Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Ohoooo! Sen iyice garanti olsun diyorsun yani. Ama bak dikkat et, arada Godzi gitmesin ha! Yanlış adamı zehirlemeyin sakın Tabi ki bize yarı yolda bırakmak yakışmaz ya Godzillayı uyaracam ''bak sakın evde bişeye dokunma ha!Azcık fare ilacı var da!'' bunu düşündüm ben ooooo ooooo Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2008 Ya yoksa biz cidden Ruayı zehirledik mi?Valla ne yaptıysa Yayamaz Kayımca yaptı offffffffffffff çok yoruldum Yayamaza laf atmaktan ya duştan sonra ulaşamadım daha kendisine Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Kıyamam Kıyamam Kıyamamm... Teşekkür ederim Sen hastamıydın yaa. Bilsem geçmiş olsuna gelirdim Sevmez olur muyum ben seni. Sen düşüncelerinin bir bölümüne şiddetle katılmayıp da değer verdiğim ender insanlardansın Sağolll sevgili Rua....alaçagın olsun bir çoyba bilem yapmadın.....kolanya bilem gitirmedin aman sankim ben senin düşüncelerine katlıyormuşumda dermişim ne güsel bişey ya şidetle karşı olsada deger verebilmek!!!!gel bak 2 misede çay koydum tafşan kanı derler ya ondan işte Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Ya yoksa biz cidden Ruayı zehirledik mi?Valla ne yaptıysa Yayamaz Kayımca yaptı offffffffffffff çok yoruldum Yayamaza laf atmaktan ya duştan sonra ulaşamadım daha kendisine Aaaaaa Ruaya ne yaptınız maneneee yaaaaaaa siniy etmeyin beni yahuuuuu........ben sana kıyarmıyım sevgili Rua... biyasdan mesaj atıcam sana sevgili Asi kız Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Sevgili Godzi sana bişey getirmedin işte ohhhhh canıma deysin Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Zehirlendim ama ölmedim İşte buradayım. Yıkılmadım ayaktayım. Erdim ve gene ******. Bırakın palavrayı. Hiçbirinizin bana bişeyler ikram edeceği yok, artık biliyorum, anladım. Bari ben size bişeyler vereyim. Yayamaz Kayımca ile mavi olmayan gökyüzü'ne bu da Godzi'ye Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Zehirlendim ama ölmedim İşte buradayım. Yıkılmadım ayaktayım. Erdim ve gene ******. Bırakın palavrayı. Hiçbirinizin bana bişeyler ikram edeceği yok, artık biliyorum, anladım. Bari ben size bişeyler vereyim. aahh bana kahve yapmış bbir tanecik RUA sen yokken ev çok kötü biliyon muuu? ERdim ve gene ****** dun . dedin ama yıldızlandı. eeee yuh yaniiii yıldızlanacak bir şey kalmamış mı yaniiii Sen mi yıldızladın yoksa Rua günahını almayalım insanların. Hoşgeldin Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 aahh bana kahve yapmış bbir tanecik RUA sen yokken ev çok kötü biliyon muuu? ERdim ve gene ****** dun . dedin ama yıldızlandı. eeee yuh yaniiii yıldızlanacak bir şey kalmamış mı yaniiii Sen mi yıldızladın yoksa Rua günahını almayalım insanların. Hoşgeldin Hoşbulduk Evi dağıttın yine dimi Ben olmasam kim toplıycak bu evi Yok be dostum konmanın nesini yıldızlıycam ben Espiri babında bişeyler yapalım dedik, başımızda yıldızlar uçuşmaya başladı. Olay budur. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Hoşbulduk Evi dağıttın yine dimi Ben olmasam kim toplıycak bu evi Yok be dostum konmanın nesini yıldızlıycam ben Espiri babında bişeyler yapalım dedik, başımızda yıldızlar uçuşmaya başladı. Olay budur. evi dağıtırmıyım hiç sen olmayınca bende uğramıyorum valla tadı olmuyor. Ya bu ergene... (ben şimdiden yıldızlayayım zahmet olmasın) nasıl korkuttu insanları.Bu insanların arasında ben de varım maalesef. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Zehirlendim ama ölmedim İşte buradayım. Yıkılmadım ayaktayım. Erdim ve gene ******. Bırakın palavrayı. Hiçbirinizin bana bişeyler ikram edeceği yok, artık biliyorum, anladım. Bari ben size bişeyler vereyim. Yayamaz Kayımca ile mavi olmayan gökyüzü'ne bu da Godzi'ye Aldım çok güzeldi.Zaten bizim amacımız zehirlemekti öldürmek değil Godzilla kendine sanmış kahveyi utanarak söylüyorum bunlar benle Yayamazımın iiiiki ölmedin,ama ben korktum fare zehirinden sonra Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Neler oluyor bakayım burada dedim, birşey olmuyormuş, iyi o zaman ben baktım şimdi de gideyim kendi defterime bakayım, bakayım bakayım oralarda neler olmuş Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Burada biz Rua'yı zehirledik ama oooo çok şey oldu bu defterde çoooooooooooooooook Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Bişi olmaz ona, zehirlenir zehirlenir geri döner o dokuz canlıdır miyuvvvk dur o Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Ya ama biz iş sağlam olsun diye fare zehiri kullandık?yani ondan dur sana bir soru...ama senin sayfana ekleyeyim... