Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

MİLLİYETÇİLER VE ULUSALCILAR TUTUKLANIYOR.


kaplan-200

Önerilen İletiler

Ya Arkadaşım Aynı şeyleri yazdırmaktan ne anlıyorsunuz...Eğer suçları varsa elbet cezalarını çekeceklerdir.

Bir, iki kşinin yaptığı hatayla diğer suçsuz insanları linç etmenin mantıksızlığını soruyoruz.

Söyleyin o zaman Sn.Kemak KERİNÇİZ ve Sn fuat TURGUT'UN Suçları ne?hangi cinayeti işlediler...nereleri bombaladılar...?(Suçları Hrand dink ve gazetesini mahkum etmek-Baş bakanı maddi manevi tazminata mahkum etmek-Terörist öcalanı AHİM'e şikayet etmek-Şehit aileleri derneğinin Avukatlığını yapmak)

medya emir gereği suçlu çıkardı her hangi bir açıklama varmı?bir tutuklama sebebi.Kanıtlanmış suç varmı?

Madem çok biliyorsunuz bu kunularla ilgileniyorsunuz söyleyin bilelim.

Şimdi googleden ara dur.

Bana mışlarla ,mişlerle cevap vermeyin.kanıtlamış suçlerı gösterin..hadi görelim..

Ama olmaz yine inanmasınız Çünkü ideolojiniz buna izin vermez....her şeyi ideolojinizin istediği şekilde göreceksiniz.

Elinizi vicdanınıza koyun ve cevabını verin!vere bilirseniz.

DERİNHABERTüm Haberler

Ergenekon Soruşturmasında Son Gelişme

Ergenekon'da Bir Tutuklama

Sırada Kızıl Elma'nın Sol Kanadı Var

Hani JİTEM Yoktu?

Veli Küçük Komutanları Aradı Ama...

Veli Paşa ve Hüsnü Özyeğin Ortaklığı

Cevapları Karartılan Sorular

Veli Küçük'ün Arşivi Kullanılacak Mı?Ergenekon 2009'da Darbe Planlıyordu

24 Ocak 2008 16:15Ergenekon örgütü, toplumsal kaos yaratarak darbeye zemin oluşturmak için suikast ve bombalı saldırı planları yapıyordu.

 

2.5 yıldır izlenen örgüt, halkta tedirginlik yaratmak amacını taşıyordu..

 

Ümraniye'de bir gecekonduda bulunan el bombalarıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında önceki gece 'çok gizli' operasyonla çökertilen Ergenekon adlı örgütün hedefinin 2009 yılında darbe gerçekleşmesine zemin hazırlamak olduğu ileri sürüldü. 2.5 yıl boyunca 460 ayrı telefonun dinlendiği teknik takibe takılan görüşmelerin yer aldığı 7 bin sayfalık rapora göre, örgüt toplumsal kaos yaratarak darbeye zemin oluşturmak için siyasi suikastlar, bombalı saldırılar düzenleyeceği eylem planları yaptı.

 

460 AYRI TELEFON DİNLENDİ 7 BİN SAYFA RAPOR YAZILDI

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün 2.5 yıl süren teknik ve fiziki takibinin ardından gerçekleştirilen gece yarısı operasyonuyla emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Kuvayı Milliye Derneği Başkanı emekli albay Fikri Karadağ, avukat Kemal Kerinçsiz, Susurluk sanığı Sami Hoştan, gazeteci Güler Kömürcü ve Drej Ali lakaplı Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 33 kişi gözaltına alınmıştı. Dün Diyarbakır'da gözaltına alınlarla birlikte sayı 35'e yükselirken polisin yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından elde edilen bilgiler, örgütün asıl amacını ve bu amaca ulaşmak için geliştirdiği eylem planlarını da tek tek açığa çıkardı. Bu yönde 460 ayrı telefonun dinlendiği teknik takibe takılan görüşmelerin yer aldığı 7 bin sayfalık rapor hazırlandı. Ayrıca savcılığın terör örgütü dediği Ergenekon'un şeması ve eylem planları açığa çıkartıldı.

 

2007 GENEL SEÇİMLERİNDEN ÖNCE EYLEME HIZ VERİLDİ

 

İddiaya göre; örgütün amacı 2009 yılında Türkiye'de darbe yapılması için alt yapı hazırlamaktı. Bu bağlamda örgüt, toplumda kaos, karışıklık ve paniğe yol açacak eylem planları geliştirdi. 22 Temmuz 2007'de yapılan genel seçimler öncesi bu eylem planlarına hız verdi. Operasyonda gözaltına alınanların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda el konulan bilgisayarlar da örgütün hem eylem planlarını hem de daha önce gerçekleştirdiği eylemleri gün ışığına çıkardı.

 

KATLI OTOPARKA BOMBA YÜKLÜ ARACI BIRAKTILAR

 

Ankara polisinin 11 Eylül önlemleri çerçevesinde yaptığı aramalar sonucunda kaçan aracın bulunması için başlatılan aramalarda Kurtuluş Kapalı Otoparkı'nda, patlayıcı madde yüklü Vito diye adlandırılan bir araç ele geçirilmişti. Plakasının sahte olduğu belirlenen araçta 300 kilo "Gübre bombası" olarak bilinen sodyum nitrat bulunmuştu. PKK'ya ait olduğu ileri sürülen bombalı aracın Ergenekon tarafından 'gözdağı' vermek için otoparka bırakıldığı da iddialar arasında.

 

DİYARBAKIR'DA GERGİNLİK İÇİN SALDIRI OYUNU YAPTILAR

 

Mayıs 2007 tarihinde Vatanseverler Güçbirliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı Soner Akmeşe, 'Şehit Aileleri Derneği'nin aracının silahlı saldırıya uğradığını' iddia ederek, olay yerine polis çağırdı. Ancak saldırıya uğrayan aracın Şehit Aileleri Derneği ile ilgisi olmadığı ortaya çıktı. Akmeşe, ifadesinde kurşunlama sırasında araçta olduğunu ve yere yatarak kurtulduğunu anlattı. Fakat saldırıdan önce aracı beraberinde bulunan arkadaşıyla terk ettiği ortaya çıktı. Araç çevresinde bir çatışma izine rastlamayan polis, konuyu araştırırken Akmeşe, savcılığa saldırının bölücü örgüt PKK tarafından gerçekleştirildiği yönünde suç duyurusunda bulundu.

 

'BOMBA YÜKLÜ 3 MİNİBÜS GEZİYOR' SÖYLENTİSİ YAYILDI

 

Ancak bu saldırının Diyarbakır'da gerginlik yaratmak için aynı grup tarafından organize edildiği iddia edildi. Provokatif oyunu hazırlayanın ise Kuvayi Milliye Derneği Mersin İl Başkanı Taner Ünal olduğu ileri sürüldü. İddiaya göre Ünal, Akmeşe ile irtibat kurarak planı anlattı. Teklifinin kabul edilmesi üzerine de Diyarbakır'a kendi grubundan iki kişi göndererek, planı hayata geçirtti. Son bir aydır Türkiye genelinde 3 bomba yüklü minibüsün dolaştığı yolundaki iddiaların merkezinde de yine korku ve panik yaratmak isteyen örgütün olduğu öne sürüldü. İddiaya göre, örgütün 'medya ayağı' huzursuzluk yaratmak için bu tür iddiaları basına sızdırdı. Böylelikle kamuoyu üzerinde korku oluşturarak, panik yaratılmak istendi.

