Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 gizli kamera görüntülerini göremedim ben çok mu gizliydi iyiyim hemşom aceleci hemşondan selamlar youtube da bir sorun var galiba ben de göremiyorum görüntüleri --- o kadar gizli yaniiii düzelince muhakkak izleyin.anakartı falan yanmadı Rua nın... gerçekler bu görüntüde Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 gizli kamera görüntülerini göremedim ben çok mu gizliydi iyiyim hemşom aceleci hemşondan selamlar selamlar hiperaktif hemşo. araştırma yapıyoruz dedik dimi. ah ah ah... hiç dayanamaz ki ---not: son zamanlarda godzilla'nın yerine ben benim yerime de godzilla yanıt veriyor. siz sorun etmeyin olur öyle arada not2: aynı kişi olduğumuz düşünülmesin, kendisiyle hiç alakam yok, hatta taksim'e ziyarete gelicekti, gelmedi ekti beni... o derece yani... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş Hani Hıdırellez muhabbetine Yüksek evler yaptırdım Dayamaya direk yok Yarim kaçmak istiyor Bende öyle yürek yok Nassssıı amaaaa sevgili gloriaaa, zeki insan, hazır yanıt sahibi insan, on numara insan. hıdrellez ateşinden atladım alevden gerim yandı uzaktan bir yar sevdim aşkından bağrım yandı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 selamlar hiperaktif hemşo. araştırma yapıyoruz dedik dimi. ah ah ah... hiç dayanamaz ki ---not: son zamanlarda godzilla'nın yerine ben benim yerime de godzilla yanıt veriyor. siz sorun etmeyin olur öyle arada not2: aynı kişi olduğumuz düşünülmesin, kendisiyle hiç alakam yok, hatta taksim'e ziyarete gelicekti, gelmedi ekti beni... o derece yani... ben ikinizin aynı kişi olamayacağınıza eminim Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 selamlar hiperaktif hemşo. araştırma yapıyoruz dedik dimi. ah ah ah... hiç dayanamaz ki ---not: son zamanlarda godzilla'nın yerine ben benim yerime de godzilla yanıt veriyor. siz sorun etmeyin olur öyle arada not2: aynı kişi olduğumuz düşünülmesin, kendisiyle hiç alakam yok, hatta taksim'e ziyarete gelicekti, gelmedi ekti beni... o derece yani... aslında bu bizim aynı kişi olduğumuzu ispatlıyor sen ben ben sen olduğuma göre ben taksime gelmiş oluyorum yani ben sen sen ben olduğumuza göre ben seni ekmemiş oluyorum sen taksimdeysen bende taksimde olmuş oluyorum sen taksime gelmemişsin demekki bende gelmemişim yani sen beni ekmiş oluyorsun ahh ruaaaa ahhh vur vurabildiğin kadar amaaa bir bilsen..... görüşürüz Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 hehehe pragmatist adam yaw yya oofffff... yeter takma artık yaaa... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 yapmış oldugunuz minik çaydanlıktaki çayım bitti haber vereyim dedim ... bide ögle yemegine geldim. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 yapmış oldugunuz minik çaydanlıktaki çayım bitti haber vereyim dedim ... bide ögle yemegine geldim. minik çaydanlıktaki çay bitti ben okul bitene kadar çay bitmez sanmıştım buna çay dayanmıycak anlaşıldı. en iyisi şu sayfaya bi alentirikli çay demleme makinası almak. ayrıca kırk yılda bir elin dolu geldiğin için sana teşekkür falan ediyorum yani. (sosyal mesaj verdim üstü kapalı olarak. inşallah anlaşılmıştır) al bu da benden Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 ohhhhh kekler börekler tatlılar, birden ne kadar aç olduğunu farkettim karnımın ne ala ne alaaaaa... pekala, pek güzel, pekiyi, yok yok yıldızlı pekiyi.. neyse işte ondan yani... Ben şu yıldızlı kurabiyeden alabilir miyim kiiiii geldim gördüm gidiyorum, hadi eyvallah Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Sevgili arkadaşım Godzilla, Sen