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Ya ama biz iş sağlam olsun diye fare zehiri kullandık?yani ondan dur sana bir soru...ama senin sayfana ekleyeyim... cevapladım sorunu Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Ya ama biz iş sağlam olsun diye fare zehiri kullandık?yani ondan dur sana bir soru...ama senin sayfana ekleyeyim... cevapladım sorunu Eh artık iletişim ücreti olarak 3-5 bişeyler atarsınız dimi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Aldım çok güzeldi.Zaten bizim amacımız zehirlemekti öldürmek değil Godzilla kendine sanmış kahveyi utanarak söylüyorum bunlar benle Yayamazımın iiiiki ölmedin,ama ben korktum fare zehirinden sonra eeefeeemm kahve benimm ben onu fincanıyla yuttum.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 eeefeeemm kahve benimm ben onu fincanıyla yuttum.... Neeeeeeeeeeeee finacanıyla mı yuttun!!!!Alla alla nasıl becerebildin bunu!Neyse sen hayali olan kahveli fincani yutmaya devam acıdım valla Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Neeeeeeeeeeeee finacanıyla mı yuttun!!!!Alla alla nasıl becerebildin bunu!Neyse sen hayali olan kahveli fincani yutmaya devam acıdım valla herşeyi yap ama bana acımaa ben fincanı da yutarım ama sen yalanları yutma sakın tavsiye... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Ben birazcık acıların çocuğuna(hani o yıllar yılı dert yolunda ne ilk ne de sonucu olan çocuk var ya)özendim de öyle artık herkese acı*********** bakıyorum.Yoksa acınır mı ince mizaha!Tavsiyen için teşekkür ederim arkadaşım.Yemekten sonra,aç olmayan karına.Tavsiyen dikkate alınacaktır.Sağol. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Ben birazcık acıların çocuğuna(hani o yıllar yılı dert yolunda ne ilk ne de sonucu olan çocuk var ya)özendim de öyle artık herkese acı*********** bakıyorum.Yoksa acınır mı ince mizaha!Tavsiyen için teşekkür ederim arkadaşım.Yemekten sonra,aç olmayan karına.Tavsiyen dikkate alınacaktır.Sağol. aç olmayan karnına mavi olmayan gökyüzüne hangisi olumsuz hangisi olumlu? türkçe sorrusu yayamaz a selam ...sanki yanyana gibisiniz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 aç olmayan karnınamavi olmayan gökyüzüne hangisi olumsuz hangisi olumlu? türkçe sorrusu yayamaz a selam ...sanki yanyana gibisiniz İsabetli bir soru zaten ben bir Türkçe'ciyim azcık evet cevabımız ''aç olmayan karına''zordu ama neyse Münir Hocam bak ben sökmüşüm grameri,anlamı falan.Bir de sen nassı geldin buraya diye söylenirdiniz,ay neyse.... Yayamazım bu aralar yok.Onu kendime yakın buldum uzak olsa da değişmez hiçbirşey,buluşuyoruz aynı yürekte.Seni çooooooooook özledim Yayamazım..Ha unutmadan Aleyküm Selam! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Aldım çok güzeldi.Zaten bizim amacımız zehirlemekti öldürmek değil Godzilla kendine sanmış kahveyi utanarak söylüyorum bunlar benle Yayamazımın iiiiki ölmedin,ama ben korktum fare zehirinden sonra Amannn sevgili Rua ben sana ciddi ciddi isteyerek yaptım hepsini ama neyse ossun ama ben bu pastayı kıyıpta yiyemem ki saklıyımı kız asi kesmedin demi ben yok ken pastayı Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 aç olmayan karnınamavi olmayan gökyüzüne hangisi olumsuz hangisi olumlu? türkçe sorrusu yayamaz a selam ...sanki yanyana gibisiniz Valla istersen sende katıl bize sankim kıskanıyoo gibisin ok se mesaj at bende sana numaramı vereyim millet diyeceki yuh yane şekey gibi noosunu dagıtıyooo Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Amannn sevgili Rua ben sana ciddi ciddi isteyerek yaptım hepsini ama neyse ossun ama ben bu pastayı kıyıpta yiyemem ki saklıyımı kız asi kesmedin demi ben yok ken pastayı Yooo keser miyim azcık bayıldım karşısında offf yalan da söyleyemiyorum Rua bidane daha yapar ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.