 

ÇETE KAOS İÇİN SUİKASTLAR PLANLADI

 

Ergenekon'un toplumsal kaos yaratmak için çok ünlü isimlerin de aralarında yer aldığı bazı kişilere suikast planları hazırladığı iddiası da ortaya atıldı. Daha önce 2 kez suikast girişiminde bulunmak istediği Fethullah Gülen'e üçüncü bir suikast planı geliştirdiği ileri sürülen örgüt, gazeteci Fehmi Koru'yu da hedef yaptı. İddialara göre Koru'yu suikast düzenlemek için plan yapan örgüt, tetikçi olarak da 2 kişinin öldürülmesi olayından hakkında yakalama kararı bulunan Selim A. ile anlaştı.

 

SİYASİLER VE İŞADAMLARI HAKKINDA DOSYALAR

 

Üst düzey yetkililer, aralarında DTP'li Ahmet Türk ve Leyla Zana'nın bulunduğu siyasiler ve ünlü isimler hatta öldürülen Hrant Dink'in de aralarında olduğu pek çok kişi hakkında geçmişleri, söylemleri ve icraatlarının bulunduğu dosyalar hazırlayan örgüt, Kürt kökenli çok sayıda işadamı hakkında da bilgi topladı. Bununla da yetinmedi ev ve işyerleri ile gidiş geliş güzergahlarının krokilerini çıkarttı.

 

Ergenekon darbe için ortamı hazırladı

1- Gözdağı vermek için Ankara Sıhhiye'de çok katlı otoparka "patlayıcı madde yüklü" araç bırakıldı,

 

2- Kaos ortamı yaratmak için yazar Orhan Pamuk, DTP'li Ahmet Türk ve Leyla Zana, Osman Baydemir gibi isimlere suikast planlandı.

 

3- Ocak'ta patlayan bombadan sonra oluşan endişeyi körükleyen "3 bomba yüklü minibüs dolaşıyor" dedikodusu yaydı,

 

4- Diyarbakır'da kendi adamları Vatansever Kuvvetler Güçbirliği Hareketi Başkanı'na silahlı saldırı düzenleyip PKK saldırdı dediler.

 

Hedeftekiler 'tavşan' tetikçi 'çiftçi'

 

Ergenekon örgütüne yönelik operasyonun adının 'Loca' olduğu ve büyük operasyondan 11 gün önce gözaltına alınan bir kişinin otomobilindeki belgeler ise 'şifreleri' ortaya çıkardı. Örgüt hedefteki kişileri, 'tavşan', tetikçileri ise 'çiftçi' olarak şifrelemiş. Gözaltına alınan 33 kişinin sorgusu ise sürüyor. Dün Diyarbakır'da 2 kişi daha gözaltına alındı. Operasyonun perde arkası da bir bir gün ışığına çıkmaya başladı. İstanbul Pendik'te 8 Ocak 2007 tarihinde 'ruhsatsız silah bulundurmak' suçundan gözaltına alınan Murat Çağlar'ın otomobilinde yapılan aramalar operasyon için düğmeye basılmasına neden oldu. Polisin tesadüfen durdurduğu Çağlar'ın üzerinde ruhsatsız bir tabanca bulundu. Bu suçtan işlem yapmaya hazırlanan polis, Çağlar'ın üzerinde ve 34 AD 4374 plakalı otomobilinde yaptığı aramada ise şaşırtıcı notlara ulaştı.

 

* TAKTİK VEREN NOTLAR

Bir üniversitenin logosunu taşıyan not kağıtlarında "Çiftçi: Tetik çeken, kelle alan", "Çöpçü: Silahşörlere lojistik destek sağlayan", "Tavşan: Operasyondaki hedef", "Bir tabancanın polis kontrolünde yakalanmaması için nasıl saklanması gerektiği", "Herhangi bir olay gerçekleştiğinde delil bırakmadan uzaklaşabilmek için yöntemler" yazdığı görüldü. Aynı not kağıtlarında ayrıca "Pantolonun ağ kısmı derin ve bol olacak, ayakkabı kaymamalı, ses çıkarmamalı, koşmaya müsait olmalı, ceket kabalarından aşağı uzun olur, dışarıya hafif bombe verilir, tabanca tamamen kaybolur" yazılı olduğu tespit edildi. Notlarda "Kuvayı Milliye alt birimi özel büro Erkut Ersoy, Ali Özoğlu Başkan yardımcısı, Avukat Alpaslan Aslan" yazdığı tutanağa geçirildi. Kendisini Kuvayi Milliye Derneği'nin üyesi olarak tanıtan Çağlar'ın üzerinden de 5 değişik telefon hattı için SIM kart, bank kartları, bazı dernek üyelerinin kimlik kartları, 3 ajanda, 23 CD, geçmiş tarihli borç senetlerinin yanı sıra 7 kroki bulundu.

 

* İKİNCİ KEZ GÖZALTI

Bunun üzerine devreye istihbarat, terör ve organize suçlarla mücadele şube müdürlükleri girdi. Yapılan gizli toplantıda operasyonun perdelenmesi için 'konunun fark edilmemiş' gibi davranılması karara bağlandı. Ve Çağlar'ın sorgusunun Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde yapılması kararlaştırıldı. Poliste 7 sayfalık ifade veren Çağlar, otomobilinde bulunan notlar, belgeler ve dokümanlardan bilgisinin olmadığını öne sürdü. Üzerindeki cep telefonu hattını ise Kuvayı Milliye Derneği'nin başkan yardımcısının kendisine verdiğini ileri sürdü. Otomobili Kadıköy'de bir firmadan Kurban Bayramı'nın arife günü kiraladığı anlatan Çağlar, aracı, dernekte kaldığı süre içerisinde derneğin işleri için kullandığını söyledi. İflas ettiğini bir müddet balıkçılık yaptığını daha sonra da Antalya'da bir otele ortak olduğunu söyledi. Çağlar'ın bu süreçte avukatlığını ise Hukukçular Birliği Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Ülger üstlendi. Çağlar, son operasyonda ikinci kez gözaltına alındı.

Hablemitoğlu suikasti de dosyada

Adı polis kayıtlarına "Loca örgütü" olarak giren Ergenekon'a yönelik olarak yapılan çalışmalarda, 2002 yılında evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Dr. Necip Hablemitoğlu cinayetinin de örgüt tarafından gerçekleştirildiği ve olayın tetikçisi İbrahim Çiftçi'nin de örgüt tarafından ortadan kaldırıldığı öne sürüldü. Suikast için örgütle 2 milyon dolara anlaşan Çiftçi'nin parasını alamayınca savcılığa suç duyurusunda bulunduğu, suikasti gerçekleştirdiğini itiraf etmesine rağmen serbest kaldığı iddia edildi. Ergenekon Operasyonu ile gözaltına alınan 33 kişiden biri olan S.H.'nin adı Çiftçi'nin suç duyurusunda da geçmişti. Soruşturma dosyasında yer alan ifadeler nedeniyle Hablemitoğlu suikasti de Ergenekon Operasyonu kapsamında incelenecek.

