Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Çiçeklerin En Güzeli Sardunyamın Doğum Günü

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Buralarda yeniydim..birgün kelimeleriyle ruhuma bir köprü attı bu çiçek..sanki beynimi okur gibiydi..sonrasında tanıştık..iz sürer gibi takip ettik birbirimizi..ruhumuzun nasılda aynı yolu izlediğini,aynı kasislere sahip olduğunu gördük hayret içinde..onu bu kadar çok sevmemin nedeni kendime benzetmem narsistliği değil elbette...duygusallığı..aklı..vicdanı..dostluğu..hangi birini saymalı..?

çok özelsin çok..ve herşeyin en güzelini hak ediyorsun..

yarın doğum günün birtanem.. :wub: şu kadarını söyleyebilirim ki yaşadığın hiçbir yılı ıskalamamışsın sen..her sene sana binbir çeşit güzellik katmış..zenginleştirmiş seni..dilerim bundan sonra yaşıyacağın her sene bir ömre bedel olsun..yüreğinin derinliklerinde beklediğin..umduğun..düşlediğin tüm güzellikler seni bulsun.. :clover:

ve dostluğumuz bir ömür boyu sürsün Sarmaşığım.. :hug:

Seni çok seviyorum canım arkadaşım.. :wub:

dalgalarkb5.th.jpg

Duvarları maviye boyadım, Maviyi çok seversin

Penceremde menekşeler dizili, sularken şarkı söylersin

Gramofonda eski alaturka,hosuna gider bilirim.

O yaz evinin içinde,denize nazır

Sabaha kadar,bekledim seni

Birden dalgalar dedi ki,gelmeyeceksin

Dalgalar dedi ki gelmeyeceksin,

Birden cıktım viraneden koşa koşa indim kumsala

Acı acı sövdüm sonra,yüzümü kırbaçlayan rüzgara..

doğum gününle hiçbir alakası olmayan bu şarkıdan sonra.. :lol: gelelim doğum günü etkinliklerine..

bu pastan canım..renkler nasıl ama..

pasta10jv3.th.jpg

bu da hediyem..yeni doğdu..yanına gönderiyorum..hayata tatille başlasın..

civcivgw2.th.jpg

dilek tuttuysan mumları üfle canım..

mumdh6.th.jpg

mutlu yıllar birtanem..

happy4rt2.th.gif

Gönderi tarihi:

iyiki doğmuşsun gıcığım.. :wub: yoksa kimlen didişicektim ben.. :w00t: hep mutlu olmanı ...istediğin gibi ve sevdiklerinle berabar yaşlanmanı dilerim... :clover:

sen bendeki yerini biliyorsun.. :hug:

Yalnızlık özgürlüğün

İki hırçın kanadıdır

Biri kavuşmaya hasret

Kendinden bile uçkun

Diğeri kaderden ayna

Mecburen çırpınmakta

Birinin aklı yerdeyse

Diğerinin aklında yer ne?

Ortada şaşkın bir beden

Kanat mı ben

Ben mi kanadım?

Biraz evvel alçak uçtum

Çarpışsaydık anlardım

Korkmaya cesaretim yok

Yer kandırmaz uçarım

Yalnızlık özgürlüğün

İki hırçın kanadıdır

Her nedense uçmaktan hep

Korkardım ben düşmekten hep

Yerden sıtkım sıyrılınca

Üstündeyim bulutların

hediyeni unutmuşum... :whistling: canem benden iyi hediyemi olur...kendimi hediye ediyorum sana :w00t:

Gönderi tarihi:

Güzelim,canım ablam..ilk Sezen Aksu'yla başlamıştı ama sonrası nasıl geldi ben de bilmiyorum,hep bir yerlerdeydin,beklerdik birbirimizi bulmayı da nihayet kavuşmuşuz gibi..seni çok seviyorum,iyi ki tanıdım,iyi ki varsın,hayatımın en güzel renklerinden birisin..:wub::hug:

Nice yıllara,sağlık sıhhat,mutluluk,sevdiklerin ve evlatlarınla inşallah.. :wub:

cicek.jpgsylvester.gif

kokladığın gülün kokusu kalmış sende

bıraktığın denizin tuzu

geçtiğin iklimlerin masalı sinmiş üstüne

kuzeydeki pencere açık

göçebe bin bir gece

sözcükler sökülmüş bir anıyı

ne kadar tamamlayabilirse

bir andır eski defterlerin

güneşinden vurur yüzüne

yazsam olmaz dersin

kimi zaman sırf bunun için

yazmaya değerse de

kuzeydeki pencereyi açarken

yere düşen defterden görünür:

eksik kule, yırtık nehir

sımsıkı kapatmış olsak da

bizi ürperten anıları hayatımızın

eski defter ya da kuzeydeki pencere

Gönderi tarihi:

Bunlar senin için...

