Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 ya ben kimsenin tarafını tutmam ve onu savunmam çünkü kimse kendini savunamayacak kadar aciz deildir.Ben sadece takmaması gerektiğini yazdım sen kendine göre yorum yapmışsın... Ayrıca insanlara hakaret etmeden onları eleştirebilmeyi öğrenmen gerek sanırım... kaç paralık falan böyle şeyler yazmaya gerek yok... insanlara ne olacağını değil ne olduğunu söyleyeceksin Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 insanlara ne olacağını değil ne olduğunu söyleyeceksin uzamasin artik.. kimin nasil oldugu zaten belli.. önemli degil özür dilemissin eyvallah.. pandoramin neden gittigini su an daha iyi anliyorum. maalesef insanlarin ikiyüzlülükleri sanala bile yansimis. dogal olarak gitmeyi seçti.. konu kapandi bosverin.. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 emily gitti mi yahu Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 delete hadi uyan, sahilde çupra akını var kap oltayı Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 delete hadi uyan, sahilde çupra akını var kap oltayı Bence sazan akını vardır Alıntı
Φ Kedim_7_beni Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 haha ilk geldigimde 2 iletisini okudum bu Arman arkadasın ne oldugunu anladım.. emliy birazdaha fikir verdi saolsun.. ama yazık oldu gitmiş.. Onurdan gururdan bahsediyorsunuz.. demi ? bi insanda ***** olsaydı Banlanınca bi daha geri gelmezdi.. ! Alıntı
Φ ziki Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 cok iyi söyledin bence sana katılıyorum karciceği ben ziki tanışmak istersen mesaj atarsın hadi mesajını bekliyorum. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 İşte bu anlara deniyor, helal olsun be insanmış, büyükmüş,insan sevgisiyle doluymuş..... diye .Hata insanlara mahsus, zaman bunun en büyük ilacı, burdan çekip gitmekle kim kimi cezalandırıyo...sizi sevenlerin ne suçu var?.... Alıntı
Φ b.maradona Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Bencede çekip gitmek bir çözüm değil.ama bence aslında bu forumuhergün izliyordur.o kadar süre yaz sonrada çekipgit.insanlar neden kaçmayı bu kadar çok seviyor acaba.hep birilerinden birşeylerden kaçmak zorundamıyız acaba.değilizdir.durup mücadele etmek en güzeli olsa gerek. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.