Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Hic gulecegim yoktu yahu,

Yok mu bu ulkenin yasama ve yargi organlari. Yok mu yurutme organimiz. Rektorler ve ordu mensuplari lutfen kendi islerine baksinlar. Yasama, Yargi ve Yurutme onlarin isi degil!

Nasil kalkip rektorlerin dedikleri ya da Buyukkanit'in dedikleri esas olarak alinir turban meselesinde? ******* Rektorlerimiz gorevlerini yerine getiremiyorlar ve sonuc larak cok dusuk seviyeli yuksek ogretim olayi mevcut. Bir de kalkip bunlari siyasete karistirmaya calisiyorsunuz!

Olacak is degil![/b]

Gönderi tarihi:
Açıklamak zorunda oldugumu dusunmuyorum..onları darbecş zihniyete sorman gerekir..

Tarikatler tarafından kandırılıp sonra zorla alıkonan insanlara inanmıyorsun ve bana bunu ispatlayabilirmisin diyorsun, ama mesele kara çarşaf ya da türban olunca açıklama yapmak zorunda değilsin :D Bu darbeciler kim acaba çok merak ettim? :unsure:

Gönderi tarihi:
İslam dini hoşgörü dinimiş... Peh...

Sen önce sizin din anlayışı ile günümüzde bizlere yaşattığı çıkmazlara bak..

Sen kal bana islam dini hoşgörü dini imiş..

Bu hoşgörüyü MUSTAFA KEMAL İLE KAZANDIK BİZ...

Fethulla Gülen, Aczmendi, Taliban önünde diz çökmüş, suudi kıralın hoteline gidip hala aldığı hediyelerin gizlediği zihniyetlerle, Halifeli ilan eden bilmem alman ******* yetişmiz bitmelerle, Hizbullah gibi elleri kanlılarla değil, Süleymancı, nakşi, kadiri bilmem ne düşünceleyirle değil,

MUSTAFA KEMAL İLE EEEEEY... MUSTAFA KEMAL'LERLE kazandık...

Siz bizlerimi kandıracaksınız...

Burası cami, kuran kursu yuvası ve Arabistan değil...

Çağdaş, laik, demokratik ve bilimi felsefe edinmiş ve yaşam biçimi haline getirmiş ATATÜRK'ÜMÜZÜN CUMHURİYETİ...

Arabın kültürüyle yoğrulmuş doğmaların değil..

Yahu kardeşim burada islam kelimesi geçtimi hemen hizbullah,fetullah,tarikat ları örnek gösteriyorsun.

Din ile Gerçek islamı yaşayanlarla bunların ne alakası var?************

Her fırsatta Atatürkün gölgesine sığınıyorsunuz...Sanki Atatürk müslüman değilde Ateistti.

Atatürkü bile kendi kılıfınıza uydurmaya çalışıyorsunuz,Ataya Ateist görünümü vermeye çalışıyorsunuz...

Daha önceleri çok yazdık tekrarlamaya gerek varmı bilmiyorum ama Atamızın islam hakkındaki düşünceleri ve yaptıkları bilinmektedir ve bunu kimse inkarda edemez.

Size göre her müslüman Ya hizbullahcı,Ya fetullahcı,ya Akp li ..**************

Şunuda bilmenizi istiyorum Ben Atatürkçüyüm ve Burdaki bir çok Sözde Atatürkçülerden daha iyi atatürkçü olduğumu düşünüyorum...

Çünkü ben Atamın Atalarını biliyorum HAFIZ VE SOFİ olan dedelerini, İslami bir Aileden geldiğini ve o şekilde hiç değiştirmeden onu kabul ediyorum..

İnanıyorumki BUGÜN CAMİLERİMİZ DURUYORSA EZANLAR OKUNUYORSA,İBADETLERİMİZİ YAPABİLİYORSAK ONA ,ATATÜRKÜMÜZE BORÇLUYUZ..

Artık bırakalım Atamızı başka kılıflara sokmayı...Bunlar başkalarını inandıracağınızımı sanıyorsunuz?

Gönderi tarihi:
Din ile Gerçek islamı yaşayanlarla bunların ne alakası var?

Çook alakası var...

Eğer bilmiyorsanız susun

Peki efendim susalım biz :)

Her fırsatta Atatürkün gölgesine sığınıyorsunuz...Sanki Atatürk müslüman değilde Ateistti.