 

(Sabah)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

DERİNHABERTüm Haberler

Ergenekon Soruşturmasında Son Gelişme

Ergenekon'da Bir Tutuklama

Sırada Kızıl Elma'nın Sol Kanadı Var

Hani JİTEM Yoktu?

Veli Küçük Komutanları Aradı Ama...

Veli Paşa ve Hüsnü Özyeğin Ortaklığı

Cevapları Karartılan Sorular

.

.

.

Hablemitoğlu suikasti de dosyada

Adı polis kayıtlarına "Loca örgütü" olarak giren Ergenekon'a yönelik olarak yapılan çalışmalarda, 2002 yılında evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Dr. Necip Hablemitoğlu cinayetinin de örgüt tarafından gerçekleştirildiği ve olayın tetikçisi İbrahim Çiftçi'nin de örgüt tarafından ortadan kaldırıldığı öne sürüldü. Suikast için örgütle 2 milyon dolara anlaşan Çiftçi'nin parasını alamayınca savcılığa suç duyurusunda bulunduğu, suikasti gerçekleştirdiğini itiraf etmesine rağmen serbest kaldığı iddia edildi. Ergenekon Operasyonu ile gözaltına alınan 33 kişiden biri olan S.H.'nin adı Çiftçi'nin suç duyurusunda da geçmişti. Soruşturma dosyasında yer alan ifadeler nedeniyle Hablemitoğlu suikasti de Ergenekon Operasyonu kapsamında incelenecek.

 

(Sabah)

Bakın yazımda daha öncede belirttim Ordan burdan alıntı yaparak ban mışlarla ,mişlerle iddalarla cevap vermeyin.

Kemal kerinçsiz ve Fuat Turgut İle ilgili Knıtlar varmı bu adamlar neden tutuklanıyor...Bana gazetelirin iddalarını yazmayın.eğer iddalar yazılacaksa yazılacak çok şey var.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bakın yazımda daha öncede belirttim Ordan burdan alıntı yaparak ban mışlarla ,mişlerle iddalarla cevap vermeyin.

Kemal kerinçsiz ve Fuat Turgut İle ilgili Knıtlar varmı bu adamlar neden tutuklanıyor...Bana gazetelirin iddalarını yazmayın.eğer iddalar yazılacaksa yazılacak çok şey var.

Neden mis mus oluyormus ve sadece gazete idaasiymis. Resmi kaynaklardan verilen bilgilere göre haber yazilir. Kesin kanitlar sizinde bildiginiz gibi ne sizin elinizde ne benim ne de baskalarinin. Bu kanitlar sabrederseniz bagimsiz Türk mahkemeleri tarafindan verilecek. Siz nereden biliyorsunuz bu suclamalarin yalan dolan oldugunu?? Polisten, Mit'ten daha mi iyi biliyorsunuz. Yoksa bildiginiz bir seymi var bu zanlilar hakkinda. Varsa elinizde sucsuz olduklarina dair bir belge siz buyurun. Sizin her iddaalariniz kanitsiz dogru olacak, bizimkisi veya baskasininiki illada önce kanitlanacak, ne güzel is yaaa bu. Susurlik cetesi ortaya cikincada ayni laflar söylendi, yok vatanseverlere komplo yapiliyormus, yok yalan söyleniyormus. Ama gercekler su yüzüne cikti ve bütün Türkiye ayaga kalkti. Ama tabii sizin icin, yazdiginiz yazilarda belirtiyorsunuz, susurluk ceteside kahramandi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Neden mis mus oluyormus ve sadece gazete idaasiymis. Resmi kaynaklardan verilen bilgilere göre haber yazilir. Kesin kanitlar sizinde bildiginiz gibi ne sizin elinizde ne benim ne de baskalarinin. Bu kanitlar sabrederseniz bagimsiz Türk mahkemeleri tarafindan verilecek. Siz nereden biliyorsunuz bu suclamalarin yalan dolan oldugunu?? Polisten, Mit'ten daha mi iyi biliyorsunuz. Yoksa bildiginiz bir seymi var bu zanlilar hakkinda. Varsa elinizde sucsuz olduklarina dair bir belge siz buyurun. Sizin her iddaalariniz kanitsiz dogru olacak, bizimkisi veya baskasininiki illada önce kanitlanacak, ne güzel is yaaa bu. Susurlik cetesi ortaya cikincada ayni laflar söylendi, yok vatanseverlere komplo yapiliyormus, yok yalan söyleniyormus. Ama gercekler su yüzüne cikti ve bütün Türkiye ayaga kalkti. Ama tabii sizin icin, yazdiginiz yazilarda belirtiyorsunuz, susurluk ceteside kahramandi.

Ya bak arkadaşım ne basın nede bir başkası Kemal Kerinçsiz ve fuat turgut ile ilgili suçlu diyemiyorlar çünkü ellerinde kanıt yok kendileride bunu biliyor...Amaçları farklı çünkü.

Kemal kerinçsizin adı olayda geçmiş ,geçmiş ise ortada suç varmı?yok... İfadesi alınıyormuş Bırakında bir şüphe varsa alınsın ifadesi ifade alınmadan nasıl infaz edersiniz....Yada bunlara nasıl çanak tutarsınız.

Akp ciler Açıkca söyleyemiyorlar kuyruk acılarını....Çünkü düzenlerini bozuyor kerinçsizler....

Nasıl bitirebilirirler başka, bu insanları.

Ortada işlediğine dair bir suç varmı resmi kaynaklardan açıklanan bir şey varmı bunu söyleyin...

Gazetelerin yorum haberlerini deeğil,kerinsizin yetkili makamların açıkladığı haberlerini gösterin bana....

Medyayı çok iyi biliriz...çok..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ya bak arkadaşım ne basın nede bir başkası Kemal Kerinçsiz ve fuat turgut ile ilgili suçlu diyemiyorlar çünkü ellerinde kanıt yok kendileride bunu biliyor...Amaçları farklı çünkü.

Kemal kerinçsizin adı olayda geçmiş ,geçmiş ise ortada suç varmı?yok... İfadesi alınıyormuş Bırakında bir şüphe varsa alınsın ifadesi ifade alınmadan nasıl infaz edersiniz....Yada bunlara nasıl çanak tutarsınız.

Akp ciler Açıkca söyleyemiyorlar kuyruk acılarını....Çünkü düzenlerini bozuyor kerinçsizler....

Nasıl bitirebilirirler başka, bu insanları.

Ortada işlediğine dair bir suç varmı resmi kaynaklardan açıklanan bir şey varmı bunu söyleyin...

Gazetelerin yorum haberlerini deeğil,kerinsizin yetkili makamların açıkladığı haberlerini gösterin bana....

Medyayı çok iyi biliriz...çok..

Siz halaaa bu ****** vatanseverleri savunmaya devam edin aynen Susurluk cetesini savundugunuz gibi. Okuyan herkes kimin ne niyetli oldugunu iyi görüyor. Siz devam edin Ergenekonculari savunmaya.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Siz halaaa bu ****** vatanseverleri savunmaya devam edin aynen Susurluk cetesini savundugunuz gibi. Okuyan herkes kimin ne niyetli oldugunu iyi görüyor. Siz devam edin Ergenekonculari savunmaya.