bu mektubu okurken ben cok uzaklarda olacağım (niye böyle yazdım bilmiyorum sanırım izlediğim türk filmlerinin etkisinde kalıyorum, orda bütün mektuplar böyle başlar ) herneyse işte ben çok uzaklarda olacağım.... Geçen gün bana gönderdiğim MANİyi aldım. Çok beğendim... Hediyeni de çok begendim. MANİyi bana korumalarla göndermişsin, ben de şimdi o korumalar sayesinde buraya artık istediğim zaman gizlenmeden girebiliyorum... Nihayet özgürüm, kamuflaj gözlüklerimi bile takmadan burada rahat rahat dolaşıp, tepiniyorum. halimi bir sen anladın arkadaşım, senden başkasından bana fayda yokmuş meğer gördüm... Allah senden razı olsun, başka ne diyiiimm.. Ha bir de maşallah, 41 kere maşallah diyim (bunu da neden dediğimi bilmiyorum ama işte iyi dileklerimizden birisi ya ondan dedim ) Herneyse ben yine kaldığım yerden devam edim, eeeeee anlat godziciğimmm, daha daha nasılsın bakalım, orada havalar nasıl, sular akıyor mu? Arkadaşın Rua nasıl, iyi mi? Onu artık buralarda göremiyoruz, eeee ne de olsa artık kendisine ait bir defteri var, o artık kendi defterinin sularında yüzüyor... İşte godziciğim, hayat böööle, naparsın, bazı arkadaşlarımız bizi öyle ortada bırakır gider, böyleee kalakalırız... Halbuki nerde dimi o eski günler, eski dostluklar, eski arkadaşlıklar, aaaahhh ahhh... Eskilerin tadını artık hiçbiryerde hiçbirşeyde bulamıyoruz, sevmek de dostluk da falan filan hepsi eskilerde kalmış.... Silah çıktı ya godzicim, ondan sanırım.... herşeyin suclusu bence silah Eeee başka başka neler yapıyorsun anlat di hadi... Haaa bu arada gecen gün duydum ki Nuri Alço gene iş başındaymış, birilerinin çayına gazozuna ilaç neyim atıyormuş, en son da bizim ÜZMEZ var ya onunn gazozuna ilaç atmışlar.. çok üzüldüm vallahi billahii, yazık adamın başını yediler, iftira atıyolarrrrrr ona, çok günah dimi godzicimmm. Hiiiç yani dimi godzicim, koskoca adama, yaşını başını da almış öyle iftiralar atılır mı? Neyse işte burda herşey boyle, havalar da biraz soğuk, pek yağmur yağıyor bugünlerde, sular akıyor ama belki yazın akmaz, o yüzden yağmurların yağması iyiye alamet... Neyse bizde haberler bu kadar, korumaları teslim aldım diye bi haber verim istedim... Yalnız o kel kafalı ve yaklaşık 130 kilo olan 2 mt boyundaki koruma var ya çok yemek yiyo, onu nasıl doyuracağımı şaşırdım, ha bir de sorayım dedim, bu korumaların maaşını kim ödeyecek acabaaaaa Yani ben bugünlerde paraya pek sıkışım da ondan dedim di arkadaşım... Neyse mektubumu burada bitirirken büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum Acele cevap... ELMA ARMUT PORTAKAL ARKADAŞIM GODZİ HOŞÇAKAL... Not: Mektubu kokulu kağıda yazıp gonderecektim ama hiç kokulu kağıt bulamadım, onun yerine evde bahar kokulu LÜX sabunu vardı, kağıda ondan sürdüm, o nedenle ellerin köpürürse sakın panik olma, yıka geçer Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 al bak kahve dedigin böyle yapılır bir daha benim ki de böyle güel olsun Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Bonjour Ca va? merci çok basit oldu değil mi ? komsi komsa dejenarasyon formasyon atmasyon sonunda yon olan herşey Fransızcadır nediyon napıyon hariç Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 üc yumurtayı kırdım iyice tereyagında cırptım kalktım sana kek hayır hayır mantı yaptım( buzlukta vardıda donmuş ) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 bende sana tatlı getirdim hangisini seversin karar veremedim sen seçersin artık ne demişler tatlı yiyelim tatlı konuşalım.ha üzerine alınma şimdi acı konuşuyorum falan diye Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 ben yerim yerim yerim ooo tatlıları ilk önce mantı sonra baklava beni öldürmeye niyetlisin dimi :D canım çekti beee Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Duydum burada genelde bol pasta kek v.s bulunuyoymuş bende dur bakiyim bende bir gideyim dedim ehh misafirim ya tabaklar boş gelmes sanırım hem mantıyı sevdigini bilseydim annişim bugün yapmış 1 saat önce mikro dalgaya attı bana ısttı ayırırdım yane hem ben bak elimde boş gelmedim al senin bu.......... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 hem ben bak elimde boş gelmedim al senin bu.......... ee..................................................? ne??????????? çiçek mi ???????????................ elinde ne getirmiş????????????* bişey yok ki............. bunu yemiyceksiniz herhalde değil mi??? bildiğin boş gelmiş bu el boş yani boş. bildiğin boş. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 ee..................................................? ne??????????? çiçek mi ???????????................ elinde ne getirmiş????????????* bişey yok ki............. bunu yemiyceksiniz herhalde değil mi??? bildiğin boş gelmiş bu el boş yani boş. bildiğin boş. aman Rua sende..ne yapayım ama hala daha resim basmayı ögyenemedim gitti. aslında bana yolanan mesajlardan ögrenicem ama araya ameliyat v.s girdi...yoksa hiç sefmem ellim boş gitmeyi sende yardımcı ol şimdilik sen yap sonra ben tamamı???hem çiçekde çpok güsel nesi varmış Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 ben yerim yerim yerim ooo tatlıları ilk önce mantı sonra baklava beni öldürmeye niyetlisin dimi :D canım çekti beee öldürmek mi pess bukadar iyi niyetime bukadar misafir severliğime karşı bide kötü düsünüyorsun benim için ben bu kadar kötü olabilir miyim yane Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 ohhhhh kekler börekler tatlılar, birden ne kadar aç olduğunu farkettim karnımın ne ala ne alaaaaa... pekala, pek güzel, pekiyi, yok yok yıldızlı pekiyi.. neyse işte ondan yani... Ben şu yıldızlı kurabiyeden alabilir miyim kiiiii geldim gördüm gidiyorum, hadi eyvallah ah ah ah! sen kırk yılda bir gelmişsin, sana kalpli kurabiyelerden veriyorum Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Rua nın gizli görüntülerini koyduk 40 yılda bir şuraya, Youtube o günden beri bir daha açılmadı neye el atsam kuruyor Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 ee..................................................? ne??????????? çiçek mi ???????????................ elinde ne getirmiş????????????* bişey yok ki............. bunu yemiyceksiniz herhalde değil mi??? bildiğin boş gelmiş bu el boş yani boş. bildiğin boş. yok o el baya dolu da ben boş boş konuşup koca bir çam devirdim galiba.İsmimi değiştiriyorum bundan sonra YAYALAYI SAYAMAZ GODZİLLA olsun. mantı olsa yerdikk ama vermezlerde artık ------------------------ RUA RUA RUA neredesin sen yahuuu kesin süper bir iş buldun yönetici oldun unuttun bizi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 öldürmek mi pess bukadar iyi niyetime bukadar misafir severliğime karşı bide kötü düsünüyorsun benim için ben bu kadar kötü olabilir miyim yane Biliyorum... evet evet!!! Sen kerevizi çok seversin Biliyorum...Ama ben gerçekten severim Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Rua nın gizli görüntülerini koyduk 40 yılda bir şuraya, Youtube o günden beri bir daha açılmadı neye el atsam kuruyor yok o senin elinden değil benim gudubetliğimden kaynaklanıyordur ama böyle görüntüleri falan koyma, 70 milyon bizi izliyo, lütfen. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.