Atatürkü bile kendi kılıfınıza uydurmaya çalışıyorsunuz,Ataya Ateist görünümü vermeye çalışıyorsunuz...

Olayı yorumlamnaya bak şimdi!

Biraz daha geniş düşünün derim -_-

Biraz daha algılamaya çalışın derim -_-

Biraz daha mantık derim -_-

Gönderi tarihi:
Çook alakası var...

Peki efendim susalım biz :)

Olayı yorumlamnaya bak şimdi!

Biraz daha geniş düşünün derim -_-

Biraz daha algılamaya çalışın derim -_-

Biraz daha mantık derim -_-

başka cevap beklemiyordum zaten...

Gönderi tarihi:
başka cevap beklemiyordum zaten...

Bana tahrikatını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim...

Haydi bekliyorum...

Gönderi tarihi:
insanları tahrik edici cümlelerden sakınalım lütfen..onyargılıda olmayalım...

Tahrik etmiyorum..

Ben size göre Atatürk'e ilah gibi tapıyorum...

Haydi öyle diyelim ve bütün kavgamı bu kimlikle yapıyorum...

Lütfen siz de cesaretle söyleyebilirmisini kimliğinizi...

Nakşi, süleymancı, kadiri, Nurcu, Işıkçı, Fethullahçı vs vs..

Bunda korkulacak ve tahrik unsuru algılanacak birşey yok...

Sadece nazichane bir soru ve merak...

Önceki iletilerden birinde bir arkadaşımızın bahsettiği gibi..

Burası bir forum ve bilme hakkımız var değilmi..

Saygılar..

Gönderi tarihi:
Tahrik etmiyorum..

Ben size göre Atatürk'e ilah gibi tapıyorum...

Haydi öyle diyelim ve bütün kavgamı bu kimlikle yapıyorum...

Lütfen siz de cesaretle söyleyebilirmisini kimliğinizi...

Nakşi, süleymancı, kadiri, Nurcu, Işıkçı, Fethullahçı vs vs..

Bunda korkulacak ve tahrik unsuru algılanacak birşey yok...

Sadece nazichane bir soru ve merak...

Önceki iletilerden birinde bir arkadaşımızın bahsettiği gibi..

Burası bir forum ve bilme hakkımız var değilmi..

Saygılar..

Ben bu soruyu iyi niyetınızle sordugunuza inanmıyorum..ama yınede cevap vericem..hiç bir taikata baglı degılım..sadece şuurlu bi musluman genci olmaya calısıyorum..umarım merakını gıdermişimdir

Gönderi tarihi:
Bana tahrikatını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim...

Haydi bekliyorum...

Daha anlayamadınızmı sevgili dipnot bu nerdeyse 600.yazım oluyor.

Benim tarikatla,şıhla,mıhla partilerle hiç bir alakam yoktur....Tabi size göre müslümansan bir tarikattan olacan...

Ama bildiğin gibi değil işte..*******

Gönderi tarihi:
Ben bu soruyu iyi niyetınızle sordugunuza inanmıyorum..ama yınede cevap vericem..hiç bir taikata baglı degılım..sadece şuurlu bi musluman genci olmaya calısıyorum..umarım merakını gıdermişimdir

O zaman bizler şuhursuz aydınlanmadan yana, bilimi felsefe edinmiş, akılcı, sorgulayan, araşatıran ve çağdaş uygarlığı savunanlardan (ki bu durumda olan birçok tertemiz müslümanlarda var) olmaya çalışıyoruz sanıyorum...

Ama bizim işimiz çok zor çünkü bütün bu değerlere sahip olan biri olmak her babayiğidin harcı değil...

Fakat işin kolaycılığa götürüp sadece ruhani (ilahi) yapıyla olduğu yerde bekleyip durmakta var...

Haklısınız ne diyeyim...

Saygılar...

Gönderi tarihi:
Evren bey,

Neden turban gibi muslumanligi kendine dine secen hanimlarimizin en oz hakkini kisitlayalim? Hangi demokrasiye sigar bu? Birakin insan isterse mini etek giysin isterse turban giysin. Asil tehlike korkudan ya da bazi cikarlar yuzunden demokratik haklari yok saymaktir. Buna DAYATMACILIK denir, DESPOTLUK denir. Eger Demokrasiye ve laiklige inaniyorsaniz o zaman hem turbani yasallastiracaksiniz ki DEVLET kontrolunden cikcin (laikligin tanimi bu) hem de bir daha herhangi bir devlet kurumunda tartisilmasina ve polemik konusu olmasina izin vermeyeceksiniz (yine laik bir devlet istoyorsaniz).

