Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 51
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bu aşağıdaki şu an tek ihtiyacım olan şey... Başka söze gerek yok...

g02tu0.jpg

Gönderi tarihi:

Benim bu konuyla ilgili anlamadığım bir şey var bir kaç gündür bakıyorumda resimlere.

Şimdi Konunun adı Düşündüren Resimler-Fotoğraflar-Karikatürler

Burda sadece Resimler mi düşündürecek , fotoğraf ve karikatür kısmı photoshop olabilir ve hatta katıla katıla güldürebilir mi? Ben mi yalnış anlıyorum. yoksa bir kaç arkadaşın eklediğinin haricindeki resimler beni pek etkilemedi. Bal kabaklarının ve bir elin içinde kedinin güncel konular forumu altında Düşündüren fotoğraflar bölümünde olması mantıklı mı sizce? Bunların İlginç-Komik Resimler/Fotoğraflar/Karikatürler diye bir bölüm varsa eğer orda yer alması gerekmezmi?

Gönderi tarihi:

:( :(

çok anlamlı resimler eklemişsiniz arkadaşlar Gloria, Efendi Türkler, Zeyyneep paylaşımlarınıza teşekkür ederim... Görünen manzarada dünya hiçte güzel değil... Ve masum bebekler hangi şartlarda doğup, yaşayıp, ölüyorlar... Biz izliyoruz... UTANÇLA... BU AYIP YÜZYILIN AYIBI HEPİMİZE YAPIŞTI... -_-

Ve bu müslümanlığı kimseye bırakmayan tatlı su dindarları bunları görmüyor bile, bakmıyor bile, duymuyor bile... Ama inanca saygı adı altında türban dayatması çok önemli bir tarafa insanların yaşam hakları gaspedilmiş hemde müslüman çocukların, ama müttefik amerika ile ekonomik ve işbirlikçi bağları var ses edemiyorlar... Zaten etmezlerde... :angry:

• 4 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.