Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Anladım Artık seviyorum diyemem seni Sevginin değeri yokmuş, anladım Seni seviyordum diyordun ama Para kadar değilmiş, anladım Çöllleri gülistan ederdim ama Gözlerinde yaş yokmuş, anladım Sırtımla dağları taşırdım ama Sözlerinde kudret yokmuş, anladım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Tek taraflı bir sevgiydi, beni sana bağlayan ve gözyaşına boğulan yüreğimdeki.. İki tarafına da dokunsan, hiçbir sonuç alamadığın, bir sevdaydı benimkisi.. Ben seviyordum ve içimden, bağıra bağıra söylüyordum. Ben sana aşıktım, ama sen hissetmiyordun.. Çıkaramıyordum içimdeki gücü. Anlatamıyordum ´seviyorum´lu biten o son sözü. Ve gözlerimle söylüyordum ve ben seni özlüyordum, ama sen görmüyordun...! Seviyordum çocuksu bakışını. Her yere ayak uyduran, o çılgın rahatlığını. Ve yerinde kullandığın, olgun tavrını seviyordum.. Her şeyinle hoşuma gidiyordun ve bana, her şeyinle çekici geliyordun.. Ben sana hayrandım, ama sen bilmiyordun.. Söyleyemedim sana.. Attığım her yeni adımda, risk alarak başlardım hayata. Ama, sana karşı kumar oynayamadım, rest çekemedim hayata. Seni kaybetmekti, sevginin yanında sevgimin yalnız kalmasıydı korkum ve ben bunu, bir türlü göze alamıyordum...! Sana söyleyemedim... Belki sen bunu, hiçbir zaman bilmeyeceksin.. Ama birgün öğrenirsen, suçu kendinde arama. Çünkü bütün suç benim.. Ve olur ya, birgün gelirsen bana, ben her zaman, her şeyimle seninim...! Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 İstemem Bölemem canı canana Bir can daha istemem Sırtımda yüküm yeter Bir dağ daha istemem Alem güle boğulsa Bir tek diken istemem İstemem aşk yarası Bir damla yaş istemem Fani derki baki Hak'tır Bu dünyadan dal istemem Bu dünya köşkle dolsa Bir baraka istemem Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Ah bir söyliye bilsem sana Seni ne çok sevdiğimi Uzanıp tutabilsem ellerini Yüreğim yüreğine kavuşsa Benden çok uzaklardasın sevdiğim Sen içime çektiğim nefesim Aldığım her solukta benimsin Düşlerimde yalnız düşlerimdesin Seni uzaktan sevmekte güzel Bana uzakken sevgin bu kadar güzel Ya benim olsan.. sevdiğim O zaman bu yürek dayanırmı Bu kadar büyük sevgiyi taşırmı İçimden bir çığlık kopuyor Kimsenin duymadığı bir çığlık Seni seviyorum diyor seni seviyorum... Hemde hiç kimsenin sevmediği Sevemeyeceği kadar Canımda can kadar Bir gün kara toprak olana kadar Bu yürek bu sevdayla kavrulur yanar..... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 . Kan Yazmak martın yirmibirinde yaz gökleri geldi - bu yumuşak bir giriştir bir şiir isteğine içinde olumsuz bir umut taşır kan yazmak istemiyorum yaz gökleri nasıl göklerdir herkese bildiğince yani yaz gökleri ölmeyince kan yazmak istemiyorum beyaz bulutludur derindir bir yerden bir yere gider durmadan yaz gökleri bir yerden bir yere gider durmadan - yumuşak bir giriştir yaşamaya sürdürmek için kan yazmak istemiyorum kuşlar da vardır içinde sadece kuşlar mı, haydin siz de mavi bir ölümü de taşır yaz gökleri mavi kırmızı ya da daha diri kan yazmak istemiyorum yaz gökleri güneyde daha çok mavi aslı daha da çok mavi ne kadar uzun ve görkemli ne kadar dişi kan yazmak istemiyorum yaz gökleri bir ölümü ölüm mü yaz gökleri mi beyaz bulutlu dişi görkemli elimde hüzünsüz bir çakmaktaşı kan yazmak istemiyorum ölü ya da diri Turgut Uyar , 'Büyük Saat' (Bütün Şiirleri) , Yapı Kredi Yayınları. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Er Mektubu... O elinde tuttuğun zarf bir ihanet anında örülmüştür Ve zarfın içindeki kağıt er mektubudur görülmüştür Doğum günüm bu gün 3 Aralık Ve şafak karanlık Bu mektubu sana yazıyorum anne Dün sevdiğimle ayrıldık Son mektubuymuş bana yazdığı Bir daha yazmayacakmış Demek sevda ayrılığa bir ay dayanırmış Ve asker ocağında terkedilmek de varmış Bu mektubu sana yazıyorum anne Bu gün doğum günüm 3 Aralık Ve şafak karanlık 3-5 nöbetindeydim dün gece Bir şarjörün boşluğunda içtim son sigaramı Ve yorgan gibi üstümü örttü kar siperde Sabaha karşı biraz içim geçmiş Hayalin gözümün önüne geldi anne Kızkardeşimi de verdiğinden beri sevdiğine Bir ben bir de sen kaldın geriye Üzülme anne üşümüyorum Bekliyorum elim tetikte Bekliyorum memleketi ve seni Ve artık beklemiyorum beni beklemeyen sevdiğimi Beklemiyorum yüreğimi ve aşkımı Soğuk siperde yalnız bırakan sevgiyi Ve bekliyorum anne elim tetikte Eğer girerse menzile vurup öldüreceğim Hem aşkı hem sevgiyi Geçen gece karakolu bastılar Kurşunlar yağmur gibi yağdı üzerimize Garip gelecek belki sana ama Ortalık bayram yeri gibi oldu anne Biliyormusun o an hiç korkmuyorsun Herkes kendini bir sipere atıyor Ve gecenin karanlığında kurşun yerine Işıl ışıl yıldızlar yağıyor sanki üzerimize Ve ölüm bile aklımıza gelmiyor anne Canlar canlar gidiyor Gidiyor canlar Ve kimbilir ne zaman bahar Uğur Arslan Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gül yüzün aklımdan çıkmıyor bir an Hasretin içimi yakıyor gülüm Yıldızlar uykuya dalarken bile Hayalin hep bana bakıyor gülüm Kaybolup giderken seher yıldızı İçimi kemirir hala bu sızı Neyleyim ben sensiz baharı yazı Yokluğun boynumu büküyor gülüm Yanımda olmadan gülermi yüzüm Ne gecem bellidir nede gündüzüm Kahrede kahrede geldi bak güzüm Şaçlarımda şafak söküyor gülüm Uğur YENİLER Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 NE SEN NE BEN SIMDI GERI DÖNÜSÜ OLMAYAN BIR YOLDAYIM ICIM HEP SENDEN YANA OLSADA ICIM HEP KAN AGLASADA BIR TARAFIM ASLA DER GIBI BÖLER BENI IKIYE AN GELIR HAYKIRMAK ISTERIM SENI DELI GÝBÝ SEVDÝÐIMÝ HALA UNUTAMADIGIMI AN GELIR YAPTIKLARIN GEÇER GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN FILM SERIDI GIBI SU AN NE YAPTIGINI BILMEM, DUYMAM, GÖRMEM SORARIM KENDIME BEN ONA BIR SEYLER YAZARKEN ACABA GELIR MIYIM AKLINA O DA BENIM GIBI ÇARELER ARAR MI HER TELEFON ÇALISINDA ICI ACIR MI BENZETIR MI BASKALARINI BANA BENIM ONU BENZETTIGIM GIBI ARTIK GERI DÖNÜS YOK BILIRIM EKSIKLIGINI HISSETSEMDE ÖZLEMEYI SAYENDE ÇOK IYI BILSEMDE UNUTMAK YERINE ISTEMEDEN, ÇARESIZCE KABULLENSEMDE BILIRIM ARTIK ÇOK GEÇ NE SEN DÖNEBILIRSIN GERI NE DE BEN GEL DIYEBILIRIM SANA......... .........seni seviyorum tek diyebildigim bu...... