama o kahve de ne öyle ben onu fincanıyla içerim beee bu aralar kötüyüm kırım kongo KENEMELİ hastalağına tutuldum galiba ölüyorummmm -------------------------------------- Rad ya nın dondurmasını ancak ışın kılıcıyla kesebiliriz görüldüğü gibi.Bana sadece meyveler yeter valla kimse yimisin... ----------------------- Deniz kızı YARDIMSEVER insan valla bütün eksiklerimi bilmişte sıralamış cici ---------------------------- Rua ,Sardunyam,Gloria,Efendi Türkler (o kadar davet ettik ama gelmedi) gelen gelmeyen herkese kahvemiz Hazır herkes fincanını kapsın gelsin....bi saattir uğraşıyorum fincan bulamadım Çıksss ben içmem makine kahfesi şimdi canım şöyle bol köpüklü cesfede yaplmış kahfe istiyoyum... fincan bulamamışsın al ben senn için bak antka nefis fincan takımımdan birini veriyorum(viyana yapımı el boyaması degeyini bil ) ama bundada türk kahfesi içiliy yaaa....dur şunlara koy bariii neyse bende içiyim ama bana siyah fincana koyarmısın Godzila Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 evet yayamaz haklısın bizim mutfaktan birşey yenmez ama o kahve de ne öyle ben onu fincanıyla içerim beee bu aralar kötüyüm kırım kongo KENEMELİ hastalağına tutuldum galiba ölüyorummmm -------------------------------------- Rad ya nın dondurmasını ancak ışın kılıcıyla kesebiliriz görüldüğü gibi.Bana sadece meyveler yeter valla kimse yimisin... ----------------------- Deniz kızı YARDIMSEVER insan valla bütün eksiklerimi bilmişte sıralamış cici ---------------------------- Rua ,Sardunyam,Gloria,Efendi Türkler (o kadar davet ettik ama gelmedi) gelen gelmeyen herkese kahvemiz Hazır herkes fincanını kapsın gelsin....bi saattir uğraşıyorum fincan bulamadım yani bir insan tembel olurdu bukadar mı belli eder bikere ben bana özel kahve isterim insan öyle mi agırlar misafiriini Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2008 Çıksss ben içmem makine kahfesi şimdi canım şöyle bol köpüklü cesfede yaplmış kahfe istiyoyum... fincan bulamamışsın al ben senn için bak antka nefis fincan takımımdan birini veriyorum(viyana yapımı el boyaması degeyini bil ) ama bundada türk kahfesi içiliy yaaa....dur şunlara koy bariii neyse bende içiyim ama bana siyah fincana koyarmısın Godzila galiba resim konusunu çözmüşsün tebrik ederimmmm yayamas viyana yapımı gidipte kapısından döndüğümüz yer değil mi orasııı bir fincan kahve bile içemedik orlarda bari fincanından kahve içelim çoook teşekkür ederim sana siyah fincanda veririm kahveni tabikinede kararrtma kendini bu kadarr ama inanmayacaksınız ki Deniz kızı hiç inanmayacak tüp bitti kahve yok. yarın söz güzel kahve yapıcam (meşhur yalan vardır ya "yarın bir yerden para geliyoooo -yutkunulur-aynı zamanda yarının pazar olduğu unutulur- söz söz yarın abiiii" aynen öyle ) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2008 Godziiiiii bu kılıç senin için Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 galiba resim konusunu çözmüşsün tebrik ederimmmm yayamas viyana yapımı gidipte kapısından döndüğümüz yer değil mi orasııı bir fincan kahve bile içemedik orlarda bari fincanından kahve içelim çoook teşekkür ederim sana siyah fincanda veririm kahveni tabikinede kararrtma kendini bu kadarr ama inanmayacaksınız ki Deniz kızı hiç inanmayacak tüp bitti kahve yok. yarın söz güzel kahve yapıcam (meşhur yalan vardır ya "yarın bir yerden para geliyoooo -yutkunulur-aynı zamanda yarının pazar olduğu unutulur- söz söz yarın abiiii" aynen öyle ) hayatta inanamammm yani yalanında bukadar büyügü olabilir mi diyorum kendi kendime yani insan üşengeç ve teöbel olunca böyle yalanlara mı başvurur hic yakışmadı godziii yani Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Bu kahve yayamaza efendim şimdi sıradaki kahvem DENİZ KIZI na ki kendisi kadar bıdıbıbdııdıdıd şikayetçi birisi daha görmedim aynı mapıt şov daki şu amcalar gibi bkz. aşağıya şaka şaka sana kahveni vereyim özel yaptımmmmm ciciciğim deniz ciğim şimdi ben bu kahveyi yaparken dalmışım biraz köpüğü falan kalmadı bende napimm napim dedim üstüne biraz traş köpüğü serpiştirdim yaaa şaka şaka kısmaaaaaa bak kızarsan kızarım amaaa al al sana en güzelinden köpüklüsünden kahve afiyet olsun cici Bu da bana kılıcını ve ışınını esirgemeyen Radya ya olsun ve tabi kuru kuru içmeyin pastalarda hazır hadi görüşürüz... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Anı Defterime Not Düşüyorum. Memleketin devrile takırdaya giden seçim otobüsü Üç Kasım İki Bin İki’de otuz dört yolcusuyla kıyamete giderkene Tekerleğine manda atığı takılınca cıyakladı. İnsan olmak gittikçe zorlaşırken o tarihlerde daha önceye nazaran, süpürge gibi süpürdüler kavramları, kavramlar fırtladı. Gel zaman git zaman Git Zaman, bu zaman bize bol geldi Süpürgenin kerameti pırtladı, özgürlük, demokrasi hönkleyince Faşizm genleşti, irtica sıÇradı İşte böyle bön bön bakarken biz gökyüzündeki yıldızlara Dediğim gibi türban cortladı, demokrasi zırtladı Özgürlük ofladı pufladı, sonunda Takıldı süpürgenin üç yüz altmış beşinci inci teline Bir o yana bir bu yana, bir o yana bir bu yana kıvırta kıvırta, şıkıdım da mıkıdım diyerekten oynayıp göbecikleri atarken Yolculukta sohbet ettiğim taksici Salih Salih ki; -Boş vakitlerinde gazetenin eklerinden bulmaca çözer eve gittiğinde tivi izler kültürlenir, ekonomist olur. Dizi izler sosyal bilimci olur kurtlar vadisi’nde- Plazma televizyonun cari dönemde icad edilip, 10 yıla kıyasla tivi’lerin türk pazarında ucuzlamasını uzman gözüyle açıklayarak, kaytan bıyıklı ERcebinin iktisadi alandaki başarısını ispatlayıverdi Taksimle Esenler Otogarı arasındaki mesafede. Bu vakitler insan olarak kalmak zorlaşırken Dediğim gibi insan olmak fosladı, Özgürlük kükredi Demokrasi iyice afalladı süpürgenin telinde Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 efendim şimdi sıradaki kahvem DENİZ KIZI na ki kendisi kadar bıdıbıbdııdıdıd şikayetçi birisi daha görmedim aynı mapıt şov daki şu amcalar gibi bkz. aşağıya şaka şaka sana kahveni vereyim özel yaptımmmmm ciciciğim deniz ciğim şimdi ben bu kahveyi yaparken dalmışım biraz köpüğü falan kalmadı bende napimm napim dedim üstüne biraz traş köpüğü serpiştirdim yaaa şaka şaka kısmaaaaaa bak kızarsan kızarım amaaa al al sana en güzelinden köpüklüsünden kahve afiyet olsun cici hadi görüşürüz... hııhhh ben mi bıdıdıdıbıdıı yapıyormuşummm hıhh hiç bikere ben sessizz sakin biriyim bikere hıhh 1.kahvenizi hic begenmedim yine cok fazla köpük birikmiş gerçi yalancııkktan mı bu köpükler bilemiyorum artıkın 2.kahveyi tek başına içemiyorum benn ki napiyim hani yanında bittterlli çikilotammm o nerde oldu mu şimdi yani 3. ben şimdiye kadar bıduudud yok öyle degil bıdıdıdıdıbıdıdı yaptım mı hic bikere?? 