Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

b.maradona

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    40
  • Katılım

  • Son Ziyaret

b.maradona Hakkında

  • Doğum Günü 20-03-1975

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://

Profil Bilgileri

  • Yer
    MUĞLA-MERKEZ
  • İlgi Alanları
    oryantalizm-futbol-delilik

b.maradona - Başarıları

Araştırmacı

Araştırmacı (4/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. b.maradona doğum gününüz kutlu olsun!

  2. b.maradona doğum gününüz kutlu olsun!

  3. b.maradona doğum gününüz kutlu olsun!

  4. b.maradona doğum gününüz kutlu olsun!

  5. b.maradona doğum gününüz kutlu olsun!

  6. b.maradona doğum gününüz kutlu olsun!

  7. b.maradona doğum gününüz kutlu olsun!

  8. Hayatımda tutku ile ilgili en iyi,vurgulu lafı bir içki masaında duydum.hayatımda bikez gördüğüm biri tarındandan bir kadın için söyledi.ozaman anlamaıştım ama şimdi anlıyorum bide buğul bakışlar altında etti lafı,şöle dedi hocam:tutku en çetin yollarda,en kötü şartlarda,en aşağılık durumda bile sevebilmektir ama tutku asla paylaşmaz. şimdilerde anlıyom hakan hocam. geç oldu,güç oldu ama çok acı veriyor.paylaşmışım ben tutkuyu.
  9. b.maradona

    Sabetay

    Hocam recep maraşlı oku sebatayları ii anlatıor.gerçi daha ziyade kürt meselesi konusunda ele almış ama yinede iyi. yalçın küçük bence çok iyi noktalara deyiniyor.daha dikatli dinle belliki sevmemişsin ama dinlemeye deyer. okumalarda başarılar.
  10. Bence bunu eğitim sistemine bağlamak çok yannış.şiddet hayıtımızın heranında var.evde babasından,annesinden,abisinden dayak yiyen sokakta abilerinden dayak yiyen sınıftada hocadan dayak yiyen eylem yapınca polisten daya yiyen bir kişinin kendiyle aynı durumda olan yada daha zayıf birini dövmesi kadar normal bişey yok bence.biz şiddet toplumuyuz.bunu değiştirmek dersle olmaz.film izleyip kendini baba zanneden gençlerden bahsediyoz.bu öğrencilere şiddetini yöneltecek alanlar bulunmadıkça bu sorunlar bitmez. Son günlerdeki gerginlike bakın.hertaraf savaş alanı gibi.yapanların çoğuda daha çocuk.diyarbakırda istanbulda nerde olursa olsunhep çocuklar önplanda.birilerine bişey ispat etmeye çalışır gibiler. Kavgayı çok seviyo bu millet.başka türlü açıklaması yok bence bunun.
  11. Bu yukarda bahsedilen şey post-modernizm.descartes ile alakalı bi durum yok. Şöle bi örnek verebilirim:Tarantino'nun çıkış filimi rezavuar köpekleri bu düşüncenin sanat versiyonudur.çokta sevildi bu.kurgu da parça parça ilerleme ve bunu zamanda ileri geri döndürme hareketleri bunun göstergesi. indirgemeci mantık farklıdır.bir düşünceyi basitleştirme anlamına gelir.özelikle oryantalist bakış açısı bunu çok yapar.ama bu onun iyi niyetinden kaynaklanır.
  12. Ben en çok fatih hocanın azını buruşturup konuşmasına bayılıyom.bide dudaklarını büzüyo ya şahene oluyo.öpesim geliyo o dudaklardan. italyan soğan erkeği gibi bi adam fatih hoca.ellrinden öper başarılarının devamını dilerim
  13. b.maradona

    KÜRT SORUNU KONFERANSI

    Hocam yakından izledim konferansı.güzel laflar edildi ama hep eksik olan bişi var.kimse istediini tam diyemedi sanki.ama çok güzel sunum yapan bi bayan vardı.K.Atatürkün yaptığı hatalardan bahseti.mutlaka okunmalı,halil berktay hocanın kulakları çınlamıştır. o kadar üzülme izlemedim die.yakında kitabı çıkcak.okursun.
  14. Arkadaşım bi hatan var.1948 de dünya kupası olmadıki gidelim.fakat olsa gider şampiyon olurduk diorsan o başka.bir düzelteyim dedim.belki demek istediin başkadır ben yannış anlamışım.
  15. hadi diyelim ben bunları okudum.fakat burdan nasıl avrupanın faşist ve ırkçı olduu anlamını çıkarıcam.bu konu havada kalıyo.kanunun dışında böbürlenme dışında bir anlam taşımıyor bu yazılar. ben inatla kardeş olsunlarki ırkçı ve faşist söylemler olmasını engeller diyorum fakat sen tuhaf şeyler annatıyosun bozan arkadaşım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.