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 yagmurda düslemek gözlerim doldu pencereye bakinca nasil da hizlica akiyo o gökten inen damlalar yerler ve yüzüm, islak islak ne hatiralar canliyordu bu mevsimde ne özlemler ve keskeler doguyordu bu aksam ne düsler vardi, bu yagmur gününde... burasi benim dünyam isitir da beni, yagmurla bogulurumda bazen paylasmak yetmez artiklar icimde kalir bazense kiyamam paylasmaya o düsünceler bende kalir gözlerin yine dalar o özlediklerine hayali varmidir ki düsüncelerinde canlansin ah bir yüzlerini görebilseydim onlarin belki icimde o ufak buruk kaybolurdu yagmurlugun serinliginde... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 YALNIZLIK Sen küsüp giderken bir çift sözüme, Sessizce karşıma çıktı yalnızlık... Pişmanlık hissiyle yanan yüzüme, Beter ol der gibi baktı yalnızlık.. Dilimden düşünce o çirkin hece, Kapımı sen açtın bu zalim güce. Dört yanım karlı dağ oldu her gece Çığ gibi üstüme çöktü yalnızlık.. Ne kadar hasretsem bir tebessüme, O kadar muhtacım son nefesime. Ruhumda beliren her hevesime, Bir hüsran perdesi çekti yalnızlık.. Bu nasıl bir garez,bu nasıl bir kin? Serviler şehrini gösterir her gün? Sevgilim seni de ağlatır bir gün, Gözünü canıma dikti yalnızlık... Cemal SAFİ Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 BEŞİNCİ MEKTUP Ayrılık diye bir şey yok. Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var. Şimdi neredesin? Ne yapıyorsun? Güneş çoktan doğdu. Uyanmış olmalısın. Saçlarını tararken beni hatırladın, değil mi? Öyleyse ayrılmadık. Sadece özlemliyiz ve bekliyoruz. Zamanı hatırlatan her şeyden nefret ediyorum. Önce beklemekten. Ömür boyunca ya bekliyor ya bekletiyor insan. İkisi de kötü, ikisi de hazin tarafı yaşantımızın. Bir çocuğun önce doğmasını bekliyorlar, Sonra yürümesini, konuşmasını, büyümesini... Zaman ilerliyor, bu defa para kazanmasını, Kanunlara saygı göstermesini, İnsanları sevmesini, aldanmasını, aldatmasını bekliyorlar. Ve sonra ölümü bekleniyor insanoğlunun. Ya o? Ya o? İnsanlardan dostluk bekliyor, sevgilisinden sadakat, Çocuklarından saygı ve bir parça huzur bekliyor, Saadet bekliyor yaşamaktan. Zaman ilerliyor, bir gün o da ölümü bekliyor artık. Aradıklarının çoğunu bulamamış, Beklediklerinin çoğu gelmemiş bir insan olarak Göçüp gidiyor bu dünyadan. İşte yaşamak maceramız bu. Yaşarken beklemek, beklerken yaşamak Ve yaşayıp beklerken ölmek! Özleme bir diyeceğim yok. O kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası. O nefes alışı sevgimizin, kavuşmalarımızın anlamı. O tek güzel yönü bekleyişlerimizin. İnsanlığımız özleyişlerimizle alımlı, Yaşantımız özlemlerle güzel. Özlemin buruk bir tadı var, hele seni özlemenin. Bir kokusu var bütün çiçeklere değişmem. Bir ışığı var, bir rengi var seni özlemenin, anlatılmaz. Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; Seni özlediğim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; Seni özlediğim içindir. Yaşıyorsam; içimde umut varsa, Yine seni özlediğim içindir. Seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki! ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 -------------------------------------------------------------------------------- _SEN YOKSUN_ Gözlerimi yumdum, Dokunamıyorum eşyalara. Uyumak istemiyorum, Sen giriyorsun rüyalarıma, Hatıraların ürkütüyor yüreğimi. Sesin çınlıyor kulağımda, Gitmekte çare olmadı, uzaklara, Bu yürek bende oldukça... Yollarda giremedi aramıza, Korkum sen değilsin aslında, Sensiz kalakalmak yalnız başıma... Yokluğun deli rüzgarlar gibi esiyor, Güneşte ısıtmıyor artık eskinden olduğu gibi, Üşüyor bedenim çok üşüyor... Yardıma muhtaç çocuklar gibi, Sana nasıl muhtacım, Sen bilemezsin... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 *DÖRTLÜK Başkaları öldü, ama geçmişte, (herkesin bildiği gibi) ölüme en uygun mevsimde. Mümkün mü bu? Ben, Yakub el Mansur'un kulu, ölecekmiyim, ölüme mahkûm olan güller ve Aristotales gibi? Jorge luis Borges Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 &İstanbul Olalım& Sokak sokak, cadde cadde geçip gel İstanbul'u ...Her sokakta, Her cadde de ...Kendi izini göreksin. Ama şaşırma.... ...Nereye gittiysem senide götürdüm yanımda Hep kalbimde,hep beynimdesin. ...İstanbul'u sensiz, Senide İstanbul'suz düşünemedim. ...Gel, gelde bu kente en ölümsüz sevdayı yazalım Bu kez İstanbul yenilsin bize. ....Haydi gel.. Sen ben; biz olalım ....İstanbul olalım.. Ümit Koral Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 GİDİYORUM... Şimdi gidiyorum.. Seni sevmediğim için değil, Aksine seni çok sevdiğim için gidiyorum.. Sensiz yaşayamayacağımı anladığım için gidiyorum. Söküpte kalbimi kendi ellerimle, Kanaya kanaya gidiyorum.. Yüreğimin kanı gözlerime vuruyor.. Damlıyor yavaş yavaş ciğerime.. Kızma bana.. Gücenme!.. Sanmaki mutluyum, Sanmaki mutlu olacağım sensiz.. Ama sen hep mutlu ol.. Dayanamam gözlerinde karanlıklar görmeye.. Tebessüm hiç kimseye yakışmamıştır bu kadar.. Hiç kimsenin gözleri değil böyle ışıl ışıl Ki ben destanlar yazabilirim, Ki ben yazılamayan şiirleri yazabilirim gözlerin üstüne.. Şimdi gidiyorum.. Sanmaki istediğim için.. Sanmaki başka göz değdi gözlerime.. Sanmaki aklıma düştü bir yaban çiçeği.. Senden başka isim yok yüreğimde.. Çok istedim oysaki, Uzatıpta sana ellerimi "NE OLUR GEL BENİMLE " demeyi.. Diyemedim.. Biliyorsun ki kilitlemeliydim dilimi.. Bunu dilemek acı verecekti çünkü.. Namludan fırlayan kurşundan farksız olmayacaktı.. Dileğim seni yaralayacaktı.. Çaresizliğine bir düğümde ben atmış olacaktım.. Kanayacaktın.. Biliyordum ki, İmkansızdı benim olman.. Sen zaten hiç benim olmadın ki.. Ben hep öyle sandım.. Ben kendi kurduğum hayal dünyamda yaşadım. Biliyordum ki sen kafeste bir turna Bense yabani bir kırlangıçtım.. Yoktu yerim yurdum.. Konana kadar kafesinin üzerine.. Ben sana özgürlük kokuyordum, Buram buram kafes arasından.. Sen bana tutsaklık... Ne sen çıkabiliyordun dışarı, Ne ben içeri girebiliyordum, Tutsaklığına ortak olabilmek için.. Oysa ne düşlerim vardı.. Mavi semalarda seninle birlikte.. Süzülebilmekti bir gün en büyük hayalim.. Kanat kanat mavilik getirmek istiyordum, Güneş bir tek gün de, yarıp bembeyaz bulutları Kafesinde doğsun istiyordum.. Yapamadım.. Başaramadım güneşi taşımayı sana Avuçlarımda.. Karanlıklarına geçici bir ışıktım hep.. Oysa ben seni hep aydınlatmayı dilemiştim.. Korkma istemiştim yaban gecelerde.. Kimsesiz hissetme kendini.. Yalnızlığın o çiğ kokusu bulaşmasın üzerine.. Sen hep misler gibi kok sevgimle.. Desteğe ihtiyacın olduğunda, Beni, hep bulasın yanında.. Omzundaki sevgi dolu, Şevkat dolu ellerimi hisset