:clover: , cok dogru ifade etmissiniz sayin ismokismo, tresekkür ederim size. Ben aynen yazdiginiz gibi kimin ne niyetli oldugunu biliyorum.

Saygilar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Insanlarin yazilan yazilardan ne anlamlar cikardiklarini anlamak icin Ergenekon diye ortaya atilan cete ile ilgili yazi yazanlara verdikleri cevaplardan anlamak mümkündür.

Bir cete cikarilmis ortaya,henüz sorusturma kapsaminda,hergün yeni bir isim ve suc ortaya atiliyor,henüz somut olan hicbirsey yok,birileri yargic kesilmis veryansin etmekte ve veryansin ederkende,sehit gazi pkk ermeni sözcüklerine basvurmaktadirlar.Simdi yarin bu adamlarin hepsi sucsuz bulunup serbest birakilsalar bu seferde yargiya yüklenip,*bakin derin devlet falan filan*diyerek baska bir tartisma konusu ortaya atacaklardir.Dünyanin tüm ceza kanunlarinda ayni prensip vardir.Sucu ispat edilmemis olan herkes sucsuzdur,dolayisiyle sucu ispat edilmemis olanlara dil uzatmakta o insanlarin kisisel haklarina tecavüz sucu olusturur.Yani fikir ve düsünce özgürlügü var ben suclarim demekle olmuyor.

Ortaya bir cete cikarilmis birtakim iddialardan bahsediliyor,hemen ulusal karsiti kesimler tam tam calmaya basladilar,calanlar kim onlara eslik edenler kim peki?

Dünyanin en büyük cetesi daha dogrusu cetelerin cetesi SOROZ cetesinin Türk medyasinin köselerine serpistirdigi adamlari bu tamtamlari calanlar eslik edenler ise ulusallik karsitlari yani bunlara hangi adi verirseniz verin cünkü böyleleri aynen isgal günlerindede vardi, bagimsizlik ve özgürlük mücadelesi verenlere eskiya diye saldiriyordular.Ama bu ülke bu isgal yanlilarina ragmen bagimsizligini elde etti hemde milliyetci güclerin cabalariyla.

Konumuz tabiiki Istiklal savasimiz ve kim karsi kim degildiyi arastirmak degildir,bugün ulusalci dendiginde kirmizi görmüs boga gibi saldiranlarin kimler oldugunu bilmekte yarar vardir.Ergenekon cetesini PKK ve Ermenilerin sirtindan milliyetcilik yapmakla suclayip dolayli olarak ulusalcilara dil uzatanlar aslinda ulusalcilara karsi ellerine saldirma firsati gecmis olmasinin keyfini yasamaya calisanlardir.

 

 

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

*Ben bir Türk milliyetcisiyim*

M.KEMAL ATATÜRK

 

Iyiki sordun,ulusalcilarla milliyetciler arasinda pek bir fark yoktur,eger ögrenmek istiyorsan ögrenmis oldun.Sizin milliyetci denildiginde akliniza ilk gelenin ne oldugunu söylememe gerek yok,cünkü sizler ancak öyle sartlandirilmissiniz.Milliyetci dendiginde,milletini vatanini bayragini seven demektir,ulusalcida ulusunu seven demektir.ulus ise bir hangi irktan ve kökenden olursa olsun bir ülkede yasayanlarin tümüne verilen addir.Türk devletine vatandaslik bagi ile bagli olan herkes Türktür.

Ulusalcilar veya milliyetciler üzerinden siyaset yapmayin,cünkü bu ülkede milliyetciler komünistler diye cok kanlar döküldü,yeniden hortlatmayin bunlari.Insan olmak zor degildir.Insan olmak icin bir ideolojiye sahip olmak gerekmiyor,insanlari sevebilmektir önmeli olan.Bu vatani milleti bayragi seviyorsaniz,savunuyorsaniz,sizde milliyetcisinizdir.yok aksi ise oda sizin bileceginiz birseydir,size kimse zorla sevde demiyor.Ama yatip kalkip milliyetcilere dil uzatmayin.Bu ülke milliyetciler sayesinde kurtuldu.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Insanlarin yazilan yazilardan ne anlamlar cikardiklarini anlamak icin Ergenekon diye ortaya atilan cete ile ilgili yazi yazanlara verdikleri cevaplardan anlamak mümkündür.

.

.

.

saygilarla

Ulusalcilarla Milliyetciler arasindaki farki dogrusu ögrenmek isterim, tabii varsa. Eger varsa nerede ayriliyorlar? Tesekkürler.

 

Insanlarin yazilan yazilardan ne anlamlar cikardiklarini anlamak icin Ergenekon diye ortaya atilan cete ile ilgili yazi yazanlara verdikleri cevaplardan anlamak mümkündür.

.

.

.

saygilarla

 

Kerincis demi Ulusalci? Bunu bilmiyordum gercekten. Ulusalci diye nitelendirdigin su internette yayinlanan "Türksolu" gazetesindemi bahsediyorsun?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

*Ben bir Türk milliyetcisiyim*

M.KEMAL ATATÜRK

 

Iyiki sordun,ulusalcilarla milliyetciler arasinda pek bir fark yoktur,eger ögrenmek istiyorsan ögrenmis oldun.Sizin milliyetci denildiginde akliniza ilk gelenin ne oldugunu söylememe gerek yok,cünkü sizler ancak öyle sartlandirilmissiniz.Milliyetci dendiginde,milletini vatanini bayragini seven demektir,ulusalcida ulusunu seven demektir.ulus ise bir hangi irktan ve kökenden olursa olsun bir ülkede yasayanlarin tümüne verilen addir.Türk devletine vatandaslik bagi ile bagli olan herkes Türktür.

Ulusalcilar veya milliyetciler üzerinden siyaset yapmayin,cünkü bu ülkede milliyetciler komünistler diye cok kanlar döküldü,yeniden hortlatmayin bunlari.Insan olmak zor degildir.Insan olmak icin bir ideolojiye sahip olmak gerekmiyor,insanlari sevebilmektir önmeli olan.Bu vatani milleti bayragi seviyorsaniz,savunuyorsaniz,sizde milliyetcisinizdir.yok aksi ise oda sizin bileceginiz birseydir,size kimse zorla sevde demiyor.Ama yatip kalkip milliyetcilere dil uzatmayin.Bu ülke milliyetciler sayesinde kurtuldu.

 

 

saygilarla

Ben sizin görüsünüze katilmiyorum sayin politika. 1. kendini ulusalci diye nitelendiren bir örgüt "Türk Solu", hicte sizin dediginiz gibi milliyetcile ulusalcilar arasinda fark yok demiyor. Hatta onlar MHP gibi partileri asiri derecede elestiriyorlar.

2. Ülkeyi sevmek icin illada milliyetci veya ulusalci olmak gerekmiyor. Ben ikiside degilim ama ona ragmen ülkemi cok seviyorum ve ülkemdeki her tütlü haksizliga karsi geliyorum.

