Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 boğa erkeği nasıl olur hadi boğalar bir özlliğinizi söyleyin... mesela *duygusalız.... Alıntı
Φ wxsell Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 boğa erkeği nasıl olur hadi boğalar bir özlliğinizi söyleyin... mesela *duygusalız.... su duygusal yerıne evhamlı yazsanız olmazmı abım boga burcu canı cok kıymelıdır kendıne hızmet ettırır yok yere olay yaratır masraflıdır... daha yazayımmı 1 Alıntı
Φ izmirli_ocyy Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 valla duygusal değilim canımda kıymetli değildir ama iri yapılıyım güreş yapıyorum ve güler yüzlü olduğumu söylüyolar falan filan işte Alıntı
Φ busem85 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 yazma wxsell yazık olur boğa erkeklerine :Pp 1 Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 uykuyu fazla sevmem . Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 Boğa erkeği feci horlar.. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 sanirim hitabeti kuvvetlidir horlar da ama gurlerde Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 11 Mart , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 11 Mart , 2012 Ekşi sözlükte şöyle okumuştum bu burcun erkeği için: "aşık olunası erkeklerdir" 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2012 Tanıdığım boğa erkeklerinden yola çıkarak diyebilirim ki; Birincisi son derece güvenirsiniz onlara, güvenilir bir imaj yaratırlar üzerinizde ama sonunda güveninizi sarsarlar hatta sarsmazlar yok ederler... İkincisi biriktirirler biriktirirler sonra böyle bir anda patlarlar neye ugradığınızı şaşırırsınız sinirlendiklerinde boğa gibi bunların gözü de kimseyi görmez, ciddi söylüyorum eğer öylelerken etraflarında dolanırsanız saldırırlar, duygusuzlaşırlar, inanamazsınız geldikleri o hale.. O zamanlarda mümkünse yok olmak, sinirleri geçinceye kadar görünmezmişsiniz gibi davranmak lazım, bu halin geçici olduğunu, bir süre sonra normale döneceklerini bilmenin iç rahatlığıyla susup sabırla beklemeniz yerinde davranıştır Velhasıl kelam bir yere kadar severim boğa erkeklerini ama tahammül sınırlarını zorlarlar adamın... Sonunda nefret edersiniz, yüzünü görmek istemezsiniz budur yani... Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 22 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2012 cem yilmaz yandi o zaman kesin seneye bosanir Alıntı
Misafir diesel Gönderi tarihi: 20 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2015 Tanıdığım boğa erkeklerinden yola çıkarak diyebilirim ki; Birincisi son derece güvenirsiniz onlara, güvenilir bir imaj yaratırlar üzerinizde ama sonunda güveninizi sarsarlar hatta sarsmazlar yok ederler... İkincisi biriktirirler biriktirirler sonra böyle bir anda patlarlar neye ugradığınızı şaşırırsınız sinirlendiklerinde boğa gibi bunların gözü de kimseyi görmez, ciddi söylüyorum eğer öylelerken etraflarında dolanırsanız saldırırlar, duygusuzlaşırlar, inanamazsınız geldikleri o hale.. O zamanlarda mümkünse yok olmak, sinirleri geçinceye kadar görünmezmişsiniz gibi davranmak lazım, bu halin geçici olduğunu, bir süre sonra normale döneceklerini bilmenin iç rahatlığıyla susup sabırla beklemeniz yerinde davranıştır Velhasıl kelam bir yere kadar severim boğa erkeklerini ama tahammül sınırlarını zorlarlar adamın... Sonunda nefret edersiniz, yüzünü görmek istemezsiniz budur yani... . Okadar halisinki anlatamam herseyi dogru anlatmissin tipa tip ben ama atladigin bisey yokmu. Bogalar asla haksizligi ve yalani sevmez ama bazen oyle bir duruma getiriypki senelerce birlilte oldugu biride olsa ayrila bilir bile inatdir cunki o Kisi bilmesi lazimki boganin usutune gidilmez. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.