Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Bu forumdaki en düzgün ve güzel insanlardan zeynepin doğum günü bugün! Bu pastan canım Bu güzel gününde gülümsetmek istedim seni Bunlarda hediyelerin seç beğen al bizde seçenek çoook İyi ki doğdun canım... Ömrün sağlık mutluluk ve başarıyla geçsin :clover: :wub: Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 aysumcum canım çok teşekkür ederim pasta çok hoşuma gitti eee azcık masraf yapın sizde şimdi hediyelerden de yüzüğü seçtim nasılsa bir yüzük alcak olan olmadığından sen al kıs :grin: Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 dogum gununuzu kutlarım. ıyı bır sene gecırmenız dılegıyle.aysuma katılıyorum gercekten gordugum en kısılıklı ınsansınız tabı bu kanaatıme yazdıklarınızdan anlıyorum. bu forumda en cok ısındıgım kısıler larsıe,abdulselaö, natalia bırde sıvrı dıllı guzelım tabı bırde sız. tekrar dogum gununuzu kutlarım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 dogum gununuzu kutlarım. ıyı bır sene gecırmenız dılegıyle.aysuma katılıyorum gercekten gordugum en kısılıklı ınsansınız tabı bu kanaatıme yazdıklarınızdan anlıyorum.bu forumda en cok ısındıgım kısıler larsıe,abdulselaö, natalia bırde sıvrı dıllı guzelım tabı bırde sız. tekrar dogum gununuzu kutlarım teşekkür ederim bursercan hem iyi dilekleriniz hem de düşünceleriniz için Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 iyiki doğdun..doğum günün kutlu olsun.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 iyiki doğdun..doğum günün kutlu olsun.. saol figgaro Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Yeni yaşın hayırlı olsun..............,,, Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Zeyneppcim cnmmm yeni görüyorum kusura bakma Doğum günün kutlu olsun güzelim..gerçekten iyiki doğmuşsun ve iyiki bizlerle birlikte olmuşsun yeni yaşın bütün güzellikleriyle gelsin..dilediğin herşey gerçekleşsin,dilerim Hep gülen yüzün, daima gülsün..Seni seviyorum tatlım,kocaman öpüyorum mucu mucu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Canım Zeynebim benim,pek gelmediğimden yeni görüyorum ben de,kusura bakma birtanem Seni çok seviyorum,kızların da dediği gibi,en düzgün insanlardan birisin,eminim bir tane bile sevmeyene sahip değilsin ve hep böyle kalacağından eminim.. Nice sağlıklı mutlu yıllara canım,sevdiklerinle beraber inşallah Doğal olarak hediyem de bu.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Zeyneppcim cnmmm yeni görüyorum kusura bakma Doğum günün kutlu olsun güzelim..gerçekten iyiki doğmuşsun ve iyiki bizlerle birlikte olmuşsun yeni yaşın bütün güzellikleriyle gelsin..dilediğin herşey gerçekleşsin,dilerim Hep gülen yüzün, daima gülsün..Seni seviyorum tatlım,kocaman öpüyorum mucu mucu canım benim olsun önemli değil bişeyler yazmışsın ya bneım için o önemli seni seviyorum şiker iyki varsın mcx Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Canım Zeynebim benim,pek gelmediğimden yeni görüyorum ben de,kusura bakma birtanem Seni çok seviyorum,kızların da dediği gibi,en düzgün insanlardan birisin,eminim bir tane bile sevmeyene sahip değilsin ve hep böyle kalacağından eminim.. Nice sağlıklı mutlu yıllara canım,sevdiklerinle beraber inşallah Doğal olarak hediyem de bu.. canım ablacım öncelikle şunu söylemek istiyorum seni çok seviyorum iyki tanımışım seni... bu aralar pek görüşemiyoz özletiyosun kendini düşüncelerin için çok teşekkür edrim kedi çok şeker bayıldım Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 dur bir dakika,ben burayı daha önce hiç görmemiştim şimdi yazınca gördüm. Kusura bakma geç oldu zeynepcim ,fakat doğum gününü içten ve samimi duygularımla kutlarım,iyi ki varsın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 dur bir dakika,ben burayı daha önce hiç görmemiştim şimdi yazınca gördüm. Kusura bakma geç oldu zeynepcim ,fakat doğum gününü içten ve samimi duygularımla kutlarım,iyi ki varsn canım geç görmen önemlı değil şimdi yazman bile mutlu etti beni teşekkür ederim güzelim Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 iyi ki doğdun zennep Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Sefimli kıymızı başlıklı kızın dogum günü ama tühh geçkaldım pastada bitmiştir şimdi neyse birdahakine artık dimi ZEYNEP NİCE NİCE YILLARA ZEYNEP...........................SEVGİNLE VE SICACIK YÜREGİNLE KAL...................... .. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 ayyy ben buraya bakmaya unutmuşum zedan ve yayamaz teşekkür ederim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Buraya da geç kalmışım Zeynepciğim, sen çok tatlı, çok ince ve zarif bir insansın, ismini ne zaman forumda gorsem, mutlu oluyorum İyi ki varsın canım... Mutlu yıllar Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 yeni yaşın sana dilediklerini getirsin zeynepcim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 mutlu yıllar meleğim nice güzel yaşlar diliyorum sana Allah kalbini özünden ayırmasın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 gloria,spices ve sardunyam çok teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.