:)

117873660084fv5dfu6.jpgthecruxshadows91bydrinkfl9.jpg1178537611ntmgfbrb4.jpg

Gönderi tarihi:

Canım Sardunyam,

Anneciğimle aynı günmüş doğum günün :) iyiki doğmuşsunuz... :kalp:

Sende bir dilim daha kes yaşam pastandan ve üfle mumlarını..... Dilek tutmayı unutma ;)

Bütün dileklerin gerçek olsun Sardunyacığım, seni kocaman öpüyorum ve kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.

Dilerim bütün ömrün sevdilerinle birlikte çok güzel,mutlu,sağlıklı,başarılı bir şekilde geçer....

Sevgilerle........ :flowers::hug::hug:

cicek16ns6.jpg

Gönderi tarihi:

Doğum günün kutlu olsun sardunyammm..ablam.. :wub: İçindeki çocuğu, yüreğindeki umudu asla yitirme.. :) Allah uzun uzun, sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler versin :clover:

bird1nx3qh2.gif

Gönderi tarihi:
Buralarda yeniydim..birgün kelimeleriyle ruhuma bir köprü attı bu çiçek..sanki beynimi okur gibiydi..sonrasında tanıştık..iz sürer gibi takip ettik birbirimizi..ruhumuzun nasılda aynı yolu izlediğini,aynı kasislere sahip olduğunu gördük hayret içinde..onu bu kadar çok sevmemin nedeni kendime benzetmem narsistliği değil elbette...duygusallığı..aklı..vicdanı..dostluğu..hangi birini saymalı..?

çok özelsin çok..ve herşeyin en güzelini hak ediyorsun..

yarın doğum günün birtanem.. şu kadarını söyleyebilirim ki yaşadığın hiçbir yılı ıskalamamışsın sen..her sene sana binbir çeşit güzellik katmış..zenginleştirmiş seni..dilerim bundan sonra yaşıyacağın her sene bir ömre bedel olsun..yüreğinin derinliklerinde beklediğin..umduğun..düşlediğin tüm güzellikler seni bulsun..

ve dostluğumuz bir ömür boyu sürsün Sarmaşığım..

Seni çok seviyorum canım arkadaşım..

dalgalarkb5.th.jpg

Duvarları maviye boyadım, Maviyi çok seversin

Penceremde menekşeler dizili, sularken şarkı söylersin

Gramofonda eski alaturka,hosuna gider bilirim.

O yaz evinin içinde,denize nazır

Sabaha kadar,bekledim seni

Birden dalgalar dedi ki,gelmeyeceksin

Dalgalar dedi ki gelmeyeceksin,

Birden cıktım viraneden koşa koşa indim kumsala

Acı acı sövdüm sonra,yüzümü kırbaçlayan rüzgara..

doğum gününle hiçbir alakası olmayan bu şarkıdan sonra.. :lol: gelelim doğum günü etkinliklerine..

bu pastan canım..renkler nasıl ama..

pasta10jv3.th.jpg

bu da hediyem..yeni doğdu..yanına gönderiyorum..hayata tatille başlasın..

civcivgw2.th.jpg

dilek tuttuysan mumları üfle canım..

mumdh6.th.jpg

mutlu yıllar birtanem..

happy4rt2.th.gif

ben senin için bişeyler yazacak olsam bunlara benzer şeyler yazardım çünkü biliyorumki sen benim ruh ikizimsin, bana yaşattığın bütün güzel duygular için çok teşekkür ederim... seni tanımak benim için bu yılın en güzel armağanlarından biriydi... biliyorum bir dost kazanmaktan daha büyük bir armağan yoktur... bende seni çok seviyorum, hayatımda hiç yapmacık sevmedim bazen nezaketen sevdiğimi söylediklerim oldu ama gerçekten sevdiklerim mutlaka bunu hissetmişlerdir çünkü asla içimde tutamam...

canım iğdem, doğumgünü sayfamı açtığın için beni hayatının bir yerine kattığın için, beni sevdiğin için, seni sevmeme izin verdiğin için, var olduğun için teşekkürler... yollarımızı birleştiren Allah'a şükürler olsun... sen bendeki yerini biliyorsun orada yerin çok sağlam... ve yaşadığım sürece orada olacaksın... iyiki varsın... iyiki, ne diyebilirim ya, sen nadir bulunan bir cevhersin benim için... o yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum... :wub:

Gönderi tarihi:
iyiki doğmuşsun gıcığım.. yoksa kimlen didişicektim ben.. hep mutlu olmanı ...istediğin gibi ve sevdiklerinle berabar yaşlanmanı dilerim...

sen bendeki yerini biliyorsun..