daima.. Yapamadım.. Ben sana belkide, Hiç doya doya bile sarılamadım.. Zamana karşı bir yarıştı hep bizimki.. Hep dakikalarla sınırlıydı kucaklaşmalar.. Ben aklımdan çıkarıpta, Koşar gibi geçen, Ve gidişini gösterecek zamanları, Korkuyla takip etmekten.. Seni koklayamadım bile, Ciğerlerimin en içine çeke çeke.. Şimdi gidiyorum.. Sanmaki isteyerek.. Severek gitmek, Ne demek bilir misin sen? Yarin ağzından çıkacak tek bir "GİTME" ye muhtaç olmak.. Ve dese bile kalamayacağını bilmek.. Nasıl bir kanamaktır bu? Nasıl bir yanmaktır ki, Çare yok söndürmeye.. Ben tüm yangınlarımı alıp gidiyorum.. Daha kanı kurumamış yaralarımı.. Bilerek bir gün kemreleşeceğini.. Ama duyduğum bir tınıda.. Okuduğum bir şiirin tek bir mısrasında.. Tekrardan kanayacağını bilerek gidiyorum.. O yaranın hiç kapanmayacağını bilerek gidiyorum.. Binlerce isyana yenik düşüyor beynim.. Pankartlarımı tek tek ellerimle yakıyorum.. Zamansız karşılaşmamıza duyduğum nefreti, Denizin derinliklerine fırlatarak gidiyorum. Yinede hep şükrederek seni tanıdığıma. Yüreğimin heybesini doldurup taşıran, Tüm İYİKİ' lerimi alarak gidiyorum.. Gidiyorum.. Hayatının bitişe mahkum dehlizinden çıkıp.. Sonsuza erişecek yollarında, Yine senin yanında yürüyebilmek için gidiyorum.. Seni kaybetmeye dayanamayacağımı bildiğim için, Seni hep kazanmak için gidiyorum.. Ben seni bitirmek için değil.. Ben sana yeniden başlamak için gidiyorum.. __________________ Alıntı
Φ militan Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 nasıl ki dalga çarpar kıyıya delicesine delicesine gönülden böyle koşarım aşka delicesine delicesine kurban eyledim canı canana onu görürüm baksam ne yana gönlümü candan bağladım ona delicesine delicesine açacak diye seher vakti gül bekleyip durur divane bülbül bırakamıyor hayali gönül delicesine delicesine Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Seni nasıl sevdiğimi, bilemezsin ki Özlemek nasıl olur özlemeyince Hayal etmeyi hayallerde yaşamayinca Her nefeste hava gibi, su gibi içmedikçe Bilemezsin ki. Nereye baksam sen varsın, Rüzgarda kıpırdanan her yaprakta, Denizde oynaşan her dalgada, Semadan yere düşen her damlada Göremezsin ki. Sevdam bana her geçen gün keder verse de, Şahit olan herkes “sen aşıksın” dese de, Her parlayan hüzmeye sen diye süzülsem de, Sana her saniye, seviyorum desem de Duyamazsin ki. Gördüğüm her rüyayı sana yorsam da, İnsanlara umarsız seni sorsam da, Akan gözyaşlarımla kendimi boğsam da, Ömrüm boyunca her gün sen diye solsam da Sezemezsin ki. Sensizliği sevgilim sen, bilemezsin ki. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Seni görüyorum düşlerimde Yanımdasın; Ellerini tutuyorum sımsıkı Gözlerine bakıyorum sıcacık İçim ısınıyor senin yanında Sanki kuşlar bizim için şarkı söylüyor Dansediyorlar etrafımızda Başımı omuzuna dayıyorum; Sarhoş olmuş gibiyim Başım dönüyor Bulutların üzerinden izliyorum dünyayı Seninle dünya o kadar güzel görünüyor ki gözüme İnanamıyorum... Hiç uyanmak istemiyorum Bu büyünün bozulmasından korkuyorum belki Masmavi bir deniz uzanıyor önümüzde Yanımda sen varsın düşlerimde Soğuk, boş ve karanlık bir odada uyanıyorum sonra Bakıyorum ama yoksun Kalbim kanıyor Canım çok yanıyor