Hanimlarimizin istedigi kiyafeti giyme haklari vardir. Dini simge bile olsa bu giyim tarzi! Sizlerin YASAKLAMA ve DAYATMA gudumlu fikirlerinizi cok sakincali buluyorum demokrasi acisindan!

Konuyu polemik haline getirip memeleket meselesi yaparsaniz o zaman korkmaya baslarsiniz. Zira o kadar da buyutulecek bir olay degil. Ve kimseye zararli bir olay da degil. Sadece kisisel bir hak!

sayin

Diyar bakirli,

Ben bas ortusunede karsi degilim Baska seyede,

bireyin ozgurlugu kisitlanamaz diyorum,

siz beni yanlis anliyorsunuz,

Benim elestirim size degil,

oz kokun, olmadik bir olayi olmus gibi algilamasina tepki gosterdim,

Ne diyordu Oz kok,?Birileri, başında türban, parmaklarında zafer işaretiyle üniversiteye girerken, kendini yenilmiş hissedenler mücadeleye başlarlar.

===========================

Bende ne biliyorsun, zafer isareti yapacagini sayin oz kok dedim.

yani ben bas ortusunun yasaklanmasindan yana degilim,

yasaklarin karsisindayim.

umarim yanlis anlasilmam duzelmistir.

saygilar.

Evren.

Gönderi tarihi:
Şimdi sana göre ben bir tarikatta değilsem müslümanda değilimdir,öylemi .

Sayugılar.

Hiçbir tahrikata, cemaate vb. sahip olmayan bir müslüman öyle her konuda sizler gibi herşeye dini karıştırmaz ve böyle bir müslüman da hiçbir zaman Cumhuriyet değerlerini aşağılamaz, onlara sırt çevirmez ve o diğer müslüman ülkelerden faklı bir yapıyla ki bunuda genç Cumuriyetimizin bir kazanımı olarak gülerylü, aydın düşünceli, sıcak, doğal, içten, saygılı, sorgulamayı ve araştırmayı felsefe edinen ve herkesi kucaklayan biridir...

Bence birkere burada anlaşacağız...

Üstelik ben agnostik biri olabilirim...

Ve bu görüşlerle mücadele eder ama düşünsel anlamda kazanımlarım mutlaka çok olur..

Saygılar..

Gönderi tarihi:
Hiçbir tahrikata, cemaate vb. sahip olmayan bir müslüman öyle her konuda sizler gibi herşeye dini karıştırmaz ve böyle bir müslüman da hiçbir zaman Cumhuriyet değerlerini aşağılamaz, onlara sırt çevirmez ve o diğer müslüman ülkelerden faklı bir yapıyla ki bunuda genç Cumuriyetimizin bir kazanımı olarak gülerylü, aydın düşünceli, sıcak, doğal, içten, saygılı, sorgulamayı ve araştırmayı felsefe edinen ve herkesi kucaklayan biridir...

Bence birkere burada anlaşacağız...

Üstelik ben agnostik biri olabilirim...

Ve bu görüşlerle mücadele eder ama düşünsel anlamda kazanımlarım mutlaka çok olur..

Saygılar..

Şimdi bana dürüstce cevap verin lütfen...

1_Ben nerde ne zaman her konuya dini alet ettim,Sizlerin Din hakkındaki yalan,yanlış söylemlerinize karşı cevap yazmam her konuya dini aletmi etmiş oluyorum.Yazdıklarım burada buyur bak ve göster.

2_Ben nerede cumhuriyetin değerlerini aşağıladım ?YAzılarım burada buyur göster.Tam aksi her zaman cumhuriyeti ölümüne savunmuşumdur.

size karşı gelmek cumhuriyetemi krşr gelmek oluyor?kime sırt çevirdim?sizemi?bu bir iftiradır.

3_yazılarımı art niyet aramadan okursan o duygulARI göreceksiniz.

Gönderi tarihi:

Kibrit çöpleri tek tek kırılır

BU iş daha çok uzar gider, eski kadınların dediği gibi, bu pilav daha çokkkkk su kaldırır.

