Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Hadi bakalım arkadaşlar bakalım kimin avartarı 1. seçilecek Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 anket yapsan daha ıyı olurdu galıba ben mıneu dıyorum Alıntı
Φ σѕηυѕєякαη Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 bence benimkisi :P:p Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 benim avatarım en güzel Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 mıneu ve gece yagmuru ikilisi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 bence seninki erbay çünkü gerçek Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 En güzel benim avatarım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Aysum, Yumote ( Erbay seninki gercek ii güsel de bise arkanı dönmeseydin ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 bu konuda iddialiyim en guzel bence benimki..... gerçekten çok düşündürücü ve anlamlı bir avatar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Diloş ve BlackCADY ikisinin avatarı güzel... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 benim avatarımda güzel ama.......... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 benim avatarım çok güzel değil belki ama kullanıcısıyla en çok özdeşleşen avatar da sanırım ki benimkisi şahsım için, sarı lale neredeyse gloria'dan daha çok kullanılıyor... (bu arada buradan bi açıklama yapma gereği duydum, sarı lale diyince benim aklıma sarışın, ince uzun bi kişi geliyo, öyle sananlar varsa diye diyorum haniiiii benim sarı laleyle pek alakam yok heheehe).. benim en begendigim avatarlara gelince; nathy ve sedoşun avatarlarını tek geçerim bir de Ayşegül'ün avatarını her gördüğümde acayip mutlu oluyorum, çok pozitif bir enerjisi olan avatar aaa hazır aklıma gelmişken, ben şu avatarımdaki sarı lalenin yerine acaba başka bir sarı lale mi koysam, aylardır aynı avatarr, sanki biraz sıkıldım gibi Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 benim avatar güzel ama iddialı değilim. ama jön onun avatar en güzeli Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 benim en begendigim avatarlara gelince; nathy ve sedoşun avatarlarını tek geçerim Çok mersii şeker Avatarım da güsel ama imsamla kimse boy ölçüşemes Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Diloş ve BlackCADY ikisinin avatarı güzel... haine bak gızz hani benim adım.. kendi işimi kendim yapayım bari en güzel avatar frozen'in Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 haine bak gızz hani benim adım.. kendi işimi kendim yapayım bari en güzel avatar frozen'in katılıyorum, en güzel avatar Frozenin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 katılıyorum, en güzel avatar Frozenin canem arkadaşım benim.. zevkli insan nasıl belli oluyo Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 ama sen genede bi değiştir bu avatarı eskimiş artık Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 ama sen genede bi değiştir bu avatarı eskimiş artık haaaa kıskanmayalımmmmm Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 dost acı söyler Frozen Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 tamam tamam kızma sen güzel avatar seninki bana müsade iyi geceler sana arkadaşım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 iyi geceler sevgili keskinkalem... daha sık gel bu bölümlere... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 en güzel avatar seninki değil bikerem bu konuda mütevazi olamayacağım en güzel avatar aslında benim bakarmısın şu duru güzelliğe, bakışa, sadeliğe Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.