Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 16 yıl ya bu çok garip ben de fenerlilerle daha çok anlaşırım,ciddiyim bak ama ben daha çok ciddiyim valla Reee reee reee RAAA RAAA RAAA RADYAAA bak uyduu
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 16 yıl ama ben daha çok ciddiyim valla Reee reee reee RAAA RAAA RAAA RADYAAA bak uyduu
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 16 yıl Kimse yazmıyor ben yazayım bari defterimize. Gerçi yazma konusundaki isteksizliğim dipdiri durmakta iken zor ama yinede direnicem ona ... yok yaa direnemiyorum Hamlet'ten bir sözle bıı bıdı yapıp bağlayayım bari Orada der ki: "Kurtlar leşleri bile gebe bırakırken..." evet durum böyleyken ben nasıl yazayım .... kudüs sendromu yaşıyorum yok yok o dinle alakalıydı dimi Paris sendromu evet evet benim ki ona benzer bir durum herkesin bayramı kutlu olsun ...
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 16 yıl Godzilla bayram geçti ha bak Angeller cadı bayramını kutluyormuş,kastın oysa ben sevmem bu cadı madı bayramını Sevgili Rua(kendisine entel dediğimde kızsa bile,siz bakmayın öle)ve Sevgili Godzilla(onu tanımayan var mı?)size de sıcacık bir kentin güneşli sabahından kocaman günaydın... AKŞAMI GECİKTİREBİLİRSİN BELKİ Gün batarken sula fesleğenleri balkonun kokusu sokağa taşsın sokaklar kayıp çocuklar gibi hırçındır, ürkek ve biraz şaşkın Sular bulutlanır sen susarsın ve kent çıngıraklı bir yılan kadar zehirlidir artık sevgilin mahpusken üstelik kirli bir lekeye döner umutlar Acılar katlanır mendil yerine sarışınlaşırsın bu kaçıncı güz ellerin üşür, çiy düşer çiçeklere beklediğin mektuplar da gelmez Bomboş sayfalara dönerken aklın tecrit'teki kitabı fareler kemiriyor ve düşlerin sonsuz bir boşluktayken bir sigara yakıyorsun, tutuşuyor sular Akşamı geciktirebilirsin belki suladığın fesleğenlerle, kimbilir ama vaktin ayırdındadır şimdi kuşlar, çocuklar ve mahpuslar Usulca inse de koldemirleri AHMET TELLİ
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 16 yıl Godzilla bayram geçti ha bak Angeller cadı bayramını kutluyormuş,kastın oysa ben sevmem bu cadı madı bayramını Sevgili Rua(kendisine entel dediğimde kızsa bile,siz bakmayın öle)ve Sevgili Godzilla(onu tanımayan var mı?)size de sıcacık bir kentin güneşli sabahından kocaman günaydın... AKŞAMI GECİKTİREBİLİRSİN BELKİ Gün batarken sula fesleğenleri balkonun kokusu sokağa taşsın sokaklar kayıp çocuklar gibi hırçındır, ürkek ve biraz şaşkın Sular bulutlanır sen susarsın ve kent çıngıraklı bir yılan kadar zehirlidir artık sevgilin mahpusken üstelik kirli bir lekeye döner umutlar Acılar katlanır mendil yerine sarışınlaşırsın bu kaçıncı güz ellerin üşür, çiy düşer çiçeklere beklediğin mektuplar da gelmez Bomboş sayfalara dönerken aklın tecrit'teki kitabı fareler kemiriyor ve düşlerin sonsuz bir boşluktayken bir sigara yakıyorsun, tutuşuyor sular Akşamı geciktirebilirsin belki suladığın fesleğenlerle, kimbilir ama vaktin ayırdındadır şimdi kuşlar, çocuklar ve mahpuslar Usulca inse de koldemirleri AHMET TELLİ Aman efendim günaydın. Rica ederim, kızmak diye birşey olmadı
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 16 yıl Kimse yazmıyor ben yazayım bari defterimize. Gerçi yazma konusundaki isteksizliğim dipdiri durmakta iken zor ama yinede direnicem ona ... yok yaa direnemiyorum Hamlet'ten bir sözle bıı bıdı yapıp bağlayayım bari Orada der ki: "Kurtlar leşleri bile gebe bırakırken..." evet durum böyleyken ben nasıl yazayım .... kudüs sendromu yaşıyorum yok yok o dinle alakalıydı dimi Paris sendromu evet evet benim ki ona benzer bir durum herkesin bayramı kutlu olsun ... Bilmediğimiz bi bayram mı var Kıyamammmmmm sende mi cozuttun İtiraf ediyorummm: bendeeeeeeeeeeeeeeeee İyi bayramlarrrr pardon günaydınnnnnnn
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 16 yıl Pardon,Rua kızmamıştı sadece alçakgönüllü,kimin arkadaşı ya Radya,sen Godzilla'ya bakma,o bayram falan derken;cadı bayramını kastetti ben cadı bayramını kabul etmiyorum gerekçelerimi sıralardım ama işteyken cadı madı demek tuhaf olur şimdi
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 16 yıl Buyur godzi yeter ki iste yanina kahve iyi gider yapan varsa yollasin Ama mavi cadi bayrami hem eglenceli hemde bir suru cukulata seker bayrami vs topluyor cocuklar 31.10 da Halloween de costumlerini giyorlar evden eve geziyorlar