Hangi iş?

Şimdi başörtüsü demeye kalktılar ama, türban...

Zaten hep ağız değiştiriyorlar, önce ''takiyye'' yapıp inanç diyorlardı, ''Siyasi İslamın simgesi!'' diye diretilince Başbakan ''Yeter be!'' dercesine, kendisine yakışan bir üslupla ''Velev ki siyasi simge olsun, ne çıkar!'' deyip kestirip attı.

* * *

ÖNCE bir nezaketsizlik, insanı ürperten bir anlatım...

''Çene altından bağlanmalı!''

İçinizde Türkçe bilen yok mu? ''Başörtüsünü çene altından bağlamak'' size başka bir deyimi hatırlatmadı mı? Çene hangi durumda bağlanır? Hiç düşünmediniz mi?

Hem nasıl bağlanacak, bu tarifle olur mu? Çizmek lazım. Kim çizecek? Bir kere yazdık ama dikkatinizi çekmemiş olabilir, ''muhafazakâr eşcinsel'' Cemil İpekçi, bu işlerin ustası değil mi? Anlatırsınız ona, âlâsını çizer, yakışır da...

Buna rağmen yine anlatamazsanız, Hülya Avşar'ın oynadığı, Sinan Çetin'in çekeceği bir film bayağı irşat edici olur...

* * *

HEPSİ akıllı, onlardan başka herkes *****!

Başörtüsü yasağı üniversitelerde kaldırılıyormuş...

Allah'ınızı severseniz, siz buna inanıyor musunuz?

Kız hukuk fakültesini bitirmiş, hâkim veya savcı olacak, başını açıp öyle mi makama kurulacak?

Yapmayın, etmeyin, kimi kandırıyorsunuz?

Hâkim, doktor, hemşire, maliyeci, kaymakam, hariciyeci bunlar üniversitede başörtülü okuyacaklar, sonra işbaşı yapınca başlarını açacaklar!!!!

Olur, olur, adama ''Cambaza bak cambaza!'' derler.

Üniversitede serbest de lise son sınıfta niye yasak? İnin aşağı ilkokula kadar.

Konya Milletvekili Hüsnü Tuna doğruyu söyledi, diye aba altından sona gösteriyorlar, yooo adam gerçeği söyledi, takiyye yapmadı, herkes örtünecek demeye getirdi.

* * *

DİYECEKSİNİZ Kİ, eleştiri kolay, çözüm söyle!

Konyalının dediği gibi, ''Goley, goley, çözüm goley!''

Hem de iki tane...

Birrrr, başörtüsü tümüyle serbesttir, her yerde her işte başörtüsü takılabilir.

İkiiii, ''takılabilir'', biraz yumuşak, isteyen takar, istemeyen takmaz anlamı çıkar, mahalle baskısıyla, çevre baskısıyla, başörtüsüz kimse kalmaz ama, yine tedbirli olmak gerek, bir maddelik bir kanun, ''Tüm kadınların ve kızların başlarını örtmeleri zorunludur.''

İşte oldu bitti!

İçinizde ''Yok devenin başı!'' diyenleriniz olduğunu sanıyoruz, niye?

Laikler mi karşı çıkacak?

Onları çoğunun ağzında bir sakız, çiğneyip duruyorlar:

''Deniz Baykal gitsin de...''

Laik cumhuriyet elden gidiyor, onların aklı fikri Deniz Baykal da!

* * *

SİYASET sözlüğünde her döneme bir sıfat takılır, bu döneme en uygun olanı da bize göre ''kibrit'' dönemidir.

Bir kutu kibriti masanın üzerine dökün, sonra döktüğünüz kibritleri sağ ve sol elinizin baş ve işaret parmaklarıyla toptan kırmaya çalışın, kıramazsanız! Ama kibrit çöplerini tek tek kırabilirsiniz, biraz sabır ister.

''Karşı devrimciler''in yaptığı da bu...

Laik cumhuriyetin bütün değerlerini kibrit çöpü kırar gibi tek tek kırıyorlar.

Ya karşı olanlar?

Olanları karşıdan seyrediyorlar...

Nâzım Hikmet'in ''Kabahat senin / demeye de dilim varmıyor ama / kabahatin çoğu senin, canım kardeşim'' dedikleri...

