Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Admin Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Başlıktada söylediğimiz gibi Etnik - Folk müziğe tam bir sayfa ayırmak istedim... Bakalım burada neler bulacağız ve neler paylaşcağız... Eklemlerde kişiler veya videolar hakkında biraz bilgi verilirse daha iyi olacağını düşünüyorum... Ayrıca lütfen tek başına başlığı olan sanatçıları bu listeye eklemeyelim... Sizdende yardım bekliyoruz tabiki... Hadi başlayalım... Saygılar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Rodrigo y gabriela, Klasik Gitarın Yeni Elleri Canli izlenmesi gereken bir ikili ve inanılmaz bir çabukluk ve kıvraklıkla üretilen ve emek verilen müzik. müziğin elleri tam oturuyor bu ikiliye... Rodrigo y gabriela, Klasik Gitarın Yeni Elleri Rodrigo y gabriela, Klasik Gitarın Yeni Elleri Rodrigo y gabriela, Klasik Gitarın Yeni Elleri Biyografi: Rodrigo (Sanchez) ve Gabriela (Quintero) Dublin'den çıkmışlardır. Meksikalı olan ikili akustik gitarda kendilerine özgü bir ses yaratmışlardır ve hızlı parmak metodu kullanmaktadırlar. Rodrigo parmaklarını o kadar hızlı kullanabiliyorki ona 'deft finger-picker' da deniyor. Tabiki unutulmamalı bu akustik gitara biraz ritim katarak tam bir orkestra olma yolunda inanılmaz yol kat etmişler ve benim baş ucumdan eksik etmediğim albümlerini (Rodrigo y Gabriela) oluşturmuşlar... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 The Road to Morocco Fas'a giden yol... kültürlerin boyanmadan, dokunulmadan gösterilmesine bayılıyorum... Gösteriş yok... Olduğu gibi... İşte böyle... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Bijan Mortazavi Respektif arkadaşımızın önerisi ile tanıştım ve çok hoşlandım burayada taşıyayım dedim... Sesteki görüntü ve boyut çok güzel... Bijan Mortazavi - Hasti Bijan Mortazavi - Be Man Che Biyografi: Hazar Denizinin kenarında İran'ın kuzeyinde doğmuştur. 3 yaşında keman çalmaya başlayan sanatçı bu olayı en iyi keman ustalarından eğitim alarak devam ettirmiştir ve bugünkü durumuna gelmiştir... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Celtic Woman - Jesu Joy of Man's Desiring (live) Celtic Woman - Ave Maria Celtic Woman - Chloe Agnew - Walking In The Air Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 John Doherty's reels - Altan - Biraz da Irish - İrlandalı takılalım.... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 John Doherty's reels Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Capercaillie Fisherman's Dream - Balıkçının Rüyası Bu Keltik kadınları yokmu - inanılmaz müzik yapıyorlar.... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Sharon Shannon Mouth of the Tobique http://youtu.be/G-OuZ8Mq86I Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Bolivya Llorando se fue Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Jambalaya - Amerika Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Malaguena - Meksika Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 La Comparsita - Arjantin Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Rodrigo Xuefei Yang - Joaquín Rodrigo: Concierto De Aranjuez Alıntı
Φ restpektif Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Bu guzel muzikleri dinledikten sonra hayatin diger yuzlerine baktigimda diyorum ki kendime; 'biz neyi paylasamiyoruz? Bunca guzellik varken icimizde, nelerle ortup duruyoruz onlari?..' Nietzsche hakliydi cunku muzik karamsarliktan kurtulusun yegane yoluydu. Ve Beethoven da hakliydi, gercek bir muzik dinleyicisinden kimseye zarar gelmeyecegini soylerken... Muzige devam.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Odetta, Başka bir folk benimkisi The Midnight Special Odetta, Başka bir folk benimkisi Careless Love Odetta, Başka bir folk benimkisi Öyle bir festival parçası Odetta, Başka bir folk benimkisi You don't know my mind mom's in the kitchen... mom's walking down the stair... . .. ... .... ..... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Peter, Paul ve Mary Don't Think, Twice It's All Right http://youtu.be/NQZI0fZOQng Peter, Paul ve Mary Where have all the flowers gone? http://youtu.be/7btcIj3p4-I Peter, Paul ve Mary Puff (The Magic Dragon) Bazan çok meşhur sesleri sevmiyorum - rahatsız ediyor beni... Belki uzakdır o seslerin tınıları ama içindekindeki ile aynı sesi seslendiren tınılar onlar. Başkalaşsalarda izle onları... Davet et onları belki sende parçası olursun.... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Phil Ochs I aint marching anymore Phil Ochs Chords Of Fame Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Joni Mitchell Big Yellow Taxi Joni Mitchell Both sides now Joni Mitchell Blue Joni Mitchell Chelsea Morning Joni Mitchell A Case of you Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Patty Larkin La Guitara-Saratoga Patty Larkin Junk Food Patty Larkin Tango Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Amadou & Mariam Je pense a toi Eğer hala folk nedir anlamadıysanız sizin için hiç bir umut yok demektir... Başka kapıya... Amadou & Mariam Beki miri - Manjul Amadou & Mariam sing me through Austria Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Jana Gana Mana, Hindistanın Ulusal Marşı Kütüphanemdeki müziklerden örnekler veriyorum ama ben telif hakları nedeni ile hiç bir müzik yüklememeye çalışıyorum ve YOUTUBE bulursam buraya ekliyorum yoksa es geçmek zorunda kalıyorum... İşte size başka bir parça Hindistandan... Tınılar size yabancı gelebilir ama müziğin kendi içindeki devinimini anlamaya çalışın ve sonuçta kazanımınız çok büyük olacak... ve bunun bir ulusal marş olduğunu hatırlatırım size... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Dhafer Youssef: 'Odd Poetry' Live Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Alberto San Martin & Oscar Lopez Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Djivan Gasparyan and Russian National Orchestra Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.