Φ cuneytsoy Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 canını sıkma belki tabiat kanunları sende tersine işler yaşlandıkça hatırlamaya başlarsın Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 bende her sabah arabanın anahtarlarını koyduğum yeri unuturumama çok şükür daha çoluğu çocuğu unutacak seviyeye ulaşmadım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 İlyada buradayken Balçova'da bir alışveriş merkezine gittik.Arabayı park ettim girdik gezdik dolaştık. Tekrar arabaya döndük.O da ne ben daha kapıların kilidini açmadan çocuklar daldı arabaya meğer arabayı kitlemeyi unutmuşum Parkettiğim yerden çıktım o anda İlyada çıktığım yerde bişey gösterdi. Tam çıktığım yerde, koca bir levha üstünde şöle yazıyor du; ARACINIZI KİTLEMEYİ UNUTMAYINIZ İÇİNDE DEĞERLİ EŞYA BIRAKMAYINIZ ÇALINAN EŞYALARINIZDAN MÜESSESEMİZ SORUMLU DEĞİLDİR!!! Neyse canım, enazından ben sadece arabaya kilit vurmayı unutmuşum. Değerli bişey unutmadım ki araba da Mesela; çocukları unutup gidebilirdim Buna da şükür Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 İlyada buradayken Balçova'da bir alışveriş merkezine gittik.Arabayı park ettim girdik gezdik dolaştık.Tekrar arabaya döndük.O da ne ben daha kapıların kilidini açmadan çocuklar daldı arabaya meğer arabayı kitlemeyi unutmuşum Parkettiğim yerden çıktım o anda İlyada çıktığım yerde bişey gösterdi. Tam çıktığım yerde, koca bir levha üstünde şöle yazıyor du; ARACINIZI KİTLEMEYİ UNUTMAYINIZ İÇİNDE DEĞERLİ EŞYA BIRAKMAYINIZ ÇALINAN EŞYALARINIZDAN MÜESSESEMİZ SORUMLU DEĞİLDİR!!! Neyse canım, enazından ben sadece arabaya kilit vurmayı unutmuşum. Değerli bişey unutmadım ki araba da Mesela; çocukları unutup gidebilirdim Buna da şükür Ama ben ne dedim sana? Bu yazının altına arabasını parkeden kişi ,zaten açık unutmaz arabasının kapısını diye yaklaşmazdı hırsız Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Ama ben ne dedim sana? Bu yazının altına arabasını parkeden kişi ,zaten açık unutmaz arabasının kapısını diye yaklaşmazdı hırsız Tabi yaklaşmaz.Adam ne bilecek yeryüzünde benim gibi türünün son örneği bir unutkan olduğunu Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 bitane fotoğraf makinası aldım ve şarzı bitti.şarza takıcam diye kulaklık yerine takmışım şarz almıyo diye geri yolladım..ve adam yanlış taktığımı söylemiş ve makinanın üzerinde kapak gibi bişey var onu açıp göstermişş.. ben hertarafına bakmıştım ama oraya bakmayı unutmuşum..şimdi çok gülüyorum ve utanıyorum ya rezalet.ve cahillik Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Lise giriş sınavı (lgs) günü nüfus kağıdımı heyecandan evde unuttum... Ki o olmayınca sınava alınmıyorsun... Kısa ve öz......... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Lise giriş sınavı (lgs) günü nüfus kağıdımı heyecandan evde unuttum... Ki o olmayınca sınava alınmıyorsun... Kısa ve öz......... Alıntı
Φ karbeyaz Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 canım benim,çocuğu en aciz döneminde nasıl unuttun:)ama ütüyü unutmamak için seçtiğin yol da ilginç.seni çok iyi anlıyorum.acil dinlenmeye ve bir tatile ihtiyacın var.seni bekliyorum,arkadaşım. unutkan değilim,ama yorgun olunca önemli şeyleri bazen unutuyorum.aslında en kötü şeyleri unutmaya özen gösteriyorum. böylece yıpranmamı engelliyorum boşver unut gitsin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Benim de acele bir yere gideceğim olur saçımı falan tararım bakarım ki toka yok.. Taragı cebime koyarım, gider tokayı bulurum.. Bulduktan sonra işin yoksa tarak ara.. Nice sonra ki hatırlarım cebime koydugumu Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 canım benim,çocuğu en aciz döneminde nasıl unuttun:)ama ütüyü unutmamak için seçtiğin yol da ilginç.seni çok iyi anlıyorum.acil dinlenmeye ve bir tatile ihtiyacın var.seni bekliyorum,arkadaşım.unutkan değilim,ama yorgun olunca önemli şeyleri bazen unutuyorum.aslında