3. Ülkeyi kurtaranlar sdece milliyetciler yaziyorsunuz, yanlis. Her kesimden insanlar kurtulus savasinda mücadele ettiler. Onlarin hakkini yemeyelim.

4. madem milliyetcilerle ulusalcilar arasinda bir fark yok, neden kendilerini farkli farkli ifade ediyorlar ve birbirlerine karsilar

Saygilar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Okadar ilgincki,Diyarbakirda dernek kurarak Irak'a Kürt gencleri silah egitimi icin gönderen Ibrahim Güclü,bütün bunlardan polisin haberi oldugunu ileri sürmektedir.Büyük cete diye ortaya cikarildigi söylenen ve tümünün ulusalci isimler oldugu söylenen Ergenekon'un PKK nin ve Fetullahci emniyet güclerinin bir oyununa geldigi nasilda siritmaya basladi.Bir tarafta PKK nin gizli eylem calismalarina seyirci kalinirken diger tarafta ulusalci güclere karsi yalan ve carpitma iddialarla sorustuma acilmaktadir.Türkiyede neler olup bittiginden kimsenin haberi yok.Türkiye bir yerlere itilmektedir,AB Erdogan'a baski yaparak artik kriterlerin kabul edilmesini ve uygulanmasini istemektdir,bu kriterler;Ermeni sorunu,Güneydogu sorunu,Kibris sorunu,Fener patrikhanesi ve ekumenlik,Heybeliada ruhban olulunun acilmasi,Akdeniz'de Yunanistan'in 12 mil dayatmalari,301.maddenin kaldirilmasi bunlarin yanisira türban ve yeni anayasanin oldu bittiye getirilerek cikarilmasinin hesaplari vardir.Surasi bir gercektirki,ulusalcilar var oldugu sürece Erdoganin Türkiyede rahat rahat istedigini yapmasi olanaksizdir.Bu nedenle ulusalcilarin susturulmasi en azindan bir gözdagi verilmesi gerekmektedir.Dün YASAR BÜYÜKANIT pasanin türbanla ve TSK ile ilgili sözleri balyoz kadar agirdir anlayanlar icin,ama demekki anlamayanlar varmiski ,AKP li Burhan Kuzu o sözleri Yasar Büyükanit'in kisisel görüsleri oldugunu söyleyebilmistir.Aslinda Burhan Kuzu o sözlerin altinda ezilmesi gereken biridir ama ezilmis olmamak icin bir hezeyan savurmustur.Bazen insanlarin agzindan cikanlari kulaklarinin duymamasi gibi Burhan Kuzu'nun böyle bir aymazliga düsmeside ibret vericidir.Ve AKP nin herseye ragmen bu ülkede ben istedigimi yaparim zihniyetini devam ettirdigini gösteren bir belgedir.O zaman devam edin bakalim,yarinlar neler gösterecek.

 

 

saygilarla

 

Öncelikle sunu belirtmemde yarar vardir,benim söylediklerime katilip katilmamak sizi ilgilendirir beni degil,ben görüslerime katilin diye reklam yapmiyorum,bende kendi görüslerimi acikliyorum aciklarken ivir zivirlarla degil gercek argümanlarla ugrasiyorum.

Öncelikle sizin hem vatansever oldugunuzu iddia etmeniz ve ayni zamanda,vakiflari,Ermenilerin mallarinin mülklerinin geri verilmesini savunmaniz Lozanin delinmesi anlamina gelen sözler sarfetmeniz sizin pekte vatanseverlikle ilginiz olmadigini veya bu konular üzerinde fazla bir bilgiye sahip olmadiginizi gösterir.

Vatanin savunmasi icin vatansever olmak gereklidir,vatansever olmayanlarin vatani savunduklarini ilk sizden duyuyorum.Bu ülkeyi kurtaranlar milliyetcilerdi sizin her kesimden dediginiz insanlar milliyetci insanlardi,yazari,aydini,gazetecisi,askeri köylüsü vs,bunlarin hepsi bu vatani savunmak icin seferber oldular,milliyetci olmayanlar ise bu ülkeyi savunanlara kurtulus savasi verenlere eskiya diyenlerdi.Sizin tarihinizde belki farkli yaziyordur olabilir.

Tekrar ediyorum,benim görüslerime katilmis olsaniz bile katilmaniza karsiyim,cünkü bir insanin fikri ne ise zikride o dur.Siz Lozana karsisiniz benim görüslerime katilsaniz ne olur katilmasaniz ne olur.Siz Türkiye üzerinde oynanan oyunlari bilerek veya bilmeyerek hüküm yürütmektesiniz,benim görüslerime katilsanizda olur katilmasanizda,benim bir tarafim eksilmez.

 

 

 

saygilarla

 

........Ergenekon kavrami öteden beri *DERIN DEVLET*olarak gösteriliyordu.

Türkiye'deki NATO güdümlü KOMÜNIZMLE MÜCADELE operasyonunun genel adi olarakda kullanildi.

Asil dikkat cekici olan ise;AKP ye yakinligi bilinen gazeteci FEHMI KORU bu duruma isaret ettikten sonra simdiki ERGENEKON'un tasviyesinin

5 Kasimda Tayyib Erdogan-George W. Bush görüsmesinde kararlastirildigini söylemesidir.

Demek ki Ergenekon veya baska bir ad bile olsa veya örgüt söz konusu olmasa dahi söz konusu faaliyetlerden en cok rahatsiz olan güc ABD derin devletidir.

ABD baskaninin dügmesine bastigi bir operasyonda ERGENEKON adinin kullanilmasi cok manidardir.

ERGENEKON adini Tuggeneral VELI KÜCÜK Türk'lerin en kötü sartlardan nasil ciktigini anlatmak icin kullandigi bir kavramdi,böyle bir operasyona ERGENEKON adinin verilmesi operasyonun Türk milletine yapildigi fikrini dogururki bunun tahribati cok agir olur ve sonuclarida.

ERGENEKON'la TSK ya tasarlanan bir operasyon ise Türk'lerin Anadolu'dan atilmasi sonucunu dogurur kiyeniden ERGENEKON sartlarina dönmüs oluruz.

Yoksa operasyona bunun icinmi ERGENEKON adi verildi!!

 

ARSLAN BULUT

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben sizin görüsünüze katilmiyorum sayin politika. 1. kendini ulusalci diye nitelendiren bir örgüt "Türk Solu", hicte sizin dediginiz gibi milliyetcile ulusalcilar arasinda fark yok demiyor. Hatta onlar MHP gibi partileri asiri derecede elestiriyorlar.

2. Ülkeyi sevmek icin illada milliyetci veya ulusalci olmak gerekmiyor. Ben ikiside degilim ama ona ragmen ülkemi cok seviyorum ve ülkemdeki her tütlü haksizliga karsi geliyorum.

3. Ülkeyi kurtaranlar sdece milliyetciler yaziyorsunuz, yanlis. Her kesimden insanlar kurtulus savasinda mücadele ettiler. Onlarin hakkini yemeyelim.

4. madem milliyetcilerle ulusalcilar arasinda bir fark yok, neden kendilerini farkli farkli ifade ediyorlar ve birbirlerine karsilar

Saygilar

Bakın sevgili ismokismo Sıradan her gördüğünüz int.sitesi ne ulusalcıları bağlar nede milliyetçileri,Örnek verdiğiniz Türk soylu kendini ne kadarda ulusalcı görsede ,kendini ulusalcı diye tanımlayanları temsil ediyor anlamına gelmez.