Yalnızlık özgürlüğün

İki hırçın kanadıdır

Biri kavuşmaya hasret

Kendinden bile uçkun

Diğeri kaderden ayna

Mecburen çırpınmakta

Birinin aklı yerdeyse

Diğerinin aklında yer ne?

Ortada şaşkın bir beden

Kanat mı ben

Ben mi kanadım?

Biraz evvel alçak uçtum

Çarpışsaydık anlardım

Korkmaya cesaretim yok

Yer kandırmaz uçarım

Yalnızlık özgürlüğün

İki hırçın kanadıdır

Her nedense uçmaktan hep

Korkardım ben düşmekten hep

Yerden sıtkım sıyrılınca

Üstündeyim bulutların

hediyeni unutmuşum... canem benden iyi hediyemi olur...kendimi hediye ediyorum sana

sen armağanların en tatlısısın herhangi bir pahayla ölçülemezsin benim için... cadımsın sen... bitanem sende bendeki yerini biliyorsun... sana karşı duygularımı kelimeler anlatmaya yetmez... gerçekten yetmez... o kadar sağlam bir karaktere sahipsinki, bu forumda bulunman ve seni tanımış olmam benim dostum olman ne demek biliyormusun? bu forum senin sayende benim için çok daha anlamlı... burada seni tanıdım, kalbime çok yakın bir kalp tanıdım... güvensizdik en başta birbirimize ama birşey vardı bizi çeken bunu hissediyorduk, o güvenebileceğim biri diyordum... yanılmadım... Frozenim sen kendi kıymetini bilmiyorsun hayatımın en güzel renklerinden birisi sensin... :wub: bana güvendiğin için teşekkür ederim ben bunun ne demek olduğunu iyi biliyorum... Allah izin verirse seni hayal kırıklığına uğratmayacağım... dostum... :wub:

Gönderi tarihi:
Güzelim,canım ablam..ilk Sezen Aksu'yla başlamıştı ama sonrası nasıl geldi ben de bilmiyorum,hep bir yerlerdeydin,beklerdik birbirimizi bulmayı da nihayet kavuşmuşuz gibi..seni çok seviyorum,iyi ki tanıdım,iyi ki varsın,hayatımın en güzel renklerinden birisin..:wub::hug:

Nice yıllara,sağlık sıhhat,mutluluk,sevdiklerin ve evlatlarınla inşallah..

cicek.jpgsylvester.gif

kokladığın gülün kokusu kalmış sende

bıraktığın denizin tuzu

geçtiğin iklimlerin masalı sinmiş üstüne

kuzeydeki pencere açık

göçebe bin bir gece

sözcükler sökülmüş bir anıyı

ne kadar tamamlayabilirse

bir andır eski defterlerin

güneşinden vurur yüzüne

yazsam olmaz dersin

kimi zaman sırf bunun için

yazmaya değerse de

kuzeydeki pencereyi açarken

yere düşen defterden görünür:

eksik kule, yırtık nehir

sımsıkı kapatmış olsak da

bizi ürperten anıları hayatımızın

eski defter ya da kuzeydeki pencere

sen, benim hassas çiçeğim... :wub: Sezen Aksu vesile oldu seni tanımama artık Sezen benim için daha özel sayende... :D canım tomurcuğum söylediğin gibi bekliyorduk birbirimizi bulmayı ve nihayet buluştuk... inşallah hayatımızın geri kalanında da kaybetmeden görüşeceğiz... o kadar ince bir zekaya sahipsinki sen sessiz sakin kendi halinde ama çok derin... çok çok özel... ben seni düşününce hep keşfedilmemiş çok ender güzellikte bir manzara hayal ediyorum... gizli bahçe gibi... gerçekten... :wub: seni çok seviyorum benim güzel kardeşim bitanesin... sende iyiki varsın... bu arada çok özledim sizi... :)

