Liderler
Popüler İçerikler
Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 17-01-2018 bütün bölümler
-
İlginç Komik Diyaloglar... Zor sorular
-Anne ben çocuk doktoru olayım en iyisi -neden çocuk doktoru? -Çok fazla yorulmam çocuklar en fazla grip nezle oluyor..2 puan
-
Hayatındaki en önemli kişi kimdir?
Pek tabiî.. .. de.. bi-iki iyi not alabilirim kabilinden accık sırnaşıklık yapıyorum.. hoş görünüz öğremenim.. Belkim de bu yol ile "sabr"ınız deneniyordur..2 puan
-
Siz de benim için öylesiniz ama dediğim gibi sevdiklerimi ayıramam ben. Ve hepsinin iyi ve mutlu olması için önce kendimi önemsemem şart.2 puan
-
Bencil Öğretmen.. Gel de not bekle şimdi.. Olsun.. Benim yaşam platformumda örtmenim.. Her zaman çok önemli olmuştur.. Olacaktır.. Ellerinden öperim..2 puan
-
Benim bir kişiyi söylemem ayırmam imkansız..:( sevdiğim herkes ayrı ayrı önemli. ama illa da bir kişiyi ayıracaksam kendim derim.2 puan
-
Aileniz siz çocukken bir filmi, televizyon dizisini veya şarkıcıyı izlemenizi / dinlemenizi yasakladı mı?
Ben de hiç bir yasağa uğradığımı hatırlamıyorum..Sadece bazı konularda kitap okumamı istemezdi annem (Bilinmeyen, parapsikolji türünden kitaplar)2 puan
-
en son ne zaman bugün çok güzel bir gündü dediniz
vah çucum.. yeni bitme'm.. ben senin deden ile and dağlarında mağaralar kazarak silah depoladığımız günlerden tanırım.. sen bebeciktin.. sana analığım süt verdi eflâdım.. halâ seni besler yavriim.. artıkın böyüdün kocaman adam oldun yuf yani.. zır zır meme diye ağlıyon.. bu işte bi tropism durumusu var gibi.. işkilliyim.. elimden bi ilçe felan çıkmadan kaybolunuz reca ederim.. by1 puan
-
İlginç Komik Diyaloglar... Zor sorular
Bana kalsa bu eflâdımıs.. Asab ve Sinir Hstalıkları Uzmanı veya Psiklog Medyum Felân olmalı.. İleride Anneyi tedavî etme bâbında.. Kim bilebilir?1 puan
-
1 puan
- Bugün Piyasada Satışta Olan En Güzel 10 Otomobil
Bu kez her iki jaguar'dan kullanıyorum tercihimi1 puan- ERİŞİLMEZ İKON'UN SAHİFESİ.....
1 puan- NEYİ DEĞİŞTİRİRDİNİZ ?
1 puan- ERİŞİLMEZ İKON'UN SAHİFESİ.....
1 puan- Hayatta öğrendiğiniz en önemli dersler nelerdir?
Ama sabr nedir? Bi tanımlamak lâzım.. Öyle ottiş bapıp pineklemek değil sanırım.. Sizin bu eylemi bilerek yaptığınızdan şüphem yok ama..1 puan- Hayatta öğrendiğiniz en önemli dersler nelerdir?
1 puanBen bu ara boğazımı tutamıyorum ve fazla hareketli de olamıyorum bu sebepten dolayı kilo almaya başladım bunu nasıl değiştiricem peki1 puan- NEYİ DEĞİŞTİRİRDİNİZ ?
1 puanbu kolay herhangi bir konuda çözümsüzlük varsa, o konudaki en aykırı çıkış yolunu dene.. yani o konudaki temel kabulünü değiştir ve böylece her şey değişecektir.. sihir gibi.. büyü gibi.. deneyin görün..1 puan- Hayatta öğrendiğiniz en önemli dersler nelerdir?
Bu gün itibariyle bilgilenip ama halâ uygulayarak algılamaya çalıştığım ders; "İçerisinde yaşam sürdürdüğümüz âlemler'de, her bireyin kendince bir talebi ve yararlanma ve her konuda kendince fikrini beyan etme hakkı vardır.. Ve bu hakka hiç kimse müdahale edemez.." Kabul eder ya da etmez.."1 puan- Bahçe Kapıları
1 puanBir de Kur'an da "bahçe" anlamında kullanılan "cennet" kelimesi ve tanımlaması var.. İlâveten bir de "Gönül" bahçesi.. Neş'et Ertaş Ustanın söylediği gibi; Gönül ve Kalb Bahçelerine, Sahibinden izin almadan girilmez.. Ne Demekse?1 puan- ERİŞİLMEZ İKON'UN SAHİFESİ.....
namusa yemin mahmur çiçeği avına çıktım sadakatle bin gün hem bin gece uyumadan vay canına! kavruldum erisipelin tak ettim afsunc-u nigâr'ın gözucuna bile bakmadan çok derun'da için için nay'la kudüm oynaşır geçkin beden ha bi gayret hayâline sırnaşır1 puan- Aileniz siz çocukken bir filmi, televizyon dizisini veya şarkıcıyı izlemenizi / dinlemenizi yasakladı mı?
