Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 24-05-2012 in Blog Yorumları

1. Tabii Çürümeden bulsunlar böylece polisler dimi beni
  2. Düşünmeyin böyle şeyler. Artık kolaylıkla ampülleri değiştirebileceğiniz uzanan mekanizmalar var veya eski usül ama dayanıklı ve düşmeyen merdivenler var. Bu arada siz iyisi mi her gün buraya rapor yazın biz yazı görmezsek polisi arayalım..
  3. 16 ya da 17 yıldır evliyim..gülmeyin bilmiyorum saymadım saymakta istemiyorum.. Evlendiğimiz ilk ay televizyon için eve bir anten geldi, bildiğiniz çatı tipi anten..kocaman..Oturma odasının üçlü koltuğuna kondu.Hah dendi burada cam gibi bak! sonra balkona geçiririm ben bunu.. Taze gelin, garip gelin yani bendeniz! siz bir ay deyin, ben iki ay anten balkona takılır ümidiyle bekledi(.25 yaşında insan epeyce sabırlı oluyor zannımca..) Bu sabır küpü gelin bir gün patladı, anteni aldığı gibi balkona çıkardı (şimdi olsa anteni balkondan aşağı atarım) ve uygun bir yere monte etti.. Yıllarrr yılları kovaladı bu uzunnn yıllar boyunca o taze gelin, düşen dolap kapaklarını onarmayı, kırılan çekmece raylarını yapmayı hatta dolabın içine ilave raf yapmayı bile kendi kendine öğrendi.Sadece bu kadar da değil, kombinin arızası nerede anlamayı, unutulan faturalar yüzünden akşam karanlıkta kalmamak için kaçak elektrik bağlamayı, priz onarmayı, alınan avize kenarda beklemesin diye avize takmayı öğrendi. ahhh ahhhh...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.