Gönderi tarihi:
2046149lguc5.jpg

Sardunyam, nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah...Her yeni yıl mutluluğunu kat kat arttırak ulaşsın sana ...

funlokcom10nr7.jpg

İlyada'm

güzel yürekli insan çok teşekkür ederim forumun nadide güzellikte üyesi... seni fazla tanımasamda aslında tanıyor gibiyim dostları için fedakarlıktan kaçmayan tertemiz bir kalpsin sen... dileklerin için teşekkür ediyorum bu yılı iyi karşılamamıştım ve pekte iyi geçirmiyorum ama bazı dostlarım sayesinde unutuyorum bazı sıkıntılarımı ve bu forumda gördüğümde kalbimi rahatlatan insanlardan biride sensin... canım arkadaşım... :wub:

Gönderi tarihi:

ablacım dogum gunun kutlu olsun.bır omur boyu safak abımle cocuklarınla butun sevdıklerınle mutlu bır yasam dılegımle :) ıyıkı tanımısım senın gıbı guzel ıyı yureklı tertemız pırıl pırıl bır ınsanı ıyıkı dogdun :clover:

Gönderi tarihi:

Bunlar senin için...

:)

117873660084fv5dfu6.jpgthecruxshadows91bydrinkfl9.jpg1178537611ntmgfbrb4.jpg

bunlar ne kadar güzel şeyler ve ne kadar makbule geçerdi şuanki ruh halimde... :):wub:

teşekkür ederim canım arkadaşım her zamanki gibi ince ve gerçek bir İstanbul beyefendisisin... türü oldukça azalanlardan... :)

Gönderi tarihi:
Doğum günün kutlu olsun ablacım ALLAH ailenle sevdiklerinle huzurlu bir ömür geçirmeni nasip etsin... :clover: benim hediyemde bu resim olsun sana... :clover:

mutlulugunresmimutlulugmk0.jpg

ya bu ne kadar hoş bir resim küçük bir karenin içinde neler var görüyormusun, Erbay kardeşim sen çok ince düşüncelisin... resim için ve güzel dileklerin için teşekkür ederim... :wub::)

aynı yatakta aile fertleri başlarında mutluluk şemsiyesi yüzlerindeki ifade çok anlamlı geçekten çok güzel teşekkürler...

Gönderi tarihi:

Canım Sardunyam,

Anneciğimle aynı günmüş doğum günün iyiki doğmuşsunuz...

Sende bir dilim daha kes yaşam pastandan ve üfle mumlarını..... Dilek tutmayı unutma

Bütün dileklerin gerçek olsun Sardunyacığım, seni kocaman öpüyorum ve kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.

Dilerim bütün ömrün sevdilerinle birlikte çok güzel,mutlu,sağlıklı,başarılı bir şekilde geçer....

Sevgilerle........

cicek16ns6.jpg

ne kadar güzel anneninde yeni yaşı kutlu olsun Allah hayırlar getirsin bu yeni yılında... canım redblackim çok teşekkür ederim, duygusal ve aşka aşık güzel kardeşim benim... :wub:

Gönderi tarihi:
Doğum günün kutlu olsun sardunyammm..ablam.. İçindeki çocuğu, yüreğindeki umudu asla yitirme.. Allah uzun uzun, sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler versin :clover:

bird1nx3qh2.gif

lila en sevdiğim renklerden biridir, biliyormusun?

sen fazla irtibat kuramasakta birbirimizi yakın hissettiğimizin bilincindesin... güzeller güzeli çok teşekkür ederim... :wub:

Gönderi tarihi:
ablaların en güzeli iyiki doğmuşsun canım benim :) sen tatildesin ama kalplerimiz bir seni çok seviyorum ablacım :clover:

pasta8c.gif

bu pastan :)

lale_4.jpg

sari_lale.jpg

tulip-2.jpg

bunlarda çiçeklerin :)

canım kardeşim benim gerçek bir kardeşten farkın yok benim için... :wub: seni çok seviyorum yakışıklım benim... Allah'ım bahtınıda güzel kılsın... :)

Gönderi tarihi:
ablacım dogum gunun kutlu olsun.bır omur boyu safak abımle cocuklarınla butun sevdıklerınle mutlu bır yasam dılegımle :) ıyıkı tanımısım senın gıbı guzel ıyı yureklı tertemız pırıl pırıl bır ınsanı ıyıkı dogdun :clover:

canım kardeşim demek hala buralardasın... ne güzel... :)

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için... :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.