Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Bana ilk ''DEDE'' diyen dolayısıyla ilk torunum olan ilkgözağrımın ayrı bir topici olsun istedim.Mine'cim umarım alınmaz.. Güllü;Beni dede ettin,ardından kocaman bir ailem oldu.. Bunun sebebi sensin ve öncelikle bunun için teşekkür ederim.. Bugün yeni bir yaşa giriyorsun.Bugüne kadar ki yaşamının nasıl geçtiğini bilmem ama bugünden itibaren geçirdiğin her saniyenin sana ve sevdiklerine mutluluklar getirmesini,hayatın sana,hayatı zevkli kılan küçük güzel sürprizler yapmasını dilerim.Allah karşına hep iyileri çıkarsın,kötülükler senden uzak güzel şeyler hep etrafında olsun canım..Doğumgünün kutlu olsun.. Bu pastan,ellerimle yaptım sadece sana kadar.. (Gerçi o iştahına yeter mi bilmem ama idare et artık.. ) Bu Hediyen,güle güle kullan.. Buda çiçeğin.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 CANIMMMM, BİRTANEM BENİMMMM... BELKİ KISACIKTI, BELKİ GÖZ AÇIP KAPAYANA KADAR GEÇTİ AMA SONUÇTA KOSKOCA 1 YIL İŞTE... Sözlerim öncelikle geçip giden yılın için olacak... UMUYORUM Kİ BİTEN YILIN KEŞKELERİN OLMADIĞI, MUTLULUĞUN HEP YANINDA OLDUĞU BİR YILDIR... Şimdi sen mutlaka yapacaksındır geçen yılının muhasebesini... Bu değerlendirmeyi yaptığında BENİM DİLEĞİM, dudaklarından dökülen sözcüğün "HARİKAYDIIIIIII" olması... Ve yeni yılın için söyleyeceğime gelince bebeğim, bunun için tek bir dileğim var ki sanırım bu herşeyi karşılayacaktır... Birtanemmmmmm isterim ki bu yıl, KALBİNDEKİ TÜM DİLEKLERİN GERÇEK OLSUN... SENİ ÇOK SEVİYORUM GÜL' ÜMMMMMMMMM Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gulll, doğum günün kutlu olsun canım mutlu yıllar, sana yolladığım ekmek arası sarma kargoda kaybolmuş eğer istersen bu sefer posta güvercini ile yollayım... Canım Gullum şaka bir yana hayatında başarı, huzur, mutluluk dilerim... Sağlıkla beraber uzun yıllar... seni seviyorum... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Kusen doğum günün kutlu olsun.. Ailemisle beraber nice yaşlara Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 hatırlıyorum 1 sene oldu,helva muhabbeti ile başlamışdık,ve çok eğlenceli gecelerimiz oldu.yeri geldi derdımızı paylaşdık,yeri geldi güldük.. iyiki tanımışım seni canım benim. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Bana ilk ''DEDE'' diyen dolayısıyla ilk torunum olan ilkgözağrımın ayrı bir topici olsun istedim.Mine'cim umarım alınmaz.. olur mu hiç abicim, neden alınayım ne iyi yapmışsın Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 o kadar yaş günü yaptık böyle pastalar börekler görmedik kıskançlık yapayım biraz canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara benimle iişallah Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 forumun gülü doğum günün kutlu olsun..... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Güllü;Beni dede ettin,ardından kocaman bir ailem oldu.. Bunun sebebi sensin ve öncelikle bunun için teşekkür ederim.. bugünden itibaren geçirdiğin her saniyenin sana ve sevdiklerine mutluluklar getirmesini,hayatın sana,hayatı zevkli kılan küçük güzel sürprizler yapmasını dilerim.Allah karşına hep iyileri çıkarsın,kötülükler senden uzak güzel şeyler hep etrafında olsun canım..Doğumgünün kutlu olsun.. Bu pastan,ellerimle yaptım sadece sana kadar.. (Gerçi o iştahına yeter mi bilmem ama idare et artık.. ) utandım birden bu teşekkürü hakkediyormuyum diye... kocaman bir aileye sahip oluşun;senin o kocaman yüreğe sahip oluşundan kaynaklanıyor... asıl ben teşekkür ederim DEDEcim benide ailenden biri olarak gördüğün için... herşeyide düşünmüşsün;çiçeğimi hediyemi ve ne olduğunu anlayamadığım ama ellerinle yapmış olmandan ötürü laf söyleyemediğim 'kod adı pasta'mı... umarım kucağında 6-7 torunla; ak sakkalı tonton bi dede olduğunda da bugünleri anımsarsın... (walla EGE bu 6-7 torun olayına ne der bilemiyorum