Hasretin altın saplı hançer olmuş Saplanmış yüreğime ölüyorum.... Başım dönüyor aşkım Gözlerim kararıyor Zaten sensiz karanlık değil miydi? Nefes alamıyorum aşkım Sensiz hiç nefes almadım ki Hasretin öldürüyor beni Çok canım yanıyor bir tanem Kalbimi söküp atmak istiyorum Bu acı dinsin diye Onda da sen varsın yapamıyorum Ruhumda, bedenimde,yürüdüğüm yolda, Gördüğüm her şeyde Duyduğum her sözde sen varsın Düşüyorum birtanem Artık sensizliğe dayanamıyorum Avutmuyor hayalin Sıcaklığın olmayınca Üşüyorum,ölüyorum... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Hayal Bana Yakın Yar Bana Uzak Hayal bana yakın yar bana uzak Sevdası başıma dolanır gitmez Aşkına düşeli yar bana uzak Yüz bin öğüt versen biri kar etmez Senin aşkın beni kıldı urusvay Düşmüşüm peşinde koşarım hay hay Kabul et kapında beni de kul say Dost yoluna ölür aşık ar etmez Ey beni bu derde giriftar eden Eski muhabbeti kaldırdın neden Gönül ister kavuşmayı ölmeden Gül olmasa bülbül ah u zar etmez Beni yakan yansın aşkın narına Gönül düştü bir zalimin toruna Bakmaz mısın bu VEYSEL'in zarına Ah çeker ağlarım yar elim yetmez. Aşık Veysel Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Ben seni severken Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim... Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar, Ben seni sensiz sevdim.. Göremesem de, rüyamdaydın, Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak. Sen bile! Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da, hayalin vardı, Sen olmasan da, şarkılar vardı; Seni hatırlatan... Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın. Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da,yıldızlar vardı, Sen olmasan da,bulutlar vardı, Sen olmasan da,günbatımları vardı, Sen olmasan da,denizler vardı... Ben seni sensiz sevdim... Aslında sen hep vardın, Aynı şehirde,aynı sokakta, “Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum”ama; Ben seni sensiz sevdim... Ne olurdu sende beni sevseydin? Ne olurdu bu kadar gözyaşı dökmeseydim? Ama inanıyorum ki sen uyandıracaksın beni, Hani kıyamet koptuğunda... Ben seni sensiz sevdim... Neden sevdim bilmiyorum ama çok sevdim!!! __________________ Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 yanılıyorsun aşık değilim sana aşka inancımı yitireli hayli zaman geçti.. yanılıyorsun sevmedimde öyle çok sevgi nedir ki? ne kadar seversin ki? hayır canım..isim koymayalım aşk değil,sevgi değil sadece olalım gözlerimizde keşfettiğimiz o masum duygunun esiri olalım.. ben arada sırada siyah boyalarımı sürüp savaşayım seninle sen hep böyle kaç,ben kovalayayım sen hovardalık yap ben bileyim,susayım,susalım görmeyeyim üç beş sıradan insan için sensiz kalmayayım arada sırada uzaktan üzeyim seni.. kalbini kırayım sende sus,sende konuşma o gün hiç arama,bende aramayayım yinede aklında olayım.. yinede aklımda olasın bekleyelim sonra.. bir gece vakitsiz ara beni özledim de.. gel de canım,gel de.. hiç birşey konuşmayalım susalım uyuyalım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Aşk Şairi Acılar vardır, bir de çaresizlikler Ne zaman başladıysa benim öyküm Yürüdük, kimbilir kaç yıl beraber Bir yanımda aşk, bir yanımda ölüm