Aynen Sevgili Admin.. Benim devremde de bir kısıtlama yoktu.. Belki devlet belli bir sansürü uygulamaktaydı, fakat, Biz 7 yaşından sonra rahatça sinemaya gider ve her tür filmi seyrederdik..Sadece bir kez annem, bir filmde at'ın doğum yapma sahnesinde, eli ile gözümü kapatmıştı.. Halâ neden yaptığını anlamam.. Ben, kızıma böyle bariz ve aşırı yasaklar öngörmedim ve de uygulamadım..1 puan- 2018'de Seyahat Edilecek En Ucuz 33 Yer
2018'de Seyahat Edilecek En Ucuz 33 Yer 2018'de ucuz bir tatil mi arıyorsunuz? Doğru yere geldiniz. Uzmanlar seyahat fiyatlarının bu yıl arttığını tahmin ettikleri halde, havayolunun% 3,5 artması ve otel fiyatlarının% 3,7 artması bekleniyor; nereye gideceğinizi biliyorsanız, 2018'de hala bir bütçe gezisi yapmak mümkün. Dünyanın dört bir yanındaki en ucuz seyahat yerleri hakkında tavsiyeler almak için bir avuç dolaşım içerisine girdim. Pizza'nın doğuş yeri olan büyüleyici bir İtalyan şehrinden Bora Bora'ya kurnazca değerli bir alternatife kadar, kova listesine ekleyebileceğiniz en şaşırtıcı ve uygun fiyatlı yerler. Bize posta kartı gönderin!1 puan- Başarılı Çocuk mu Yetiştirmek İstiyorsunuz? Onların Güçlü, Güvenilir ve Dirençli Olmasına Yardımcı Olmak İçin Bunları Yapın
Başarılı Çocuk mu Yetiştirmek İstiyorsunuz? Onların Güçlü, Güvenilir ve Dirençli Olmasına Yardımcı Olmak İçin Bunları Yapın Kurban olmak yerine, dirençli ve esnek çocuklar kendilerini kaderlerini kontrol altında tutma yeteneğini geliştirerek uygulayabiliyorlar. Sonuç olarak, uyuşukluk yerine, kötü şeyler olduğunda daha da iyiye doğru yönlenme eğilimi gösterirler. Başarılı olmuş yetişkinlerin alışkanlıkları ve özellikleri ile diğerlerinden nasıl farklı oldukları hakkında çok şey yazılmıştır. Ancak ebeveynseniz (anne baba), daha cazip bir soru olabilir: "Çocuklarımın hayatta başarılı olmasını sağlamak için ne yapabilirim?" Araştırmacılara göre, şu yöntem kesinlikle yardımcı oluyor: Direnç. Kendini kurban görmek yerine, dirençli insanlar kendi kaderlerini kontrol altında tuttuğunu görürler. Sonuç olarak, uyuşukluk yerine, kötü şeyler olduğunda daha da iyi olma eğilimi gösterirler. Çocuklarınıza dirençli olma özelliğini oluşturmak için yapabileceğiniz çok şey var. Uzman Stephanie Marston'a göre: İşte çocuklara Dönüşen Dayanıklılık veya Direnç (TR) - ya da "Tip R" kişilik - sadece yaşamakla kalmayıp onlara çalkantılı ve hızla değişen bir dünyada gelişmek için yarattığı şeyleri inşa etmeye yardımcı olma durumu yaratacaktır. 1. Çocuklarınızın sizi pasif bir şikayetçi olarak değil de dizi daha çok değişim arayan başarılı bir insan olarak görmelerine çaba sarf edin. Ebeveynler ailenin mimarlarıdır - özellikle çocukken gençlere örnek olurlar. Çocuklar, özellikle küçük çocuklar örnekle öğrenirler. Ralph Waldo Emerson'ın altını çizmek için söylediklerini açmak istersek ne konuştuğumuzdan çok ne yaptığımız çok önemlidir. Çocuklarda Dönüşen Dayanıklılığın / Direncin Artırılması, onlara, hayatlarındaki yetişkinlerin gerilemeler karşısında kendilerini sürekli olarak yakalayabildiklerini /direnme güçlerini göstermelerini gerektirir. Onların benimseyeceği tutum ve davranış budur. 2. Çocuklara duygularını yönetmelerinde yardımcı olun. Çocuklarımızın duygularına empatik cevap vermeyi öğrenmek, Tip R çocuklarını yetiştirmede önemlidir. Çocuklar üzgün olduğunda duygularını seslendirmek için bir yere ihtiyaçları vardır. Yadsınan hisler daha sonra öfke nöbetleri, çarpma veya kötü düşler olarak ortaya çıkarlar. Tersine, çocuklar duygularını ifade ettiklerinde, yetişkin empati, onlara sadece anlaşılmak için değil, onlara saygı duyan bir müttefiklerimizmiş gibi hissetmelerine yardımcı olur. Bunun oluşması veya çalışması için, tamamen hazır bulunmanız ve bütün dikkatinizi vermeniz gerekir. 