Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl düşündümde bidanem sen bana doğum günü hediyesi almadın bak erbaya kurabiyeye nutella sürmüş sendende böyle cin fikirler bekliyorum anladımmmm sankimm kahve içiyim fincanıııı gönderiyim falımla beraber
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl kısss olmadı ama hediye sana değil bana hıııı ya bana da olsun ya
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl ama goğum günü benim kıskandı yine :grin: benim deee vardı kıskanmak mı ben mi aaa hiç olur mu öyle şey
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 16 yıl Hadi gel yaptım gel.. oyy oyyy kıyamadın demi bana aman ama tamam fallarda benden
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl ayy bu kız hasta imiişş bendee ona bi nane limon yapıverdim oyy oyyy pek de bir sevindim birden zahmetler verdim sana ellerine sağlık
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl Hiçbişeycik olmaz canım merak etme Karda yuvarlanırken iyiydi dimi
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl Hiçbişeycik olmaz canım merak etme Karda yuvarlanırken iyiydi dimi acımasızzz kötü adam nolucakkk bogazım çok agrıyorrrr
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl acımasızzz kötü adam nolucakkk bogazım çok agrıyorrrr hay allah yaa
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl Senin suçların arttı gııck kızzz nolcek ne suçu sen bana artık hiç fal bakmıyorsun diye öyle yapmıştım bağır tabi annem yok ya
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl ne suçu sen bana artık hiç fal bakmıyorsun diye öyle yapmıştım bağır tabi annem yok ya sardunyamla baktıkkk biz... annecimi görmeye gittim ben annen nerde yaa cidden özledik valla yaa
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl bilmiyorum.... terk etti beni fal isterim ben de güzel bir kahve şart :P
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Çıkss bu böyle olmıcak dedim ve gelirken bak sana ne getirdim sevgili Deniz kısı buda tamam artık herşey hazır diledigince yap ve fallara bak artık ama önce banaaaa
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl işte kahvecikkler geldi ama lutfen guzel bak bak... sonra konusmam, gerçekten bi fal istiyorum senden gerçek bi fal
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.