Φ ftoyd Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Merhaba, benim adim Fusun 27 yasinda Avusturalyada yasayan bir Turkum. Turkcem cok iyi degil simdiden pardon deyim. Bu siteye nasil geldim?, Kisa yol ile soylemesi olmadigi icin herseyi soyleyim. Turkiyeye ailemle son gelisim 1997 idi. Annemler her 2-3 sene gelir herkesi gormek icin. Son gelisimde birisiyle tanistim ve cok kisa bir surede asik olduk ve ben universiteyi bitirince geri gelecegime soz verdim. O askere gitti ben avustraylaya geri geldim ve uzun lafi kisasi birbirimizi kaybettik. On sene oldu ve ben simdi cok multu bir evlilik icersindeyim ama bir son defa one bulup konusmak ve elveda demek istiyorum. Onun hakkkinda bildiklerim su, adi Umit, adresi, Demeteveler, Ankara. Kendi taksi'si var ve Ivedik caddesi uzerinde 41inci sokak, Demetevler taksi duragindan calisiyordu. 1997'de askere gitti simdi yasi 29-30 oluyor galiba? 3 kiz kardesi var birisinin adi Hayal. Cok tuhaf bir istek bu biliyorum ama onu nasil bulabilecegimi bilen varmi? O duragin numarisini nasil alabilirim yada Turkiyede taksisi olanlar nerde kayit olmak gerekir? Baska ne yapabilecegimi bilemedigim icin bu postu yapiyorum, umarim birisi bana yardim edebilir. Kotu turkcem icin yine ozur dilerim. tesekkurler Fusun selam füsun işin garip tarafı benim adım da füsun ve demette oturuyorum sana söz en kısa zamanda bu konuyla ilgileneceğim Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ben bu siteye ,bir islam kanalında chatleşirken,araya girip garip sorularıyla sürekli banlanan ateist bir arkadaşımızla bire bir ettiğim sohbet sonucu üye oldum... Bu vesileyle okur mu bilmem ama Kürşat Otçu ya çok teşekkür ederim... Alıntı
Φ r.k.y Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 You Tube'de Uyan Nolursun Uyan adlı şarkıyı dinliyordum.. Çok beğendim, yorumlarını okudum ve karma karışık şeyler söylenmişti, neye inanacağımı bilemedim ve şarkının sözleri lazımdı.. Kendim araştırmaya karar verdim, zaten kolayca buldum.. Şarkının sahibide video eklemişti.. Profilinde yazıyordu sanırım, bir gün geçmesine rağmen tam hatırlamıyorum.. Girdim ve baktım dolu bir site.. Daldım içeri.. (= Alıntı
Φ kulkeedisi Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 bende coğrafya çalışıyodum tabi yaz yaz ne dersi derseniz yaz okuluna kalan bi tembel olunca böle oluyoo. neyse çalışırken denk geldi bende üye olayım dedimm..tesadüfi resmen.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 vahiy geldi Bis burasının saten sohbet kısmında takılıorduk.. Arkadaşları forumda görünce bende üye oldum.. Sohbeti sorarsanız ki google sağolsun Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 bende bişey araştrrırken şeettim ama ne şeederken hatrlamıom Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Valla hatırlamıyorum.Nasıl girdim nasıl oldu... Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Pismanmisin? Şikayetcimisin? yok be niye pişman olayım... Günlük gazelerden daha fazla bilgi var burada. bide kendini iafade edebiliyorsun.Bence forumların en güzel yanıda bu..Herkez içindekileri söyleyebiliyor. Forumların demokrasiye katkısı sayılmayacak kadar fazla. Tabi bu her forum için geçerli değil.Çizgisini ve sağlamlığını ispat edenler için geçerli...Umarım bu çizgi çığ gibi büyüsün. Umarım herkez konuşacak ve kendini ifade edecek bir zemin bulabilsin... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 yok be niye pişman olayım...Günlük gazelerden daha fazla bilgi var burada. bide kendini iafade edebiliyorsun.Bence forumların en güzel yanıda bu..Herkez içindekileri söyleyebiliyor. Forumların demokrasiye katkısı sayılmayacak kadar fazla. Tabi bu her forum için geçerli değil.Çizgisini ve sağlamlığını ispat edenler için geçerli...Umarım bu çizgi çığ gibi büyüsün. Umarım herkez konuşacak ve kendini ifade edecek bir zemin bulabilsin... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Ben de Admin bu forumu nasıl keşfettiğini söyleyecek sanmıştım Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Ben de Admin bu forumu nasıl keşfettiğini söyleyecek sanmıştım Bir gün şirkette arkadaşlarla konuşurken şirket sahibi dediki: Siteye bir forum ekleyelim ve ekledik. Ve böylece foruma katıldım ve hala buradayım.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Bir gün şirkette arkadaşlarla konuşurken şirket sahibi dediki: Siteye bir forum ekleyelim ve ekledik. Ve böylece foruma katıldım ve hala buradayım.... Afferim o şirket sahibine..iyiki öle demiş Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Bis burasının saten sohbet kısmında takılıorduk.. Arkadaşları forumda görünce bende üye oldum.. Sohbeti sorarsanız ki google sağolsun ne tesadüff Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 ne tesadüff Kıs bis ayrılamayıs saten.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Kıs bis ayrılamayıs saten.. efettt (hatırlıyomusun Seni ve Birce yi epey yormuştumm..zorunlu editörlükk falan...) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Hatırlamas mıyım Sonunda öğrendin de biz de kurtulduk Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 vahiy geldi Başka bir forumda sörf yaparken mi Bis burasının saten sohbet kısmında takılıorduk.. Arkadaşları forumda görünce bende üye oldum.. Sohbeti sorarsanız ki google sağolsun Natiii aynısı bir daha yapıp kendini ışınlama ihtimalin kaçtır Bir gün şirkette arkadaşlarla konuşurken şirket sahibi dediki: Siteye bir forum ekleyelim ve ekledik. Ve böylece foruma katıldım ve hala buradayım.... Acaba bizim şirketede böyle bir öneri sunup genelge olarak yayınlatsam Yönetim kurulu başkanı sıcak bakar mı bu konuya Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Senin için üsgünüm ama 0 canım Şirket konusuna gelince tabi tatlım sen sun o teklifi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Natii sabah sabah hiç moral vermiyorsun Şirket konusunda da o sinsi bakışlarına güvenemeyeceğim cicim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Onlar sinsi bakış deil benim etkili bakışlarım Ben senin iyiliğin için demiştim terfi edersin die Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 bana güvenebilirsin cnm gecem.. sen bırak o kısı.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 bana güvenebilirsin cnm gecem..sen bırak o kısı.. Adana çık aradan.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Natii terfi edeyim diye tazminatımı saymayayım sakın Prensesim hangi konuda güveneyim cnm Natinin kendini ışınlayabilme ihtimaline mi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.