(Yazının orjinalini 31.01.2008 Milliyet Gazetesi'nde Hasan Pulur'un köşesinde bulabilirsiniz)

Tıklayınız -->

Gönderi tarihi:

Türbancilar birbirine girdi,herkesin türbani farkli farkli,kimisi cene altindan baglanan serbest olsun diyor kimisi yok saclarin hicbir teli görünmeyecek sekilde olsun diyor,cehennem korkusu,kolay degil her sac teline 50 yil cehennem atesi var.Soba atesinede benzemiyor yani.

Diger yanda ise türban sadece üniversitelerde olacak denmesine kimse inanmasin,atasözünün dedigi gibi*FARELER SAKALIN ÜZERINDE GEZIYOR*bunlar birer aldatmacadir,türbanin üniversitelerde dahi serbest kalmasi demek Ilimli Islamin ayak sesi degil kendisidir.Eger anayasa mahkemesi bu yasayi geri cevirmezse cok yakinda kara carsafli,sarikli cüppeli insanlarin ülkesi olacaktir Türkiye ve türban Laik Cumhuriyetin basina dolanacaktir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

ben aslında serbest bırakılsın isterim fakat

üniversitelerde fetonun örgütlenmesinin yolu ardına kadar acılacaktır

üniversiteler iyice gerici yuvaları haline gelecektir

birde sunu acılıyım

başları göğe erecek en sonunda

ikiside özgürlük tabanında değerlendiriyoruz diyorlar şimdi burdan sormaya başlayayım

eyy mhp yapılan alevikatliamlarından sonra neden alevilerin özgürlüğünü savunmadınız?

neden hrant dink ve nicelerinin özgürlüğünü savunmadınız< , ayrıca savunmadığınız gibi katillere destek verdiniz ?

kaç kere bağımsızlık ve özgürlük hareketleri için siyasi çalışma yapğtınız yada neden yapanlara komünist uşakları deyip saldırdınız ?

dil , din , ve vicdan özgürlüğünü isteyen kürt ve alevilere neden sürekli saldırı politikası izlediniz ?

akp ye gelince

biraz reha muhtardan alıntı yapıcam ama neden restoranalra içki ruhsatı vermiyorsunuz ?

neden halka açık yerlerde çiftlerin öpüsmesini vs. yasakladınız ?

neden size karşı mahalif olan kanaltürkün yayın hakkına müdahele ettiniz ?

neden çiftcilerin anasınıağlattığınız halde hem aşağalayıp hem kovdunuz

vs. vs. vs. uzar gider bu sorular ...

demek istediğim akp ve mhp'nin özgürlüklerden bahsetmesi için en az 1000 tane sorulacak soruya cevap evrmesi kendi özgürlüklere bakış açılarını yansıtması ve toplumu buna inandırması gerekir

özgürlük adını ağızlarına alamk bu nkadar kolay değil

biz gençliğiz cahil insanalr değiliz ***********

Gönderi tarihi:
O zaman bizler şuhursuz aydınlanmadan yana, bilimi felsefe edinmiş, akılcı, sorgulayan, araşatıran ve çağdaş uygarlığı savunanlardan (ki bu durumda olan birçok tertemiz müslümanlarda var) olmaya çalışıyoruz sanıyorum...

Ama bizim işimiz çok zor çünkü bütün bu değerlere sahip olan biri olmak her babayiğidin harcı değil...

Fakat işin kolaycılığa götürüp sadece ruhani (ilahi) yapıyla olduğu yerde bekleyip durmakta var...

Haklısınız ne diyeyim...

Saygılar...

işiniz zorsa size kolay gelsın..ben ne desem siz hep yanlıs algılamak ıstıyorsunuz..

Gönderi tarihi:

Türkiye bir ic savasin esiginemi getiriliyor,BOP plani Türkiye icin uygulamayami konuldu??Önce,ABD derin devletinin emriyle Türk'lerin tarihinde cok önemli bir yer oynayan ERGENEKON adi kullanilarak bir operasyon yapildi.ve ulusalci bilinen bircok kisi yalan iddialarla sorusturmaya alindi.

