Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl İkinizi de çok seviyorum Godziciğim ve Ruacığımmmm... Hayırdır inşallah ...
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl iyi iyi godzi nasil ? ne yapiyor ? valla o tatile çıktı heralde yaw
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl valla o tatile çıktı heralde yaw Yok yok,Godzilla Recep abi gibi küfrederek para kazanmak için çalışmalarda
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl Yazar Hayırdır inşallah ... İçimden geldi, hayırla şerle ilgisi yok, seviyorum demek geçti içimden dedim, kim ne diyebilir ki seviyorum diye seviyorummm yanii Alla allaaaaaaa
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl İçimden geldi, hayırla şerle ilgisi yok, seviyorum demek geçti içimden dedim, kim ne diyebilir ki seviyorum diye seviyorummm yanii Alla allaaaaaaa E ben de seni seviyorum
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl Yazar E ben de seni seviyorum Biliyorum Sen, " Seni seviyorum" demeyi sevdiğim kişilerden birisin Tamam bitmiştir bu, bu sabaha mahsus sevgi pıtırcıklığı mevzusu...
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl Biliyorum Sen, " Seni seviyorum" demeyi sevdiğim kişilerden birisin Tamam bitmiştir bu, bu sabaha mahsus sevgi pıtırcıklığı mevzusu... Ben sabahları genelde beyin plomanitasyonu yaşadığım için geç algılama durumu yaşıyorum beni zorlamayın. Not: Plomanitasyonun ne olduğunu bilmiyorum şimdi uydurdum. sözlükte aramayın. Varsa da umarım ayıp bişey değildir
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl Yazar Ben sabahları genelde beyin plomanitasyonu yaşadığım için geç algılama durumu yaşıyorum beni zorlamayın. Not: Plomanitasyonun ne olduğunu bilmiyorum şimdi uydurdum. sözlükte aramayın. Varsa da umarım ayıp bişey değildir Plomanitasyon: Henüz üzerindeki sabah mahmurluğunu üzerinden atamamış olma durumuna deniliyor. Rua hali de denir bu duruma...
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl Plomanitasyon: Henüz üzerindeki sabah mahmurluğunu üzerinden atamamış olma durumuna deniliyor. Rua hali de denir bu duruma... Devamı
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl Yazar Mmmm çok guzel gorunuyor Ama kahvesiz olmaz o halde ben de sana kahve yaptım
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl Mmmm çok guzel gorunuyor Ama kahvesiz olmaz o halde ben de sana kahve yaptım ooyyyyy.! harika vallaa. çok da canım istedi beee teşekkürler
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl Yazar ooyyyyy.! harika vallaa. çok da canım istedi beee teşekkürler Yaptık ya işte sana be canım
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 16 yıl Yaptık ya işte sana be canım Amaannn, sen de beni resimle kandırıyosun haaa
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 16 yıl ben yaptım :P ya işteyim. insan böyle yapar mı şimdi yaaa... oooofffff.
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 16 yıl ya işteyim. insan böyle yapar mı şimdi yaaa... oooofffff. aa napmışım ben ya :P tamamen masumum
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl bir defter vardı hatırladım ben vallaa...allah tan Rua var OHOOOOOOO! Hatırlamıyorum ben böyle birini
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl OHOOOOOOO! Hatırlamıyorum ben böyle birini daha çok varda ekleyeceğimm kalsın ben godzilla yeşil ama ot değil
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl daha çok varda ekleyeceğimm kalsın ben godzilla yeşil ama ot değil Godzi bitane birrrrr Kankam yoksun ama yine Bak, bir kez daha Kaldır başını bak Çevir gökyüzüne gözlerini. Bak şu üstünü sarmalayan bulutlara.. Pamuk misali Uzat elini tut, Tut hadi…. Bak, bir kez daha bak Bak şu masmavi denize Ufka bak.. Bak ufuk çizgisine İnsan yüreği gibi engin Dost yüreği gibi derin Bak bak hadi… Ne duruyorsun baksana, Çevir de başını bak, Bak şu etrafına Çayır çimen ovalara, Tepesi karlı dağlara.. Yemyeşil ormanlara, Gökyüzünde uçan kuşa Denizde yüzen balığa Kırdaki kelebeğe baksana Hadi aç yumma gözlerini, Yaşam bir bakıştan ibaret değil mi? Yaşamdaki pencere … Ferah Yılmaz
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Merhabalar.....aslında ben godziye kanım ısınmıştı(nasıl oldugunu sormayın çıks bilmiyorum )ama baktım o beni unuttu hıhhh bende ona karşı kanımın ısınma oarnını düşürdüm.....ama sevgili Rua sürekli biryerlerde varım dedi ..öffffffffffffffffffff herneyse ikinizide özledimhernekadar uyus bişeylerde olsanız .................................................bide tatlı yapabildim ........................godzi sen kesin unuttun ama bana aldıgın oyuncagın üstünü pudra kedim olur kendisii tırmıklamış ve yırtılmışşşş...neoluçak şimdi????
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Yazar Bugun mercimek koftesi yedim yerken içimden keşke sen de olsaydın da birlikte yeseydik dedim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.