Durup durup kirlendim yaşadıkça Aşktı beni yıkayan, Arıtan su Dünyamı saran bir uçtan bir uca Hep o bir gün sevememek korkusu Ben kalbimi o taşlarda biledim Bütün pisliklerini yeryüzünün Kazıdım hançerimle yeniledim Son dakikasında bile ömrümün Ben Tanrıdan başka bir şey istemem Her sevgiye açık olsun pencerem Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 MASAL KOKUSU Ben bu kapıları bir bir açarım açmasına ama kırarım Şehzadelerle gitti ölü devin altın anahtarları Masallara dönük yüzlerinizde o hiç eksilmeyen kaygu O donuk maviliği masal cennetlerinin Bırakın işte gözleriniz alın işte yumruklarınız ama siz aptalsınız aptalsınız Birgün masallaşırsam görün işte cüceliğimi Aktıkca büyüyen sulardı benim şarkılarda aradıklarım Ben bu kapıları bir bir kırarım kırmasına ama siz korkaksınız Daha çocuk bile değilsiniz siz Devler çizersiniz altın sarayların kapılarına sonra durup ağlarsınız ağlarsınız Bu kan sizin kanınız , evet ama ya siz kimsiniz Neden böyle yorgunsunuz neden böyle aldatılmış Alıcıkuşlar döner ürpertili etlerınize Mumyaların gölgesinde piramitler dikersiniz Atı otu iti eti bırakıp gerçek saraylarda sürülerle kaçarsınız kaçarsınız Aktıkça büyüyen sulardı benim şarkılarda aradıklarım Hasan Hüseyin Korkmazgil Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Küçük bir dünyanin içine gizlenmissin Sadece hissedebiliyorum seni Tipki senin beni hissedebildigin gibi Bazen bütün umutlarimi ,bütün sikintilarimi Oradan sana söylüyorum Tipki senin bana söyledigin gibi Içimizin karanligini bosaltiyoruz bazen Bazen de iki kelime saklayabiliyoruz Seni böyle hissetmek, seni böyle sevmek güzel Bir bakiyorum bir adim geliyor, Bir bakiyorum kilometrelerce uzaksin Geceleri seni düslüyorum yine Küçük bir makinenin içinden Biliyorum ayni yerdeyiz ayni seyi dinliyoruz Hissedebiliyoruz ayni seyi Elimde sana dair hiçbir sey yok Sadece yani basim da çalan minik bir radyo Bilmiyorum su an ne haldesin Ve de evin neresindesin Belki salon da koltuga oturmus, Belki odanda yatagina uzanmis Ayni seyleri düslüyoruz Gecenin bizim için hazirladigi güzelligi dinliyoruz Ben bu gece çok hüzünlendim Göz yaslarim yanagimda kaldi Bir ananin acisini paylasti göz yaslarim Bir sevgilinin siirinde duygulandim Ama bunlarin hepsinde seni düsledim Tipki senin beni düsledigin gibi erkan kültekin Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Öleyim... -------------------------------------------------------------------------------- ÖLEYİM Bugün ulaştım ben yarin sesine, Aldım selâmını başım üstüne, Yığdım hasretleri hasret üstüne, Ya sen gel,ya davet et ben geleyim, Ya sen orada, ben burada öleyim... Sevgi yankıladı kulağıma ses, Kalbim durdu,ciğer unuttu nefes, O an bilincimden silindi herkes, Ya sen gel,ya davet et ben geleyim, Ya sen orada,ben burada öleyim... Kendi söylemez ken Allah söyletti, Bir selâmı yüreğimi inletti, O ne heyecandı,dizim titretti, Ya sen gel,ya davet et ben geleyim, Ya sen orada,ben burada öleyim... Bir selâmına nasıl muhtacım, Vukuf olup sezse nelere açım, Günahmıdır bilmem,odur miracım, Ya sen gel,ya davet et ben geleyim, Ya sen orada,ben burada öleyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.