Buna benzer bir çok site var örn.kürşad diye site Sözde milliyetçi bir site ,milliyetçilik adını kullanmış ama milliyetçileri kötülemekten kendi faşist düşüncelerini ya bilerek ,yada milliyetçileri kötü göstermek adına çok şeyler söylüyorlar.

Biz burada fikirlerimizi açıkca söylüyoruz...Hangi parti olursa olsun eleştirilecekse eleştiriyoruz...Bazı karşı olduğumuz konularda Diğer terör örgütü adına meclise gelenleri görmezden gelip mhp gibi partileri bozguncu olarak gösterirseniz,kusura bakmayın ama önce diğer bozguncuları görün derim.

Eğer fikrini kabullendiğimiz ulusalcı ,milliyetci site istiyorsanız..''cevizkabuğu'' yada ''bozok ''dan fikirleri öğrene bilirsin.

Ayrıca size o yada bu olun demiyor...Adı ne olursa olsun fark etmez yeterki ülkeni sev.seversen zaten sorunumuz olmaz...severseniz ermenlere yerlerini verelim ,yada türkler ermenileri kürtleri katletti deyip iftira atanlara çanak tutmayalım..ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görmezden gelmeyelim...

İsrailin,Almanın yaptıkları münafıklıkları kendimizden bilmeyelim..

 

Ülkeyi kuranlar elbette milliyetçilerdir bu milliyetçilik duygusu olmadan nasıl kazanacaklardı...unutmayın her insanda bu duygu vardır.milliyetçilik duygusu olmayan biri neden savaşsın..?

 

Ulusal:''milli ''

Ulus: 'Millet''demek

ulusallık:"Milliyet davası demek

 

Milliyet: Millete özgü olma ,millî olma

Milliyetçi: Milliyet ilkesini benimseyen, milliyetsever, ulusçu demek..

 

Arasındaki farkı görebildiğinizdir.

 

Birbirlerini farklı ifade etselerde, gidiş noktaları ayrı olabilir fakat buluştuğu nokta aynıdır,bir birlerine karşı değillerdir...ortak noktaları bir dir,vatanın ve millet in davası.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

göstermeli,k operasyon bunlar

asıl dinazorlar dısarda kol geziyor ve bu alınanlarda bırakılacak cok az cezayla

ve yine terör estirmeye devam edecekler

Susurluk cetesinin yargilanma sürecinde yasdigimiz o görüntüleri herhalde yakinda yine görecegiz, hani meshur bagirmalar varya "Türkiye sizinle gurur duyuyor". Önüne gelen Türkiye'yi kurtarma veya Türkiye sevdasi adina kendi bildigini yaparsa ve bunun da adi milliyetcilik ve ulusalciksa vay halimize derim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Pkk'ya yapılan operasyonlardanı bahsediyorsunuz?

 

Evet haklisiniz unutmus galiba arkadas yazmayi. Bu yapilan operasyonlar sadece Ergenekona degil PKK yada ayni sartlarda yapiliyor. Yillardn beri PKK bitti bitecek diye kulagimiza küpe oldu. Yakinda mermilerimiz biterse hic sasmayalim. Zaten söylenene göre Ergenekon ile PKK ortak calisiyorlar. Dogal olarak ikisinede ayni operasyonlar düzenleniyor, yani göstermelik anlayacaginiz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Evet haklisiniz unutmus galiba arkadas yazmayi. Bu yapilan operasyonlar sadece Ergenekona degil PKK yada ayni sartlarda yapiliyor. Yillardn beri PKK bitti bitecek diye kulagimiza küpe oldu. Yakinda mermilerimiz biterse hic sasmayalim. Zaten söylenene göre Ergenekon ile PKK ortak calisiyorlar. Dogal olarak ikisinede ayni operasyonlar düzenleniyor, yani göstermelik anlayacaginiz.

Bırakın arkadaşım bu propagandaları..Sizin aklınız alıyormu pkk ile iş birliği yapabileceğine..

Adamların Davası pkk ile zaten..iki avukat göz altına alınıyor...bunlardan biri

 

 

Av. Fuat Turgut :İmralı davasına şehit aileleri ve Türk Dünyası Kültür ve İnsan Hakları Derneği adına müdahil olarak katıldı. Apo'ya yönelttiği sorular aylarca basının gündeminde kaldı ve pkk ya karşı mücadelede bulundu..

 

************

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Cok fazla gundemle ilgili değilim bugunlerde ama basit bir iki ayrıntıya dikkat ediyorum sürekli.

Son ergenekon denilen sözde çete tutuklamaları, ulkenin her yerinde ne kadar faili mechul bir suc varsa bir şekilde ucu bu cetenin bireylerine baglandı. Su anda yargıda olan davada eger butun bu faili mechuller cözülecekse gercekten buyuk iş yapıyor demekki polisimiz. Basında cıkan haberler ve mansetler akılda kalanların ortak paydası bu cete uyelerinin ulusalcı milliyetci ve eski ordu mensubu oldugudur. Hatta işlenen suclardan cok bu sıfatlar öne cıkartılıyor sizce bu garip değil mi?

 

Örneğin bir cami hocasının psikolojik sorunları olsa ve hırsızlık yapsa yada sapıklık yapsa bu butun hocaları töhmet altında bırakırmı? elbetteki bırakmaz. Ama siz elinizdeki yayın organlarıyla surekli bu hocanın hoca kimliginden bahsedip bunu öne cıkartırsanız insanların aklında soru işareti bırakırsınız hocalara karsı.

 

Evet belkide gercekten bu ergenekon dosyasında tutuklananların hepsi suclu ama neden surekli olarak ordu-ulusalcı-milliyetci kavramlarından bahsediliyor hic merak etmiyormusunuz?

 

Son bes altı yıldır nrdeyse en kucuk adli olayda bile sucluların surekli olarak orduyla yada milliyetcilikle ilgileri arastırılıp medyaya bu sekilde haberler yapılması emrediliyor. Psikolojik bir savastır bu... Gectigmiz yıla kadar bu ulkede milletin en guvendiği kurum kimdi?

 

Bir insanın güvenini nasıl yıkarsınız?

 

Çamur at izi kalsın....

 

Vanda bir üniversite rektörü ve yardımcısı hakkında açılan bir dava vardı... Sonucunu bilen yada merak eden var mı?

Rektör yardımcısı intihar etti...

Rektör ve rektör yardımcısı sucsuz bulundu...

Neden suclandılar?

Üniversitelerindeki irticai olusumları engelleyip tarikatların karsısında dimdik durdukları icin bu ulkenin devleti tarafından suclandılar....

sonuc?

 

Durmak yok yola devam....!!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Fetullah sebekesine, dune kadar dinsel bir cemaat olarak bakildi, hatta bu bakisin icinde biraz hosgoru ve sempatide vardi!!! Ama zaman icinde takke dustu kel gorundu!! Iclerinde gercekten inanmis saf Muslumanlari bir kenara ayirirsak.Fetullah'in Muslumanliktan ote Islam'i yok etmek icin organize edilmis bir ajan oldugunu goruruz!! Bizim gozden kacirdiklarimiz zamanla, daha bariz olarak ortaya cikti!!

