Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Ohoooo! Sen iyice garanti olsun diyorsun yani. Ama bak dikkat et, arada Godzi gitmesin ha! :D Yanlış adamı zehirlemeyin sakın :D

Tabi ki bize yarı yolda bırakmak yakışmaz -_- ya Godzillayı uyaracam ''bak sakın evde bişeye dokunma ha!Azcık fare ilacı var da!'' bunu düşündüm ben ooooo ooooo :D

Gönderi tarihi:
Kıyamam Kıyamam Kıyamamm...

Teşekkür ederim

Sen hastamıydın yaa. Bilsem geçmiş olsuna gelirdim :)

Sevmez olur muyum ben seni. Sen düşüncelerinin bir bölümüne şiddetle katılmayıp da değer verdiğim ender insanlardansın :)

Sağolll sevgili Rua....alaçagın olsun bir çoyba bilem yapmadın.....kolanya bilem gitirmedin -_- aman sankim ben senin düşüncelerine katlıyormuşumda dermişim ;) ne güsel bişey ya şidetle karşı olsada deger verebilmek!!!!gel bak 2 misede çay koydum tafşan kanı derler ya ondan işte130619721_4e2539c037.jpg

Gönderi tarihi:
Ya yoksa biz cidden Ruayı zehirledik mi?Valla ne yaptıysa Yayamaz Kayımca yaptı :D offffffffffffff çok yoruldum Yayamaza laf atmaktan :sweatingbullets: ya duştan sonra ulaşamadım daha kendisine -_-

Aaaaaa Ruaya ne yaptınız0226fl.jpg maneneee yaaaaaaa siniy etmeyin beni yahuuuuunormal_bebek.JPG........ben sana kıyarmıyım sevgili Rua0255ql.jpg...

biyasdan mesaj atıcam sana sevgili Asi kız :D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Zehirlendim ama ölmedim :P:D

İşte buradayım. Yıkılmadım ayaktayım. Erdim ve gene ******.

Bırakın palavrayı. Hiçbirinizin bana bişeyler ikram edeceği yok, artık biliyorum, anladım. Bari ben size bişeyler vereyim.

Yayamaz Kayımca ile mavi olmayan gökyüzü'ne

pasta3lq8.jpg

bu da Godzi'ye

kahveza5.png

Gönderi tarihi:

Bırakın palavrayı. Hiçbirinizin bana bişeyler ikram edeceği yok, artık biliyorum, anladım. Bari ben size bişeyler vereyim.

aahh bana kahve yapmış bbir tanecik RUA sen yokken ev çok kötü biliyon muuu?

ERdim ve gene ****** dun . dedin ama yıldızlandı.

eeee yuh yaniiii yıldızlanacak bir şey kalmamış mı yaniiii Sen mi yıldızladın yoksa Rua günahını almayalım insanların.

Hoşgeldin

Gönderi tarihi:
aahh bana kahve yapmış bbir tanecik RUA sen yokken ev çok kötü biliyon muuu?

ERdim ve gene ****** dun . dedin ama yıldızlandı.

eeee yuh yaniiii yıldızlanacak bir şey kalmamış mı yaniiii Sen mi yıldızladın yoksa Rua günahını almayalım insanların.

Hoşgeldin

Hoşbulduk

Evi dağıttın yine dimi :D

Ben olmasam kim toplıycak bu evi :D

Yok be dostum konmanın nesini yıldızlıycam ben :getlost: Espiri babında bişeyler yapalım dedik, başımızda yıldızlar uçuşmaya başladı. Olay budur.

Gönderi tarihi:
Hoşbulduk

Evi dağıttın yine dimi :D

Ben olmasam kim toplıycak bu evi :D

Yok be dostum konmanın nesini yıldızlıycam ben :getlost: Espiri babında bişeyler yapalım dedik, başımızda yıldızlar uçuşmaya başladı. Olay budur.

evi dağıtırmıyım hiç sen olmayınca bende uğramıyorum valla tadı olmuyor.

Ya bu ergene... (ben şimdiden yıldızlayayım zahmet olmasın) nasıl korkuttu insanları.Bu insanların arasında ben de varım maalesef.

