Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 ne inatçı bir sayfaymış ya.. 2 saattir çabamızı görmedi.. hala inatla 2. sayfada sayıyor.. böyle bir sayfaya daha rastlamadım yaf... şşş.. sayfa sayfa.. dinle şimdi eğer 3 olmazsan kötü şeyler olucak bak.. demedi demee vallahi.. ben olsam 3'lerim kendimi.. hadii bakemm.. aa.. cıs yapıcamm...aama yeter... bakalım bu tehditten anlıyor mu.. tamam gelsin bakalım kayıpp defter sahibi.. işgale uğrattık zaten burayı... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Ohh be 3 olmuş sonunda, demek ki tehdit etmek gerkeiyormuş aferin kız sen estikçe süpersin sen... artık defter sahibi godzi gelip burada sana bi kahve ısmarlar e ben gidip rahat rahat uyuyabilirim artık Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 bu gayveler benden size üşenmeden yorulmadan 3. sayfaya getiren hazır cevaplarıyla deterjanlarıyla kayıp ilanıyla paralarıyla beni bol bol güldüren Gloria ya sonraaa sayfa sayısı 2 den 3 e çıkana kadar ortalığı esip titreten bol bol para veren Sen Estikçe Ben Titrerim e(sen estikçe ben üşürümmm ), puağaaaaçaaa istemeye gelen ve sayfaların ilerlemesinde katkısı olan deniz kızı na heheheh RUA sen napıyonn yaaa nerde paralar deterjan ben yokken sen idare edicen buralarııı boş boş gayve içme yeri değil burasııı :D ayrıca paraları buraya koyacağız pardon pardon buraya meyvelerii paralar buraya bu kasa 3 sayfa yer kaplar ohh ohhh :D Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 godziii sana özel bir kasa buldum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 bu gayveler benden size üşenmeden yorulmadan 3. sayfaya getiren hazır cevaplarıyla deterjanlarıyla kayıp ilanıyla paralarıyla beni bol bol güldüren Gloria ya sonraaa sayfa sayısı 2 den 3 e çıkana kadar ortalığı esip titreten bol bol para veren Sen Estikçe Ben Titrerim e (sen estikçe ben üşürümmm), puağaaaaçaaa istemeye gelen ve sayfaların ilerlemesinde katkısı olan deniz kızı na heheheh RUA sen napıyonn yaaa nerde paralar deterjan ben yokken sen idare edicen buralarııı boş boş gayve içme yeri değil burasııı aman aman gelmiiiişşşş hoşgelmişsin, cok endişelendik yaw, kayboldun sandık, herkes karşı çıktı ama ben ısrar ettimmmm valla, ben dedim kayıp ilanı verelim diye, biliyordum bu fikrin işe yarayacağını hehehhe e madem üşenmemişsin, ugraşmış gayve yağımışsın, ben şurdan bi tane alayım bu arada bunlarda uyku ilacı yok demi, sabah erken kalkmam lazım, işim gücüm var, bak heeee... HÜÜÜPPPPP, aldım bak bi yudum, bismillahhhhh o meyve kasalarını aldığın da iyi olmuş, ben de bu akşam kabzımal'e ugramıştım. Bir sürü meyve sebze aldım valla "bunları nereye koysak" diye düşünüyordum, şimdi hepsini buraya koyalım ki, kışa hazırlık yapalım değil mi? Öyle hep cır cır edip, saz çalmak olmaz, sonra kış geliyo, karıncanın kapıya dayanıyoruz; "anaaamm biz açız, bi ekmek parası" diye kendimizi rezil ediyoruz. Ben utanıyorum valla artık Onda da yıllardır hep aynı söylem, abi devir değişiyor, 2008 yılına geldik o hala La Fontaine'den kalma söylemlerine devam ediyor, Neymiş efeniiimmmmmm; bütün yaz çalıp oynuyormuşmuşuz, şimdi de dans edeymişizzzz, dansözmüyüz biz be yaaa hiç anlamam zaten ben bu karınca milletini, etrafta onca aç, susuz ve üşüyen varken nasıl bir vurdumduymazlıkla sıcacık yuvalarında karnı tok yaşayabiliyorlar ki!!! Bunların yüzünden taş yağacak başımızaaa valla, aç tokun halinden ne anlar işte... Neyse, sen getir de şu meyveleri, sebzeleri koyalım kasaya... Ha işte şöyleeeee, iyi oldu böyle bu arada bir gün oldu daha ama valla parayı biriktirdik, ben bi bulaşık makinesi aldım buraya işte bulaşık makinemizzzz ha bir de unutmadan biraz paramız arttı da ben de bit pazarına uğradım. Baktım ki sen esitikçe ben titrerim estikçe , sen titriyormuşsun, bari sana bi palto alalım dedim... Buyur giy bunu, artık titremezsin yok yok bu tek senin olmasın godzi, sen bunu buraya bırak da sen estikçe buraya uğradığında artık burada kim varsa o bunu giysin... Bitlenirseniz de şu antibit şampuanı bırakıyorum onu kullanıverirsiniz... bitlenen arkadaş, bununla saçlarını yıkayacak, gözlerine kaçırmamaya dikkat edecek, yok efendim gözlerine kaçırırsa da hemen doktora gidecek tamam mı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 hımm.... bak bak bak bak.. .