Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

()()()() Deniz_Kızı ()()()() Anı Defteri......,,

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

nankör diyolar senin gibisine cadıcım :D

papatyalar mı dedin bak şimdi geliyor hemde mayıs olanlarından :wub:

deniz kızı canem sen bakma bu cadıya gene asabiyeti üzerinde anlaşılan :P

• Cevaplar 505
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
yaaa müzikten nefret edicem yakında -_- artı açık havada evin yakınlarında yapılan dügünlerden de nasıl bir zevktir nasıl bir kulaktır yA bu insanlar anlamak mümkün degil... :angry:;)

çıldiriicimm yakında :chris:

kıss pamuk yok mu evde :unsure: tıka kulaklarına olsun bitsin :D

Gönderi tarihi:

ablacım ya müzik bitti ama neden sagnak bir yagmur B) ... ben böyle şansa var ya.. az önce o kadar ugras elinde yıka camaşır sonra özenle as birden bire ıslansın yok bugün bende var bişiy de :unsure: gülüyosun demi şimdi sen :lol: benim gibi:)

Gönderi tarihi:
ablacım ya müzik bitti ama neden sagnak bir yagmur B) ... ben böyle şansa var ya.. az önce o kadar ugras elinde yıka camaşır sonra özenle as birden bire ıslansın yok bugün bende var bişiy de :unsure: gülüyosun demi şimdi sen :lol: benim gibi:)

Bu devirde böle kız :unsure: Aferin kıs sana elindemi yıkadın çamaşırları :D

Gönderi tarihi:
yaaa müzikten nefret edicem yakında -_- artı açık havada evin yakınlarında yapılan dügünlerden de nasıl bir zevktir nasıl bir kulaktır yA bu insanlar anlamak mümkün degil... :angry:;)

çıldiriicimm yakında :chris:

canımmmm sen çıldırma ama ben de böyle bi düğün yapsam :lol::P:D:wub::hug:

Gönderi tarihi:
canımmmm sen çıldırma ama ben de böyle bi düğün yapsam :lol::P:D:wub::hug:

şikerim müzik konusunda anlaşalım yoksAAA senin dügün falan dinlemem dügünde bile çıladarabilirim. şuan hala devam ediyor bu muhteşem muzik :stuart: nasıl bir dügünmüş ya adamlar yıllarca evlenmeyi mi beklemiş bilmiyorum ki. müzikten nefret etcam nerdeyse. zeyno anlaşalım şikerim ben söylerim senin dügünde en iyisi böyle olsun :blushing::wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.