Gönderi tarihi:

Yayamaz Kayımca ile mavi olmayan gökyüzü'ne

pasta3lq8.jpg

bu da Godzi'ye

kahveza5.png

Aldım :D çok güzeldi.Zaten bizim amacımız zehirlemekti öldürmek değil :D Godzilla kendine sanmış kahveyi :blushing: utanarak söylüyorum :sweatingbullets: bunlar benle Yayamazımın :) iiiiki ölmedin,ama ben korktum fare zehirinden sonra :D

Gönderi tarihi:

Neler oluyor bakayım burada dedim, birşey olmuyormuş, iyi o zaman ben baktım şimdi de gideyim kendi defterime bakayım, bakayım bakayım oralarda neler olmuş :D

Gönderi tarihi:

Bişi olmaz ona, zehirlenir zehirlenir geri döner o dokuz canlıdır :D miyuvvvk dur o :D

Gönderi tarihi:

Ya ama biz iş sağlam olsun diye fare zehiri kullandık?yani ondan :D dur sana bir soru...ama senin sayfana ekleyeyim...

cevapladım sorunu :)

Gönderi tarihi:

Ya ama biz iş sağlam olsun diye fare zehiri kullandık?yani ondan :D dur sana bir soru...ama senin sayfana ekleyeyim...

cevapladım sorunu :)

Eh artık iletişim ücreti olarak 3-5 bişeyler atarsınız dimi :D

Gönderi tarihi:
Aldım :D çok güzeldi.Zaten bizim amacımız zehirlemekti öldürmek değil :D Godzilla kendine sanmış kahveyi :blushing: utanarak söylüyorum :sweatingbullets: bunlar benle Yayamazımın :) iiiiki ölmedin,ama ben korktum fare zehirinden sonra :D

eeefeeemm kahve benimm ben onu fincanıyla yuttum.... :D

Gönderi tarihi:

Neeeeeeeeeeeee finacanıyla mı yuttun!!!!Alla alla :( nasıl becerebildin bunu!Neyse sen hayali olan kahveli fincani yutmaya devam -_- acıdım valla :D

herşeyi yap ama bana acımaa :D

ben fincanı da yutarım ama sen yalanları yutma sakın :) tavsiye...

Gönderi tarihi:

Ben birazcık acıların çocuğuna(hani o yıllar yılı dert yolunda ne ilk ne de sonucu olan çocuk var ya)özendim de öyle artık herkese acı*********** bakıyorum.Yoksa acınır mı ince mizaha!Tavsiyen için teşekkür ederim arkadaşım.Yemekten sonra,aç olmayan karına.Tavsiyen dikkate alınacaktır.Sağol.

Gönderi tarihi:
Ben birazcık acıların çocuğuna(hani o yıllar yılı dert yolunda ne ilk ne de sonucu olan çocuk var ya)özendim de öyle artık herkese acı*********** bakıyorum.Yoksa acınır mı ince mizaha!Tavsiyen için teşekkür ederim arkadaşım.Yemekten sonra,aç olmayan karına.Tavsiyen dikkate alınacaktır.Sağol.

aç olmayan karnına

mavi olmayan gökyüzüne

hangisi olumsuz hangisi olumlu? türkçe sorrusu :D

yayamaz a selam ...sanki yanyana gibisiniz :D

Gönderi tarihi:
aç olmayan karnına

mavi olmayan gökyüzüne

yayamaz a selam ...sanki yanyana gibisiniz :D

İsabetli bir soru -_- zaten ben bir Türkçe'ciyim azcık :D evet cevabımız ''aç olmayan karına''zordu ama :sweatingbullets: neyse Münir Hocam bak ben sökmüşüm grameri,anlamı falan.Bir de sen nassı geldin buraya diye söylenirdiniz,ay neyse....

Yayamazım bu aralar yok.Onu kendime yakın buldum uzak olsa da değişmez hiçbirşey,buluşuyoruz aynı yürekte.Seni çooooooooook özledim Yayamazım..Ha unutmadan Aleyküm Selam!

Gönderi tarihi:

Amannn sevgili Rua ben sana ciddi ciddi isteyerek yaptım hepsini ama :( neyse ossun ama ben bu pastayı kıyıpta yiyemem ki saklıyımı :unsure: kız asi kesmedin demi ben yok ken pastayı :D

Gönderi tarihi:
aç olmayan karnına

mavi olmayan gökyüzüne

yayamaz a selam ...sanki yanyana gibisiniz :D Valla istersen sende katıl bize sankim kıskanıyoo gibisin ;) ok se mesaj at bende sana numaramı vereyim :D millet diyeceki yuh yane şekey gibi noosunu dagıtıyooo :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.