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 16 yıl Bilmediğimiz bi bayram mı var Kıyamammmmmm sende mi cozuttun İtiraf ediyorummm: bendeeeeeeeeeeeeeeeee İyi bayramlarrrr pardon günaydınnnnnnn eeveeet ben de cozzuutttum ve tozuuttuumm ama olsun çook güzel böyle değil mii ------------ Sevgili Mavi bayram derken bende ne yi kastettiğimi bilmiyorum hala bayram değil mi?Cadı madı olsun bayram ın kurbanı olurda cadısı olmaz mı? insan istesin yeter ...
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 16 yıl Buyur godzi yeter ki iste yanina kahve iyi gider yapan varsa yollasin Ama mavi cadi bayrami hem eglenceli hemde bir suru cukulata seker bayrami vs topluyor cocuklar 31.10 da Halloween de costumlerini giyorlar evden eve geziyorlar Havada bulut Godzii çok sever Donut Ye Donut hemen cozut Teşekkür ederim CSI Chicago senin adın hep CSI ı hatırlatıyor bana ..Çok Teşekkür ederim ANGEL
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 16 yıl Havada bulut Godzii çok sever Donut Ye Donut hemen cozut Teşekkür ederim CSI Chicago senin adın hep CSI ı hatırlatıyor bana ..Çok Teşekkür ederim ANGEL CSI Chicago guldurdun beni yine gerceyinide yollarim ama biliyorsun bizim paket durumlarini burdan. Gerci ben yollayinca hemen gidiyor da bana bir turlu gelmiyor kolyeler
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 16 yıl CSI Chicago guldurdun beni yine gerceyinide yollarim ama biliyorsun bizim paket durumlarini burdan. Gerci ben yollayinca hemen gidiyor da bana bir turlu gelmiyor kolyeler sen kolye mi istiyorsun.. taa buradan hay allah iyiliğini versin tık tık tık ... kapıyı açın ve bu güzel insana şeker verin 14 gün sonra orada olacakkk
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 16 yıl Sevgili Rua ve Godzi uzun zaman sonra sizleri gene aynı uyus görmekten memnun oldum.....çay yapabilirseniz bişeyler yaptıydımda ....................................................................................nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 16 yıl Bu ne Godzilla,korktum valla anladım sende cadı bayramındasın,bayram temizliği yaptın mı pasta ve börek nemi yaparım ben var ya Angele gönderdiğin o korkunç resmi nerde buldun,merak ettim Demi ama,bayramsa bu da bayram,bayramlar bitti mi ki;cadı bayramı da var işte ben 9 günlük tatil istiyom,sayın izin verecek yetkililer,orada mısınız yuk yuk be hergün izin istiyom,cadı ablalarımın ellerinden öpüp köşeyi döneceğim,deliyim işte,tüm yıl bayram bana
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 16 yıl Sevgili Rua ve Godzi uzun zaman sonra sizleri gene aynı uyus görmekten memnun oldum.....çay yapabilirseniz bişeyler yaptıydımda ....................................................................................nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Tanrımm! Asıl sen nerdesin.. Çayy
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 16 yıl sen kolye mi istiyorsun.. taa buradan hay allah iyiliğini versin tık tık tık ... kapıyı açın ve bu güzel insana şeker verin 14 gün sonra orada olacakkk Ah Godzi bu senmisin ? Bende merak etmisdim nasil gorunuyorsun diye Acariz kapiyida sacini basina bi duzen ver ama
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 16 yıl Tanrımm! Asıl sen nerdesin.. Çayy Merabaaa sevgili Rua...ben bilindik ya işte arada hastalanıyorum,ve o dönemlerde bana pc ,tv, kitap okumak yani birşeye 3 satten fazla odaklanmam yasak...bende dr dan habersis pc ye gelemiyorum ama sanıyoyum bunu yaşamımın son anına dek yapacagım da kitap okumayı yegliyorum basen 3 satti geçen okumalar yapıyorum sonu gene bana patlıyo gene hastalanıyorum ... işte böyle kısır bir döngüdür gidiyo neyse sıcacık karşılaman için sağolasın.....gerçekten burada bazı arkadaşlarla oyundada olsa bu sayfalardada olsa birkaç kelimeyi paylaşmak bana çok iyi geliyo..belkide içtenliklerini yakaladıgımdandır!!!!!!!neyseeeeeeeeeeeeeee sen çaymı istemiştin sevgili Godzi gelmeden ben senin çayınıda vereyim bişeyler atıştır yoksa o gelirse sana bişey kalmıcak al bakalım çayını....................afiyet olsun....