( tavuk gibi oldu bu da yaf.. neyse işte bak sen bakk... =) gayfelerimiz gelmiş ..hatta soğumuşlar.. ama bu sefer ben estim diye değil.. geç gördüm ondan.. şimdi ben geldim donar gayfeler..donmadan onlar ben midemde eritiyim en iyisi.. canım gloriam.. benim esmelerime çözüm de bulmuş.. ama o ceket yetmez.. bir eserimm tüm sayfalar yıkılır yafhu... hortum çıksa nabçanız... o ceket yetmez size.. şimdi ben geldim... diyelim iki kişi birden var.. bir cekete iki kişi sığmaz efendim sığmaz... =) bir meyve kasası görüp sevindim.. ama içini boş görünce..yıkıldım.. moralim çok bozuk ama iyi geldiniz..ya iyi güldüm satır aralarınıza.. teşekkür ederim... gayfede bir sorun var mı acaba.. bi garip hissettim midemi.. ama ben gayfemi içtim kapattım.. falıma kim bakıcak... fal da isterim ben.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 ben baksam olur mu ki acaba ? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 aman beeee. para para para... ne maddiyatçı insanlarsınız kardeşim al sana sekreterimle para gönderiyorum. (sekreterimi geri göndermeyi unutma ama)..... bu da diğeri. (bu sekreter sende kalabilir) al, para... al, para... meyveleri de göndereyim bari. isteyen ordan alsın yesin. ayrıca servis yapamam. son günlerde hastayım biraz ksusra bakmıycaksınız artık. meyve salatası da yaptım. çekinmeyin yeyin. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 vaayyy beeee! ne uzun mesaj olmuş. godzi bak, 4. sayfa olmasında en büyük katkı benim valla ha.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 meyve salatası benim para istemem ben kimseye veremem salatamdan istemeyini işte Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 meyve salatası benim para istemem ben kimseye veremem salatamdan istemeyini işte al o zaman sen bunları kimse görmeden bir kenarda ye. bunu da al iki tabak yeter mi? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 yetti şimdilik ama ben bişiy mi yedim ki yooo kim diyorki Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 ister istemez Rua nın sekreterine ayy pardon parasına gözüm takıldıı sen bana paralarını hep öyle yolla Gloria mont harika Con Tıravolta nın mı ühühü hepimiz aynı montumu giyeceğiz haa ne cimrisin sen yaaaa Kahveleri Nuri abiyle hazırlamıştık bir sorun yok değil miiiii???? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 godzilla bende sana kebap getirdim afiyet olsun Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 içki servisi yok mu? ben ikram etsem... yaw gelin beraber takılalım. son zamanlarda canım çok sıkılıyo... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 içki servisi yok mu? ben ikram etsem... yaw gelin beraber takılalım. son zamanlarda canım çok sıkılıyo... senin canın neye sıkılıyormuş dostum yaaa anlat bana sen sıkılırsan tadı olmaz buraların. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 senin canın neye sıkılıyormuş dostum yaaa anlat bana sen sıkılırsan tadı olmaz buraların. ah be godzim.... hangi birini anlatalım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 ister istemez Rua nın sekreterine ayy pardon parasına gözüm takıldıı sen bana paralarını hep öyle yolla Gloria mont harika Con Tıravolta nın mı ühühü hepimiz aynı montumu giyeceğiz haa ne cimrisin sen yaaaa Kahveleri Nuri abiyle hazırlamıştık bir sorun yok değil miiiii???? hadi ya.. ben de 2-3 gündür midem de bir sızı hissettim.. ama kötü değill beaaww.. özlemişim Nuri abinin iksirinden gayfe içmeyi... onun sızısı tutmuşş ama organları şaşırmış tabi..kalpte olur sızı ama benim mideme etki ediyor... ayy tokuşturalım valla ablacım.. bak ben de 1 aydır hastayım.. iyileşemedim bir türlü... içimdeki virüsleri kınıyorum artık... bu arada.. utandım... ablam tokuşturmamış.. aama nabalım.. Rua imiş o.. onunla da tokuştururuz.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 içki servisi yok mu? ben ikram etsem... yaw gelin beraber takılalım. son zamanlarda canım çok sıkılıyo... (resim süpermiş Rua) Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 godzii kardesim benim ,, Ani defterlerine herzaman birsey yazmak beni cok zorlamistir,, godzii ani defterin hayatin kadar espirili gececegine inaniyorum artik buraya ugramadan olmaz. resimdeki Rua mi Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 bu arada.. utandım... ablam tokuşturmamış.. aama nabalım.. Rua imiş o.. onunla da tokuştururuz.. [/b] ayıbettin. düş peşime (resim süpermiş Rua) çok hoş dimi Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 godzii kardesim benim ,, Ani defterlerine herzaman birsey yazmak beni cok zorlamistir,, godzii ani defterin hayatin kadar espirili gececegine inaniyorum artik buraya ugramadan olmaz. resimdeki Rua mi vay vay vay..kimler gelmiş. sevgili dostum efendi türkler'i burada görmek çok sevindirici. resimdeki benim evet meyvelerden buyur Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 ayıbettin. düş peşime düştüm bile... aa.. düştüm diyorumm..kaldırsın biri beni.... fazla mı kaçırdım ne?pardon düştüm yani... meyvelerde de gözüm kaldı hani... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 sevgili arkadaşlar, bu sayfaya konan aşırı yiyecek malzemeleri yüzünden godzi ve rua aşırı kilo almışlar ve artık hareket edemez duruma gelmişlerdir. Bu yüzden artık bu sayfa godzinin dolayısıyla da ekürisi ruanın degil, benimdir. Artık bugün itibariyle bu sayfaya el koyuyor, ve burada bu sayfada bundan sonra rejim başlatıyorum... Bilginize.. DARBE YAPTIMMMMM HEEEEHEHEE SAYFAYA EL KOYDUM, YÖNETİMİ ELE GEÇİRDİM, YENİ REJİMİNİZ HAYIRLI UGURLU OLSUN KARDEŞLERİMMMM Bu arada bu resimde gördüğünüz, şahsiyetler de GODZİ VE RUA az once cektim onların resmini, durumun ne kadar vahim olduğunu, resimlere bakınca siz de goreceksiniz.... Vahim gerçekten de bu GODZİ, spor yapmasını önerdim kendisine, zayıflar diye umuyorum İNŞALLAH Bu da RUA, onun durum daha vahim, o kendisinin bu haliyle gurur duyuyor, zaten ben de rejim kararını bu sebepten aldım evet rua ve godzi sizin için bugün güzel bi yemek hazırladım, bunları yiyeceksiniz artık bunu da ikiye bölüp yiyin, tamam mı? de hadi yeyin gayriiii ha bu arada bundan sonra buraya bi süreliğine kimse benden izinsiz yemek koymasın, bakın bunlar herşeyi yemek istiyor, durumları fena, eger yemek vermeye devam edersek, evden bunları vinçle çıkarmamız gerekecek, ben her ihtimale karşı, vinci kapılarının önüne çektim zati Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 demekkk kii dayanamayıp herşeyi yiyen iki kişi godzilla ve Rua .. bakk bak.. ben de diyorum.. geliyorum sayfaaya.. herşey bitmiş.. ne çabuk diye.. buldum kimlerinn yediğini.. yaa siz bize bırakmayın.. yiyinn herşeyi sonunuz böyle oolurr... ben şimdi bir eserimmm size böyle... vınn diyee.. görürsünüz... dondurucu soğuğum vardır hee.. evet şu 2 tabağı onlar alsın.. ben elmayı yemek istiyorum.. hep onlar mı yicek.. hem daha çok zayıflamalarına yardımcı olurum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.