en kötü şeyleri unutmaya özen gösteriyorum. böylece yıpranmamı engelliyorum boşver unut gitsin Bişey diyeyim mi karbeyaz;ben aslında artık endişe ediyorum.Geçenler de bi doktor arkadaşıma danıştım hatta. Dedim ben yoksa alzaimer hastası olma yolunda mı ilerliyorum."Yok" dedi güldü.Kafamın çok dolu olmasından kaynaklanıyomuş Akşam yemek masasından mutfaktan bişey almak için kalktım.Mutfağa geldim mutfağın ortasında boş gözlerle bekledim bekledim.Bir süre sonra içeriye seslendim."ben mutfaktan ne alıcaktım"içeriden kahkahalar.Ama ben artık gülemiyorum Tatil fena olmaz belki de şöle ıssız bi adada bikaç gün yeter bana.Veya bikaçgünlüğüne hafızamı kaybetsem,adımı bile hatırlamasam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Akşam yemek masasından mutfaktan bişey almak için kalktım.Mutfağa geldim mutfağın ortasında boş gözlerle bekledim bekledim.Bir süre sonra içeriye seslendim."ben mutfaktan ne alıcaktım"içeriden kahkahalar.Ama ben artık gülemiyorum Bu bisde de oluo Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Bu bisde de oluo İyi bari hala normalim diyebilirim öle mi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Diebilirsin Ama cocuklar konusunda daha dikkatli olmalısın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Normal misin,hepimiz mi anormaliz,hep yaşadığım birşeydir,bıktım hatta.. Sık sık telefonumu arabada unutuyorum,fakat arabada unuttuğumu da farketmeyip,fellik fellik arıyorum evde Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Diebilirsin Ama cocuklar konusunda daha dikkatli olmalısın Normal misin,hepimiz mi anormaliz,hep yaşadığım birşeydir,bıktım hatta.. Sık sık telefonumu arabada unutuyorum,fakat arabada unuttuğumu da farketmeyip,fellik fellik arıyorum evde Sen ismini değiştir leylacım belki işe yarar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 neyi unutmuyorum ki... (bir tek şey dışında) kendimide unutcam birgün bir yerde bulursam aşk olsun bana... evde bişeyi bir yere saklıyorum sonra sakladığım şeyide yerinide unutuyorum... sonra birgün başka bişey arıyorum o önceki sakladığımı buluyorum... yani bişeyi öyle bir saklıyorum ki kendimden bile saklamış oluyorum... ben eskiden böyle değildim yaşlanıyorum artık bundan eminim... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 pijamalarımı götürüp sepete atıyorum.sonra bütün dolabı indirip pijama arıyorum Alıntı
Φ r.k.y Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Ben çok unutkanımdır.. Neyi unuttuğumu bile hatırlamıyorum.. Alıntı
Φ albay Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 abi ben kankamın doğum gününü unuttum yaww Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Sabah büyük bi telaş ve heyecanla hazırlandım. Hastaneye gitmek için arabamın başına geldim ama arabanın kapıları açılmıyor. Meğer akşamdan farları açık unutmuşum akü boşalmış. Napacağımı şaşırdım hemen yardım istemek için telime uzandım... Faturayı ödemeyi unutmuşum dışarıya aramalarımı kapatmışlar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 İki gündür hiçbirşey unutmadım Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 İki gündür hiçbirşey unutmadım yeni bir ilaç veya yöntem mi buldun...... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Evetttt beyin damarlarını açıcı ilaç içiyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Sabah büyük bi telaş ve heyecanla hazırlandım.Hastaneye gitmek için arabamın başına geldim ama arabanın kapıları açılmıyor. Meğer akşamdan farları açık unutmuşum akü boşalmış. Napacağımı şaşırdım hemen yardım istemek için telime uzandım... Faturayı ödemeyi unutmuşum dışarıya aramalarımı kapatmışlar Dün gece bugün için planlar yaptım,unutmayayım diye tekrar edip iyice kafama yerleştirdim ve kendimden emin olarak uyudum.. O planların sadece iki tanesini şu anda hatırladım ve çok geç.. diğerlerini ise hiç hatırlayamıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.