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 16 yıl Yaredir sinede eski sevgili Eski sevgili eski günler Hayata baksana takmıyor kimseyi Hiçbir şey diriltmez artık geçmişi Yaredir yine de Yaktın gemilerimi Dönüş yok artık geri Tak etti canıma bu maskeli balo Bu maskeli balo Ve onun sahte yüzleri Yaredir sinede eski sevgili Ne yapsan kolay unutulmaz Ağlama geçmişe yaşadık bitti Anılar bizi yalnız bırakmaz Yalnızız yine de MURATHAN MUNGAN Yeni Türkü den şarkı olarak dinlemek daha da güzeldir.
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 16 yıl Hemşolar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz?Sevgiler.... Beşikler vermişim Nuh'a Salıncaklar, hamaklar, Havva Ana'n dünkü çocuk sayılır, Anadoluyum ben, Tanıyor musun ? Utanırım, Utanırım fukaralıktan, Ele, güne karşı çıplak... Üşür fidelerim, Harmanım kesat. Kardeşliğin, çalışmanın, Beraberliğin, Atom güllerinin katmer açtığı, Şairlerin, bilginlerin dünyalarında, Kalmışım bir başıma, Bir başıma ve uzak. Biliyor musun ? Binlerce yıl sağılmışım, Korkunç atlılarıyla parçalamışlar Nazlı, seher-sabah uykularımı Hükümdarlar, saldırganlar, haydutlar, Haraç salmışlar üstüme. Ne İskender takmışım, Ne şah ne sultan Göçüp gitmişler, gölgesiz! Selam etmişim dostuma Ve dayatmışım... Görüyor musun ? Nasıl severim bir bilsen. Köroğlu'yu, Karayılanı, Meçhul Askeri... Sonra Pir Sultanı ve Bedrettini. Sonra kalem yazmaz, Bir nice sevda... Bir bilsen, Onlar beni nasıl severdi. Bir bilsen, Urfa'da kurşun atanı Minareden, barikattan, Selvi dalından, Ölüme nasıl gülerdi. Bilmeni mutlak isterim, Duyuyor musun ? Öyle yıkma kendini, Öyle mahzun, öyle garip... Nerede olursan ol, İçerde, dışarda, derste, sırada, Yürü üstüne - üstüne, Tükür yüzüne celladın, Fırsatçının, fesatçının, hayının... Dayan kitap ile Dayan iş ile. Tırnak ile, diş ile, Umut ile, sevda ile, düş ile Dayan rüsva etme beni. Gör, nasıl yeniden yaratılırım, Namuslu, genç ellerinle. Kızlarım, Oğullarım var gelecekte, Herbiri vazgeçilmez cihan parçası. Kaç bin yıllık hasretimin koncası, Gözlerinden, Gözlerinden öperim, Bir umudum sende, Anlıyor musun ? AHMED ARİF
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 16 yıl Gecerken ugrayim dedim Godzi ve Rua nasilsinsiz ? Size apple pie yaptim ben. bide rua'ya
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 16 yıl Hallo Godziii Mein wichtiger Bruder wie gehts dir.....? Bunun Türkçesi ne oliy ya eğer Godzinin vaziyeti soruluyorsa;o hiç iyi değil ben biliyorum
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 16 yıl Simdi derdim ne demek oluyor ama bekli istememistir baskalarinin okumasini sen neden biliyorsun ? dugun nasildi bu arada mavicim ?
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 16 yıl Saya ne,ben belki falcıyımdır yav düğün çok güzeldi;yalnız ben bu Diyarbakırlıların düğünlerini pek sevmedim çok sıkıcı halay çekiyorlar aman dur ne Godzilla nede Rua var;meskenlerini kendimize benzetmeyelim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.