Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Bu aşağıdaki şu an tek ihtiyacım olan şey... Başka söze gerek yok... Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Benim bu konuyla ilgili anlamadığım bir şey var bir kaç gündür bakıyorumda resimlere. Şimdi Konunun adı Düşündüren Resimler-Fotoğraflar-Karikatürler Burda sadece Resimler mi düşündürecek , fotoğraf ve karikatür kısmı photoshop olabilir ve hatta katıla katıla güldürebilir mi? Ben mi yalnış anlıyorum. yoksa bir kaç arkadaşın eklediğinin haricindeki resimler beni pek etkilemedi. Bal kabaklarının ve bir elin içinde kedinin güncel konular forumu altında Düşündüren fotoğraflar bölümünde olması mantıklı mı sizce? Bunların İlginç-Komik Resimler/Fotoğraflar/Karikatürler diye bir bölüm varsa eğer orda yer alması gerekmezmi? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 :( çok anlamlı resimler eklemişsiniz arkadaşlar Gloria, Efendi Türkler, Zeyyneep paylaşımlarınıza teşekkür ederim... Görünen manzarada dünya hiçte güzel değil... Ve masum bebekler hangi şartlarda doğup, yaşayıp, ölüyorlar... Biz izliyoruz... UTANÇLA... BU AYIP YÜZYILIN AYIBI HEPİMİZE YAPIŞTI... Ve bu müslümanlığı kimseye bırakmayan tatlı su dindarları bunları görmüyor bile, bakmıyor bile, duymuyor bile... Ama inanca saygı adı altında türban dayatması çok önemli bir tarafa insanların yaşam hakları gaspedilmiş hemde müslüman çocukların, ama müttefik amerika ile ekonomik ve işbirlikçi bağları var ses edemiyorlar... Zaten etmezlerde... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 evet ablacım tamamen sana katılıyorum bunlar sadece resimlerde gördüklerimiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.