tabi... ) CANIMMMM, BİRTANEM BENİMMMM... BELKİ KISACIKTI, BELKİ GÖZ AÇIP KAPAYANA KADAR GEÇTİ AMA SONUÇTA KOSKOCA 1 YIL İŞTE... Sözlerim öncelikle geçip giden yılın için olacak... UMUYORUM Kİ BİTEN YILIN KEŞKELERİN OLMADIĞI, MUTLULUĞUN HEP YANINDA OLDUĞU BİR YILDIR... Şimdi sen mutlaka yapacaksındır geçen yılının muhasebesini... Bu değerlendirmeyi yaptığında BENİM DİLEĞİM, dudaklarından dökülen sözcüğün "HARİKAYDIIIIIII" olması... Ve yeni yılın için söyleyeceğime gelince bebeğim, bunun için tek bir dileğim var ki sanırım bu herşeyi karşılayacaktır... Birtanemmmmmm isterim ki bu yıl, KALBİNDEKİ TÜM DİLEKLERİN GERÇEK OLSUN... SENİ ÇOK SEVİYORUM GÜL' ÜMMMMMMMMM gloriam canım ablam benim... duygulandırdın beni yaa... ağlıcam şimdi... güzel dileklerin için çook teşekkür ederim... geçen yıla gelince boşverdim ben onu;önümüzdeki maçlara bakacaz artık Gulll, doğum günün kutlu olsun canım mutlu yıllar, sana yolladığım ekmek arası sarma kargoda kaybolmuş eğer istersen bu sefer posta güvercini ile yollayım... Canım Gullum şaka bir yana hayatında başarı, huzur, mutluluk dilerim... Sağlıkla beraber uzun yıllar... seni seviyorum... sardunyam canım benim malum yaz geldi rejim yapmak lazım ben artık ekmek arası sarma yemiyorum... onun yerine kalorisi daha az olan bişeyler yemek lazım...mesela; ekmek arası karpuz yap ver güvercine çook makbule geçer... Kusen doğum günün kutlu olsun.. Ailemisle beraber nice yaşlara sağ olasın kussencim.. hepberaber inşallah... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 hatırlıyorum 1 sene oldu,helva muhabbeti ile başlamışdık,ve çok eğlenceli gecelerimiz oldu.yeri geldi derdımızı paylaşdık,yeri geldi güldük..iyiki tanımışım seni canım benim. hakkatten yaa ne kadar eğlenmiştik... eminim ben; daha eğlenceli muhabbetlerimiz olacak... bir araya gelebilsek keşke yine eskisi gibi... o kadar yaş günü yaptık böyle pastalar börekler görmedik kıskançlık yapayım biraz canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara benimle iişallah walla börekleri bende göremedim henüz... forumun gülü doğum günün kutlu olsun..... bak yine utandım ben... herbirinizin iyi dilekleri için çook teşekkür ederim... bu foruma geçen sene rasgele üye olmuştum... şimdi iyiki hayatımda bu rasgele olaylar var diye düşünüyorum... herbirinizi tanıdığma çook sevinidim... ve sizleri çook seviyorum... iyiki varsınız... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Doğum günün kutlu olsun gulluuu Nice sağlıklı ve huzurlu senelere inşallah sevdiklerinle beraber... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gull doğum günün kutlu olsun...Nice yıllara Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Doğum günün kutlu olsun gulluuu Nice sağlıklı ve huzurlu senelere inşallah sevdiklerinle beraber... sağol erbay ... hamsili pastamı kargoya vermişsindir umarım... Gull doğum günün kutlu olsun...Nice yıllara çook teşekkür ettim gece... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Doğumgününüz kutlu olsun Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Doğumgününüz kutlu olsun teşekkür ederim keskinkalem... doğum günün kutlu olsun sağol electro... bu pastadaki mumlar niye sönmüyor yaa... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 bilmem ii üfleyemiosun ondandır Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Doğum günün kutlu olsun...! Herzaman mutlu olman dileğimle Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Doğum günün kutlu olsun...! Herzaman mutlu olman dileğimle çook teşekür ettim murti ... özellikle pastaya... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Nice mutlu yillara Gulll doğum günün kutlu olsun.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Nice mutlu yillara Gulll doğum günün kutlu olsun.. teşekkür ederim leylam... hep beraber inşallah... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.