Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu forumdaki en düzgün ve güzel insanlardan zeynepin doğum günü bugün!

Bu pastan canım :)

20070508411332117857183ue2.jpg

:lol: Bu güzel gününde gülümsetmek istedim seni :lol::wub:

Bunlarda hediyelerin seç beğen al :):clover: bizde seçenek çoook :D

yilbasihediye2dt0.jpg

İyi ki doğdun canım... Ömrün sağlık mutluluk ve başarıyla geçsin :clover: :clover: :clover: :wub:

2mcwwvaue9.gif

Gönderi tarihi:

aysumcum canım çok teşekkür ederim :hug: pasta çok hoşuma gitti :lol: eee azcık masraf yapın sizde :hug:

şimdi hediyelerden de yüzüğü seçtim :lol: nasılsa bir yüzük alcak olan olmadığından sen al kıs :grin: :grin:

Gönderi tarihi:

dogum gununuzu kutlarım. ıyı bır sene gecırmenız dılegıyle.aysuma katılıyorum gercekten gordugum en kısılıklı ınsansınız tabı bu kanaatıme yazdıklarınızdan anlıyorum.

bu forumda en cok ısındıgım kısıler larsıe,abdulselaö, natalia bırde sıvrı dıllı guzelım :D tabı bırde sız.

tekrar dogum gununuzu kutlarım

Gönderi tarihi:
dogum gununuzu kutlarım. ıyı bır sene gecırmenız dılegıyle.aysuma katılıyorum gercekten gordugum en kısılıklı ınsansınız tabı bu kanaatıme yazdıklarınızdan anlıyorum.

bu forumda en cok ısındıgım kısıler larsıe,abdulselaö, natalia bırde sıvrı dıllı guzelım :D tabı bırde sız.

tekrar dogum gununuzu kutlarım

teşekkür ederim bursercan :) hem iyi dilekleriniz hem de düşünceleriniz için :clover:

Gönderi tarihi:

Zeyneppcim :wub: cnmmm :hug: yeni görüyorum kusura bakma :(

Doğum günün kutlu olsun güzelim..gerçekten iyiki doğmuşsun ve iyiki bizlerle birlikte olmuşsun :flowers: yeni yaşın bütün güzellikleriyle gelsin..dilediğin herşey gerçekleşsin,dilerim :)

Hep gülen yüzün, daima gülsün..Seni seviyorum tatlım,kocaman öpüyorum mucu mucu B)

Gönderi tarihi:

Canım Zeynebim benim,pek gelmediğimden yeni görüyorum ben de,kusura bakma birtanem

Seni çok seviyorum,kızların da dediği gibi,en düzgün insanlardan birisin,eminim bir tane bile sevmeyene sahip değilsin ve hep böyle kalacağından eminim..:wub: Nice sağlıklı mutlu yıllara canım,sevdiklerinle beraber inşallah :hug::clover:

90167673tw0.jpg

Doğal olarak hediyem de bu.. :lol::rolleyes:

b-79940-tatlı_kedicik.jpg

Gönderi tarihi:
Zeyneppcim :wub: cnmmm :hug: yeni görüyorum kusura bakma :(

Doğum günün kutlu olsun güzelim..gerçekten iyiki doğmuşsun ve iyiki bizlerle birlikte olmuşsun :flowers: yeni yaşın bütün güzellikleriyle gelsin..dilediğin herşey gerçekleşsin,dilerim :)

Hep gülen yüzün, daima gülsün..Seni seviyorum tatlım,kocaman öpüyorum mucu mucu B)

canım benim :hug: olsun önemli değil bişeyler yazmışsın ya bneım için o önemli :wub:

seni seviyorum şiker :lol: iyki varsın mcx :kiss:

Gönderi tarihi:
Canım Zeynebim benim,pek gelmediğimden yeni görüyorum ben de,kusura bakma birtanem

Seni çok seviyorum,kızların da dediği gibi,en düzgün insanlardan birisin,eminim bir tane bile sevmeyene sahip değilsin ve hep böyle kalacağından eminim..:wub: Nice sağlıklı mutlu yıllara canım,sevdiklerinle beraber inşallah :hug::clover:

90167673tw0.jpg

Doğal olarak hediyem de bu.. :lol::rolleyes:

b-79940-tatlı_kedicik.jpg

canım ablacım :hug: öncelikle şunu söylemek istiyorum seni çok seviyorum iyki tanımışım seni...

bu aralar pek görüşemiyoz özletiyosun kendini :hug:

düşüncelerin için çok teşekkür edrim :wub:

kedi çok şeker :hug: bayıldım :wub:

Gönderi tarihi:

dur bir dakika,ben burayı daha önce hiç görmemiştim :( şimdi yazınca gördüm. :blushing: Kusura bakma geç oldu zeynepcim :blushing: ,fakat doğum gününü içten ve samimi duygularımla kutlarım,iyi ki varsın

Gönderi tarihi:
dur bir dakika,ben burayı daha önce hiç görmemiştim :( şimdi yazınca gördüm. :blushing: Kusura bakma geç oldu zeynepcim :blushing: ,fakat doğum gününü içten ve samimi duygularımla kutlarım,iyi ki varsn

canım :hug: geç görmen önemlı değil şimdi yazman bile mutlu etti beni :wub:

teşekkür ederim güzelim :clover::)

Gönderi tarihi:

Sefimli kıymızı başlıklı kızın dogum günü ama tühh geçkaldım pastada bitmiştir şimdi

:( neyse birdahakine artık dimi ZEYNEP :)

NİCE NİCE YILLARA ZEYNEP...........................SEVGİNLE VE SICACIK YÜREGİNLE KAL......................

..

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Buraya da geç kalmışım

:(

Zeynepciğim, sen çok tatlı, çok ince ve zarif bir insansın, ismini ne zaman forumda gorsem, mutlu oluyorum :) İyi ki varsın canım... Mutlu yıllar :)

winxclup55_loose-flowers.gif

• 3 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.