Misafir elif Gönderi tarihi: 20 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2016 Çerçeve al bence ikinizin resmi olsun bi tanesi de boş olsun orayada ikinizden bi parça olursa bigün onun fotoğrafını koyarsınız anlamlı ve güzel bi hediye Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 24 Mart , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2016 yıllar geçmiş bu konuyu açalı Alıntı
Misafir yaren Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2016 ya ben abime alcam Alıntı
Misafir Rumuz ne lan Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2016 En yakın erkek arkadaşıma hediye alacağım bende . Yani kankama . Ama aklıma gelmiyor . İnternetten bakıyorum ama Hala güzel bişey bulmuş değilimm =(( Doğum günü yaklaşıyor ama ben hala birşey bulamadım =( Alıntı
Φ ozgurkhraman Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2018 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2018 Yani bence erkekler her hediyeyi beğenir yani ben öyleyim çünkü bir kadın düşünüp almış sana onu çok güzel bir düşünce bence bu. İlk defa alacaksan basit bir şeyler al, daha sonra hediye almak için zorlanıyorsun çünkü. En basitinden nelerden hoşlanır ona göre bir şeyler alabilirsin. Mesela sevdiği bir dizinin tişörtü falan olabilir. Saat derdim ama saat biraz fazla kaçabilir sen karar ver bence eğer alırım diyebiliyorsan saat daha güzel olur. bu mesela çok şık bir şey. Galiba bu benim istediğim bir saat bak böyle düz sweatler de alabilirsin veya bu tarz yazılı şeyler hoş olur. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2019 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2019 Geçenlerde komşum Amerika'ya oğlunun mezuniyet törenine katılmaya gitti. Giderken ben de bir hediye göndermek istedim. Günlerce ne alsam diye kafayı yedim..😍 Sonunda hem komşuma fazla yük olmaması açısından mum almaya karar verdim.. ben kendimde tütsüyü kokulu mumları çok severim..Mum ama acaip hoştu kokuları..umarım mutlu olmuştur.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.