Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 nankör diyolar senin gibisine cadıcım papatyalar mı dedin bak şimdi geliyor hemde mayıs olanlarından deniz kızı canem sen bakma bu cadıya gene asabiyeti üzerinde anlaşılan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 kısss geldim işte ne dedikodumu yapıyosun meşgül falan diye yalanda değil ya çok öptüm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 kısss geldim işte ne dedikodumu yapıyosun meşgül falan diye yalanda değil ya çok öptüm hoş geldinn cadı nerdesin aa pardon yalan da degildi yaa bende öptüm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 kısımmm ben işteyim işe girdim artık karşında koskaca halkla ilişkilerde çalışan biri var sen nerelerdesin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 oooo aman efendim ne güzel ben tatildeyim ama hastalandım sanırım denize giremiyorum iki gündür şaannşş bu ara benden yana değil sanırım işler nasıl şikerim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 işler iyi şikerim....dün bir bugün iki :lol: yaz için işe girdim eylülde çıkıcam kep törenin nasıldı kısss çok merak ediyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 güzeldi ama yoruldum bayağıı bir ara resimleri atarım şikerim bakarsın ben gitmeliyim şikerim öptüm sende işine sonra karışmam Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 1 özel mesajınız var bu iletiye dikkat et kabusun olurum yoksa senın :lol: öptüm şikerim byeeesss Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 şikerimm adı üstünde özel mesaj sen neden merak ettin bu kadar anlamadım ki yanee Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Aaaaaa olarmı Deniz kısı bak hasta idim ama senin için kalktım dene yaptım... afiyet olsun şeker olsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 ben geldimmmm pazar sabahı bu saatte kahvaltı var mı benim için Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 ben geldimmmm pazar sabahı bu saatte kahvaltı var mı benim için olmaz mı hic cimcimem yani bekle hazır hemen Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 sagına soluna arkana önüne yanına başkaaa bak iştte ordaaaaaaaa bikeremmmm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 ama yok hani çikolatam Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 sıcakta napcann kızım cikilotayıı sen bakmıyosunki görebilsenn iyi bak diyorum ben demi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 o zaman gel çikolatalı dondurmada anlaşalım :lol: yok diyorum ya da ben göremiyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 yaaa müzikten nefret edicem yakında artı açık havada evin yakınlarında yapılan dügünlerden de nasıl bir zevktir nasıl bir kulaktır yA bu insanlar anlamak mümkün degil... çıldiriicimm yakında Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 yaaa müzikten nefret edicem yakında artı açık havada evin yakınlarında yapılan dügünlerden de nasıl bir zevktir nasıl bir kulaktır yA bu insanlar anlamak mümkün degil... çıldiriicimm yakında kıss pamuk yok mu evde tıka kulaklarına olsun bitsin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 ablacım ya müzik bitti ama neden sagnak bir yagmur ... ben böyle şansa var ya.. az önce o kadar ugras elinde yıka camaşır sonra özenle as birden bire ıslansın yok bugün bende var bişiy de gülüyosun demi şimdi sen benim gibi:) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 ablacım ya müzik bitti ama neden sagnak bir yagmur ... ben böyle şansa var ya.. az önce o kadar ugras elinde yıka camaşır sonra özenle as birden bire ıslansın yok bugün bende var bişiy de gülüyosun demi şimdi sen benim gibi:) Bu devirde böle kız Aferin kıs sana elindemi yıkadın çamaşırları Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Bu devirde böle kız Aferin kıs sana elindemi yıkadın çamaşırları ee sıkıyorsa yıkama tabi ögrenci evi olunca aahh annem görseydi çook duygulanırdı kesin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 yaaa müzikten nefret edicem yakında artı açık havada evin yakınlarında yapılan dügünlerden de nasıl bir zevktir nasıl bir kulaktır yA bu insanlar anlamak mümkün degil... çıldiriicimm yakında canımmmm sen çıldırma ama ben de böyle bi düğün yapsam Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 canımmmm sen çıldırma ama ben de böyle bi düğün yapsam şikerim müzik konusunda anlaşalım yoksAAA senin dügün falan dinlemem dügünde bile çıladarabilirim. şuan hala devam ediyor bu muhteşem muzik nasıl bir dügünmüş ya adamlar yıllarca evlenmeyi mi beklemiş bilmiyorum ki. müzikten nefret etcam nerdeyse. zeyno anlaşalım şikerim ben söylerim senin dügünde en iyisi böyle olsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 denizcim canımmm bence seen söyleme bir pazar sabahı yine burdayım :w00t: püüüüfffffffffffffffffffffff.................... mesaj at kız bana iletişim kuralım dumanla olmiyi..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.