3. Onların hata yapmasına izin ver. Çocukların becerilerini geliştirmesinde deneme ve öğrenme şarttır. Hata yapmak sürecin ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuğunuz bir şeyde başarısız olursa, bu başarısız oldukları anlamına gelmez, onlara gelecekte yapmamaları gereken şey hakkında bilgi verir. 4. "Mücadeleci" ruhunu geliştirmelerine yardımcı olmak için seçimlerinin sorumluluğunu almalarını sağlayın. Çocuklara zorluklarla yüzleşmek ve çözüm bulmak için öğretmek önemli örnekler oluşturur ve hayatları boyunca üzerinde duracakları becerileri geliştirir. Bunu yapmak için, yaptıkları seçenekler ve sonuçlar arasındaki bağlantıları anlamalarına yardımcı olun. Sonra, onlardan sorumlu olmalarını sağlayın. Onlara başarısız oldukları bir teste neden başarısız olduklarını gösterin nasıl mı? örneklerle teste zamanında çalışmadıklarını ve bunu gelecekte değiştirebileceklerini gösterin, onlara sorumluluk alıp gelecekte farklı seçenekler belirleyebileceklerini öğretin. Zorluklarla yüzleşmek için fiziksel ve psikolojik kaynaklara sahip olduklarını hissedince, katılımlarını, sorumluluklarını üstlenmeyi ve kaçınılmadan katkıda bulunma olasılıkları daha yüksektir. Başlıca kural şudur: Çocuklarınız için çocukların kendi kendilerine yapabilecekleri hiç bir şeyi yapmayın. 5. Şefkat ve sosyal adaleti teşvik edin. Çocuklara kendileri gibi başkalarına karşı nasıl ayakta kalabildiklerini, empati ve anlayışlarını nasıl ifade edebileceklerini, bakım görevlerini nasıl üstlenileceklerini ve hizmetin günlük yaşamlarına nasıl entegre edileceğini gösterin. Bu artık, gelir eşitsizliğinin, önyargının arttığı ve kültürel değerlerin kabalaştığı bir dünyada her zamankinden daha önemli. Gandi "Dünyada görmek istediğiniz değişim olmalı" dedi. Eğer çocukların hayatındaki önemli yetişkinler bu düşünceyi takip ederlerse ve düşünceli, şefkatli ve yardımsever olurlarsa büyük bir olasılıkla çocukları da onların yolundan ilerleyecektir.1 puan- Ben gidiyorum.....
1 puan- Ben gidiyorum.....
1 puan- İlginç Komik Diyaloglar... Zor sorular
Bu sayfayı iyi ki açmışım. Arada oğlumla birlkte açıp okuyup gülüşüyoruz.. Alp bu ay 14 yaşına girdi ve şu an en büyük derdi ergen olmak:))) -anne bu ergenlik umarım çabuk geçer! öfkemi kontrol ediyorum:( Doğruyu söylemek gerekirse bende kızımın ergenliğinden daha fazla zorlanıyorum. Aramızda çok iyi bir ana-oğul ilişkisi olmasına rağmen bazen şiddetli bi şekilde etrana ördüğü duvara çarpıyorum. Allahtan o duvar sürekli orada degil..1 puan- İlginç Komik Diyaloglar... Zor sorular
-Anne yemek de ne var? +Zeytinyağlı taze fasülye -Anne sen de hiç benim beğendiğim yemekleri yapmıyorsun. +İyi de oğlum senin beğendiğin yemek yok ki! -N'apayım ben türk mutfağı sevmiyorum..1 puan- İlginç Komik Diyaloglar... Zor sorular
.. -"flay-back yapmak ayıptır torunum.. annenizin englişçesi yoh midur? -"çok reca ederim.. siz bu mes'eleye karışmayınız.. her bi şeyi bilmek zorunda mısın yaw.. sinir şey yaw.. pis.. .. ..1 puan- İlginç Komik Diyaloglar... Zor sorular
-"10 Kasım şiirini ezberlemedin, törende ne yaptın Alp? -"Arkadaşlarım söylerken ben flayback yaptım anne!1 puan- Eski İstanbul Fotoğrafları
1 puan - Bugün Piyasada Satışta Olan En Güzel 10 Otomobil
Önemli Bilgiler
Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.