VARAN-2 Tüm karsi protestolara ragmen Erdogan ve yandaslari türban yasasini cikarmaya calisiyor,bunun Laiklige bir darbe oldugu bilindigi halde böyle bir yasanin cikarilmak istenmesi,TSK nin bu konudaki görüslerinin bilinmesine ragmen israrla böyle bir yasayi cikarmaya calismak acik bir tahriktir.Üniversite kapilarinda türban her yerde serbest oldun diye basin aciklamasi yapan Tarikat ve dinci kuruluslarin üyelerine karsi Cumartesi günü türban karsitlarida Anitkabirde bulusma sözü verdiler.Sokaklar türban tartismasi ile isinmaktadir,insanlar gerilmektedir,ve ben sahsen bu gidisin sonund a Türkiyede kan dökülecegi kanaatindeyim.Kan dökülmeye baslarsada kolay kolay durmaz.Bir tarafta CIHATcilar türbana karsi olmayi dinsizlikle bir tutarken diger tarafta bu ülkenin dinci siyasete alet edilmesine karsi olan Atatürk'cüler var.Bu Cumhuriyet kolay kurulmadi,bu Cumhuriyete kasti olanlarin,neye hizmet ettiklerini anlamak icin bugün olanlara bakmak lazimdir.Meclise görüsmeye gelen Üniversite üylerinin cüppelerini cikartmadan meclise sokulmamasina karsin,meclisin dinleyici siralari türbanlilarla dolmustu.

Bu memlekette insanlari birbirine düsman etme siyasetini güdenler,her ne olursa olsun biz dedigimizi yapacagiz diyenler ki bunlardan biriside AKP li Burhan Kuzu'dur.*Amudada kalksalar bu is olacak*diyebilecek kadar dayatmaci zihniyetin Türk milletine hizmet etmedigi aciktir.Türk milletine hizmet vermek halkin yarisini yok saymak demek degildir.Eger bunu yapiyorsaniz siz millete hizmet etmiyorsunuz milleti birbirine kirdirmaya calisiyorsunuz.O zaman ortaya cikacak sonuclarada katlanmaniz gerekecektir.Kendi düsen aglamaz,unutmayinki bazen güvendiginiz daglara karlar yagabilmektedir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
sayin

Diyar bakirli,

Ben bas ortusunede karsi degilim Baska seyede,

bireyin ozgurlugu kisitlanamaz diyorum,

siz beni yanlis anliyorsunuz,

Benim elestirim size degil,

oz kokun, olmadik bir olayi olmus gibi algilamasina tepki gosterdim,

Ne diyordu Oz kok,?Birileri, başında türban, parmaklarında zafer işaretiyle üniversiteye girerken, kendini yenilmiş hissedenler mücadeleye başlarlar.

===========================

Bende ne biliyorsun, zafer isareti yapacagini sayin oz kok dedim.

yani ben bas ortusunun yasaklanmasindan yana degilim,

yasaklarin karsisindayim.

umarim yanlis anlasilmam duzelmistir.

saygilar.

Evren.

Kusura bakmayin,

Yanlisokumusum. Size ben de katiliyorum.

Gönderi tarihi:

Türkiye en yakin zamanda büyük bir kaosun icine girecek, sakin haberimiz yoktu demeyin. Bugün türbana üniversitede vize veren yarin orta ve ilkokullarda da izin verecek. Sonunda bu insanlar türbanli olarak iste isteyecekler ve digerleri bizi rahatsiz ediyor diye onlarinda baslarini örtmelerini zorlayacaklar. Bu demektirki, cok yakinda türbanlilarla cagdaslar arasinda bir kavga baslayacak. Bunun da sorumlusu su anki hükümet ile MHP olacak.

Gönderi tarihi:
Türkiye en yakin zamanda büyük bir kaosun icine girecek, sakin haberimiz yoktu demeyin.

Türkiye'nin bu anlamdaki ipi, aynı hatayı ikinci kez tekrarladığında çekilmiştir!

Gönderi tarihi:
Zaten ikinci kez yapıldığında, bunun adı hata olmuyor.

Yazımın ikinci satırında yazmama rağmen silmeyi daha uygun görmüştüm :) Nasıl olsa anlaşılır diye :)

Gönderi tarihi:
Yazımın ikinci satırında yazmama rağmen silmeyi daha uygun görmüştüm :) Nasıl olsa anlaşılır diye :)

Halen anlamayanlar olabileceğini düşünerek ,ben yine de yazayım dedim sevgili yersoy :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.