Gorduk'ki: alt Dinsel Inanclarini Yasamaya Calisan Bir Cemaat Degildir. Uluslararasi Alanda At Kosturan, Son Derecede Tehlikeli

Baglantilariyla, Ekonomik kaynaklari ile, egitim kurumlariyla, Ulkemizin yuz yuze oldugu tehdit ve tehlike dizinidir.. Fetullah sebekesi. "BD ve INGILIZ ALASIMLI" oralarda dizayn edilmis, Islam'in icini bosaltip Turklugu acz icine dusurmekle gorevlendirilirmis bir Vatikan kuklasidir!!

 

Fethullahcilar, mevcut ekonomik kaynaklarini yapilabilecek en akilci ve en degerli alana, egitim yatirimina tahsis ettiklerinden, diger

seriatci yapilanmalara kiyasla, ulkemizin sadece bugununu degil, daha cok gelecegini tehdit etmektedirler.

 

--- Tk'ya sizmakta zorlanan ama buna ragmen yilmaksizin girisimlerini surduren fethullahcilar, istihbarat birimlerindeki kadrolarini,

alternatif silahli kuvvetler olarak algilamaktadirlar. bununla birlikte adliye ve mulkiye kadrolasmasi ise, bu gucu daha da pekistirecek ve devletin icten ele gecirilmesini ya da bir baska ifadeyle devletin kansiz teslim alinmasini temin edecektir.

 

1980'li yillarin baslarindan itibaren polis okullarina ve polis akademisi'ne sizarak burada kadrolasan ve daha sonra personel, egitim,

bilgi-islem, terorle mucadele, istihbarat gibi birimlerde koklesmeye calisan Fethullahcilar, istihbarat birimlerinin yani sira, var

olduklari her yerde ve ortamda, seyhleri f.gulen'in kaset ve kitaplarindaki "tedbir ve temkin","taktik ve strateji" iceren direktiflerinin geregini yerine getirerek bugunku guc duzeylerine erisebilmislerdir.

 

Ankara DGM F. gulen iddianamesi'nde soyle denmektedir:

 

"F.Gulen gurubunun basta milli egitim ve emniyet teskilati olmak uzere butun devlet kadrolarina sizma calismalari yaptigi ve onemli olcude

muvaffak oldugu bilinmektedir."

 

istihbarat daire baskanligi'nin 10 mart 1992 gun ve 1992/79 sayili yazisinda soyle denilmektedir:

 

"...Ankara polis koleji ogrencilerinin % 50'sine yakin bir kesimi ile cesitli sekillerde temas kuran orgut elemanlari, kendilerine yakin

olanlar uzerindeki ajitasyon calismalarini sistemli olarak yurutmektedirler."

Yukarda belirtilen buyuk bir bolumu gerceklesmistir!!

 

"...Gelecekte emniyet teskilati'nin burokratlarini olusturacak polis koleji ogrencilerinin, koleje seciminden itibaren her asamada

sistematik bir calismanin yurutuldugu gorulmektedir."

 

emniyet genel mudurlugu'nce yayinlanan istihbarat bulteninin 70 no'lu nushasindan bir alinti:

 

"GURUBA AIT,ULKEMIZDE FAALIYET GOSTEREN EGITIM-OGRETIM KURUMLARINDAN BAZILARI ASAGIDA BELIRTILMISTIR:

 

Izmir yamanlar fen lisesi,

Istanbul fatih koleji,

Istanbul safiye sultan kiz lisesi,

Mersin yildirim han lisesi,

Ankara Samanyolu Lisesi,

Van serhat lisesi,

Denizli server lisesi,

Erzurum aziziye lisesi,

Erzincan Otlukbeli Lisesi,

Eskisehir Ertugrul gazi lisesi,

Sakarya isik lisesi,

Manisa sehzade Mehmet Turk Lisesi,

Aydin nizami erkek lisesi,

Fatih universitesi."

 

YAYIN ORGANLARI

 

Gurubun yayin organlari arasinda "sizinti dergisi, yeni umit, aksiyon zaman gazetesi, Samanyolu tv",kuruluslari arasinda da "Akyazili orta

ve yuksek egitim vakfi, Turkiye ogretmenler vakfi,Turkiye gazeteciler ve yazarlar vakfi" gosterilmistir.

 

ANKARA EMNIYET MUDURLUGU'NCE HAZIRLANAN RAPORDAN BIR ALINTI:

 

"f.gulen'in olusturdugu orgut, devletin laik yapisini yikmak amaciyla kurulmus olup, istisare kurulu, bolge imamlari, sehir imamlari, semt

imamlari, ev imamlari gibi illegal yapilanmayla butun ulkeyi bir ag gibi sarmistir. yine bu illegal yapilanmaya bagli olarak yurt icinde ve yurt disinda legal gorunuslu sirket, okul ve vakiflara sahip bulunmaktadir. bu legal ve illegal yapilanmasi ile buyuk ve guclu gorunum arz eden orgut, halk uzerinde bir manevi cebir ve baski yaratmaktadir."

 

Gozonunde tutulmasi gereken onemli bir husus; fethullahci orgutlenmenin, emniyet teskilati icinde bugune kadar nicin cozulemedigidir. Bunun da en onemli nedeni, cozecek makam sahiplerinin, birtakim siyasal denge hesaplari ve de koltuk endiseleri ile konuya soguk bakmalari,risk ustlenmemeleridir.

 

ISTE BIRTAKIM GARIPLIKLER:

 

--- 10 kasim 1996'da "inancimiza saygi duyulmadigi bir donemde, icim kan aglayarak bugunku torenlere katildim" sozleriyle unlenen kayseri eski belediye baskani refah partili sukru karatepe hakkinda DGM'NIN bilirkisi olarak atadigi prof. dr. ali safak, karatepe'yi aklayan bir rapora imza atanlar arasindadir. safak, polis akademisi'nde gorevinin basindadir!

 

--- polis kolejindeki toplam 731 ogrencinin %53'unu olusturan 388 ogrencinin, fethullahci yapilanma icinde yer aldigi belirtilmektedir..2001 yili mezunlari arasinda bu oran %67 olarak kaydedilmektedir.

Simdi bu sahislar emniyet icinde onemli noktalari tutmus bulunmaktadirlar!!

 

malesef sayin LostsouL Durmak yok yola devam demek zorunda kaliyoruz....!!!!

 

:shuriken:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Lütfen sayın Fethullah hocamıza laf söylemeyiniz... hz fethullah hocamız bir bilim adamı statüsünde hatta bilirkişi ve danısman gibi hukumetimizn ust duzey yoneticilerine yardımcı olmaktadırlar.. siz abartıyorsunuz. Boyle mümin inanmış insanları lekeliyorsunuz sice hic yakıstıramadım dogrusu..:P

 

adam binlerce aileye gence ekmek vermiş yardım yapmıs neyinize yetmiyor... daha ne yapsın.. ucretsiz egitim veriyor cocuklarınıza bu ulkeye dunya kadar vergi öduyor daha ne yapsın.. adamın hakkı istedigi gibi bölücülük yapmaki ulkeyi peşkeş cekmek. İslamiyeti kötülemek ve kendi cıkarları icin kullanmak.!!!

