Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 16-11-2011 bütün bölümler

1. Benim bir oğlum olmuş olsaydı adını Ali Deniz koyasım vardı olmadı ama dert değil bir gün benim yerime bir arkadaşım koyar bu ismi nasılsa, ben oğlu olacak herkese Ali Deniz koyun ismini diyorum bir yerde tutacak nasılsa Size de söylüyorum işte Ali Deniz koyun ismini Çok güzel bir isim hem de... Güzel yani Öyle Berkmiş falan olmasın bence... Bana ne oluyorsa artık Hayır yani düşünsenize büyüyecek, dede olacak, torunlarına soracak arkadaşları, dedenin ismi ne diyecek o da Berk diyecek, çoook tuhaf... Ali Deniz güzel, tuhaf da değil
  2. An an hayalimizde büyüyorsun şimdilik. Annen arasıra karnım eski haline dönebilcek mi diye hayıflanıyor olsa da, ağzı kulaklarına varmış halde sürekli sırıtıp duruyor aslında. Sevgi dolu güvenli bir yuvada yaşadığından tut da, hayatında neler olacağına dek hemen herşeyi konuşuyoruz. Ah bir de ismine karar verebilsek, şimdilik her kafadan bir ses çıkıyor. Çok iyi birisi olacağına eminim. Çünkü iyilik dolu bir annenin karnındasın ve iyilikten beslenip büyüyorsun. Senin her hareketini hissederek bundan çok mutlu olması kıskandırıcı doğrusu ve ayrıca bu bana yapılmış büyük bir haksızlık bence. Ama sen bir doğ belki de annen kıskanacak bu kez bizi kimbilir. Not: Şimdiden 2 yaşına kadar olan tüm ihtiyaçların şimdiden hazır. Ek not: Lütfen doğarken annenin canını fazla yakma tamam mı aslan oğlum, seni çok seviyoruz...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.