4 ve 5 . maddeler reklamlardan sonra şimdi reklamlar Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 AAAAA! ne bu yaaaa.. rep ver falan yazıyo. biri bana rep versin. ben de vereyim dedim godzicime rep verdim. tıkladım bir adet POZOtif rep verdim (yazım hatası değil valla pozotif rep yazıyo) bana da verin deniz kızına da vereyip bir tane pozpotif rep, sardunyam'a vereyim radya'ya da tabi ki sevgili gloria'ya da... bana rep verin yaaww. PozOtif olsun. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 AAAAA! ne bu yaaaa.. rep ver falan yazıyo. biri bana rep versin. ben de vereyim dedim godzicime rep verdim. tıkladım bir adet POZOtif rep verdim (yazım hatası değil valla pozotif rep yazıyo) bana da verin deniz kızına da vereyip bir tane pozpotif rep, sardunyam'a vereyim radya'ya da tabi ki sevgili gloria'ya da... bana rep verin yaaww. PozOtif olsun. rep beni remizem rep beni gel yanağımdan öp beni ben de Rua ma verdim be yaaa :D Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 rep beni remizem rep beni gel yanağımdan öp beni ben de Rua ma verdim be yaaa :D vallahi benim aklıma da o gelmişti rep beni remizem rep beni gel yanağımdan öp beni nerden bileyim ben senin camlardan baktığını Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 vallahi benim aklıma da o gelmişti rep beni remizem rep beni gel yanağımdan öp beni nerden bileyim ben senin camlardan baktığını buradan çıkarılacak sonuccccc biz aynı kişiyiz :D yanaklarından REPiyorum seni Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 buradan çıkarılacak sonuccccc biz aynı kişiyiz :D yanaklarından REPiyorum seni :thhhiihihihihkk: (kahkahaya kayın gülüş: ağız açılır dudak kenarları kulaklara yaklaşır, sağır biri kahkaha attığını düşünür fakat aslında çıkan ses daha kısık bir sestir) evet artık itiraf etmemin vakti geldi. ben godzillayım. duygularınızla oynadım belki, evet. ama hepinizi çok seviyorum. canlarım benim ben sizler sayesinde var oldum Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 :thhhiihihihihkk: (kahkahaya kayın gülüş: ağız açılır dudak kenarları kulaklara yaklaşır, sağır biri kahkaha attığını düşünür fakat aslında çıkan ses daha kısık bir sestir) evet artık itiraf etmemin vakti geldi. ben godzillayım. duygularınızla oynadım belki, evet. ama hepinizi çok seviyorum. canlarım benim ben sizler sayesinde var oldum ve itiraf ederiyorum ben de RUA yım hepinizden RUAcıyım :D Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 ve itiraf ederiyorum ben de RUA yım hepinizden RUAcıyım :D ben suyunu çıkarıyorum. ben rua değilim evet. ben godzillayım aslında. godzilla da godzilla değil. peki o kim? evet, o aslında rua. peki bunu neden yaptık. siz değerli sevenlerimiz için. beyin fırtınası yapın istedik, bizi çözün istedik. tamamen saf ve temiz duygular içerisinde hayatı kimliğini arayan iki insanla paylaşın, paylaşım duygusunun tadına varın istedik. beyin fırtınası sizi alsın götürsün, ruhunuzu uzaaaakk diyarlara savursun istedik. kötü mü ettik. hayır! bizi takip eden herkes artık çok mutlu, hepsi beyin fırtınası yapımış olmanın ve ruhlarını bu fırtınaya bırakıp uzak diyarlara savurmanın esenliği içerisindeler. evet, bunu hissediyoruz. biz de çok mutluyuz. yaşasın godzi ben iyi değilim.... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 godzilla Rua Arkadaslar bu nasil bir yer degistirme oldu? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.