 

karnınızı doyuruytor işte ac kalmıyorsunuz neyinize yetmiyor.. oturun oturdugunuz yerde...

 

iki cuval kömür icin oy satarken sorun yok ama adamın biri kalkıp ajanlık yaparken canınız sıkılıyor öylemi.. oda karnınızı doyuruyor digeride... sizin icin ülke bölünmüş ulke elden gitmiş ne farkeder... !!!

 

Durmuyoruz zaten artık kimse durduramaz bizi.. Yola Devam...!!!!!!!

 

 

 

;)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Cok fazla gundemle ilgili değilim bugunlerde ama basit bir iki ayrıntıya dikkat ediyorum sürekli.

Son ergenekon denilen sözde çete tutuklamaları, ulkenin her yerinde ne kadar faili mechul bir suc varsa bir şekilde ucu bu cetenin bireylerine baglandı. Su anda yargıda olan davada eger butun bu faili mechuller cözülecekse gercekten buyuk iş yapıyor demekki polisimiz. Basında cıkan haberler ve mansetler akılda kalanların ortak paydası bu cete uyelerinin ulusalcı milliyetci ve eski ordu mensubu oldugudur. Hatta işlenen suclardan cok bu sıfatlar öne cıkartılıyor sizce bu garip değil mi?

 

Örneğin bir cami hocasının psikolojik sorunları olsa ve hırsızlık yapsa yada sapıklık yapsa bu butun hocaları töhmet altında bırakırmı? elbetteki bırakmaz. Ama siz elinizdeki yayın organlarıyla surekli bu hocanın hoca kimliginden bahsedip bunu öne cıkartırsanız insanların aklında soru işareti bırakırsınız hocalara karsı.

 

Evet belkide gercekten bu ergenekon dosyasında tutuklananların hepsi suclu ama neden surekli olarak ordu-ulusalcı-milliyetci kavramlarından bahsediliyor hic merak etmiyormusunuz?

 

Son bes altı yıldır nrdeyse en kucuk adli olayda bile sucluların surekli olarak orduyla yada milliyetcilikle ilgileri arastırılıp medyaya bu sekilde haberler yapılması emrediliyor. Psikolojik bir savastır bu... Gectigmiz yıla kadar bu ulkede milletin en guvendiği kurum kimdi?

 

Bir insanın güvenini nasıl yıkarsınız?

 

Çamur at izi kalsın....

 

Vanda bir üniversite rektörü ve yardımcısı hakkında açılan bir dava vardı... Sonucunu bilen yada merak eden var mı?

Rektör yardımcısı intihar etti...

Rektör ve rektör yardımcısı sucsuz bulundu...

Neden suclandılar?

Üniversitelerindeki irticai olusumları engelleyip tarikatların karsısında dimdik durdukları icin bu ulkenin devleti tarafından suclandılar....

sonuc?

 

Durmak yok yola devam....!!!!

Sayin Lostsoul,ytkardaki yazilarimin en sonuncusunda bu Ergenekon olayi ile ilgili bir ayrinti yazdim,sanirim sordugunuz sorunun cevabi orada vardir.Bu konuda sizinle hemfikirim,amac TSK dir.Ergenekon adi ilk dega gecmiyor,ve Ergenekon operayyonu denilmesi cok ve cok manidardir.

Dün Hürriyet gazetesinde HADI ULUENGIN'in bu konuyla ilgili yazmis oldugu ve amacini asmis olan yazinin en son cümlesi söyledir;

...Ah*TÜRK'LÜK*ve Ah*ORTODOKSLUK*

sizlerin kutsal ittifaki meger nelere kadirmis!

Iste SOROS cetesinin gazete köselerine serpistirdigi ve AB fonlarindan faydalanan gazetecilerden birisinin ibret dolu karalamasindan bir cümle.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bu yazılar size ait değilmi?nereye kadar ****** çabaları!Polislerin falan verdiği ifadelerden bahs etmiyoruz.Anlamamakta ısradiyorsunuz yada her zamanki gibi anlamazdan geliyorsunuz.Son bir kez daha diyorum ister anlayın ister anlamayın. siz değilmisiniz Dış servisler yapmadı diyen,Şimdide içişler vs gibi yetkili makamlarmı yaptırdı diyorsun*Açıkça kıvırmadan konuşunda bizde ona göre cevabını verelim.

Yarında vatan sever içişleri bakanlığı derseniz hiç şaşırmam...Şimdi bu yazılardan onur ,şeref sahipleri payını alacaktır..

 

Eli kanlı katilleri, teröristleri, bozguncuları "vatansever , milliyetçi" diye savunmak için bu kadar uğraşmak, sağa sola sataşmak. Cidden komik :)

 

Böyle her gelişen olay için bu ülkede maltazorlara yönelik bir propaganda vardır "yabancı servisler yaptı". Sanırsınki bu ülkenin gümrük kapıları yok. öyle her isteyen istediği gibi giriyor içeri, istediğini yapıyor çıkıyor. Haşa devlet içinde çeteler falan yok :)

 

Bir terör örgütüne emniyet operasyon düzenlemiş. Üyeleri tutuklanmış. şakşakçıları sanki karşılarında çocuk varmış gibi sloganlar atıyorlar. Neymiş efendim bu adamcağızlar vatanı savunuyormuşta, ondan tutuklanmışlar.

 

Vatan savunmasına bakarmısınız. Cumhuriyet gazetesini bombalamak, danıştay binasına saldırıp danıştay üyelerini öldürmek. Var olan devleti yıkıp yeniden devlet kurmak. Uyuşturucu satıcıları, PKK ile bağlantılı mafya bozuntuları, eski hizbullahçılar, haraç çeteleri. Bir araya gelip terör örgütü kurmuşlar. Amaçlarıda neymiş "vatanı savunmak". Vatan zaten, uyuşturucu satıcılarıyla, mafya bozuntularıyla, pkk lılarla, hizbullahçılarla savunulur dimi.

 

Gerçi herkesin yazdığını ciddiye almamak gerekir. Dün forumun en ateşli AKP savunucuları şimdi, en ateşli AKP karşıtı oluveriyorlar. Dün ona buna "darbeci" bilmemneci diye laf yetiştirenler. Şimdi darbe düzenleme hedefinede sahip bir terör örgütünü savunuyolar.

 

Ama cidden o kadar çabuk ağız değiştirenler vaki. İnsanı eğlendirebiliyorlar :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Daha simdiden tehdite basladilar,ergec kabulleneceksiniz!

Neyi ve kim kabullenecek,yobazligimi?Karanligimi?Allahi kendilerine oyuncak edenlerimi?kim kimi kabullenecek dersiniz,Sizin bugünkü basariniz Islam sayesinde olmadi cünkü Islam diye birsey birakmadiniz ortada,Arap geleneklerini din yapip insanlara yutturmaya calistiniz ve insanlarda yuttu,iste basariniz bundandir.84 yildir basvurmadiginiz hile kalmadi,cagdas olmamak icin **********

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.